σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην ανησυχείς όμως ,σε αυτή την ηλικία όλα τα γατάκια διάρροια έχουν, προσπάθησε να τους δώσεις την ειδική παστούλα που είπαν πριν τα κορίτσια και θα είναι μια χαρούλα

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η γιατρος τους ειχε δώσει πολύ ισχυρό χάπι όχι το Μπανμινθ! Ειναι αρρωστα δεν ειναι απλή διάροια
νομιζω. Δεν θυμάμαι το όνομα τώρα... Το έχουν σε κτηνιατρικά φάρμακα και οι γιατροι μονο. Τα έσωσε... τα 2.
Θες να τη ρωτήσω;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα παρω τηλεφωνο αυριο τον κυριο πανο να τον ρωτησω τι μπορω να κανω.

Μπανμινθ δεν προλαβα να αγορασω γιατι ημουν ολη τη μερα στη σχολη σημερα.
marestros
Δραστήριο μέλος
Μιλησα σημερα με τον κυριο πανο και μου ειπε να τους δωσω φαγητο μαζι με ρυζι και Banminth...
Ηταν πολυ δυσκολο, γιατι μολις μυρισαν κονσερβα οι αλλες γατες ετρεξαν, με αποτελεσμα να πρεπει δυο να κυνηγανε τα γατακια να φανε(να τα στριμωξουν καπου)και ενας να διωχνει τις γατες ...

Τελικα μετα απο πολυ κοπο τα καταφεραμε(εγω η μικρη μου αδελφη και η γιαγια), και το εφαγαν!Περισσοτερο εφαγε αυτο που ειχε την λιγοτερη αναγκη να φαει, αλλα δεν πειραζει.
Στο τελος η μαμα(ή ο μπαμπας) τους εγλυψε το πιατο, και μαζι και οτι υπολλειμα απο το bamninth ειχε μεινει...Οποτε αποπαρασιτωθηκε "λιγο" και αυτη/ος.
Το βραδυ θα τους ξαναδωσω κονσερβα με ρυζι, ελπιζω να ειναι καλυτερα!
Πεταξα και την παλια κουτα, που ηταν γεματη σκ@τ@ και εβαλα καινουργια με καθαρα πανακια, και μια τρυπα ισα-ισα να χωρανε αυτα!!!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατι μου θυμιζει το σκηνικο! Την ψωριάρα.Παλουκι, πραγματι...Ηταν πολυ δυσκολο, γιατι μολις μυρισαν κονσερβα οι αλλες γατες ετρεξαν, με αποτελεσμα να πρεπει δυο να κυνηγανε τα γατακια να φανε(να τα στριμωξουν καπου)και ενας να διωχνει τις γατες ...
![]()

aretha
Περιβόητο μέλος

Μακαρι να ειναι σκουλικια και οχι κατι χειροτερο!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πώς είμαστε σήμερα????

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Η διαρροια δεν υποχωρει, τα εχουν λερωσει ολα!Σημερα το ενα καθοταν(με τον ποπο ψηλα-μαλλον πονουσε) και εκανε διαρροια!:cry:
Δεν μπορω να τα πιασω με τιποτα!Αυτο που ειναι στη χειροτερη κατασταση μου ειπε η γιαγια πως καταφερε να το πιασει για λιγο και πως ηταν κοκκινος ο ποπος του...
Τουλαχιστον να καταφερω να το πλυνω(με ζεστο νερο και hibitane), γιατι απο ασπρομαυρο εχει γινε καφε.

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
σαν εκεινα τα πορτοκαλί ειναι. Να ρωτήσω τη γιατρο το φάρμακο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μακαρι να τα πιασω ρε γμτ, αλλα δεν εχω και πολυ χρονο με την δουλεια και τη σχολη!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως είναι σήμερα τα γατάκια???

ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειδικα το ενα ειναι χαλια...Και εχουν πρισμενες κοιλιτσες που με κανει να πιστευω οτι μαλλον ειναι σκουλικα!

Σημερα δεν ειχα πολυ χρονο να ασχοληθω μαζι τους, αλλα αυριο θα παω στο πετ σοπ και θα παρω και αλλο φαρμακο.
Εχω φερει και κουτες και παλια πανια για να τους βαλω να ειναι καθαρα!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool