Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neisseria
Νεοφερμένο μέλος
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ. ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΕΝΑΣ ΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ (ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ), ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΣ... ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕΤΑ?
Αυτός ο φόβος θα είναι μόνιμος εάν βγαίνει εκτός σπιτιού, νομίζω ότι περισσότερο θα εμποδίσει τον ίδιο να μπλέκει σε καυγάδες ζευγαρώματος και κατοχής περιοχής αφού θα πάψει να φέρεται ως αρσενικός. Γενικά στους αρσενικούς γάτους έχει παρατηρηθεί μετά τη στείρωση με αφαίρεση οργάνων το ίδιο φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί ιστορικά και στους ευνούχους ανθρώπους που υπήρχαν κυρίως στην ιστορική Περσία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δηλαδή της λες ότι ο γάτος της θα είναι ''Αμπτουλ'' από τη διαφήμιση,ή ότι θα αρχίσει να νιαουρίζει με ψιλή φωνή;Δεν είμαστε καλά

Κάνε μου και μια χάρη μάζεψε μερικά από τα ζωάκια που χαρίζοντε μια και είδα πως έχεις 30+γάτες
neisseria
Νεοφερμένο μέλος
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή της λες ότι ο γάτος της θα είναι ''Αμπτουλ'' από τη διαφήμιση,ή ότι θα αρχίσει να νιαουρίζει με ψιλή φωνή;Δεν είμαστε καλά
![]()
![]()
![]()
Κάνε μου και μια χάρη μάζεψε μερικά από τα ζωάκια που χαρίζοντε μια και είδα πως έχεις 30+γάτες
Έλεος
μη το βλέπεις κωμικά όπως τη διαφήμηση. Ο Άμπτουλ της διαφήμησης πέρα από το κωμικό ουσιαστικά ήταν φύλακας. Άλλοι ευνούχοι απλά γινόντουσαν "διασκεδαστές" των άλλων αρσενικών και άλλοι φύλακες. Δε ξέρω αν ήταν θέμα εκπαίδευσης ή σωματότυπου. Το χαρέμι του Δαρίου και πολλών άλλων Περσών βασιλέων είχαν ως φύλακες ευνούχους που συνήθως ήταν στα κυβικά του Άμπτουλ της διαφήμησης και βάλε!Ενώ άλλοι είχαν τη μοίρα του ευνούχου της ταινίας "Αλέξανδρος".Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επι της ουσίας και χώρια απο τα αστεία δεν μου απαντας.Και κάτι ακόμα για μια γυναίκα πως το βλέπεις κάθε χρόνο και ένα παιδί;Μιλάς εκτου ασφαλούς για μείνε εγκυος και μετά μιλάμε!
neisseria
Νεοφερμένο μέλος
Επι της ουσίας και χώρια απο τα αστεία δεν μου απαντας.Και κάτι ακόμα για μια γυναίκα πως το βλέπεις κάθε χρόνο και ένα παιδί;Μιλάς εκτου ασφαλούς για μείνε εγκυος και μετά μιλάμε![/quote]
Έχω αρκετές γάτες αδέσποτες που ταίζω,2 έχω που μπαίνουν μέσα στο σπίτι και λαμβάνουν την έξτρα φροντίδα.
Αφού κάνεις τη σύγκριση, τι θέλεις να πεις ότι εάν δεν υπήρχαν μέτρα αντισύλληψης εσύ προσωπικά θα στείρωνες τους άνδρες γύρω σου;
Επί της ουσίας μίλησα διεξοδικά σε προηγούμενα post,έχω κουραστεί να λέω τα ίδια και τα ίδια και να απαντώ στις ίδιες ερωτήσεις.
Φώφη μου στείρωσε τον κούκλα μου και όλα θα πάνε καλά
ruko
Διάσημο μέλος
Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, κάνε του και εμβόλιο για AIDS/λευχαιμία, γιατί και στειρωμένος να είναι, πάλι κινδυνεύει να μπλέξει σε καβγάδες και να κολλήσει.
Επίσης, θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
Άντε σου εύχομαι να σου ζήσει πολλά χρόνια και να τον δεις παππούλη (πώς λέμε να τον δεις γαμπρό

Επιτελους στειρωθηκε....
Αντε, και την αλλη εβδομαδα η αραπινα!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπράβο βρε Ελενίτσα! Άντε με το καλό να στειρώσεις όλες τις γατούλες του κήπου! Αρκετά γατάκια έχεις για δόσιμο. Φτάνει...Παντως εγω σημερα πηρα την πιθικινα μου απο τον γιατρο!
Επιτελους στειρωθηκε....
Αντε, και την αλλη εβδομαδα η αραπινα!
anabou
Διάσημο μέλος
Μπράβο βρε Ελενίτσα! Άντε με το καλό να στειρώσεις όλες τις γατούλες του κήπου! Αρκετά γατάκια έχεις για δόσιμο. Φτάνει...
Να πω ενα ευχαριστω στη Μαρινα απο το stray γιατι πηγα στο γιατρο τους και θα τα στειρωθουν ολα με 40Ε το καθενα.

anabou
Διάσημο μέλος
neisseria
Νεοφερμένο μέλος
Φυσικά και θα το έκανα,όπως λαμβάνεις μέτρα προφύλαξης για τον εαυτό σου έτσι κι εγώ θα λαμβανα μέτρα προφύλαξης για μένα.Το πιο σημαντικό όμως είναι τις απόψεις μας να μην προσπαθούμε να τις επιβάλουμε στους άλλους πόσο μάλιστα με ψυχικό εκβιασμό,γιατί αυτό κάνεις.Για μένα είσαι ένας τυπικος άντρας που ευτυχώς στο χέρι των γυναικών είναι που σας ανατρέφουμε είναι να το αλλάξουμε
Να μου κάνεις μύνηση τότε
. Με τέτοια άποψη για τους άνδρες νομίζω ότι για σένα ο ιδανικός θα ήταν κάποιος με λοβοτομή. Το κακό είναι ότι δε λαμβάνεις σωστά τα μυνήματα μου και ερμηνεύεις σε στενό όριο τα λεγόμενα μου. Από την πλευρά σου μπορεί να έχεις δίκιο στα πλεονεκτήματα της στείρωσης αλλά ξεχνάς να αναφέρεις τα μειονεκτήματα. Αυτό σημαίνει ότι κάνεις πολιτική και όχι ενημέρωση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neisseria
Νεοφερμένο μέλος
Κι εγώ κλίνω προς αυτή την κατεύθυνση τελικά μεθαύριο το απόγευμα λέω να τον πάω. Πόσες ώρες κάνει να ξυπνήσει από τη νάρκωση, η μαμά του έκανε έξι ώρες. Μετά παίρνει κι αυτός αντιβίωση? Για πόσο διάστημα αν ξέρετε? Εντάξει τελικά δεν είναι και τόσο γυριστρούλης, μια φορά το έκανε και έλειπε μια μέρα. Αλλά βάζω στοίχημα ότι δεν είχε πάει μακριά. Μερικές φορές σ' ακούνε που τα φωνάζεις και απλά δεν θέλουν να έρθουν μέσα. Το θέμα είναι να μην πηγαίνει μακριά και χαθεί ή στο δρόμο και τον πατήσει κανένα αυτοκίνητο όπως το γάτο της θείας μου που τον είδα σκοτωμένο στο δρόμο έξω από το χωριό το πρωί που πήγαινα στη δουλειά. Κι αυτή σκεφτόταν να του κάνει στείρωση και τελικά δεν πρόλαβε.
FOFI οι γάτοι έχουν τη προσωπική τους ζωτική περιοχή και συνήθως δε παραβιάζουν περιοχές άλλων γάτων. Σε αγροτικές και επαρχιακές περιοχές η περιοχή δράσης ενός γάτου μπορεί να φτάσει το 1/2 τετραγωνικό χιλιόμετρο. Αυτό εξαρτάται από τη πυκνότητα τις περιοχής σε γάτες. Αυτό για τους στειρωμένους γάτους και τα θυλικά περιορίζεται μέχρι τα 20.000 τετραγωνικά μέτρα. 0,02 τετραγωνικά χιλιόμετρα.Η γάτα λόγω της οξύτητας της ακοής της έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί χάρτες μέσα στο μυαλό της τους οποίους χρησημοποιεί σε περίπτωση που βρεθεί σε άγνωστο τοπίο. Εώς και 5 χιλιόμετρα από την άκρη της ζωτικής της εστία χρειάζεται μόνο την ακοή της. Οι ήχοι από καμπάνες,ρυάκια,δρόμους μέχρι και από συγκεκριμένα δέντρα που τα διαπερνά ο άνεμος είναι ικανά να σχηματίσουν ένα χάρτη. Όταν βρίσκει έναν οικείο ήχο έστω και 1-2 χιλιόμετρα μακρυά πλησιάζει στην απόσταση του ήχου από την εστία της το αντικείμενο του ήχου (πχ ένα σχολείο στα 800 μέτρα από την εστία) και κινείται σε κύκλους ακριβείας στα 800 μέτρα μέχρι να ακούσει και να προσδιορίσει τους άλλους ήχων. Ένα τέλειο μηχάνημα εντοπισμου. Από εμπειρία γνωρίσα ενήλικη γάτα που επέστρεψε στην εστία της καλύπτοντας απόσταση 15 χιλιομέτρων σε 24 ώρες χωρίς να βλέπει που τη πηγαίναν. Από ιστορίες έχω ακούσει για γάτα στις ΗΠΑ που έκανε απόσταση 800κμ σε κάποιους μήνες για να επιστρέψει!!!
Επίσης οι γάτες που είναι περιορισμένες κινδυνεύουν περισσότερο όταν βγουν έξω από τα διερχόμενα αυτοκίνητα από ότι οι γάτες που μπαινοβγαίνουν στο σπίτι ή ζουν απλά στην αυλή. Αν ο γάτος σου ζει μέσα στο σπίτι όσο γνωρίζει τον έξω κόσμο θα ζητά και περισσότερο να βγαίνει έξω. Οι γάτες ράτσας προιόν εκτροφής μεταδίδουν στους απογόνους τους (ως μάθηση?ενστικτο?) την προσαρμοσιμότητα τους σε καταστάσεις εγκλεισμού και δε νιώθουν την ανάγκη τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό να γυρίσουν, οπότε αν έχεις τέτοια γάτα απλά δε τη μαθαίνεις έξω.
Ο "μπέμπης" έτσι λέγεται ο γάτος μου, μεγάλωσε μέσα στο σπίτι τους πρώτους 4 μήνες, μετά μόνο το βράδυ έμπαινε μέσα για να κοιμηθεί. Εδώ και 1μιση μήνα όμως βγαίνει και το βράδυ έξω. Προχθές πάλι το' σκασε, ήταν όλη τη μέρα μέσα, βγήκε στις 9 το βράδυ και γύρισε σήμερα στις πέντε το πρωί. Στο παρελθόν έιχα γάτους - αστείρωτους που έκαναν να γυρίσουν από 3 μέρες έως και δυο εβδομάδες. Αυτοί όμως δεν έζησαν πάνω από 2 χρόνια. Δύο της αδελφής μου βρέθηκαν σκοτωμένοι στο δρόμο έξω από τον οικισμό και δύο δικοί μου εξαφανίστηκαν. Έχει μείνει ένας άλλος της αδελφής μου που είναι 6 ετών και παρόλο που είναι αστείρωτος δεν φεύγει μακριά από το σπίτι, πιστεύω γιατί είναι φοβητσιάρης. Ο δικός μου όμως φαίνεται ιδιαίτερα ζωηρός κι επειδή του έχω ιδιαίτερη αδυναμία, αφού γεννήθηκε μέσα στο σπίτι, σήμερα θα τον πάω για την επέμβαση αλλιώς είμαι σίγουρη ότι και αυτός δεν θα επιβιώσει. Εντωμεταξύ κάθε φορά που εξαφανίζεται εγώ ζω με την αγωνία αν θα γυρίσει, ο γιατρός λέει ότι έτσι μόνο θα ηρεμήσει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool