julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
27-05-08
13:43
Να πω την αλήθεια και εγώ έχω ψιλομπερδευτεί![]()
Γιαυτό σε λέω......

Αφου βρήκαμε παπά (σορυ... Κτηνίατρο ήθελα να πω) ας.....
τα ξεκαθαρίσουμε οι καστανές!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
27-05-08
13:51
Φαντάζομαι ότι δίνεις μια το ένα και μια το άλλο για να μην αποκτά ανοσία το παράσιτο,ή κάτι τέτοιο.Κι εγώ θα πάρω κάτι σε σιτρονέλλα,το φοβάμαι το autan ειναι και μικρούλης...Θα κοιτάξω σε κανένα πετ σοπ μήπως βρω.Το ξέρω Ουρανία... απλά καπου άκουσα οτι μια δίνουμε το ένα και μια το άλλο... και μου φάνηκε περίεργο....![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
27-05-08
17:53
Συνηθως η πρακτικη ειναι να δινεται μια συγκεκριμενη ουσια δεν αναφερει καποιος συγγραφεας την εναλλαξ χορηγηση των ουσιων συνηθως κανουμε αλλαγη απο τον ενα χρονο στον αλλο σηλαδη μια περιοσος θεραπειας με την ουσια Α τον επομενο χρονο δινουμε τη Β Εαν κανουμε συνδυασμο συνηθως το κανουμε για να εχουμε μεγαλυτερο ευρως αποπαρασιτωσης γιατι οι περισσοτερες πιανουν μονο ενα ειδος σκουληκιων απο αποτελεσματικοτητα ειναι ολες το ιδιο
Αυτα τα πηρα απο αμερικανικο σαϊτ που ασχολουταν με τη διροφιλαρια
Στην Ελλαδα στους σκυλους συνηθωε μια ουσια χρησιμοποιουμε

Αυτα τα πηρα απο αμερικανικο σαϊτ που ασχολουταν με τη διροφιλαρια
Στην Ελλαδα στους σκυλους συνηθωε μια ουσια χρησιμοποιουμε
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
28-05-08
10:06
Ευχαριστούμε....
Δηλαδή σε απλά Ελληνικά...
αν δίνω ενα μήνα το ένα και τον άλλο μηνα κάτι αλλο είναι ΚΑΚΟ για την υγεία????

αν δίνω ενα μήνα το ένα και τον άλλο μηνα κάτι αλλο είναι ΚΑΚΟ για την υγεία????
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα.
28-05-08
10:09
Ευχαριστούμε....
οχι καλη μου δεν είναι κακό απλά δεν έχει νοήμα!απλά η εταιρεία η φαρμακευτική αλλάζει!προσοχή στα εντομοαποθητικά γιατί οι γάτες δεν θέλουν και πολλά στο τρίχωμά τους,μην αρχισουν να ξύνονται σαν τρελες και δεν ξέρετε τι εγινε

julia
Διακεκριμένο μέλος
28-05-08
10:31

.....ωραία!!! Κλασσικά να γεμίζουμε δηλαδή ενα ντουλάπι φάρμακα είναι το θέμα.....???

Ερε!!!.... πως πλουτίζουν.....

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
28-05-08
10:49
εξαρταται απο τον καθε κτηνιατρο πως θα καθορισει το προγραμμα προφυλαξης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki