Maruska
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maruska
Νεοφερμένο μέλος
Είχε δίκιο η Λύδια η Κόρη μου ε;Καλέ αυτή είναι πολυ χαμογελαστή!ΚΑι είναι ίδια η Αμελί μου!![]()
Καινούργιο το μωράκι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maruska
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είδα τις φωτογραφίες σου και οφείλω να ομολογήσω πως είσαι πολύ όμορφη!
Όσο γιά την ιστορία σου, τα ίδια και χειρότερα πέρασα κι εγώ αλλά τώρα είμαι ευτυχισμένος και ούτε που τα θυμάμαι. Βλέπεις ...υπάρχουν και καλοί άνθρωποι!!!
Πολλά γατοφιλάκια!
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Εσύ έχεις μύνημα με την ιστορία σου;
Αν δεν έχεις γράψε ένα στο forum και στείλε μας ΠΜ να το δούμε.
Αν έχεις, πές μας πού να μπούμε για να διαβάσουμε και την δικιά σου περιπέτεια!

Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γατοφιλούρες

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Είχαμε ορέξεις για παιχνίδια...
Πρώτα κυνηγήσαμε τον μπαμπά και κερδίσαμε στο παιχνίδι γιατί οι δαγκωνιές ήταν δύο-μηδέν
και μετά, το χαλί που με κόπο είχε τυλίξει η μαμά και το είχε ακουμπήσει στον τοίχο το ρίξαμε κάτω, το ξετυλίξαμε και κοιμηθήκαμε επάνω του για να δουν το κατώρθωμά μας!
moukelis
Επιφανές μέλος

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Αλλά η μαμά που να καταλάβει όλο μου φωνάζει γιατί λέει το χαλί δεν είναι "νυχοπρόμιο".
Αλλά μήπως μου έχει πάρει και κανένα απο τέτοιο για να ξύνο εκεί τα νυχάκια μου;
Δεν μου έχει πάρει
Πως θα τα έχω ακονισμένα για να έιμαι σωστή ιπτάμενη νίτζα;

Χσά!χσά!

moukelis
Επιφανές μέλος
Να εξηγήσεις στη μαμά ότι πρέπει να εξασκείσαι σαν σωστή νίντζα!Το θέμα είναι ότι το έριξα κάτω επειδή μ' αρέσει να ξύνο τα νύχια μου επάνω του έτσι τυλιγμένο που είναι!
Αλλά η μαμά που να καταλάβει όλο μου φωνάζει γιατί λέει το χαλί δεν είναι "νυχοπρόμιο".
Αλλά μήπως μου έχει πάρει και κανένα απο τέτοιο για να ξύνο εκεί τα νυχάκια μου;Δεν μου έχει πάρει
Πως θα τα έχω ακονισμένα για να έιμαι σωστή ιπτάμενη νίτζα;
Χσά!χσά!![]()

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Λές και της λέω κινέζικα!

moukelis
Επιφανές μέλος

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Ε!Της πατάω μια δαγκωνιά για να μάθει!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Θα συμφωνήσω μαζί σου!Να σου δωσω εγω τα ονυχοδρομια μου που εχω 2 και δε μ ου αρεσουν καθολου?Τα νυχια μου τα ξυνω κι εγω στο τυλιγμενο χαλι που εχει η μαμα κατω απο το κρεβατι της.Ειναι κλασεις ανωτερο!!!
Βαρετά πράματα παιδί μου.
Άλλωστε στο παλιό το σπίτι μου είχε πάρει η γιαγιά μου ένα αλλά δεν μου άρεσε η Μάχη όμως που την εβρισκες που την έχανες στο νυχο απο τέτοιο ήταν.
Αλλά η Μάχη είναι και πολύ λεπτεπίλεπτη
Τι να το κάνεις το νυχάκι κυρά μου αν το έχεις μόνο για ανασκαφή στο χώμα της τουαλέτας;
Αν δεν είσαι νίντζα να στροβιλίζεις στον αέρα και να ξεσκίζεις τα πάντα στο διάβα σου!!!!

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Ο μπαμπάς της στην αρχη νόμιζε ότι κάτι έπαθε και πήγε να την σκουντίξει για να δεί αν ζεί και γυρνάει και του δείνει μιά δαγκωνιά "πάαααφφφ" τον μάτωσε τον αντρούλη μου...:cry:
Αλλά αν είναι αυτός μαζώχας δεν του φταίω αντί να την μαλώσει γέλαγε και περηφανευόταν λέγοντας "τι κοράκλα έχω εγώ!"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool