Συμπεριφορά γάτας στο αυτοκίνητο

όταν λες ξύρισμα? δε νομίζω να εννοείς να πάρω τη gillete να τον αλείψω αφρό και να του κάνω ένα κόντρα ε? :D

όσο για την εκπαίδευση με το γατοφόρο πάει χάλια!! ενώ μπορεί να τύχει να πεινάει σα ***** και να με κυνηγάει να του βάλω φαγητό, με το που το βάζω το φαγητό μέσα στο γατοφόρο να εξικοιωθεί..δεν πλησιάζει..παρά μόνο αν σιγουρευτεί (υποθέτω) ότι δεν είμαι σε αποσταση που μπορώ να του κάνω καμια αιφνιδιαστική κίνηση και να τον κλείσω μέσα..ή αν έχω φύγει..!! ομολογώ τέτοιες αντιστάσεις στο φαγητό δεν τις περίμενα!! και παίζει, και να "τσιμπάει" κομμάτια απ το φαγητό και να τα τρώει έξω..!!
:lol::lol::lol::lol::lol:Καλόοοο!!:up::up:Φαντάζεσαι Ε!! φάση!:D
Την έχει πάρει με κακό ματί την γατοφόρο ο γατούλης σου.Δώστου λίγο καιρό για να ξεχαστεί. Η γατοφόρος σου ανοίγει στην μέση?Δοκίμασε να την ανοίξεις και βάλτου ξανά το φαγητό μέσα. Ισως έτσι αισθανθεί ότι δεν απειλείται. Μετά από 1 εβδομάδα δοκίμασε ξανά με κλειστή. Σχετικά μετο φαγητό που το μετακινεί και εμένα μου το κάνουν αυτό όταν τους βάζω κονσέρβα. Το κάνει μόνο όταν το φαγητό είναι μέσα στην γατοφόρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, δεν τον έχω ξαναδεί να το κάνει βόλτες το φαγητό..!!! Από τη μία μεριά ανοίγει μόνο, και το βάζω τέρμα μέσα ώστε να αναγκαστεί να μπει..αλλά πείσμα...Να φανταστείς, του έβαλα whiskas μους που υποτίθεται για κάτι τέτοια τρελένεται πόσο μάλλον αν πεινάει..και τίποτα..συμπεριφερόταν σαν να μην είχε φαγητό..πάλι με κυνήγαγε να του βάλω!!
Του έχει δημιουργήσει μάλλον ψυχολογικά προβλήματα ο γατοφόρος..! Θα σκέφτεται γατοφόρος=>αυτοκίνητο=>γιατρός=>εμβόλιο=>νύχια=>απαπαπαπαπαπαπα
Για το ξύρισμα, αν όχι με gillete? με τι? bic? :P ή να πάρω την κουρευτική μηχανή και να του τα πάρω λίγο στα πλάγια? :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, δεν τον έχω ξαναδεί να το κάνει βόλτες το φαγητό..!!! Από τη μία μεριά ανοίγει μόνο, και το βάζω τέρμα μέσα ώστε να αναγκαστεί να μπει..αλλά πείσμα...Να φανταστείς, του έβαλα whiskas μους που υποτίθεται για κάτι τέτοια τρελένεται πόσο μάλλον αν πεινάει..και τίποτα..συμπεριφερόταν σαν να μην είχε φαγητό..πάλι με κυνήγαγε να του βάλω!!
Του έχει δημιουργήσει μάλλον ψυχολογικά προβλήματα ο γατοφόρος..! Θα σκέφτεται γατοφόρος=>αυτοκίνητο=>γιατρός=>εμβόλιο=>νύχια=>απαπαπαπαπαπαπα
Για το ξύρισμα, αν όχι με gillete? με τι? bic? :P ή να πάρω την κουρευτική μηχανή και να του τα πάρω λίγο στα πλάγια? :P
Σαφώς αγαπητέ μου με ότι έχει προτίμηση το γατί σου:lol::lol::lol: και συστήνω σαν κούρεμα το καρφάκι ή ακόμα καλύτερα το Μόχοκ:cool:. Εκτός ότι θα πάρει αέρα θα δημιουργήσεις και έναν καινούργιο τύπο γάτας:P:P:P:D. Επίσης μην ξεχάσεις να βάλεις και κάτι για ενυδάτωση.:P
attachment.php

Η γατοφόρος σου δεν έχει καρφάκια που ξεβιδώνουν και ανοίγει στην μέση?Τότε δοκίμασε βάζοντας την τροφή κοντά στην πόρτα και σιγα σιγά προχώρατην προς τα μέσα.

Συνημμένα

• Nivea.jpg
    Nivea.jpg
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 79
Εξέλιξη!!! Μπήκε να φάει στο γατοφόρο ενώ βρισκόμουν σχετικά κοντά..
Γιατί ok, πες ότι καταφέρνει ο γατούλης και αντιστέκεται στη κονσέρβα..σε πια τροφή όμως δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα??
σε ποια???
Στα ψαράκια!!! :up::up::up:

Εξέλιξη!!! Μπήκε να φάει στο γατοφόρο ενώ βρισκόμουν σχετικά κοντά..
Γιατί ok, πες ότι καταφέρνει ο γατούλης και αντιστέκεται στη κονσέρβα..σε πια τροφή όμως δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα??
σε ποια???
Στα ψαράκια!!! :up::up::up:
Είδες!! σιγά σιγά και με υπομονή όλα γίνονται.:D

Άμα είναι την επόμενη φορά που θα τον πάω στο κτηνίατρο, θα κρεμάσω και μια τσιπούρα μέσα να έχει να ασχολείται...!! :lol:

Άμα είναι την επόμενη φορά που θα τον πάω στο κτηνίατρο, θα κρεμάσω και μια τσιπούρα μέσα να έχει να ασχολείται...!! :lol:
Καλόοοοο!!!:up:Η' ακόμα καλύτερα ότι βρεις σε έντομο μύγα, κατσαρίδα, ακρίδα, τρελαίνονται να τα κυνηγούν:lol::lol::lol::lol::lol::lol:.
Τώρα που έχω ανοιχτή την πόρτα όλη την ώρα βγαίνουν έξω στον κήπο και ότι ανακαλύψουν το φέρνουν μέσα (ΠΑΝΑΓΙΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΕΜΦΡΑΓΜΑ!!!!!) και παίζουν μ'αυτό για κανά δύο ώρες.

Νικόλα,
catnip εχεις δοκιμάσει ποτέ να της πάρεις?

Ελα στη γατοσυναντηση ρε χαζο!Προλαβαινειιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

Ρε παιδια, δεν ηξερα οτι οι γατες πρεπει να εξοικιωθουν με την γατοφορο.:blink: Εγω οταν πηγα και πηρα τον δικο μου απο το κτηνιατρειο που φιλοξενουνταν, πρωτη φορα εμπαινε μεσα στο βαλιτσακι, ελαχιστα διαμαρτυρη8ηκε οσο περπατουσα προς τον ηλεκτρικο και ταρακουνιοταν, και μετα που κατσαμε ειχε ξαπλωσει σαν τον αρχοντα και δεν εμοιαζε να εχει προβλημα. Ειναι τοση φασαρια να μπουνε μεσα?:blink:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;383882:
Ρε παιδια, δεν ηξερα οτι οι γατες πρεπει να εξοικιωθουν με την γατοφορο.:blink: Εγω οταν πηγα και πηρα τον δικο μου απο το κτηνιατρειο που φιλοξενουνταν, πρωτη φορα εμπαινε μεσα στο βαλιτσακι, ελαχιστα διαμαρτυρη8ηκε οσο περπατουσα προς τον ηλεκτρικο και ταρακουνιοταν, και μετα που κατσαμε ειχε ξαπλωσει σαν τον αρχοντα και δεν εμοιαζε να εχει προβλημα. Ειναι τοση φασαρια να μπουνε μεσα?:blink:
Οι περισσότερες γάτες όταν τις βάζεις μέσα στην γατοφόρο αρχίζουν και νιαουρίζουν συνέχεια.Το δικό σου ίσως επειδή το είχαν σε μικρό χώρο για μέρες πριν να το υιοθετήσεις επειδή δεν είχε μάθει να κυκλοφορεί ελεύθερο μπορεί γιαυτό να μην κλαίει.Δεν ξέρω! Πάντως να ξέρεις αυτό είναι σπάνιο.Να χαιρεσαι.

Μπορει να ειχε τρομαξει και να εκανε την παπια.Οι περισσοτερες γατουλες τη φοβουναι,και τη συνδεουν με την επισκεψη στο γιατρο.

Χαιρομαι, χαιρομαι :up:

Μπορει να ειχε τρομαξει και να εκανε την παπια.Οι περισσοτερες γατουλες τη φοβουναι,και τη συνδεουν με την επισκεψη στο γιατρο.
Ναι αλλά από ότι κατάλαβα εγώ δεν της έχει κλάψει ποτέ όταν την έχει βάλει μέσα. Σωστά κατάλαβα ftw?

Εμενα ο δικος μου ηταν ηδη στον γιατρο, ισως την ειδε σαν μεθοδο διαφυγης :lol:

Μπα, δεν ηταν τρομαγμενος, εβαζα μεσα το χερι μου κ τον χαιδευα, και χουρχουριζε κανονικα. Να δω βεβαια πως 8α αντιδρασει την δευτερα που 8α κατσει μεσα ενα 4 ωρο τουλαχιστον, που 8α κατεβουμε κρητη :hmm:

Ναι αλλά από ότι κατάλαβα εγώ δεν της έχει κλάψει ποτέ όταν την έχει βάλει μέσα. Σωστά κατάλαβα ftw?

Νιαουρισε αρκετα τα 5 λεπτα που περπατουσα απο το ιατρειο στον ηλεκτρικο, και απο την ομονοια μεχρι την πλατεια κανιγγος που πηραμε ταξακι για το σπιτι. Οσο δηλαδη τον ταρακουνουσα :lol:
Μετα καθοταν φρονιμος, το πουλακι μου.:redface:

Ωχ, καλε, μη με λετε ftw :blink: αυτο ειναι συντομευτικο για το for the win (που ειναι κατι σαν ζητω στην γλωσσα του ιντερνετ) και τα ιαπωνεζικα απο διπλα λενε μικοτο, που ειναι το ονομα του γατουνιου μου :up: οποτε το ολο nickname mikoto for the win, σημαινει ζητω ο μικοτο, μικοτο για την νικη :lol: Λετε με μικοτο τουλαχιστον :lol:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;383917:
Εμενα ο δικος μου ηταν ηδη στον γιατρο, ισως την ειδε σαν μεθοδο διαφυγης :lol:

Μπα, δεν ηταν τρομαγμενος, εβαζα μεσα το χερι μου κ τον χαιδευα, και χουρχουριζε κανονικα. Να δω βεβαια πως 8α αντιδρασει την δευτερα που 8α κατσει μεσα ενα 4 ωρο τουλαχιστον, που 8α κατεβουμε κρητη :hmm:
AA! επομένως δεν τον έχεις ξαναβάλει μέσα να τον πάς κάπου.
Τότε εφοδιάσου με εφημερίδες, μαντηλάκια βρεγμένα (μην ρωτήσεις τι τα θες να δεις πόσο χρήσιμα θα σου βγουν ), ρώτα τον κτηνίατρο και πάρε μαζί σου ότι σου πεί σαν ηρεμιστικό αιθέρια έλαια, catnip,calmivet. Ρώτησε τον πριν να φύγετε. Και φυσικά παιχνίδια και την κουβέρτα του.

AA! επομένως δεν τον έχεις ξαναβάλει μέσα να τον πάς κάπου.
Τότε εφοδιάσου με εφημερίδες, μαντηλάκια βρεγμένα (μην ρωτήσεις τι τα θες να δεις πόσο χρήσιμα θα σου βγουν ), ρώτα τον κτηνίατρο και πάρε μαζί σου ότι σου πεί σαν ηρεμιστικό αιθέρια έλαια, catnip,calmivet. Ρώτησε τον πριν να φύγετε. Και φυσικά παιχνίδια και την κουβέρτα του.

Eeeck:blink: μη με τρομαζεις χριστιανη μου, τι ειναι ολα αυτα? :blink: δεν εχω σκοπο να τον αφησω μεσα σε ολο το ταξιδι, οποτε 8ελει να βγει 8α τον βγαζω. Να τα κοιταξω και παλι αυτα? :blink: Ειχα σκοπο να παρω εφημεριδα, λιγη αμμο σε μια σακουλιτσα, και λιγες κροκετες να του δωσω προς το τελος του ταξιδιου.:blink: Δεν ειμαι καλυμμενη? Πωωπωω, και που 8α βρω γιατρο σαββατιατικα!:/:

edit: επισης, τον ειχα παει στον κτηνιατρο παλι πριν απο μια βδομαδα, αρρωστησε απο τον ανεμιστηρα. Εκατσε παλι ησυχα μεσα στο κουτι τουλαχιστον μιαμιση ωρα συνολο.

Πάντως υπάρχουν κ γάτες που απολαμβάνουν τη βόλτα τους μέσα στην γατοφόρο ο δικός μου τουλάχιστον αυτό κάνει παρ όλο που όσες φορες κ αν έχει βγει είναι για να πάμε στο γιατρό:mad: . Τέλος πάντων ας μην τρελαινόμαστε δεν χρειάζεται κ ολόκληρο φαρμακείο. Αν είναι μεγάλη η απόσταση ζητάς από τον γιατρό ένα ηρεμιστικό αν είναι μικρή δεν χρειάζεται καν ηρεμιστικό

:blink: δεν 8ελω να του δωσω ηρεμιστικο, για ονομα. Θα παρω μαζι μου κατι αι8ερια ελαια που εχω, musk κανει?
Αλλα γενικα, ενω λεω οτι θα τον εχω μεσα, δεν νομιζω να συγκρατηθω και να μην τον βγαλω εξω για αγαπουλες και παιχνιδια:redface: οποτε, κυριως εξω θα ειναι ο μικρος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back