mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

ο δικός μου δεν αφήνει ούτε μιρμήγκι.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
εαν βαζει καθε 3-4 μηνες τοτε υπαρχει περιπτωση να μολυνθει βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι αμα μολυνθει θα εμφανισει την αρρωστεια εχει υπολογιστη απο τους αμερικανους που εχουν το μεγαλυτερο προβλημα οτι μονο το 1/3 η και λιγοτερο απο τα ζώα που μολυνονται απο το παρασιτο φτανουν να αναπτυξούν την ενηλικη μορφη του παρασιτου και να εμφανισουν την ασθενεια. Εαν το stronghold μπαινει καθε μηνα τοτε σχεδον εκμηδενιζονται οι πιθανοτητες να κολησει και να εμφανισει την ασθενεια
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το stronghold διαρκει στον οργανισμο 1 μηνα και σκοτωνει τις μικροφιλάριες που μπαινουν με το τσιμπημα του κουνουπιου στο αιμαεαν βαζει καθε 3-4 μηνες τοτε υπαρχει περιπτωση να μολυνθει βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι αμα μολυνθει θα εμφανισει την αρρωστεια εχει υπολογιστη απο τους αμερικανους που εχουν το μεγαλυτερο προβλημα οτι μονο το 1/3 η και λιγοτερο απο τα ζώα που μολυνονται απο το παρασιτο φτανουν να αναπτυξούν την ενηλικη μορφη του παρασιτου και να εμφανισουν την ασθενεια. Εαν το stronghold μπαινει καθε μηνα τοτε σχεδον εκμηδενιζονται οι πιθανοτητες να κολησει και να εμφανισει την ασθενεια
![]()
Εμένα μου έδινε μία φορά το χρόνο να βάλω stronghold. Κι επειδή έφυγε πολύ ξαφνικά η γατούλα μου απο πνευμονικό οίδημα γι αυτό και ρωτάω. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται
JohnDVM
Διάσημο μέλος
οσον αφορα της γατεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το πνευμονικο οιδημα εχει ενα σωρο αιτιες και η διροφιλαρρια ειναι πολυ χαμηλα στη λισταοσον αφορα της γατες
Υπέρ ευχαριστώ γιατρέ

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Το stronghold διαρκει στον οργανισμο 1 μηνα και σκοτωνει τις μικροφιλάριες που μπαινουν με το τσιμπημα του κουνουπιου στο αιμαεαν βαζει καθε 3-4 μηνες τοτε υπαρχει περιπτωση να μολυνθει βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι αμα μολυνθει θα εμφανισει την αρρωστεια εχει υπολογιστη απο τους αμερικανους που εχουν το μεγαλυτερο προβλημα οτι μονο το 1/3 η και λιγοτερο απο τα ζώα που μολυνονται απο το παρασιτο φτανουν να αναπτυξούν την ενηλικη μορφη του παρασιτου και να εμφανισουν την ασθενεια. Εαν το stronghold μπαινει καθε μηνα τοτε σχεδον εκμηδενιζονται οι πιθανοτητες να κολησει και να εμφανισει την ασθενεια
![]()
αν μολυνθει η γατα βαζοντας advocate ή stronghold πεθαινουν οι μικροφιλαριες??(σε εχουμε ζαλισει ε?

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαίρομαι πολύ που σε ξαναδιαβάζω και χαίρομαι πολύ για την ωραία σου στάση.
Δεν σε έχω ξεχάσει, και ό,τι είχες πεί για το ενδιαφέρον σου στα ζώα και στη δουλειά σου, επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Πραγματικά χαίρομαι.

JohnDVM
Διάσημο μέλος

Συνημμένα
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
σιγουρα ολα τα σκευασματα που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι βλαβερα για τα ζωακια μας... Καμια ιδέα τι μπορουμε να βαλουμε για να μην μας ενοχλουν τα κουνουπια αλλα να μην κανουμε κακο στα ζωακια μας.... ευχαριστω.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
οποτε δεν πρεπει να πανικοβαλομαστε
εαν δεν θέλεις να βάζεις αυτες τις ουσίες μπορείς να χρησημοποιείς δίαφορα εντομοαπωθητικά σπρέυ που έχουμ ως βάση τη σιτρονέλα που είναι φιτικο προίον και θα τα βρείς στα δίαφορα πετ-σοπΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
υπεθεσα οτι αυτα τα υγρα που ειχα μεχρι τωρα στην πριζα θα τον πειραζε,ασε που ειναι κ πειραχτηρι ...
ο σκυλος μου βεβαια ποτε δεν παρουσιασε προβλημα ...αν και δεν το βαζα στον ιδιο χωρο με μας ποτε το φαρμακο... και νομιζα τις γατες ποιο ευαισθητες!!!! 
JohnDVM
Διάσημο μέλος
οποτε αν ειναι περιεργη η γατ μπορει να ξεριζωση κανενα απο τη μπριζα και αν γλυτωσει την ηλεκτροπληξια να γλειψει την ουσια και να εχουμε αλλα
εγω αναφερομουν σε σπρευ που βαζεις πανω στο ζωο που ειναι λιγοτερο ερεθιστικα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
εαν εννοεις τα διαφορα εντομοαπωθητικα που ειναι για χωρο αυτα μπορει να τον πειραξουν αν τα φαειοποτε αν ειναι περιεργη η γατ μπορει να ξεριζωση κανενα απο τη μπριζα και αν γλυτωσει την ηλεκτροπληξια να γλειψει την ουσια και να εχουμε αλλα
εγω αναφερομουν σε σπρευ που βαζεις πανω στο ζωο που ειναι λιγοτερο ερεθιστικα
![]()
Εμένα χτες ο δικός μου έριχνε σφαλιάρες στο εντομοαπωθητικό
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

μπορώ δηλαδή να κάνω ένα κοκτέϊλ??? εναν συνδιασμό των χαπιών???

ή Εναλλάξ?? για μια ολοκληρωμένη θωράκιση???
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ωραία,
μπορώ δηλαδή να κάνω ένα κοκτέϊλ??? εναν συνδιασμό των χαπιών???
ή Εναλλάξ?? για μια ολοκληρωμένη θωράκιση???
Julia πρόσεξε μην τον στείλεις αδιάβαστο τον Κίκη

julia
Διακεκριμένο μέλος
Julia πρόσεξε μην τον στείλεις αδιάβαστο τον Κίκη![]()
Το ξέρω Ουρανία... απλά καπου άκουσα οτι μια δίνουμε το ένα και μια το άλλο... και μου φάνηκε περίεργο....

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το ξέρω Ουρανία... απλά καπου άκουσα οτι μια δίνουμε το ένα και μια το άλλο... και μου φάνηκε περίεργο....![]()
Να πω την αλήθεια και εγώ έχω ψιλομπερδευτεί

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool