Συνεχίζει να τα κάνει στον καναπέ...

συμφωνω...εξαλλου τα συμπτωματα του οιστρου δεν ειναι συνεχομενα...δηλαδη,μπορει να εχει οιστρο πχ για 5 μερες,αλλα δεν νιαουριζει με αυτη τη χαρακτηριστικη φωνη 5 μερες συνεχομενα,ουτε ειναι συνεχεια με τουρλ...νο πωπουδακι:lol::lol::lol: η πουπι τα εκανε αυτα καποιες στιγμες την η μερα και μετα μπορει να περναγαν 2 μερες και να ηταν ηρεμη....και μετα παλι δοστου απο την αρχη...

:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η δικια μου δεν εχει τουρλωσει τπτ:blink::blink::blink: (βλεπετε εινε με τα γαλικα της και τα μπαλετα της) μονο νιαουριζει και καθετε στην πορτα για να βγει εξω, αντε στο τσακιρ κεφι να ερθει κ να καμπουριαστει στα ποδια μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η δικια μου δεν εχει τουρλωσει τπτ:blink::blink::blink: (βλεπετε εινε με τα γαλικα της και τα μπαλετα της) μονο νιαουριζει και καθετε στην πορτα για να βγει εξω, αντε στο τσακιρ κεφι να ερθει κ να καμπουριαστει στα ποδια μου

δεν εχει σημασια..μαλλον εχει οιστρο..μιλησε με το γιατρο για το ποτε μπορεις να την πας για στειρωση!:happy::happy:

δεν μπορω θα ουρλιαξω!!:cry::cry::cry: πριν απο λιγο βρηκα το παπλωμα μου και τα σεντονια μου σε 2 σημεια κατουρημενο!! με εχουν πιασει τα κλαμματα απο τα νευρα μου!:cry::cry::cry:

πλακα κανεις:blink::blink::blink: σε καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις:(
κουραγιο τι να πω.... ο γιατρος μου ειπε τουλαχιστον 2 μηνες να εχω το feliway...

και δεν ειναι οτι τα κανει στο πατωμα να τα καθαρισω! να κανει πανω στο κρεβατι μου!:cry::cry: εκει που κοιμαμαι!! και πρεπει να σαπουνιζω και να πλενω για να φευγουν οι μυρωδιες! αλλιως θα πεθανω απο την μυρωδια!:cry::cry::cry:

Κι εγω παλι στεγνη σημερα!!!:up::D:up:

Μου θυμίζετε τους ανώνυμους αλκοολικούς:lol::lol:

Μου θυμίζετε τους ανώνυμους αλκοολικούς:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
με λενε πουπουλινα.............και ειμαι καλα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::P

λεω να βγουμε σε καμια ταρατσα και να φωναζουμε με ολη μας την δυναμη

ΜΕ ΛΕΝΕ SAMI ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΕ ΛΕΝΕ APORW ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣΣΣΣ ΣΤΟ ΧΑΛΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΣΡΩΜΑΑΑΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥΥΥΥΥ:blink::blink::blink::up::up::up::up::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΕ ΛΕΝΕ APORW ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣΣΣΣ ΣΤΟ ΧΑΛΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΣΡΩΜΑΑΑΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥΥΥΥΥ:blink::blink:/quote]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:........με λενε πουπουλινα......και ενα απο τα δυο μου.........κατουρισε εκτος λεκανης!!!!!!!:blink::blink::blink:
και ειναι αληθεια.......:lol::lol::lol:

ΜΕ ΛΕΝΕ APORW ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣΣΣΣ ΣΤΟ ΧΑΛΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΙΙΙΙ ΣΤΟ ΣΡΩΜΑΑΑΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥΥΥΥΥ:blink::blink:/quote]

:lol::lol::lol::lol:........με λενε πουπουλινα......και ενα απο τα δυο μου.........κατουρισε εκτος λεκανης!!!!!!!:blink::blink::blink:
και ειναι αληθεια.......:lol::lol::lol:

:blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink: αν και φανατικη σκυλοφιλη (πριν τον Λουκουμακο:redface:) εχω να πω οτι που σηκωθηκε η πετσα με ολα αυτα!:blink::blink::lol::lol:
Εμένα να δεις!Ευτυχώς, δεν έπαθε κανένα ταράκουλο η Μπασσέτ να την έχω κι αυτήν να κατουριέται από 'δω κι από' κει!!Δεν φταίει πάντως το σκυλάκι σε καμιά περίπτωση !Τα εξ ανάγκης χαζοαφεντικά του φταίνει , με πρώτον και καλύτερο τον άσχετο σκυλοπατέρα:mad:Άντε, ας μη βγαίνω οφφ!!
Σας έχω και άλλη παρηγορητική κουβέντα: Φανταστείτε η γάτα σας να καταβροχθίζει μετά μανίας, ό,τι κυκλοφορεί σε κορδόνι, κρόσσι, τιραντάκι, κορδελάκι, λαστιχάκι κλπ ,και μετά να κάνει εμετούς; Ε; Και σε σπίτι με τρεις γυναίκες αυτά αφθονούν, και όσο και να προσέξεις.......:(:(:(:(

Διάβασα μονορούφι το θεμετάκι με το καθημερινό δελτίο αναφοράς κατουρήματος:(Όλοι οι κατουρημένοι μαζεμένοι:lol::lol::lol:Καλή δύναμη παιδιά, τα παλιόγατα τ'ατίθασα, κάνουν τα δικά τους, αλλά, πού θα πάει; θα μάθουν καλούς τρόπους:happy::happy:Για να παρηγορηθείτε, φανταστείτε, να βρεθείτε ξαφνικά χωρίς να θέλετε με σκύλο, να πρέπει να τον βγάλετε βόλτα τρεις φορές τη μέρα, βρέξει χιονίσει, με καύσωνα ή όχι, να μαζεύετε τσίσα και κακά από το μπαλκόνι και από το σπίτι, καθώς και ξεσκισμένους καναπέδες, μαξιλάρια, τσάντες, γόβες, σακκούλες, εφημερίδες, ξύλα, τηλεκοντρόλ...(ξεσκισμένα όλα αυτά):(Και το αποκορύφωμα: Να κατουριέται επάνω του, ολόκληρος σκύλαρος πια, μόλις του μιλήσει γυναίκα:eek::eek:Ε, όχι, αυτό δεν το αντέχω!!!!:cry::cry:

Αυτο δεν θα το αντεχα με τιποτα:rolleyes:,γι'αυτο και θα εχω παντα μονο γατες.:D

Αν υποψιαστω οτι μετα απο ενα μηνα θα συνεχιζω να μετραω κατουρημενες και ακατουρητες μερες θα πεθααανωωωωωω!!!!!!!:rolleyes::lol::lol::lol:

Αυτο δεν θα το αντεχα με τιποτα:rolleyes:,γι'αυτο και θα εχω παντα μονο γατες.:D

Αν υποψιαστω οτι μετα απο ενα μηνα θα συνεχιζω να μετραω κατουρημενες και ακατουρητες μερες θα πεθααανωωωωωω!!!!!!!:rolleyes::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: μια απο τα ιδια!:P:lol::lol::lol:

"Μ' αρέσει να κοιμάμαι αγκαλιά με την μανούλα μου..πειράζει..??"

Να απαντησω στο ερωτημα του Λουκουμα::happy:

Δεν πειραζει αρκει να μην ξυπναει κατουρημενη!!!:lol::lol::lol:

"Μ' αρέσει να κοιμάμαι αγκαλιά με την μανούλα μου..πειράζει..??"

Να απαντησω στο ερωτημα του Λουκουμα::happy:

Δεν πειραζει αρκει να μην ξυπναει κατουρημενη!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν θελεις να αισθανθεις τυχερος Σαμι να σου πω οτι ο δικος μου εχεσε κι ολας χθες βραδυ,ετσι,για αλλαγη,βαρεθηκε μονο να κατουραει οπου να 'ναι.:rolleyes::down:

Αν θελεις να αισθανθεις τυχερος Σαμι να σου πω οτι ο δικος μου εχεσε κι ολας χθες βραδυ,ετσι,για αλλαγη,βαρεθηκε μονο να κατουραει οπου να 'ναι.:rolleyes::down:

αυτο το γατι θελει ποικιλια!:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

Εγω πειραζει που δεν θελω.:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back