chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ελπίζω να πάνε όλα καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ναι, για το calmivet έλεγε (αν και φαντάζομαι ότι ο ίδιος κίνδυνος υπάρχει με οποιοδήποτε ηρεμιστικό φάρμακο...)Αν θυμάται κάποιος άλλος που ήταν στη συνάντηση το φάρμακο, ας μας το πει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
τα ευχαριστα δεν σας τα ειπα!βρηκα κοπελα να το φιλοξενησει μεχρι να υιοθετηθει!
Αυτο ειναι πολυ ευχάριστο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!!!φωτογραφιες με το νεο λουκ του σκυλακου συντομα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλουμε λεπτομέρειες...!!!!!!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
το παραμελησα σημερα λιγο!λεπτομερειες αυριο!
ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Περιμένουμε λεπτομέρειες και φωτογραφίες αύριο, όταν με το καλό ξεκουραστείς

ladycat
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
και τωρα στο θεμα μας!εδω και 2 εβδομαδες περιπου σκεφτομουν πως να το κανω,ειχα αλλαξει 50 σχεδια,50 βοηθους και 50 κτηνιατρους!τελικα βρηκα μια κυρια ξενη και προσφερθηκε να με βοηθησει,ειχα βαλει πριν μια εβδομαδα και σημειωμα,οποιος φροντιζει το σκυλακι να με παρει στο τηλεφωνο,με πηρε ενας κυριος γειτονας που ομως δεν ηξερε ποιος εμενε εκει και του ειπα τι ηθελα να κανω.παμε την πεμπτη και βλεπουμε πραγματα στην αυλη.δεν το πιστευω λεω, θα ερθουνε και δεν θα μπορεσουμε να το παρουμε.παμε χθες,τα παντζουρια κλειστα αλλα φαινοταν οτι καποιος ειχε ερθει παλι,η αλλη κυρια μου λεει,να μην το παρουμε και να περιμενουμε να βρουμε τους οιδιοκτητες και να τους μιλησουμε.και αντε τους βρισκουμε, λεω,αμα πουν οχι,τι γινεται?εκτος αυτου το σκυλακι φοβοταν και ειχαμε και ηρεμιστικα μαζι μας,ομως ισως και να μην επιαναν και επειδη στην βρασει κολλαει το σιδερο και μεχρι να πιασουν τα ηρεμιστικα μπορει να επεστρεφε ο ιδιοκτητης ,λεω, οχι,ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ,πηδαω μεσα,βαζω σιγα σιγα το λουρι και γρηγορα το φιμωτρο και εκεινη την ωρα ενα αμαξι σταματαει!!!!!!!!!!πηγε η καρδια μου στην κουλουρη,ωχ παναγια μου,οιδιοκτητησς λεω!ευτυχως ηταν ο γειτονας και του ειπαμε οτι το παμε για κουρεμα και οτι αυριο θα ειναι παλι εκει..φτηνα την γλιτωσαμε,φορτωνουμε το σκυλακι στο αμαξι και παμε πλατεια βικτωριας για κουρεμα γιατι εδω ολα κλειστα και εκει ειχε μια αλλη κυρια που ειχα ηδη κλεισει ραντεβου.αφου ειδα και επαθα να φτασω γιατι δεν εχω ιδεα απο αθηνα,το κουρευουμε ,το κανουμε μπανιο και εγινε ενα κουκλι,αλλο σκυλακι!ομως ειχε πανικοβληθει και στο τελος που πηγαμε να το βαλουμε στο κλουβι μου ριχνει και μια δαγκωνιτσα,χωρις αιμα ευτυχως.μετα γυρισαμε και το βαλαμε παλι μεσα στην αυλη.δεν μπορουσα να το δωσω στην αλλη κοπελα γιατι ο γειτονας ειχε και το τηλεφωνο μου και ειχε δει και το αμαξι.ομως θα παω σημερα και θα πω στους ιδιοκτητες αν δεν το θελουν να μου το δωσουν!παντως το σκυλακι απο την χαρα του πηδαγε σαν κατσικακι!!!!ειχα ενα αγχος,ευτυχως ολα καλα!και ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν!
φωτογραφιες συντομα!ΝΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπίζω να εισπράξουν το μήνυμα και να καταλάβουν ότι αυτό που έκαναν ήταν εγκατάλειψη και να συγκινηθούν.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άσε που δεν κάνει να το κουρεύεις γύρω από τα μάτια τόσο πολύ...
Πάντως κουκλί είναι!!!!
Μακάρι να μπορούσα να το πάρω εγώ. Μου θυμίζει τόσο πολύ τον δικό μου...:cry:Κοριτσάκι είναι ή αγοράκι τελικά? Δε φαίνεται στη φωτογραφία...
mimikaki
Διάσημο μέλος
κουκλάκι έγινε καμία σχέση με την "φλοκάτη" πριν!!!το λουράκι καινούργιο???
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι να καταφέρεις να το πάρεις από τους ιδιοκτήτες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool