aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εγω πειραζει που δεν θελω.![]()
εμενα οχι..αυτον μαλλον ναι!

περιττο να σου πω οτι πλεον καθε φορα που φευγω απο το σπιτι βαζω το παπλωμα στην ντουλαπα!
οτι μπορει να σωθει ας σωθει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
εμενα οχι..αυτον μαλλον ναι!περιττο να σου πω οτι πλεον καθε φορα που φευγω απο το σπιτι βαζω το παπλωμα στην ντουλαπα!
οτι μπορει να σωθει ας σωθει!
![]()
Σιμωνη εχει δικο του κρεβατακι; αν ναι οταν λειπεις παρε μουσαμα που πουλανε με το μετρο απο τη λαικη και βαλτον πανω στο κρεβατι οταν φευγεις..
Κατουραει μονο οταν λειπεις;

Γιατι εμενα ο Χαρης με ειχε κατουρησει ενα βραδυ.. Αρχισα να αισθανομαι μια υγρασια στις 4 το πρωι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμωνη εχει δικο του κρεβατακι; αν ναι οταν λειπεις παρε μουσαμα που πουλανε με το μετρο απο τη λαικη και βαλτον πανω στο κρεβατι οταν φευγεις..
Γιατι εμενα ο Χαρης με ειχε κατουρησει ενα βραδυ.. Αρχισα να αισθανομαι μια υγρασια στις 4 το πρωι..![]()
εχει αλλα δεν παει ποτε!
και ηταν το πρωτο σημειο που κατουρησε και απο τοτε το μαζεψα!
θα παρω μουσαμα ουτως η αλλως! στην αρχη το εκανε μονο οταν ημουνα εγω σπιτι!τον τελευταιο καιρο το κανει και οταν λειπω και τα βραδια!
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να πω ρε γμτ; Και γκρίνιαζα γιατί ο Αχιλλεας πάει στη λεκάνη του, χέζει και δεν κάνει μια έτσι με το χέρι του να τα σκεπάσει, ο βρωμιάρης. Μου τα αφήνει δωράκι γιατι ξερει ότι θα παω να τα καθαρίσω κατ'ευθειαν.
Μήπως μωρε δεν ηταν καθαρή η άμμος του και γι'αυτό δεν πηγε;
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Βρε Νόνικα,τι δωράκι τρελό ειναι αυτό που σου φύλαγε;
Τι να πω ρε γμτ; Και γκρίνιαζα γιατί ο Αχιλλεας πάει στη λεκάνη του, χέζει και δεν κάνει μια έτσι με το χέρι του να τα σκεπάσει, ο βρωμιάρης. Μου τα αφήνει δωράκι γιατι ξερει ότι θα παω να τα καθαρίσω κατ'ευθειαν.
Μήπως μωρε δεν ηταν καθαρή η άμμος του και γι'αυτό δεν πηγε;
Και το ονομαζεις αυτο προβλημα;
Ελα σπιτι μου να δεις τι γινεται,της σφουγγαριστρας το καγκελο!
Μια χαρα καθαροτατη ηταν η αμμος του,την ειχα κανει λαμπικο μολις γυρισα το βραδυ απο τη δουλεια.
Εχει ενα ηλιθιο χουι,γρατσουναει την πορτα του υπνοδωματιου ή του μπανιου οταν ειμαι μεσα κι αν δεν ανοιξω τσατιζεται και τα αμολαει,το εκανε συχνα παλιοτερα.

Το θεμα ειναι οτι εξακολουθει ποτε ποτε να το κανει ακομα κι οταν ειμαι στο καθιστικο και με βλεπει!!!!

Δηλαδη,ενω ξερει οτι ΔΕΝ ειμαι στο μπανιο γρατσουναει και κλαιει σαν να ειμαι μεσα και δεν του ανοιγω.Η μανα μου λεει οτι μπορει να ειναι ολιγον τρελλο το γατι,στα σοβαρα μου το λεει.

Ειναι σαν να του λεω"Δεν πας να δεις αν ερχομαι:" και να πηγαινει...

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Και το ονομαζεις αυτο προβλημα;Ελα σπιτι μου να δεις τι γινεται,της σφουγγαριστρας το καγκελο!
Μια χαρα καθαροτατη ηταν η αμμος του,την ειχα κανει λαμπικο μολις γυρισα το βραδυ απο τη δουλεια.
Εχει ενα ηλιθιο χουι,γρατσουναει την πορτα του υπνοδωματιου ή του μπανιου οταν ειμαι μεσα κι αν δεν ανοιξω τσατιζεται και τα αμολαει,το εκανε συχνα παλιοτερα.
Το θεμα ειναι οτι εξακολουθει ποτε ποτε να το κανει ακομα κι οταν ειμαι στο καθιστικο και με βλεπει!!!!Δηλαδη,ενω ξερει οτι ΔΕΝ ειμαι στο μπανιο γρατσουναει και κλαιει σαν να ειμαι μεσα και δεν του ανοιγω.Η μανα μου λεει οτι μπορει να ειναι ολιγον τρελλο το γατι,στα σοβαρα μου το λεει.
Ειναι σαν να του λεω"Δεν πας να δεις αν ερχομαι:" και να πηγαινει...![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μετα εχει αδικο η μανα μου που τον λεει σχιζοφρενη;;;![]()
ελα μωρε τον κακομοιρη..ποιος ξερει τι ειχε περασει μεχρι να τον παρεις εσυ..

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Γιατι εμενα ο Χαρης με ειχε κατουρησει ενα βραδυ.. Αρχισα να αισθανομαι μια υγρασια στις 4 το πρωι..![]()

,,,,μου αρεσει που θυμασαι και την ωρα..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εκει παταει το σκασμενο και με κανει οτι θελει.![]()
αυτο το σκασμενο........το λατρευω...

natalouko
Επιφανές μέλος
Ξέρει τι κάνει ο Ραμσάκος!!!Εκει παταει το σκασμενο και με κανει οτι θελει.![]()

samis
Δραστήριο μέλος
Αν θελεις να αισθανθεις τυχερος Σαμι να σου πω οτι ο δικος μου εχεσε κι ολας χθες βραδυ,ετσι,για αλλαγη,βαρεθηκε μονο να κατουραει οπου να 'ναι.![]()
ενοεις εκτος αμολεκανης????

αυτο να δω ακομα.....η δικια μου μετα το προχτεσινο με την καθαρηστρια δεν εκανε κατι αλλο ευτηχως....
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημερα βρηκα αοσμη και αχρωμη κατουρολιμνουλα

Ναι Σαμι,τα εκανε εκτος χθες,αστα,και μη χειροτερα.
samis
Δραστήριο μέλος

πρωτη φορα το εκανε αυτο στο δωματιο μου. Εντομεταξυ μαλλον δεν θελει κοσμο στο σπιτι απο οτι καταλαβα γιατι ειχα επισκεψη μεχρι τωρα σπιτι κ αυτη εφηγε στο δωματιο καποια στιγμη, οποτε το κατουρισε

γιατι το κανει αυτο ρε γμτ

τι παθενει με τον ξενο κοσμοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μολις πηγα να ξαπλωσω στο κρεβατι και βρηκα ενα μαξιλαρι το σεντονι κ το στρωμα κατουριμενοπρωτη φορα το εκανε αυτο στο δωματιο μου. Εντομεταξυ μαλλον δεν θελει κοσμο στο σπιτι απο οτι καταλαβα γιατι ειχα επισκεψη μεχρι τωρα σπιτι κ αυτη εφηγε στο δωματιο καποια στιγμη, οποτε το κατουρισε
γιατι το κανει αυτο ρε γμττι παθενει με τον ξενο κοσμο
μαλλον σε θελει ολοδικο της...

μηπως να εβαζες και εσυ κανενα ναυλον η μουσαμα πανω απο τα σεντονια σου??

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool