Έχω πολλά ζωάκια και σκυλάκια και γατάκι και πουλάκια και κουνελάκια...!! Να μας δεις να κοιμόμαστε στο μονό κρεβάτι να πεθάνεις στα γέλια, αυτά απλώνονται κιόλας κι εγώ ξυπνάω σαν γαλλικό οκτώ! Αν και συνήθως τα λυπάμαι που στριμώχνονται εξαιτίας μου και καταλήγω να σηκώνομαι το βράδυ και να κοιμάμαι στον καναπέ!!! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catandie
Δραστήριο μέλος

και ποιο απ´ όλα προτιμας? απο περιέργεια ρωτάω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catandie
Δραστήριο μέλος

SiamRounti
Νεοφερμένο μέλος
Τα γατάκια γεννήθηκαν κανονικά, εκτός από δύο που ήταν στον ίδιο "σάκο" που γεννήθηκαν με τσαλακωμένη ουρά. Η αλήθεια είναι πως ανησυχώ για τη γάτα μου αν έχει κολλήσει τίποτα και ήθελα να ρωτήσω: μήπως ξέρετε τι είδους εξετάσεις μπορώ να της κάνω και πόσο θα μου κοστίσει?

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Η στείρωση στις γάτες έχει διάφορα οφέλη όπως:
- Αποφυγή ανεπιθύμητων κυήσεων
- Αποφυγή μετάδοσης διαφόρων ασθενειών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής (έιτζ & λευχαιμία γάτας κ.λπ.)
- Η γάτα με τους συνεχόμενου τοκετούς θα εξαντληθεί
- Οι συνεχόμενοι οίστροι και ταλαιπωρούν τη θηλυκή γάτα και μπορεί στο μέλλον να της προκαλέσουν διάφορα προβλήματα υγείας όπως πυομήτρα κ.α.
Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον κτηνίατρο στον οποίο την πάτε ώστε να το ρωτήσεις για το κόστος αλλά και να το ρωτήσεις πότε θα μπορούσε να γίνει η στείρωση, δεδομένου ότι αυτήν την περίοδο θηλάζει.

Βασικά εγώ ήμουν της άποψης ότι η στείρωση δεν κάνει καλό, γιατί δεν ήξερα ότι προφυλάσσει από τόσους κινδύνους. Άλλαξα άποψη όμως. Και μπορώ να πω ότι πήρα και ένα σκληρό μάθημα, αφού βρέθηκα με 5 γάτες!
(που κάνουν κάπως έτσι όλη μέρα) Τέλος πάντων, έπαθα κ έμαθα! σε ευχαριστώ για την πολύτιμη καθοδηγία σου φίλε!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μερικοί κίνδυνοι ακόμη είναι να χαθεί σε αναζήτηση συντρόφου, να μπλέξει σε καβγάδες που θα γίνουν αιτία σοβαρών τραυματισμών - μετάδοσης ασθενειών κ.λπ.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Μακάρι!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην παρούσα φάση θα πρέπει να σε ανησυχήσει η έλλειψη ασβεστίου και μεταλλικών στοιχείων που χρειάζεται η γάτα κατά τη διάρκεια, αλλά και αμέσως μετά μια εγκυμοσύνη. Πες στον/στην κτηνίατρό σου να προτείνει ένα σκεύασμα προς το παρόν, και τις αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις τις κάνεις αργότερα. Τώρα που έγινε μαμά χρειάζεταιι ιδιαίτερη φροντίδα.Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση? Εγώ δεν ήξερα για τη στείρωση στις γάτες, εννοώ γιατί πρέπει να γίνεται. Προσπάθησα όμως να κρατήσω την Chikie τη γατούλα μου μέσα για να μην ζευγαρώσει, αλλά τελικά έμεινε έγκυος.Τα γατάκια γεννήθηκαν κανονικά, εκτός από δύο που ήταν στον ίδιο "σάκο" που γεννήθηκαν με τσαλακωμένη ουρά. Η αλήθεια είναι πως ανησυχώ για τη γάτα μου αν έχει κολλήσει τίποτα
γτ να της στιρονουμε;
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
Artevelde
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Artevelde
Νεοφερμένο μέλος

Poly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι περίπου 6 μηνών -τον μάζεψα από τον δρόμο και δεν ξέρω πόσο ακριβώς είναι, φαίνεται πιτσιρίκος. Επίσης, φαίνεται να έχει μόνο 1 όρχι.
Διάβασα ότι θα πρέπει να του κάνουν επέμβαση για να δουν αν υπάρχει εσωτερικά ο 2ος, γιατί διαφορετικά δεν θα εξαλειφθούν τα "αρσενικά" συμπτώματα με την στείρωση.
Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά; Είναι πολύπλοκη διαδικασία; Είναι επικίνδυνο για το ζωάκι;
Ευχαριστώ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool