Μπραβο Φενια, μιας και αυτες τις μερες δουλευω πρωι, μπαινω νωρις μονο![]()
Παντως εχω κανει τοσα τσουρεκια αυτες τι μερες που εχω βαρεθει να κανω πλεξουδες![]()
![]()
τα τελευταια αγανακτησα και τα εκανα σαλιγκαρακια, με ειδε και ο ιδιοκτητης του ξενοδοχειου και του ειπα ''αμα σου αρεσουν''![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
! Γενικά στο site του νηστικού αρκουδιού έχει πολλές και ωραίες συνταγές.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
σήμερα μου έχει "κάτσει" να φτιάξω λαζάνια αλλά με κοτόπουλο και κρέμα γάλακτος. μήπως έχετε να προτείνετε καμμια σχετική συνταγή???

aretha
Περιβόητο μέλος

Μετά επιλέγω ένα απο τους δύο τρόπους
1/ Στη κατσαρόλα
Έχω βράσει τα λαζάνια και αφού δέσει η σάλτσα του κοτόπουλου τη ρίχνω και κουνάω την κατσαρόλα να πάει παντού η σάλτσα. Σερβίρω με φρεσκοκομμένο μαιντανό.
2/ Στο φούρνο
Έχω βράσει τα λαζάνια και έχω κρατήσει και ελάχιστο απο το νερό τους μέσα. Τους ρίχνω τη σάλτσα ανακατεύω και τα βάζω όλα σε πυρέξ προσθέτοντας όσο τυρί θέλω, εγώ συνήθως παρμεζάνα και τα βάζω στο φούρνο μέχρι να λειώσουν τα τυριά.

RedCat
Διάσημο μέλος
. Θα σας μνημονεύσω την ώρα του φαγητού...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος

https://veganfoodforgreeks.blogspot.com/
mimikaki
Διάσημο μέλος
Hallo girls! Ήθελα απλά να σας πω - για όσες ενδιαφέρονται - ότι άνοιξα blog με vegan συνταγές ~
https://veganfoodforgreeks.blogspot.com/
αν και δεν ειμαι χορτοφαγος βρησκω τις συνταγες που εχεις τελειες!!! μου ανοιξες την ορεξη!!!!

Hallo girls! Ήθελα απλά να σας πω - για όσες ενδιαφέρονται - ότι άνοιξα blog με vegan συνταγές

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Φιλάκιααα!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
τελεια!!οποτε ξεμενω απο ιδεες ξερω πλεον που θα ψαχνω για να βρισκω τι θα μαγειρεψω
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
xaxaxa εννοείται!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Ωραίος γίνεται και ο μουσακάς με κιμά σόγιας
αλλά εμένα μου πέφτει λίγο βαρύς και προτιμώ να αποφεύγω
τα προϊόντα σόγιας όσο μπορώ

vicki v.
Δραστήριο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Φοβερή ιδέα για τις συνταγές. Έχω καμια δεκαρια βιβλια με vegeterian συνταγες και μ'αρεσουν πολύ οι νεες ιδέες.Vicki, τι είναι το αλεύρι νισεστέ;
vicki v.
Δραστήριο μέλος

Το Νισιστέ είναι κάτι σαν αλευρώδης ζάχαρη.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool