moukelis
Επιφανές μέλος
Αλήθεια!Εντάξει ησύχασα τώρα,νόμιζα ότι μόνο το δικό μου έχει βγει έτσι παράξενο!Έτσι είναι και η Μάχη της μαμάς, χαμογελαστή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Και πολύ περισσότερο από τον δικό σου μάλιστα!Η Μαμά είναι μέλος με το όνομα maruska αν πας στην λίστα με τα μέλη θα δείς την φώτο!Αλήθεια!Εντάξει ησύχασα τώρα,νόμιζα ότι μόνο το δικό μου έχει βγει έτσι παράξενο!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Το χαμόγελο.. μου θυμίζει λίγο Joker... στον Batman....

Ooooo... καλό γατάκι!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλά δε ντρέπεσαι λιγάκι;Άκου εκεί...Αυτός ήταν και τρελός.Είναι ο Σειριούκος μου τρελάρας;;;Moukelis....
Το χαμόγελο.. μου θυμίζει λίγο Joker... στον Batman....
Ooooo... καλό γατάκι!!!!!![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλά δε ντρέπεσαι λιγάκι;Άκου εκεί...Αυτός ήταν και τρελός.Είναι ο Σειριούκος μου τρελάρας;;;![]()
οκ... του έδωσες και αύξηση από τρελός σε τρελάρας.....

συ είπας..

moukelis
Επιφανές μέλος
Julia αμόλα τον Κίκη γιατί δε σε βλέπω καλά,ο Σείριος κοιτάζει με μοχθηρία την οθόνη!οκ... του έδωσες και αύξηση από τρελός σε τρελάρας.....
συ είπας..![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Julia αμόλα τον Κίκη γιατί δε σε βλέπω καλά,ο Σείριος κοιτάζει με μοχθηρία την οθόνη!![]()
Βάστα γερά!!!!!

Κατα τις 17.30 θα είμαι σπίτι αν όλα πάνε καλά... μέχρι να φάει κάτι,
να κάνει ένα μπανάκι και να του ανοίξω την πόρτα, θα πάει 18.00. ...

Ε, και μετά υπολόγισε με μέση ταχύτητα τα 120χλμ/ώρα και την κίνηση τί ώρα θα σου είναι στην πόρτα!!!!!!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Σταματάει και στα φανάρια;Βάστα γερά!!!!!
Κατα τις 17.30 θα είμαι σπίτι αν όλα πάνε καλά... μέχρι να φάει κάτι,
να κάνει ένα μπανάκι και να του ανοίξω την πόρτα, θα πάει 18.00. ...
Ε, και μετά υπολόγισε με μέση ταχύτητα τα 120χλμ/ώρα και την κίνηση τί ώρα θα σου είναι στην πόρτα!!!!!!!!!!!!![]()

Δε θα είμαι εδώ,πάω να βάλω κορνίζες για την έκθεση σήμερα,αλλά δε νομίζω να μπει μέσα βλέποντας τον Ιβάν στην αυλή...

julia
Διακεκριμένο μέλος

...Αφήστε που δεν θα έχετε και ένα κόκκινο χαλί.. κατι... να μας φιλέψετε.... τσ τσ.....
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελάτε να τα πούμε στο δικό μας θέμα γιατί της το κάναμε της κοπέλας χάλια!Συγνώμη Λυδία...Καλέ Δώρα τι τον ταίζεις?? Έχει γίνει τριπλάσιος, σαν 4 μηνών γατί είναι!!! Χφτου, χφτου!!!!

Και να φανταστείς οτι ο μπαμπας μου σημερα με ρωτουσε μηπως ειναι αρρωστος επειδη του φαινεται πολυ μικροσωος και οτι δεν παιρνει πανω του.

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Όχι δεν με πειράζειΕλάτε να τα πούμε στο δικό μας θέμα γιατί της το κάναμε της κοπέλας χάλια!Συγνώμη Λυδία...
Και να φανταστείς οτι ο μπαμπας μου σημερα με ρωτουσε μηπως ειναι αρρωστος επειδη του φαινεται πολυ μικροσωος και οτι δεν παιρνει πανω του.![]()
αφού είναι τρέλα ο μικρός σου!!!
Είπα στην μαμά να μπεί και να σου στείλει την φώτο απο την χαμογελαστή Μάχη...
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα περιμένουμε να δούμε το χαμογελαστό σας φατσάκι!Όχι δεν με πειράζειαφού είναι τρέλα ο μικρός σου!!!
Είπα στην μαμά να μπεί και να σου στείλει την φώτο απο την χαμογελαστή Μάχη...
![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος

τόσο πιο φάτσα και ζουζούνι είναι

Να σας ζήσουν τρέλα ειναι όλα τα μικρούλια σας

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Sorry, άκυρο θα πάει για μπάνιο στην θάλασσα η μαμά!Άυριο ίσως;Κατάλαβες εμείς δουλεύουμε και αυτή πάει για μπάνιο!Άσε που σκοτώνομαι στην δουλειά ούτε χρόνο στο My cat δεν έχω να μιλήσω!!!Θα περιμένουμε να δούμε το χαμογελαστό σας φατσάκι!![]()

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστούμε, Ευχαριστούμε!!Eγώ νομίζω ότι όσο πιο γελαστό φαίνεται ένα γατάκιτόσο πιο φάτσα και ζουζούνι είναι
Να σας ζήσουν τρέλα ειναι όλα τα μικρούλια σας![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool