anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ και καλύτερα στήθος κοτόπουλου. Kαι ξηρά τροφή αλλά όχο κονσέρβες. Eίναι οτι χειρότερο για τη διάρροιαΓια τη διάρροια πάντως,καλό είναι κ το βραστό κοτόπουλο με ρυζάκι, χωρίς αλάτι ή τίποτα άλλο σε μικρές, συχνές δόσεις
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
(είναι και της μόδας βλέπω
) αλλά δεν τον είχατε πει Πίπη??
αχ, συγνώμη που χαλάω το θέμα

olg_aki
Νεοφερμένο μέλος

Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΤΩΡΑΓια να καταλάβετε με τι κτηνιάτρους έχω να κάνω ... όταν ρώτησα έναν για έκτρωση μου είπε γελώντας "μόνο αν την αρχίσει κάποιος στις κλωτσιές και αποβάλλει" ...
Μια αλλη λυση ειναι να χαρισεις τα γατκια σου!!!!(αμα το αντεχει η καρδια σου-ψυχη σου)
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Ήμασταν στο εξοχικό και πίστεψα πως κατι θα έφαγε πχ κανένα ζουζουνάκι ή θα τον πείραξε το a/c που είχα όλη μέρα γιατι ζεσταινόμουν.. Τον άφησα λοιπόν όλη τη νύχτα νηστικό μόνο με νερό, αλλά δεν βελτιώθηκε.. Την Πέμπτη όλη μέρα δεν πήγε στη 'αμμο για κακά και πήγε 3-4 φορές το βράδυ όπου έκανε πάλι διάρροια.. Χτες ήρθαμε αθήνα και φαινόταν πραγματικά καλά.. έκανε και κακάκια του κανονικά, αλλά λίγο μαλακά
και πάνω που νόμιζα ότι συνήλθε έκανε το βράδυ πάλι διαρροια.. το ίδιο και σήμερα
Απο την Πεμπτη και μετά τον ταίζω μόνο κοτόπουλο με ρυζάκι. Αποπαρασίτωση έχει κάνει τον προηγούμενο μήνα.. Το μόνο που τρέμω είναι μήπως μου κόλλησε τίποτα από τα αδέσποτα..αλλά δεν ερχόταν σε μεγάλη επαφή μαζί τους..
Λειπει και ο γιατρός μας διακοπές..
Να περιμένω λέτε μέχρι την Δευτέρα η να ψάξω γιατρό έστω και για σήμερα?Κατα τ'αλλα τρέχει, παίζει, κάνει μπάνιο και πολλές χαρούλες.. Δεν φαίνεται να έχει τίποτα εκτός από την ώρα που παει στην άμμο του..
aretha
Περιβόητο μέλος
Περαστικά σας!!

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Όχι απλά παίζει, αλλά μου το δηλώνει ότι είναι καλά με κάτι ξεγυρισμένες δαγκωνίτσες.. Πιστεύω πως θα είναι εντάξει για 2 μέρες..

Την Δευτέρα το πρωι θα ψάξω να βρω όπωσδήποτε κάποιον γιατρό..
Τον πηγαίνω και κάθε μια ώρα στον νιπτήρα που του αρέσει για να πίνει νερό, μη μου πάθει αφυδάτωση.. Αχ.. Ανησυχώ η γατομανούλα..

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
το ψιψι μου εκανα δαιρροια!!! ειδα οτι εκανε λιγο προχθες αλλα δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια και ειπααπλα οτι θα παρακολουθησω. δεν την ειδα αλλες φορες να πηγαινει στην τουαλετα. μολις τωρα ειδα οτι στο τελος της αφοδευσης ηταν τελειως νερο η φαση.
εχθες της εβαλα 50 γραμμαρια κροκετες τις οποιες δεν εχει φαει ακομα παρ'ολο που υποτιθεται πως ειναι η ημερησια καταναλωση που πρεπει να κανει. οσα κρεατακια-κονσερβακια της εχω δοσει δεν τα εχει φαει και η διαθεση της ειναι λιγο πεσμενη νομιζω. (βεβαια επειδη ειμαι εγω μπορει να υπερβαλλω τερμα με ολα τα αλλα συμπτωματα)
τι να κανω;;; να της δωσω i/d για μερικες μερες και αν δεν υπαρχει βελτιωση να την παω γιατρο;;;
περιληπτικα λιγο το ιστορικο της μικρης μου: ειναι 5 μηνων και ζυγιζει 2 κιλα. εχει ρινοτρεχειτιδα οταν της εδινα αντιβιωση εκανε τρελλη διαρροια για πολυ καιρο και μετα βεβαια παρουσιασε και κολλιτιδα. απο τις 20 ιουλιου ομως ειμαστε υγιεστατες.
ωραια ηταν δυο μηνες καλα το γατι και το βλεπω σαν αθλο!
χριστινα
Διάσημο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Τ οείχε πάθει και ο δικός μου και μου ειχε πει ο γιατρός να τον αφήσω μια μερα νηστικό και μετά να του δινω κατι ειδικες Hills κονσερβες. Και εφτιαξε σε 3 μερες οντως.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Μπορεί κάτι να το πείραξε.... Περαστικά εύχομαι
marestros
Δραστήριο μέλος
μαλλον αυτο θα κανω!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool