aporw
Διακεκριμένο μέλος
περιμενω απο καποιους γνωστους μου να μου δωσουν το δικο τους αν προλαβουν γιατι ειναι Διονυσο και εγω κεντρο ,διαφορετικα θα ζητησω βοηθεια απο εσας![]()
καλα αντωνια και τα αλλα δεν του μαθενουν τροπους οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανει????![]()
εγω παντως μενω νεο κοσμο..αν μενεις κεντρο εισαι κοντα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Δεν τον μαθαινουν τον αλητακο μου.. δεν τον μαθαινουν..περιμενω απο καποιους γνωστους μου να μου δωσουν το δικο τους αν προλαβουν γιατι ειναι Διονυσο και εγω κεντρο ,διαφορετικα θα ζητησω βοηθεια απο εσας![]()
καλα αντωνια και τα αλλα δεν του μαθενουν τροπους οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανει????![]()

προς το παρον το πλενω στην μπανιερα..και καταλαβαινεις οτι ενα διπλο παπλωμα στο πλυσιμο γινεται 100 κιλα!αφου εχω αρχισει να ανησυχω οτι με τοοοοσα πλυσιματα σε τοσο μικρο διαστειμα θα αλλαξει χρωμα!
απο φουξια και λαχανι θα γινει ενα ξεπλυμα!
Λες να φταιω κι εγω για τον Λουκουμα που εχει γινει..λουκουμας?
![]()
Δεν ξερω μωρε εμενα ο Χαρης ειναι πολυ δεμενος μαζι μου η μανα μου τον λεει το σκυλακι μου.. Χθες εκανα μπανιο και καθοταν πανω στη λεκανη και με κοιταζε μεχρι να τελειωσω δεν εκανε νιαου να βγει απο το μπανιο..Και να φανταστεις εμενα δεν μενει καθολου μονος του.. Ολη μερα ειναι η μανα μου σπιτι (καθοτι συνταξιουχος) και μετα ειμαι εγω και η αδερφη μου χωρια τα αλλα 6 γατουνια, τα 3 κουνελια και τη Λουνα που εχει για παρεα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αν δεν προλαβεις να της αγορασεις κλουβακι μπορεις να την μεταφερεις και σε μια μεγααλη κουτα βαζοντας μεσα μια κουβερτουλα!βεβαια μπορουμε να σου δανεισουμε και εμεις κλουβακι!
κοιτα θα σου πω για μενα! με το που το βλεπω το πλενω καλα με μαλακτικο οποτε προς το παρον δεν εχει ποτισει..ελπιζω μελλοντικα να σταματησει και να μην ποτισει στο τελος..![]()
δεν το συνιστω.........υπαρχει παντα η πιθανοτητα να τρομαξει απο κατι......να φυγει........και τοτε μιλαμε για καταστροφη....με τιποτα....μονο με γατοφορο η αλλο κλουβακι που να κλεινει καλα...

aporw
Διακεκριμένο μέλος
δεν το συνιστω.........υπαρχει παντα η πιθανοτητα να τρομαξει απο κατι......να φυγει........και τοτε μιλαμε για καταστροφη....με τιποτα....μονο με γατοφορο η αλλο κλουβακι που να κλεινει καλα...![]()
το ειπα σαν εσχατη λυση και με την λογικη οτι θα την παει με αυτοκινητο οποτε θα την βαλει απο το σπιτι κατευθειαν στο αυτοκινητο και απο το αυτοκινητο ακριβως εξω απο τον γιατρο!

βεβαια και με την προυποθεση οτι η Καραμελα δεν ειναι και το πιο δραστηριο γατακι!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το ειπα σαν εσχατη λυση και με την λογικη οτι θα την παει με αυτοκινητο οποτε θα την βαλει απο το σπιτι κατευθειαν στο αυτοκινητο και απο το αυτοκινητο ακριβως εξω απο τον γιατρο!βεβαια και με την προυποθεση οτι η Καραμελα δεν ειναι και το πιο δραστηριο γατακι!
![]()
μωρε ενταξει...καταλαβαινω γιατι το ειπες...αλλα επειδη με τις γατες...ΠΟΤΕ δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι....δεν το συνιστω....το απαγορευω κιολας!!!!!

και στην αθηνα κιολας....με τοσο θυρυβο και φασαρια...απαπα...

samis
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παω τωρα καθαριστηριο την κουβερτα γιατι στο πληντυριο δεν χωρα...σε ευχαριστω aporw, αν δεν μου δωσουν το αλλο θα σου πω να το κανονισουμε![]()
παρε και κανα ναυλον........

samis
Δραστήριο μέλος

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
samis
Δραστήριο μέλος

καινουριο παλι αυτο ....
aporw μάλλον να συνεννοηθούμε να μου δανείσεις την γατοφορο να παω αυριο να την στειρώσω
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Αιντε να κάνεις τη στείρωση,να δούμε τι θα γίνει...

aporw
Διακεκριμένο μέλος

αυριο θα ειμαι απογευμα σπιτι και πρωι..θα λειψω απο το μεσημερι και μεχρι το απογευμα...τριτη μεχρι τις 11 το πρωι θα ειμαι σπιτι!

samis
Δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Εγώ την πήρα σπίτι αμέσως μετά την επέμβαση.μου ειπε ο γιατρός αν την πάρω μαζι μετα την επέμβαση η να την αφήσω και να την πάρω αύριο, τι να κανω καλύτερα???

Της είχε κάνει και παυσίπονη ένεση και ήταν μια χαρά.
Λίγο στην αρχή παραπατούσε από την νάρκωση αλλά το απόγευμα ήταν όπως και πριν την επέμβαση.
Εγώ θα σου έλεγα να την πάρεις για να ξυπνήσει σε οικείο χώρο και να είσαι και εσύ εκεί.
samis
Δραστήριο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Και εμένα όταν πεινάνε και δεν τους δίνω να φάνε, νευριάζουν πάρα πολύ.Εν το μεταξύ ειναι νηστικιά απο το πρωι και εχει εκνευριστεί πάρα πολυ και κανει βόλτες, την πείρα στην αγκαλιά μου να την χαϊδέψω και μετα απο λιγο πήγε να με γρατζουνίσει και να με δαγκώσει. Το ιδιο οταν πηγα να της βαλω σταγόνες![]()

Πότε θα πάτε για την στείρωση????

samis
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Ωραία!!!κατα τις 6 μου ειπε ο γιατρος,
Μια χαρά θα πάνε όλα

Εγώ είχα τόσο άγχος (κακώς βέβαια, γιατί είναι επέμβαση ρουτίνας πλέον),που ήμουνα μπροστά στο χειρουργείο..

samis
Δραστήριο μέλος
Ωραία!!!Μια χαρά θα πάνε όλα
Εγώ είχα τόσο άγχος (κακώς βέβαια, γιατί είναι επέμβαση ρουτίνας πλέον),που ήμουνα μπροστά στο χειρουργείο..
![]()
και εγω θα ηθελα να ειμαι αλλα ποιο πολυ απο περιεργεια

Αντε με το καλο.Εγω θα ελεγα αν δεν ειχες ξανα εμπειρια με στειρωση να την αφησεις εκει και να την παρεις αργοτερα ή αυριο.
θα ρωτησω τον γιατρο και οτι μου πει θα κανω..

παω να παρω σε λιγο τον γατοφορο απ την σιμωνη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool