Στείρωση: Ανησυχίες...

τα νεα του γατουλη ειναι καλα απο υγεια αλλα ακομα ειναι ανησυχος και σημαδευει τους παντες και τα παντα σαν μην τον στειρωσαμε ο γιατρος ειπε να περιμενουμε λιγο ακομη αλλα τωρα εγω γιατι αρχισα να τον αμφισβητω?:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιώτα πήγαινε τον να τον δει και κανένας άλλος γιατρός αν υπάρχει κοντα, δεν ξέρεις ποτέ. Ειδικά αν συνεχιστεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο γατουλης μου ειναι σαν να μην στειρωθηκε μετα απο τοσο καιρο ο γιατρος λεει οτι θα του περασει αλλα εμεις εχουμε μαρκαριστει απαντες μεσα στο σπιτι Ειναι οπως και πριν την εγχειρηση Να κυνηγησω τον γιατρο?

Πολύς καιρός έχει περάσει... Δεν παίρνεις και μια δεύερη γνώμη; :hmm:

Σίγουρα τον στείρωσε ο γιατρός? Ήσουν μπροστά στην εγχείρηση? Γιατί δεν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο. Μου φαίνεται περίεργο. Εγώ τον στείρωσα (ήμουν μπροστά δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του) και ομολογώ ότι δεν αντιμετώπισα τέτοιου είδους προβλήματα.:confused:

Mεσα δεν με αφησε να μεινω ο σακος εχει κοπει αλλα επειδη ειχε τον ενα ορχι υποπλαστικο φαινεται οτι εβγαλε μονο τον ενα και τωρα μου λεει οτι ειναι εγκεφαλικη λειτουργια αυτο που κανει ο γατος Καποιος κτηνιατρος που μπορει να μου πη αν ειναι ετσι?

Νομίζω, καλύτερα να πας και σε άλλο κτηνίατρο γιατί δεν θα βρείτε ησυχία. :(

Αρχική Δημοσίευση από Μαργαρίτα:
Νομίζω, καλύτερα να πας και σε άλλο κτηνίατρο γιατί δεν θα βρείτε ησυχία. :(
Συμφωνώ και επαυξάνω. Πάντως ευτυχώς σε κανά μήνα υπάρχει πιθανότητα να έχουμε και κτηνίατρο να απαντά σε τέτοιες απορίες. Θα είναι πολύ χρήσιμο νομίζω :)

Ψεκάζει όντως ή κάνει ότι ψεκάζει; Το λέω αυτό γιατί στείρωσα μαζί τα δύο γατάκια μου που αν και αδελφάκια ανακάλυψαν τη χαρά του σεξ!:up:
Μετά από τη στείρωση και για 2 μήνες περίπου ο αρσενικός μου συνέχιζε να καβαλάει τη θυληκιά μου. Μετά το ξεπέρασε...:P

ψεκαζει κανονικα Με το σφουγγαροπανο ειμαι συνεχεια

Γιώτα, ρώτησα χτες μια φίλη μου που ασχολείται πολύ κι αυτή με γάτες, και μου είπε οτι:
1. Στη στείρωση καλύτερα είναι να είσαι παρών (και δεν σε άφησε να μπεις μέσα;;; Έλεος!)
2. Δεν του κόβουν τα "μπαλάκια". Απλά κατα κάποιο τρόπο τα "αδειάζουν".
3. Μετά απο ένα μήνα είναι πολύ ύποπτο να ψεκάζει ακόμα
Κοινώς, καλύτερα να αρχίσεις σιγά σιγά να επισκέπτεσαι και άλλους κτηνιάτρους... Κατα λέξη μου είπε "Καλά σε χασάπη το πήγε;" :/:

Συμφωνώ απόλυτα με τη Michelle, έπρεπε οπωσδήποτε να ήσουν παρών. Μία συμβουλή εφόσον τελικά θα αναγκαστείς να πας σε άλλο κτηνίατρο, να απαιτήσεις να είσαι μέσα. Εντελώς πληροφοριακά, να έχεις υπόψη σου ότι ανοίγουν το σάκο και βγάζουν ακριβώς το εσωτερικό το οποίο είναι πράγματι σαν "μπαλάκι" και μετά πάλι ράβει το σάκο, ο οποίος μετά από περίπου 1 με 1 1/2 μήνα μαραίνεται και δεν έχει το αρχικό του μέγεθος. :cat:

Βρε Μαργαρίτα στον γατούλη της Γιώτας του τα χουν κόψει!!! Ίσως να μην είδα και καλά επειδή ήταν μακρύτριχος αλλά και η Γιώτα αυτό μου είπε... Ήταν κομμένα (το ένα γιατί το άλλο είχε κρυψορχία) και στη θέση τους υπήρχαν ράμματα!

Για να πω την αλήθεια, αμφιβάλλω πολύ για το τί έκανε ο συγκεκριμένος κτηνίατρος στο γατούλη. Είναι πολύ περίεργο γιατί ακόμα το ζώο "ψεκάζει".:(

Ψεκάζει μεν, αλλά δεν μυρίζει καθόλου.
Πάντως μπαλάκια δεν έχει... :cry:

Τα κοψε τα μπαλακια δεν εχουμε αλλα ισως δεν μπορεσε να αφαιρεση τον υποπλαστικο ορχι αν και μου ειπε οτι τον εβγαλε κι αυτον κι ας ηταν μικρος

Γιώτα, απ'ότι είδες όμως, κανονικά δεν έπρεπε να τα κόψει... :/:

Κι εμείς όταν κάναμε στείρωση στο γατούλη μας μας είχε πει η κτηνίατρος ότι μπορεί να συνεχίσει να ψεκάζει μέχρι να πέσουν τα επίπεδα ορμονών στο αίμα και ότι μπορεί να διαρκέσει και πάνω από μήνα.
Τους όρχεις τους αφαιρούν εντελώς. Αυτό που αφήνουν είναι το όσχεο, δηλαδή το σακουλάκι που είναι μέσα οι όρχεις.
Εμάς μας τα έδειξε η κτηνίατρος αφού τελείωσε η επέμβαση.
Βέβαια ο δικός μου (ο γάτος) έκανε μια μ******α περιοπής και κόντεψε να πεθάνει.
Ευτυχώς η κτηνίατρος μας είναι πολύ καλή και τον έσωσε παρά τρίχα!!!

Α! Και να προσθέσω ότι ούτε εγώ ήμουν παρούσα στην επέμβαση. Δεν λειτουργούν όλοι οι κτηνίατροι με τον ίδιο τρόπο. ;)

ka-li αυτό που εννοώ είναι οτι στον γατούλη της Γιώτας έχουν αφαιρέσει και το όσχεο! :/:

Ναι απο οτι ξερω οι τεχνικες της εγχειρησεις διαφερουν απο γιατρο σε γιατρο Χθες παρεπιπτοντως το απογευμα με πηρε τηλ ο ιδιος ο γιατρος κατι που δεν περιμενα Συζητησαμε το θεμα βρεθηκε μια ακρη Η στειρωση εχει γινει Μεσα δεν ημουν αλλα τΑ κομενα μπαλακια τα ειδα μου τα εδειξε Να δουμε αν εσενα σου ειπε τοσο ισως και αλλοι ν αχρειαζονται τοσο χρονο το ακουσα και απο αλλου . Επεισης ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι καλο να στειρωνονται πριν ψεκασουν γιατι με τα ποιο δυσκολα κοβουν τη συνηθεια του ψεκασματος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back