Σκυλάκι σε άθλια κατάσταση

Ωραία!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν θυμάται κάποιος άλλος που ήταν στη συνάντηση το φάρμακο, ας μας το πει.
Ναι, για το calmivet έλεγε (αν και φαντάζομαι ότι ο ίδιος κίνδυνος υπάρχει με οποιοδήποτε ηρεμιστικό φάρμακο...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειχε πει οτι υπαρχει περιπτωση να χρειαστει επεμβαση κτηνιατρου γιατι μπορει να συμβει κατι κακο κ να χρειαστει καρδιοαναπνευστικη ανανηψη κ καλο θα ηταν να μην το χρησημοποιουμε σε αδεσποτα που δεν μπορουμε να τα πιασουμε

τα ευχαριστα δεν σας τα ειπα!βρηκα κοπελα να το φιλοξενησει μεχρι να υιοθετηθει!
:up: Αυτο ειναι πολυ ευχάριστο!

δεν πέρνεις και κανενα φίμωτρο μαζι σου για καλο και για κακο

ενα εχω να πω!!!!!!!ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!!!!!!!!!!:up: :up: :up: :inlove: :bleh: :up: :rolleyes: :D :bleh: :inlove: :up: :up: :lol: :) ;) ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!φωτογραφιες με το νεο λουκ του σκυλακου συντομα!

Μπράβο!!!!:up: :up:
Θέλουμε λεπτομέρειες...!!!!!!

σιγουρα,αλλα αυριο γιατι τωρα με περιμενει το μωρο να παει για υπνο,:P το παραμελησα σημερα λιγο!λεπτομερειες αυριο!:D :D ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενα μεγαααααααααααααααάλο μπραβο:up: :up: :up: :up:

μπραβο!!:up: :up:

Mπραβο Αγγελικη!!!:up:

Με ποιον τρόπο το κάνατε καλέ;:inlove::inlove:

Μπράβο! Άξια!!!:up: :up: :up: Περιμένουμε λεπτομέρειες και φωτογραφίες αύριο, όταν με το καλό ξεκουραστείς;) :D :D

μπραβο κοπελαρα μου παντα αξια

καλημερα!αν και εμενα το ξυπνημα μου ηταν τρομακτικο,γιατι απο τα μπουμπουνητα τρομαξε το σκυλακι μου και εφυγε και επι 2 ωρες ετρεχα στους δρομους σαν τρελη και φωναζα!τι ηταν και αυτο πρωι-πρωι!ευτυχως ηρθε,εκλεγα απο την χαρα μου,κοντευα να τρελαθω!!!!παναγια μου,αν δεν την εβρισκα θα τρελαινομουν!πωπω!!!!!

και τωρα στο θεμα μας!εδω και 2 εβδομαδες περιπου σκεφτομουν πως να το κανω,ειχα αλλαξει 50 σχεδια,50 βοηθους και 50 κτηνιατρους!τελικα βρηκα μια κυρια ξενη και προσφερθηκε να με βοηθησει,ειχα βαλει πριν μια εβδομαδα και σημειωμα,οποιος φροντιζει το σκυλακι να με παρει στο τηλεφωνο,με πηρε ενας κυριος γειτονας που ομως δεν ηξερε ποιος εμενε εκει και του ειπα τι ηθελα να κανω.παμε την πεμπτη και βλεπουμε πραγματα στην αυλη.δεν το πιστευω λεω, θα ερθουνε και δεν θα μπορεσουμε να το παρουμε.παμε χθες,τα παντζουρια κλειστα αλλα φαινοταν οτι καποιος ειχε ερθει παλι,η αλλη κυρια μου λεει,να μην το παρουμε και να περιμενουμε να βρουμε τους οιδιοκτητες και να τους μιλησουμε.και αντε τους βρισκουμε, λεω,αμα πουν οχι,τι γινεται?εκτος αυτου το σκυλακι φοβοταν και ειχαμε και ηρεμιστικα μαζι μας,ομως ισως και να μην επιαναν και επειδη στην βρασει κολλαει το σιδερο και μεχρι να πιασουν τα ηρεμιστικα μπορει να επεστρεφε ο ιδιοκτητης ,λεω, οχι,ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ,πηδαω μεσα,βαζω σιγα σιγα το λουρι και γρηγορα το φιμωτρο και εκεινη την ωρα ενα αμαξι σταματαει!!!!!!!!!!πηγε η καρδια μου στην κουλουρη,ωχ παναγια μου,οιδιοκτητησς λεω!ευτυχως ηταν ο γειτονας και του ειπαμε οτι το παμε για κουρεμα και οτι αυριο θα ειναι παλι εκει..φτηνα την γλιτωσαμε,φορτωνουμε το σκυλακι στο αμαξι και παμε πλατεια βικτωριας για κουρεμα γιατι εδω ολα κλειστα και εκει ειχε μια αλλη κυρια που ειχα ηδη κλεισει ραντεβου.αφου ειδα και επαθα να φτασω γιατι δεν εχω ιδεα απο αθηνα,το κουρευουμε ,το κανουμε μπανιο και εγινε ενα κουκλι,αλλο σκυλακι!ομως ειχε πανικοβληθει και στο τελος που πηγαμε να το βαλουμε στο κλουβι μου ριχνει και μια δαγκωνιτσα,χωρις αιμα ευτυχως.μετα γυρισαμε και το βαλαμε παλι μεσα στην αυλη.δεν μπορουσα να το δωσω στην αλλη κοπελα γιατι ο γειτονας ειχε και το τηλεφωνο μου και ειχε δει και το αμαξι.ομως θα παω σημερα και θα πω στους ιδιοκτητες αν δεν το θελουν να μου το δωσουν!παντως το σκυλακι απο την χαρα του πηδαγε σαν κατσικακι!!!!ειχα ενα αγχος,ευτυχως ολα καλα!και ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν!:Dφωτογραφιες συντομα!

ΝΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ!
P1050087.jpg

Δεν αποκλείεται να σε ρωτήσουν αν το θέλεις, μια που έκανες όλο αυτό τον κόπο και πέρασες τόση ταλαιπωρία και το περιποιήθηκες.
Ελπίζω να εισπράξουν το μήνυμα και να καταλάβουν ότι αυτό που έκαναν ήταν εγκατάλειψη και να συγκινηθούν.

ξεχασα να σας πω οτι το λουρι του ειχε κοκκινισει τον λαιμο,επειδη ηταν πολυ σφιχτο!:(

Καλέ γιατί το κουρέψατε το κακόμοιρο τόσο πολύ στο κεφάλι? Σαν πρόβατο είναι!!!:lol: Άσε που δεν κάνει να το κουρεύεις γύρω από τα μάτια τόσο πολύ...:hmm:
Πάντως κουκλί είναι!!!!:inlove: Μακάρι να μπορούσα να το πάρω εγώ. Μου θυμίζει τόσο πολύ τον δικό μου...:cry:
Κοριτσάκι είναι ή αγοράκι τελικά? Δε φαίνεται στη φωτογραφία...

:up: :up: :up: κουκλάκι έγινε καμία σχέση με την "φλοκάτη" πριν!!!
το λουράκι καινούργιο???

Αγνώριστο!!!! Μπράβο βρε αγγελική, κουκλάκι έγινε!
Μακάρι να καταφέρεις να το πάρεις από τους ιδιοκτήτες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back