julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν θα γίνει μαλθακός. Εμένα δεν άλλαξε καθόλου, αν και το ευχόμουν να ηρεμήσει λίγο... αλλά ΔΕΝ. Και εγώ νόμιζα ότι θα τρώει ξύλο απο τους άλλους αρσενικούς, αλλά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Δεν τον βλέπουν σαν αντίζηλο...δεν του δίνουν καμία σημασία.. και ΑΝ πλακωθεί (γιατί αυτός θα κάνει την αρχή... ) είναι μια χαρά γατί!!!!

Και ήρεμο γατί να ήταν, πάλι, δεν στέκει αυτό που σου λέει. Δεν θα υπάρχουν πλέον οι ορμόνες που θα μυρίζουν οι άλλοι, για να τον πλακώσουν... θα έχει γίνει ουδέτερος.!!!

Παρε, 10 διαφορετικούς Κτηνιάτρους και ρώτα τους... και θα δείς..
Επίσης, με την στείρωση, ΔΕΝ θα φύγει για να βρεί νύφη, με τον κίνδυνο να τον πατήσει αμάξι
ΔΕΝ θα κολλήσει AIDS
ΔΕΝ θα ξεσκίζεται με τα άλλα αρσενικά την εποχή του ζευγαρώματος
Θα ζήσει τα διπλάσια και παραπάνω χρόνια, και ΠΟΛΥ καλύτερα.
Δική σου η απόφαση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν μπορώ να σου πω για την γιατρό, μπορεί να είναι μια χαρά..
απλά προφανώς δεν καταλαβαίνει το πρόβλημα με τα αδέσποτα... ή είναι νέα και δεν έχει ακόμα την πείρα με τις γάτες που χρειάζεστε. Πολλοί γιατροί και καλοί, υποστηρίζουν να γεννήσει η γάτα πρώτα, μην της στερήσουμε την μητρότητα κλπ κλπ...
Αλλά για άσε τους μια κούτα με 10 μικρά μπροστά απο την πόρτα και θα δείς..:
( ένεση που θα πέσει..)
Τέσπα, γνώμη μου... διάβασε ψάξτο και μόνη σου και αποφασίζεις.

kyka
Δραστήριο μέλος
Και από την άλλη δεν είναι και σίγουρο 100% ότι θα "μαλθακέψει" με τη στείρωση.Η Κύκα όχι μόνο δεν ηρέμησε αλλά έγινε χειρότερη από πριν!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ειναι μια χαρα γατος,το καλοκαιρι εκανε παρεα με αδεσποτα και μαλιστα με εναν γατο,που αν δεν ειχε ουδετεροποιηθει θα ειχαν χοντρους καβγαδες.
συμφωνω με τα κοριτσια,ειναι η καλυτερη λυση!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ένα ακόμα υπέρ είναι ότι για τους αρσενικούς η στείρωση είναι πολύ πιο εύκολη επέμβαση κ επειδή δεν έχουν ράμματα δεν πονάνε μετά ξαναγυρνάνε αμέσως στη ρουτίνα τουςξεχασα να πω ειναι αρσενικος μηπως εχει σημασια?

Maruska
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας ,ξεχασα να πω ειναι αρσενικος μηπως εχει σημασια?
εμενα το μικρουλη μου εκανε εχθες στειρωση κ αισθανθηκα πολυ ασχημα γιατι εκλαιγε απεγνωσμενα σα κατι να μη πηγαινε καλα, φοβηθηκα πως θα πεθάνει,περασα μια φρικη μεχρι να κομηθει στις 3 το πρωι(η στειρωση εγινε στις 2.30 το μεσημερι)σημερα ειναι μες την τρελη χαρα κ παιζει σα τρελο με το μικρο της κορης μου,ειναι το εκτο στη σειρα γατακι που στειρωνω κ πρωτη φορα εγινε κατι τετοιο,μεχρι που σκεφτηκα πως αν κατι δεν πηγαινε καλα δεν θα ξαναεπαιρνα αλλο γατακι στη ζωη μου
kimi
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Γίνεται στείρωση με οίστρο, απλά πες το στον γιατρό σου να το ξέρει.

Υπάρχει και ένεση να της κοπεί ο οίστρος αλλά είναι ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ!!!!!
Μήν αγχώνεσαι... ή κανονίζεις στείρωση άμεσα μόλις σου πει ο γιατρός ή μόλις της περάσει...

kimi
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω αν θα κάνει ζημιά ΜΙΑ φορά η ένεση, ρώτα τον γιατρό μας.., αλλά είναι κρίμα, γιατί μέχρι να την πιάσει μπορεί και να της έχει περάσει.
Γιατί δεν κλείνεις ραντεβού για στείρωση αύριο άντε την Δευτέρα??? ΔΕΝ είναι τίποτα, απλά το λές στον γιατρό ότι έχει οίστρο... πραγματικά στο λέω. ΞΕΡΩ.

kimi
Νεοφερμένο μέλος
ΩΩΩΩχχχχ τι εχω να τραβιξω. Θα την παω σημερα το απογευμα να την δει. Διαβασα τωρα οτι η γατα οταν εχει οιστρο δεν πρεπει να εγχειριστει. Πρεπει να περιμενουμε να περασει. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Υπομονή.

kimi
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Και είναι και το ιδανικότερο, να την κρατήσει στο ιατρείο.
Τα 100? με 2 μέρες φιλοξενία είναι μέσα στα λογικά πλαίσια... Ρώτησέ τον, αν θα χρειαστεί μετά να τις δίνεις εσύ αντιβοίωση για μία εβδομάδα ή αν θα της κάνει αυτός ενέσιμη, να ξεμπερδέυεις και να μην έχεις να κάνεις τίποτα!

kimi
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Πολυ χαιρομαι που πηγαν ολα καλα,και ευχομαι η γατουλα σου νε περασει κοντα σου μια ζωη γεματη χαδια και αγαπες!
stellamaria
Νεοφερμένο μέλος
η γατουλα μου ειναι 6 μηνων ενηλικιωθηκε και παρατηρω οτι εχει αλλαξει η συμπεριφορα της! τουρλωνει τον ποπουλη της(!),κυλιεται στα πατωματα και φωναζει!εχω καταλαβει οτι ειναι σε οιστρο... να την στειρωσω?ακουσα οτι μια στειρωση μπορει να εχει και 100 ευρω!!τοσα πολλα??ασε τωρα που την προσεχω μην μου βγει απο το σπιτι μην τυχον και μεινει εγκυος........

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Η προσωπική μου αποψη είναι να στειρώσεις την γατουλα σου οσο γρηγοροτερα γίνεται και εως τοτε να μην την αφηνεις να βγαινει εξω. Αλλά σίγουρα την σωστοτερη λύση για την μικρούλα σου θα την αποφασίσεις εσυ

kimi
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool