Συμπεριφορά γάτας στο αυτοκίνητο

Δεν υπάρχει κανεις που τα γατιά του μπαίνουν στο κλουβί με το χαμόγελο στα χείλη. Ούτε και σε εμας θα μας άρεσε ναμας βάζουν σε ένα κουτί και να μας κουνάν. Αρχικά προσπάθησε λίγο να συνηθίσει την γατοφόρο. Περιοδικά βάζετο μέσα για μικρό χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται να το πας κάπου. Μέτα άρχισε να το κάνεις μικρή βόλτα μες το σπίτι. Τα δικά μου μπαίνουν πιο εύκολα μέσα και δεν λερώνουν αλλά σε διαδρομή με τα χέρια όλη την ώρα κλαίνε. Όταν όμως είμαστε στο αμάξι άμα τους βάλω air condition μαγικά δεν κάνουν κιχ. Τι να πω τους αρέσει η πολυτέλεια παιδί μου :P:P:P:D
Ο Σηφης μπαινει μονος του τουλαχιστον 7 φορες τη μερα στο κλουβακι(ειτε γιατι παιζει κρυφτο με τη Selena,ειτε για να θεσει που εχει δροσια,ειτε για να τον βγαλω εξω να ρεμβασει τα πουλακια)!:P Ποτε δεν λερωνει ουτε σε 8-9 ωρες ταξιδι που εχω κανει(μα πως κρατιεται?:blink:) και φυσικα θα κανει ενα παραπονιαρικο νιαοοοοου μετα απο 3 ωρες παραμονης του στο κλουβι.:bleh::bleh::bleh:
Εμ!Δεν βλεπετε ΣΚΑΙ να ξερετε να εκπαιδευσετε τα γατια σας γιαυτο τα παθαινεται αυτα! Αραγε τουλαχιστον ακουνε το ονομα τους τα γατια σας?:hmm::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::D:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την απορία με το όνομα, την έχω..σίγουρα το ακούει όταν πεινάει..όταν δε με έχει "ανάγκη" όμως, θα το σκεφτεί πολύ αν θα γυρίσει το κεφάλι!!! Τι είναι το ονυχοδρόμιο?? :)
Επειδή τα έχεις περιγράψει πολύ απλά, (και πιστεύω ότι μπορεί όντως να είναι έτσι) θες να αναλαβεις εσύ την εκπαίδευση?? :P θα προσπαθήσω να το θέσω σε εφαρμογή..αλλά με δεδομένο ότι είναι και 8 χρονών και κάθε χρόνο έχουμε την ίδια δουλειά..άντε να του αλλάξεις τα μυαλά!!!
Και κάτι για τις τρίχες παιδιά, δε ξέρω, αλλά φέτος νομίζω είναι η χειρότερη χρονιά..δε μιλάμε για τρίχες αλλά για τούφες παντού!!!παντού!!! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την απορία με το όνομα, την έχω..σίγουρα το ακούει όταν πεινάει..όταν δε με έχει "ανάγκη" όμως, θα το σκεφτεί πολύ αν θα γυρίσει το κεφάλι!!! Τι είναι το ονυχοδρόμιο?? :)
Επειδή τα έχεις περιγράψει πολύ απλά, (και πιστεύω ότι μπορεί όντως να είναι έτσι) θες να αναλαβεις εσύ την εκπαίδευση?? :P θα προσπαθήσω να το θέσω σε εφαρμογή..αλλά με δεδομένο ότι είναι και 8 χρονών και κάθε χρόνο έχουμε την ίδια δουλειά..άντε να του αλλάξεις τα μυαλά!!!
Και κάτι για τις τρίχες παιδιά, δε ξέρω, αλλά φέτος νομίζω είναι η χειρότερη χρονιά..δε μιλάμε για τρίχες αλλά για τούφες παντού!!!παντού!!! :(
Τι κατηγορία είσαι?Κοντότριχο? ημιμακρίτριχο?μακρύτριχο?Βάλε μια φώτο.

Αναλαμβανω εκπαιδευση ναι!Να ξεφυγω και απο εδω...

Felice μάλλον ημιμακρίτριχο θα το χαρακτήριζα!! πάντως το τρίχωμα απ'όσο μπορώ να διακρίνω μοιάζει με το δικό σου στη φωτογραφία..!! Δεν έχω δοκιμάσει γάντι, αλλά με τη χτένα δεν κάθεται πολύ..ίσως το γάντι να είναι πιο "φιλικό" ?
kounelaki, πότε αρχίζουν τα μαθήματα? :P να τον ενημερώσω άμα είναι :D

Felice μάλλον ημιμακρίτριχο θα το χαρακτήριζα!! πάντως το τρίχωμα απ'όσο μπορώ να διακρίνω μοιάζει με το δικό σου στη φωτογραφία..!! Δεν έχω δοκιμάσει γάντι, αλλά με τη χτένα δεν κάθεται πολύ..ίσως το γάντι να είναι πιο "φιλικό" ?
kounelaki, πότε αρχίζουν τα μαθήματα? :P να τον ενημερώσω άμα είναι :D
Πρεπει πρωτα να μαθουμε αν ειναι ελευθερος ο γατομπαμπας ή οχι....:redface::redface::redface::redface::redface::P:D

χαχα ναι ελεύθερος είναι :lol::lol::lol::lol: σήμερα έκανα το πρώτο βήμα να κατεβάσω το γατοφόρο και να τον αφήσω ανοιχτό..είμαι σίγουρος ότι δεν θα τον πλησιασει βέβαια :P

χαχα ναι ελεύθερος είναι :lol::lol::lol::lol: σήμερα έκανα το πρώτο βήμα να κατεβάσω το γατοφόρο και να τον αφήσω ανοιχτό..είμαι σίγουρος ότι δεν θα τον πλησιασει βέβαια :P
Να βαλεις φαι μεσα και θα δεις πως θα πλησιασει!Αλλα να μην εχει στο μπολακι του! Ε,αφου εισαι ελευθερος θα ερθω για free εκπαιδευση:redface::redface::lol::lol::lol::lol:

και δεν βάζω κατευθείαν το μπολάκι μέσα να πάει να φάει εκεί! :P
διάβασα και το άρθρο για την επιθετική συμπεριφορά νύχια δόντια κλπ και διαπίστωσα πως αν και τον έχω τόσα χρόνια τελικά δεν ξέρω τίποτα για τα γατιά!!! πιο πολύ εκπαίδευση θέλω εγώ μου φαίνεται παρά ο γατούλης!! :lol:

διάβασα και το άρθρο για την επιθετική συμπεριφορά νύχια δόντια κλπ και διαπίστωσα πως αν και τον έχω τόσα χρόνια τελικά δεν ξέρω τίποτα για τα γατιά!!! πιο πολύ εκπαίδευση θέλω εγώ μου φαίνεται παρά ο γατούλης!! :lol:
Κατι ξερω και λεω να ερθω για εκπαιδευση!:redface::lol::lol::lol::lol:

με κατάλαβες απ την αρχή ότι δεν είμαι καλός στην εκπαίδευση ε? :lol::lol:

με κατάλαβες απ την αρχή ότι δεν είμαι καλός στην εκπαίδευση ε? :lol::lol:
Ναι θελεις λιγη:lol:

Έλα μην απογοητεύεσαι. Αφού αγαπάς το γατουλίνι σου αυτό είναι το βασικότερο. Αγόρασε ένα καλό βιβλίο. Ενα τελευταίο βιβλίο που πήρα για μία μικρή μου φίλη ηταν το "βιβλίο της γάτας" δεν θυμάμαι εκδόσεις. Μου φαίνεται ΠΑΤΑΚΗ. Το πήρα απο τα carrefur στο Anenue.Όσο για την κατηγορία τριχώματος να σου πώ εμένα τα δικά μου θεωρούνται κοντότριχα. Τα κοντότριχα δεν ξυρίζονται αλλά άμα λες ότι φέτος γίνεται χαμός δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην δοκιμάσεις. Εγώ ξυρίζω εδώ και χρόνια ένα άλλο μακρύτριχο που έχω αλλά φέτος άκουσα από 4 γνωστούς μου ότι μέχρι και τα κοντότριχα σκυλιά τους ξύρισαν. Μόνο καλό τους κάνει, παίρνουν αέρα και αναπνέει και το δέρμα τους πράγμα πολύ καλό. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως να του βάλεις φάρμακο για τις σκνίπες μην το τσιμπάν.Αν και οι γάτες δεν κινδυνεύουν να αρωστήσουν όπως τα σκυλιά.Ότι άλλο θες ρώτα ελεύθερα.:)

καλα για το aircontition δεν το συζητώ!!! κ χωρίς τα κατσουλίνια μου στο ταξίδι ειδικά πάντα βάζουμε;) καλό αυτό με τα ζουζούνια, μια φορά είχε μπει μια μύγα κ ο Μίκυ φρίκαρε:lol::lol: έφαγε μπούφλα για να σταματήσει να γαυγίζει κ να πηδάει σα παλαβό, ευτυχώς κ εγώ κ ο φώτης είμαστε ψύχραιμοι σε κάτι τέτοια με το παλαβόσκυλο:P:P οπότε τα παράθυρα μισό εκατοστό ανοιχτό για φρέσκο αέρα, κ στάσεις για τσίσα του Μίκυ, λίγο νεράκι του Μίκυ, καφεδάκια - οχι του Μικυ -
Σκέφτομαι να τους πάρω κ σαμαράκια με οδηγό, για να χαζεύουν στην αυλή χωρίς να τα βρω στον Ταύγετο:mad::mad: διάβαζα το σχετικό θέμα:blink::blink: ελπίζω να πάνε όλα καλά, με κατατοπίσατε πλήρως θα μιλήσω σήμερα κιολας με την κτηνίατρο για το χάπι!!

Αχ τι ωραία:whistle::whistle:

Κορίτσια τι ειναι τα σαμαράκια με οδηγό?Καμία φώτο για να δώ? έχετε?

Κορίτσια τι ειναι τα σαμαράκια με οδηγό?Καμία φώτο για να δώ? έχετε?
Σαμαρακι ειναι αυτο για τα μικρα σκυλακια οπως τσιουαουα που το τραβας απο ολο το σωμα και οχι απο το λαιμο!

Σαμαρακι ειναι αυτο για τα μικρα σκυλακια οπως τσιουαουα που το τραβας απο ολο το σωμα και οχι απο το λαιμο!
Και πως τα βάζεις στο αμάξι μ'αυτό. Τα κρεμάς από τον οδηγό της ζώνης στο χερούλι πάνω από το παράθυρο για να βλέπουν έξω?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εγώ έχω ήδη τέτοιο λουράκι σώματος ,αλλά όχι με ύφασμα όπως τον τσιουάουά.:happy:

:lol:Λοιπον ανακοινωση από την εξοχή... τα γατόνια μου ταξίδεψαν μια χαρά μέσα στις γατοφόρους, ο Σορμπέ στην αρχή φώναζε λίγο με το γνωστό, μαμά παρε με αγκαλιά :lol: κ ο μικρος χώθηκε κάτω από το μαξίλάρι του αλλά μετά απο καμια ώρα χαλάρωσαν, είχε σκοτεινιάσει κιολας κ είχαν δροσιά και κοιμήθηκαν μια χαρά. Δεν τα είχα ταίσει από το πρωί επίσης τοςυ είχα τις γατοφόρους όλη τη προηγούμενη μέρα ανοιχτή κ τα είχα ταίσει μέσα.
Δεν τους εδωσα φάρμακα τελικά. Κ ευτυχώς γιατι δεν ήταν απαραίτητο. Κ να φανταστεί κανείς ότι είχε κινηση κ κάναμε σχεδόν 4ώρες:mad: πιο πολύ γκρίνιαζα εγώ παρά τα γατόνια μου. Τώρα τα μωρά μου είναι αραχτά κ απολαμβάνουν τη δροσιά!!!:lol:

:lol:Λοιπον ανακοινωση από την εξοχή... τα γατόνια μου ταξίδεψαν μια χαρά μέσα στις γατοφόρους, ο Σορμπέ στην αρχή φώναζε λίγο με το γνωστό, μαμά παρε με αγκαλιά :lol: κ ο μικρος χώθηκε κάτω από το μαξίλάρι του αλλά μετά απο καμια ώρα χαλάρωσαν, είχε σκοτεινιάσει κιολας κ είχαν δροσιά και κοιμήθηκαν μια χαρά. Δεν τα είχα ταίσει από το πρωί επίσης τοςυ είχα τις γατοφόρους όλη τη προηγούμενη μέρα ανοιχτή κ τα είχα ταίσει μέσα.
Δεν τους εδωσα φάρμακα τελικά. Κ ευτυχώς γιατι δεν ήταν απαραίτητο. Κ να φανταστεί κανείς ότι είχε κινηση κ κάναμε σχεδόν 4ώρες:mad: πιο πολύ γκρίνιαζα εγώ παρά τα γατόνια μου. Τώρα τα μωρά μου είναι αραχτά κ απολαμβάνουν τη δροσιά!!!:lol:
Αχ ψυχή μου !!! να περάσετε όμορφα όλοι:)

όταν λες ξύρισμα? δε νομίζω να εννοείς να πάρω τη gillete να τον αλείψω αφρό και να του κάνω ένα κόντρα ε? :D

όσο για την εκπαίδευση με το γατοφόρο πάει χάλια!! ενώ μπορεί να τύχει να πεινάει σα ***** και να με κυνηγάει να του βάλω φαγητό, με το που το βάζω το φαγητό μέσα στο γατοφόρο να εξικοιωθεί..δεν πλησιάζει..παρά μόνο αν σιγουρευτεί (υποθέτω) ότι δεν είμαι σε αποσταση που μπορώ να του κάνω καμια αιφνιδιαστική κίνηση και να τον κλείσω μέσα..ή αν έχω φύγει..!! ομολογώ τέτοιες αντιστάσεις στο φαγητό δεν τις περίμενα!! και παίζει, και να "τσιμπάει" κομμάτια απ το φαγητό και να τα τρώει έξω..!!

όταν λες ξύρισμα? δε νομίζω να εννοείς να πάρω τη gillete να τον αλείψω αφρό και να του κάνω ένα κόντρα ε? :D

όσο για την εκπαίδευση με το γατοφόρο πάει χάλια!! ενώ μπορεί να τύχει να πεινάει σα ***** και να με κυνηγάει να του βάλω φαγητό, με το που το βάζω το φαγητό μέσα στο γατοφόρο να εξικοιωθεί..δεν πλησιάζει..παρά μόνο αν σιγουρευτεί (υποθέτω) ότι δεν είμαι σε αποσταση που μπορώ να του κάνω καμια αιφνιδιαστική κίνηση και να τον κλείσω μέσα..ή αν έχω φύγει..!! ομολογώ τέτοιες αντιστάσεις στο φαγητό δεν τις περίμενα!! και παίζει, και να "τσιμπάει" κομμάτια απ το φαγητό και να τα τρώει έξω..!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΘΕΟΣ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back