Συμβαίνουν και θαύματα

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έτσι είναι και η Μάχη της μαμάς, χαμογελαστή!
Αλήθεια!Εντάξει ησύχασα τώρα,νόμιζα ότι μόνο το δικό μου έχει βγει έτσι παράξενο!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια!Εντάξει ησύχασα τώρα,νόμιζα ότι μόνο το δικό μου έχει βγει έτσι παράξενο!:lol:
Και πολύ περισσότερο από τον δικό σου μάλιστα!Η Μαμά είναι μέλος με το όνομα maruska αν πας στην λίστα με τα μέλη θα δείς την φώτο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες της να βάλει καμιά φωτο και στη gallery να δούμε τη χαμογελαστή φατσούλα!:)

Moukelis....
Το χαμόγελο.. μου θυμίζει λίγο Joker... στον Batman....:P:blink::blink::blink:

Ooooo... καλό γατάκι!!!!!:lol::lol:

Moukelis....
Το χαμόγελο.. μου θυμίζει λίγο Joker... στον Batman....:P:blink::blink::blink:

Ooooo... καλό γατάκι!!!!!:lol::lol:
Καλά δε ντρέπεσαι λιγάκι;Άκου εκεί...Αυτός ήταν και τρελός.Είναι ο Σειριούκος μου τρελάρας;;;:mad::mad::mad::mad:

Καλά δε ντρέπεσαι λιγάκι;Άκου εκεί...Αυτός ήταν και τρελός.Είναι ο Σειριούκος μου τρελάρας;;;:mad::mad::mad::mad:

οκ... του έδωσες και αύξηση από τρελός σε τρελάρας.....:rolleyes::rolleyes:
συ είπας.. :cool::cool:

οκ... του έδωσες και αύξηση από τρελός σε τρελάρας.....:rolleyes::rolleyes:
συ είπας.. :cool::cool:
Julia αμόλα τον Κίκη γιατί δε σε βλέπω καλά,ο Σείριος κοιτάζει με μοχθηρία την οθόνη!:lol:

Julia αμόλα τον Κίκη γιατί δε σε βλέπω καλά,ο Σείριος κοιτάζει με μοχθηρία την οθόνη!:lol:

Βάστα γερά!!!!!:blink:
Κατα τις 17.30 θα είμαι σπίτι αν όλα πάνε καλά... μέχρι να φάει κάτι,
να κάνει ένα μπανάκι και να του ανοίξω την πόρτα, θα πάει 18.00. ...:redface:

Ε, και μετά υπολόγισε με μέση ταχύτητα τα 120χλμ/ώρα και την κίνηση τί ώρα θα σου είναι στην πόρτα!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Βάστα γερά!!!!!:blink:
Κατα τις 17.30 θα είμαι σπίτι αν όλα πάνε καλά... μέχρι να φάει κάτι,
να κάνει ένα μπανάκι και να του ανοίξω την πόρτα, θα πάει 18.00. ...:redface:

Ε, και μετά υπολόγισε με μέση ταχύτητα τα 120χλμ/ώρα και την κίνηση τί ώρα θα σου είναι στην πόρτα!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:
Σταματάει και στα φανάρια;:lol:
Δε θα είμαι εδώ,πάω να βάλω κορνίζες για την έκθεση σήμερα,αλλά δε νομίζω να μπει μέσα βλέποντας τον Ιβάν στην αυλή...:P

Ε. τότε τι μας ξεσηκώνετε μανδαμ????:P:P...

Αφήστε που δεν θα έχετε και ένα κόκκινο χαλί.. κατι... να μας φιλέψετε.... τσ τσ.....:down:

Ε. τότε τι μας ξεσηκώνετε μανδαμ????:P:P...

Αφήστε που δεν θα έχετε και ένα κόκκινο χαλί.. κατι... να μας φιλέψετε.... τσ τσ.....:down:
Ελάτε εσείς και θα βρούμε κόκκινο χαλί καλέ!Κοίτα τι θα κανει ο Σείριος στον Κίκη,μόλις το εμαθε άρχισε προπόνηση!:lol:

Την μπιπ την συζήτηση..... :/::/::/:

Τον δικό μου δεν το βλέπω αλλά υποθέτω οτι κάνει έτσι....

ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ:mad::mad::mad::mad::mad:

ΕΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!!! :down::down::down::down:

Θα το ξαναπω αλλη μια φορα..Πως φαινεται οτι ειναι αδερφια!!!Η Leia ειναι ακριβως οπως περιγραφεις το Σειριο..αγριογατο !!!

Καλέ Δώρα τι τον ταίζεις?? Έχει γίνει τριπλάσιος, σαν 4 μηνών γατί είναι!!! Χφτου, χφτου!!!!

Καλέ Δώρα τι τον ταίζεις?? Έχει γίνει τριπλάσιος, σαν 4 μηνών γατί είναι!!! Χφτου, χφτου!!!!
Ελάτε να τα πούμε στο δικό μας θέμα γιατί της το κάναμε της κοπέλας χάλια!Συγνώμη Λυδία...:redface:
Και να φανταστείς οτι ο μπαμπας μου σημερα με ρωτουσε μηπως ειναι αρρωστος επειδη του φαινεται πολυ μικροσωος και οτι δεν παιρνει πανω του.:mad:

Ελάτε να τα πούμε στο δικό μας θέμα γιατί της το κάναμε της κοπέλας χάλια!Συγνώμη Λυδία...:redface:
Και να φανταστείς οτι ο μπαμπας μου σημερα με ρωτουσε μηπως ειναι αρρωστος επειδη του φαινεται πολυ μικροσωος και οτι δεν παιρνει πανω του.:mad:
Όχι δεν με πειράζει:P αφού είναι τρέλα ο μικρός σου!!!:) Είπα στην μαμά να μπεί και να σου στείλει την φώτο απο την χαμογελαστή Μάχη...:rolleyes:

Όχι δεν με πειράζει:P αφού είναι τρέλα ο μικρός σου!!!:) Είπα στην μαμά να μπεί και να σου στείλει την φώτο απο την χαμογελαστή Μάχη...:rolleyes:
Θα περιμένουμε να δούμε το χαμογελαστό σας φατσάκι!:up:

Eγώ νομίζω ότι όσο πιο γελαστό φαίνεται ένα γατάκι:D:D τόσο πιο φάτσα και ζουζούνι είναι:up::up::up::lol::lol::lol:

Να σας ζήσουν τρέλα ειναι όλα τα μικρούλια σας:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

Θα περιμένουμε να δούμε το χαμογελαστό σας φατσάκι!:up:
Sorry, άκυρο θα πάει για μπάνιο στην θάλασσα η μαμά!Άυριο ίσως;Κατάλαβες εμείς δουλεύουμε και αυτή πάει για μπάνιο!Άσε που σκοτώνομαι στην δουλειά ούτε χρόνο στο My cat δεν έχω να μιλήσω!!!:whistle::D

Eγώ νομίζω ότι όσο πιο γελαστό φαίνεται ένα γατάκι:D:D τόσο πιο φάτσα και ζουζούνι είναι:up::up::up::lol::lol::lol:

Να σας ζήσουν τρέλα ειναι όλα τα μικρούλια σας:rolleyes::rolleyes::lol::lol:
Ευχαριστούμε, Ευχαριστούμε!!:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back