Σχετικά με τη διάρροια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν μπορουν να φανε ξυρα τροφη,δωστους αυτη που ειναι για γατακια,αν οχι το ρυζι-λαπας οπως προτεινε η Ταρα,ειναι το ιδανικοτερο για λιγες μερες,δοκιμασε να τους ανακατεψεις και λιγη παστα για τα σκουληκακια μεσα,ενδεχεται να μην το αντιληφθουν και να το φανε.Η βαλτους και λιγα κομματακια βρασμενο κοτοπουλο και εσωτερικα βαλε λιγη παστα.Το πιο πιθανο ειναι να εχουν κρυωσει,αλλα και να εχουν σκουληκια.Σε αυτες τι ηλικιες τα περισσοτερα μικρουλια το παθαινουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν βαλεις φαγητο μεσα στην παγιδα,δεν θα μπουν να τα πιασεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγώ συμφωνώ με την Αγγελική, αν βάλεις φαγητό θα μπορέσεις να τα πιάσεις!;)
Μην ανησυχείς όμως ,σε αυτή την ηλικία όλα τα γατάκια διάρροια έχουν, προσπάθησε να τους δώσεις την ειδική παστούλα που είπαν πριν τα κορίτσια και θα είναι μια χαρούλα:happy:

Ωχ... Εμένα μου μοιάζει η κατασταση ιδια με εκεινη που ειχαν τα πορτοκαλί γατάκι μου πέρυσι:/: Η γιατρος τους ειχε δώσει πολύ ισχυρό χάπι όχι το Μπανμινθ! Ειναι αρρωστα δεν ειναι απλή διάροια :(νομιζω. Δεν θυμάμαι το όνομα τώρα... Το έχουν σε κτηνιατρικά φάρμακα και οι γιατροι μονο. Τα έσωσε... τα 2.:/: Θες να τη ρωτήσω;

Τα γατακια τρωνε μονο ξηρη τροφη(οπως ολες οι αλλες γατες).
Θα παρω τηλεφωνο αυριο τον κυριο πανο να τον ρωτησω τι μπορω να κανω.:hmm:
Μπανμινθ δεν προλαβα να αγορασω γιατι ημουν ολη τη μερα στη σχολη σημερα.

παντως δια διαρροιες θαυματουργη τροφη ειναι και η i/d της hill's, αλλα δεν πρεπει να τρωνε τιποτα αλλο. σε τρεις μερες ολα καλα, αν δεν ειναι απο παρασιτα!

Λοιπον....
Μιλησα σημερα με τον κυριο πανο και μου ειπε να τους δωσω φαγητο μαζι με ρυζι και Banminth...
Ηταν πολυ δυσκολο, γιατι μολις μυρισαν κονσερβα οι αλλες γατες ετρεξαν, με αποτελεσμα να πρεπει δυο να κυνηγανε τα γατακια να φανε(να τα στριμωξουν καπου)και ενας να διωχνει τις γατες ...:lol:

Τελικα μετα απο πολυ κοπο τα καταφεραμε(εγω η μικρη μου αδελφη και η γιαγια), και το εφαγαν!Περισσοτερο εφαγε αυτο που ειχε την λιγοτερη αναγκη να φαει, αλλα δεν πειραζει.
Στο τελος η μαμα(ή ο μπαμπας) τους εγλυψε το πιατο, και μαζι και οτι υπολλειμα απο το bamninth ειχε μεινει...Οποτε αποπαρασιτωθηκε "λιγο" και αυτη/ος.
Το βραδυ θα τους ξαναδωσω κονσερβα με ρυζι, ελπιζω να ειναι καλυτερα!

Πεταξα και την παλια κουτα, που ηταν γεματη σκ@τ@ και εβαλα καινουργια με καθαρα πανακια, και μια τρυπα ισα-ισα να χωρανε αυτα!!!;)

Ηταν πολυ δυσκολο, γιατι μολις μυρισαν κονσερβα οι αλλες γατες ετρεξαν, με αποτελεσμα να πρεπει δυο να κυνηγανε τα γατακια να φανε(να τα στριμωξουν καπου)και ενας να διωχνει τις γατες ...:lol:
;)
Κατι μου θυμιζει το σκηνικο! Την ψωριάρα.Παλουκι, πραγματι...:hmm:

Μπράβο! Άντε, γρήγορα περαστικά σας!!:)

Τωρα παλι κλαινε, μαλλον πονανε!:(
Μακαρι να ειναι σκουλικια και οχι κατι χειροτερο!

Καλημέρα,
Πώς είμαστε σήμερα????:(

Λυπάμαι που θα πω αυτο αλλά το Μπανμινθ δεν ειναι αρκετά δυνατο. Τα άλλα σώθηκαν με άλλο φάρμακο:/:

Το βραδυ τους εδωσα παλι ρυζι με κονσερβα και εφαγαν!

Η διαρροια δεν υποχωρει, τα εχουν λερωσει ολα!Σημερα το ενα καθοταν(με τον ποπο ψηλα-μαλλον πονουσε) και εκανε διαρροια!:cry:
Δεν μπορω να τα πιασω με τιποτα!Αυτο που ειναι στη χειροτερη κατασταση μου ειπε η γιαγια πως καταφερε να το πιασει για λιγο και πως ηταν κοκκινος ο ποπος του...
Τουλαχιστον να καταφερω να το πλυνω(με ζεστο νερο και hibitane), γιατι απο ασπρομαυρο εχει γινε καφε.:mpliaks:

Ελένη μου,:( σαν εκεινα τα πορτοκαλί ειναι. Να ρωτήσω τη γιατρο το φάρμακο;

Ρωτα αν μπορεις!
Μακαρι να τα πιασω ρε γμτ, αλλα δεν εχω και πολυ χρονο με την δουλεια και τη σχολη!:(

δεν ξερω αν ειναι ιδια περιπτωση αλλα το ενα μικρο γατακι μου το ειχα βρει με διαρροια και παρολου που πηρε φαρμακο για διαρροια δεν σταματαγε,ειχε και αυτο κοκκινο ποπο και ποναγε,το επλενα και εβαζα ταλκ.ο κτηνιατρος μου ειπε και πηρα κονσερβα της hills για διαρροια και με 2 φορες που εφαγε εγινε καλα.ρωτα πως λεγεται τον κτηνιατρο γιατι δεν θυμαμαι.

Περαστικά εύχομαι!

Πως είναι σήμερα τα γατάκια???:hmm:

H Aggeliki έχει δίκιο .Οι κονσέρβες της Hills (i/d αν δεν κ'ανω λ'αθος )είναι ο΄τι πιο ενδεδειγμένο όπως και το βραστό κοτόπουλο ,όχι όμως ρύζι.Αν μπορούσες να τα έπιανες να τους έδινες σιρόπι pentrexyl ,σε δύο μέρες θα τους πέρναγε και μετά θα προχωρούσες στην αποπαρασίτωση .Βέβαια αν είναι ορεξάτα μπορείς να τους στάξεις την ανάλογη δόση στο φαγητό τους

αν μπορείς να τους πλένεις μόνο τον ποπο με πανάκι γιανα μη ταλαιπωρούνται πολύ:(

Τα γατακια εξακολουθουν να ειναι στην ιδια κατασταση!
Ειδικα το ενα ειναι χαλια...Και εχουν πρισμενες κοιλιτσες που με κανει να πιστευω οτι μαλλον ειναι σκουλικα!;)

Σημερα δεν ειχα πολυ χρονο να ασχοληθω μαζι τους, αλλα αυριο θα παω στο πετ σοπ και θα παρω και αλλο φαρμακο.
Εχω φερει και κουτες και παλια πανια για να τους βαλω να ειναι καθαρα!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back