Σκουλήκια της καρδιάς (Heartworms (Dirofilaria immitis))

• Thread starter Thread starter julia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να πω την αλήθεια και εγώ έχω ψιλομπερδευτεί :)

Γιαυτό σε λέω......;);)
Αφου βρήκαμε παπά (σορυ... Κτηνίατρο ήθελα να πω) ας.....
τα ξεκαθαρίσουμε οι καστανές!!!!:cool::cool::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξέρω Ουρανία... απλά καπου άκουσα οτι μια δίνουμε το ένα και μια το άλλο... και μου φάνηκε περίεργο....:hmm::hmm:
Φαντάζομαι ότι δίνεις μια το ένα και μια το άλλο για να μην αποκτά ανοσία το παράσιτο,ή κάτι τέτοιο.Κι εγώ θα πάρω κάτι σε σιτρονέλλα,το φοβάμαι το autan ειναι και μικρούλης...Θα κοιτάξω σε κανένα πετ σοπ μήπως βρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνηθως η πρακτικη ειναι να δινεται μια συγκεκριμενη ουσια δεν αναφερει καποιος συγγραφεας την εναλλαξ χορηγηση των ουσιων συνηθως κανουμε αλλαγη απο τον ενα χρονο στον αλλο σηλαδη μια περιοσος θεραπειας με την ουσια Α τον επομενο χρονο δινουμε τη Β Εαν κανουμε συνδυασμο συνηθως το κανουμε για να εχουμε μεγαλυτερο ευρως αποπαρασιτωσης γιατι οι περισσοτερες πιανουν μονο ενα ειδος σκουληκιων απο αποτελεσματικοτητα ειναι ολες το ιδιο:)
Αυτα τα πηρα απο αμερικανικο σαϊτ που ασχολουταν με τη διροφιλαρια:redface: Στην Ελλαδα στους σκυλους συνηθωε μια ουσια χρησιμοποιουμε:)

Ευχαριστούμε....:)
Δηλαδή σε απλά Ελληνικά... :hmm:
αν δίνω ενα μήνα το ένα και τον άλλο μηνα κάτι αλλο είναι ΚΑΚΟ για την υγεία????

Ευχαριστούμε....:)
Δηλαδή σε απλά Ελληνικά... :hmm:
αν δίνω ενα μήνα το ένα και τον άλλο μηνα κάτι αλλο είναι ΚΑΚΟ για την υγεία????

οχι καλη μου δεν είναι κακό απλά δεν έχει νοήμα!απλά η εταιρεία η φαρμακευτική αλλάζει!προσοχή στα εντομοαποθητικά γιατί οι γάτες δεν θέλουν και πολλά στο τρίχωμά τους,μην αρχισουν να ξύνονται σαν τρελες και δεν ξέρετε τι εγινε;)

:(:(.....ωραία!!!
Κλασσικά να γεμίζουμε δηλαδή ενα ντουλάπι φάρμακα είναι το θέμα.....???:hmm:

Ερε!!!.... πως πλουτίζουν.....:(

εξαρταται απο τον καθε κτηνιατρο πως θα καθορισει το προγραμμα προφυλαξης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back