aporw
Διακεκριμένο μέλος
συμφωνω...εξαλλου τα συμπτωματα του οιστρου δεν ειναι συνεχομενα...δηλαδη,μπορει να εχει οιστρο πχ για 5 μερες,αλλα δεν νιαουριζει με αυτη τη χαρακτηριστικη φωνη 5 μερες συνεχομενα,ουτε ειναι συνεχεια με τουρλ...νο πωπουδακιη πουπι τα εκανε αυτα καποιες στιγμες την η μερα και μετα μπορει να περναγαν 2 μερες και να ηταν ηρεμη....και μετα παλι δοστου απο την αρχη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

(βλεπετε εινε με τα γαλικα της και τα μπαλετα της) μονο νιαουριζει και καθετε στην πορτα για να βγει εξω, αντε στο τσακιρ κεφι να ερθει κ να καμπουριαστει στα ποδια μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
η δικια μου δεν εχει τουρλωσει τπτ(βλεπετε εινε με τα γαλικα της και τα μπαλετα της) μονο νιαουριζει και καθετε στην πορτα για να βγει εξω, αντε στο τσακιρ κεφι να ερθει κ να καμπουριαστει στα ποδια μου
δεν εχει σημασια..μαλλον εχει οιστρο..μιλησε με το γιατρο για το ποτε μπορεις να την πας για στειρωση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
samis
Δραστήριο μέλος

σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις
κουραγιο τι να πω.... ο γιατρος μου ειπε τουλαχιστον 2 μηνες να εχω το feliway...
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Κι εγω παλι στεγνη σημερα!!!![]()
Μου θυμίζετε τους ανώνυμους αλκοολικούς

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μου θυμίζετε τους ανώνυμους αλκοολικούς![]()

με λενε πουπουλινα.............και ειμαι καλα!!!!!!!

samis
Δραστήριο μέλος
ΜΕ ΛΕΝΕ SAMI ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΕ ΛΕΝΕ APORW ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣΣΣΣ ΣΤΟ ΧΑΛΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΣΡΩΜΑΑΑΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥΥΥΥΥ

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
λεω να βγουμε σε καμια ταρατσα και να φωναζουμε με ολη μας την δυναμη
ΜΕ ΛΕΝΕ APORW ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣΣΣΣ ΣΤΟ ΧΑΛΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΣΡΩΜΑΑΑΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥΥΥΥΥ/quote]
........με λενε πουπουλινα......και ενα απο τα δυο μου.........κατουρισε εκτος λεκανης!!!!!!!
και ειναι αληθεια.......![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος
λεω να βγουμε σε καμια ταρατσα και να φωναζουμε με ολη μας την δυναμη
ΜΕ ΛΕΝΕ APORW ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣΣΣΣ ΣΤΟ ΧΑΛΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΣΡΩΜΑΑΑΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥΥΥΥΥ/quote]
........με λενε πουπουλινα......και ενα απο τα δυο μου.........κατουρισε εκτος λεκανης!!!!!!!
και ειναι αληθεια.......![]()
![]()
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα να δεις!Ευτυχώς, δεν έπαθε κανένα ταράκουλο η Μπασσέτ να την έχω κι αυτήν να κατουριέται από 'δω κι από' κει!!Δεν φταίει πάντως το σκυλάκι σε καμιά περίπτωση !Τα εξ ανάγκης χαζοαφεντικά του φταίνει , με πρώτον και καλύτερο τον άσχετο σκυλοπατέρααν και φανατικη σκυλοφιλη (πριν τον Λουκουμακο
) εχω να πω οτι που σηκωθηκε η πετσα με ολα αυτα!
![]()
Άντε, ας μη βγαίνω οφφ!!Σας έχω και άλλη παρηγορητική κουβέντα: Φανταστείτε η γάτα σας να καταβροχθίζει μετά μανίας, ό,τι κυκλοφορεί σε κορδόνι, κρόσσι, τιραντάκι, κορδελάκι, λαστιχάκι κλπ ,και μετά να κάνει εμετούς; Ε; Και σε σπίτι με τρεις γυναίκες αυτά αφθονούν, και όσο και να προσέξεις.......

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Διάβασα μονορούφι το θεμετάκι με το καθημερινό δελτίο αναφοράς κατουρήματοςΌλοι οι κατουρημένοι μαζεμένοι
Καλή δύναμη παιδιά, τα παλιόγατα τ'ατίθασα, κάνουν τα δικά τους, αλλά, πού θα πάει; θα μάθουν καλούς τρόπους
Για να παρηγορηθείτε, φανταστείτε, να βρεθείτε ξαφνικά χωρίς να θέλετε με σκύλο, να πρέπει να τον βγάλετε βόλτα τρεις φορές τη μέρα, βρέξει χιονίσει, με καύσωνα ή όχι, να μαζεύετε τσίσα και κακά από το μπαλκόνι και από το σπίτι, καθώς και ξεσκισμένους καναπέδες, μαξιλάρια, τσάντες, γόβες, σακκούλες, εφημερίδες, ξύλα, τηλεκοντρόλ...(ξεσκισμένα όλα αυτά)
Και το αποκορύφωμα: Να κατουριέται επάνω του, ολόκληρος σκύλαρος πια, μόλις του μιλήσει γυναίκα
Ε, όχι, αυτό δεν το αντέχω!!!!:cry::cry:
Αυτο δεν θα το αντεχα με τιποτα
,γι'αυτο και θα εχω παντα μονο γατες.
Αν υποψιαστω οτι μετα απο ενα μηνα θα συνεχιζω να μετραω κατουρημενες και ακατουρητες μερες θα πεθααανωωωωωω!!!!!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο δεν θα το αντεχα με τιποτα,γι'αυτο και θα εχω παντα μονο γατες.
Αν υποψιαστω οτι μετα απο ενα μηνα θα συνεχιζω να μετραω κατουρημενες και ακατουρητες μερες θα πεθααανωωωωωω!!!!!!!![]()

μια απο τα ιδια!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Να απαντησω στο ερωτημα του Λουκουμα:

Δεν πειραζει αρκει να μην ξυπναει κατουρημενη!!!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
"Μ' αρέσει να κοιμάμαι αγκαλιά με την μανούλα μου..πειράζει..??"
Να απαντησω στο ερωτημα του Λουκουμα:
Δεν πειραζει αρκει να μην ξυπναει κατουρημενη!!!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αν θελεις να αισθανθεις τυχερος Σαμι να σου πω οτι ο δικος μου εχεσε κι ολας χθες βραδυ,ετσι,για αλλαγη,βαρεθηκε μονο να κατουραει οπου να 'ναι.![]()
αυτο το γατι θελει ποικιλια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) εχω να πω οτι που σηκωθηκε η πετσα με ολα αυτα!