Lady
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Christy:Ο δικός μου ειχε σταματήσει στις 2 μέρες![]()
Φαντάζομαι ότι εξαρτάται από τον γάτο![]()
Κι εμένα την επόμενη μέρα σταμάτησε.Άλλος γάτος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν αυτή είναι προσκολλημένη πάνω μου
ή μάλλον εγώ δεν μπορώ χωρίς εκείνη...
Μόλις την άφησα στον κτηνίατρο για τη στείρωση
και με έχει φάει η ανησυχία. Πολύ στεναχωρέθηκα...Είναι η πρώτη φορά
που είμαι σπίτι και δεν έχω τη Σβούρα εδώ να τρέχει από δω κι από κει.
Το ξέρω ότι είμαι υπερβολική - το καταλαβαίνω απόλυτα
απλά είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση γάτας και ανησυχώ
αν θα πάνε όλα καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος

vicki v.
Δραστήριο μέλος
σε μερικές ώρες και τελικά θα με αφήσουν να την πάρω σπίτι σήμερα!!!
Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πάνε όλα καλά και να αναρρώσει γρήγορα η Σβούρα!

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Είμαι πολύ λιγόθυμη

anabou
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!!! Τελικά παρέλαβα τη Σβουρίτσα σήμερα το πρωί μετά από μία νύχτα κόλαση γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την ανησυχία. Είναι καλά αν και πονάει αλλά έχει χαρακτήρα. Φυσικά πήδηξε κατευθείαν πάνω στο περβάζι του παραθύρου πριν προλάβω να την πιάσω.Ο πόνος πόνος αλλά και την αγαπημένη θέση δεν την ξεχνάμε ! Ευτυχώς τα ράμματα που χρησιμοποιήσε ο γιατρός βγαίνουν μόνα τους και δεν χρειάζεται να την ταλαιπωρήσουμε ξανά με ταξίδια στον κτηνίατρο. Ελπίζω να μην έχουμε καμία επιπλοκή ~

Subject to change
e-steki.gr Founder

maxi2
Δραστήριο μέλος
Τον Ασπρούλη τον στειρώσαμε μόλις έκλεισε τον 6 μήνα. Δεν παρουσίασε ποτέ πρόβλημα υγείας, πρόβλημα πάχους και γενικά είναι μια χαρά.
Ο Ζιζού είναι τώρα 6 μηνών και η κτηνίατρος μας είπε να του κάνουμε την στείρωση τον Δεκέμβριο. Τότε θα είναι 9 μηνών.
Γιατί αυτό; είναι καλύτερα να γίνεται πιο αργότερα απο τον 6 μήνα;
Ο Ζιζού μόλις ανοίγουμε την εξώπορτα, ο νούς του είναι πως θα βγεί έξω (στην είσοδο της πολυκατοικίας), τσακώνεται πολύ με τον μεγάλο, δαγκώνει και γρατζουνάει..
Η κτηνίατρος μας είπε ότι είναι τσαμπουκαλής και γι' αυτό είναι η συμπεριφορά του έτσι.
'Ολα οκ μέχρι εδώ. Αλλά γιατί να μην γίνει τώρα η στείρωση; Τουλάχιστον δεν θα θέλει να την κοπανάει συνέχεια και δεν θα χρειάζεται κάθε πρωί να σκαρφίζομαι ιδέες για να φύγω χωρίς να χρειαστεί να τον κυνηγάω στις σκάλες...
Ismini
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

Το άγχος άγχος πάντως!

Ismini
Διάσημο μέλος
Αλλα η δικια μου, το ιδιο αγριμι εμεινε!
Οταν τον παρεις απο τον γιατρο, θα ειναι ζαλισμενος απο την ναρκωση, αλλα στα αρσενικα ειναι πολυ απλη επεμβαση!Μερικοι γιατροι δεν κανουν ουτε ραμματα!
anabou
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μια και εδώ διάβασα για στείρωση να πω μερικά πραγματάκια γιατί στο σπίτι μου έχω 4 θυληκές. Τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2003 είδε ξαφνικά η μάνα μου την μία παό τις γάτες που έχω στην σκάλα να βγάζει πύον. Με φώναξε αμέσως και το είδα και εγώ. Καθόταν σε ένα σημείο, μόλις μας έβλεπε νιαούριζε και δεν περπατούσε. Πήρα επιτόπυο τον κτηνίατρο, του είπα τι συμβαίνει και μου απάντησε "Έχει πυομήτρα. Φέρτε την αμέσως για εγχείρηση" . Την πήγε ο πατέρας μου και μετά από μερικές ώρες πήρα τηλέφωνο τον γιατρό και μου είπε ότι η εγχείρηση πήγε καλά. Την κράτησε στο κτηνιατρείο για 2 μέρες με ισχυρή αντιβίωση. Μετά την πήραμε εμείς και συνεχίσαμε τα αντιβιοτικά για μια εβδομάδα. Την δικιά μου (που είναι ράτσας Μέιν Κουν) την πήρα 6 μηνών και όταν πήγε 7 μηνών την πήγα για στείρωση. Εκείνη επειδή ήταν μικρή δεν είχε κανένα πρόβλημα και όλα πήγαν και εδώ τέλεια. Με αυτήν επίσης δεν είχαμε πρόβλημα στο να της δώσουμε την αντιβίωση. Έβαζα το χάπι στο χέρι μου, την φώναζα και το έτρωγε μόνη της!!! Την Αγκύρας (είναι 5-6 χρονών και είναι η πιο κακιά γάτα που έχω) την πήγαμε περίπου πριν ένα μήνα για στείρωση. Την πήγα πρωί-πρωί με τον πατέρα μου. Το μεσημέρι πήρα τηλέφωνο τον κτηνίατρο την ώρα που είχαμε συννενοηθεί για να τον ρωτήσω πως πήγε η εγχείρηση. Μου είπε ότι η γάτα είναι καλά αλλά είχε πρόβλημα. Η μήτρα της ήταν γεμάτη υγρό, ήταν πρησμένη και διπλάσια με μέγεθος. Οι ωοθήκες της είχαν κύστες. Λίγες μέρες μετά την Αγκύρας πήγαμε και την άλλη θυληκιά που έχουμε στην σκάλα. Αυτή ήταν πολύ χειρότερα από την αγκύρας. Την αφήσαμε στον κτηνίατρο για μια μέρα. Όταν πήγα με τον πατέρα μου να την πάρουμε μας λέει "Ελάτε να σας δείξω κάτι". Την είχε χειρουργήσει την προηγούμενη μέρα και δεν είχε πετάξει αυτά που της έβγαλε. Τα πιάνει με ένα τσιμπιδάκι και μας λέει "Αυτό είναι η μήτρα. Κανονικά έπρεπε να είναι σαν μακαρόνι σε μέγεθος και βλέπετε πως είναι. Παραλίγο θα έσκαγε μέσα στην γάτα. Μην ξαναφήσετε ποτέ γάτ αστείρωτη" . Ευτυχώς πλέον όλες μου οι γάτες είναι υγιέστατες. Το συμπέρασμα από όλα αυτά: θα πηγαίνετε τις γάτες σας για στείρωση το συντομότερο δυνατό για να μην τραβήξετε αυτά που τραβήξαμε εμείς. Μπορεί να έχει κάποιο κόστος η εγχείρηση αλλά τουλάχιστον το ζωάκι σας θα ζει χωρίς προβλήματα για πολλά χρόνια. Επίσης θα το πηγαίνετε τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο στον κτηνίατρο για να το εξετάζει και να κάνει τα εμβόλιά του. Εγώ πηγαίνω τα ζώα μου στον συγκεκριμένο γιατρό 10 χρόνια περίπου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Κάνει άριστα την δουλειά του, αν χρειαστεί κάτι στο εξηγεί αναλυτικά και δεν είναι σαν ορισμένους που βαριούνται να μιλήσουν.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool