...Σχολικά για ..εξω-σχολικούς

Ε όχι και αγοροφέρνουμε!!!!:mad: Υπήρξαμε λιγάκι αγοροκόριτσα στο ένδοξο και ανήνυχο παρελθόν μας αλλα γίναμε μια χαρά γυναικες στην πορεία.
Τώρα αν υπήρξαν και άντρες που στο σχολείο προτίμησαν να κάνουν τα "παγώνια" τι να κανουμε;;;:/:
Και πάλι στο θέμα, θυμάμαι τον Χαρούλη τον γατούλη, όπως τον λέγαμε, ένα λιγερόκορμο, ψηλό αγόρι, με τόση θηλικότητα που ασφαλώς και δεν την είχαμε εμείς τα γεννημένα κοριτσάκια τότε. Κάπου κάπου θυμάμαι στην φωνή του, τού φεύγαν και κάτι "ψηλες" και βέβαια όλοι εμείς οι κάφροι ψοφάγαμε στα γέλια.
Αλλά ρε 'σεις το παλικάρι φόραγε στριγκακια απο τότε και μας τα έδειχνε κιόλας.:up::hmm:

Απαπαπαπα καλέεεεε.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε που έτσι το εκτονώσαμε μικρές και δε μας άφησε κι απωθημένα... :rolleyes:
Δηλαδή καλέ τι απωθημένα θα μπορούσε να σας αφήκει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδή καλέ τι απωθημένα θα μπορούσε να σας αφήκει;

Αγοροκοριτσοπαλιπαιδισμού ? λέω εγω τώρα....

Ασε που έτσι το εκτονώσαμε μικρές και δε μας άφησε κι απωθημένα... :rolleyes:

Να σου πω... εγώ το βράδυ πρέπει να πιω τη μπιρίτσα μου, να δω το ποδόσφαιρό μου και να αφήσω κι ένα διακριτικό ρεψιματάκι για να αισθανθώ μια ολοκλήρωση... μήπως μου'χει μείνει κανένα απωθημένο;:hmm::hmm::hmm:

Αγοροκοριτσοπαλιπαιδισμού ? λέω εγω τώρα....
Ο παλιμπαιδισμός είναι όντως ύπουλο πράγμα, όταν δεν ελέγχεται. Ο αγοροκοριτσισμός (αυτό δεν μένει αν βγάλουμε τρίτο και τέταρτο συνθετικό; ) προσωπικά δεν με ενοχλεί, ακόμα κι όταν έρχεται σε πιο ενήλικη συσκευασία.
Μη σας πω ότι τον προτιμώ κιόλας από τον δήθεν ανεξάρτητο, "απενοχοποιημένο" κοριτσισμό, που ευνουχίζει τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμά του γιατί έτσι πρέπει ή γιατί έτσι διάβασε στο Κοσμοπόλιταν.
Όσο για τα παιδάκια που τους ξέφευγε μια χαριτωμενιά στο σχολείο, είχα κι εγώ τη χαρά να ξέρω ένα τέτοιο. Τώρα πια είναι αγαπημένος φίλος και εξαιρετικός επιστήμονας. Παρ' όλο που δε φορούσε στριγκάκια στο σχολείο, έχει γίνει πολύ σωστός ομοφυλόφιλος. :)

Να σου πω... εγώ το βράδυ πρέπει να πιω τη μπιρίτσα μου, να δω το ποδόσφαιρό μου και να αφήσω κι ένα διακριτικό ρεψιματάκι για να αισθανθώ μια ολοκλήρωση... μήπως μου'χει μείνει κανένα απωθημένο;:hmm::hmm::hmm:

Μα..η κάθε σωστή γυναικα θα έπρεπε να κρυβει μέσα της κι ένα αντράκι!!!
Πως αλλιώς;;;
Δεν ειναι απωθημένο αυτο μαι σουιτι..έτσι νομιζω τουλάχιστον...γιατι αν ειναι τοτε..βεβαίως βεβαίως το έχω κι εγώ :lol::lol::lol:

Ο παλιμπαιδισμός είναι όντως ύπουλο πράγμα, όταν δεν ελέγχεται. Ο αγοροκοριτσισμός (αυτό δεν μένει αν βγάλουμε τρίτο και τέταρτο συνθετικό; ) προσωπικά δεν με ενοχλεί, ακόμα κι όταν έρχεται σε πιο ενήλικη συσκευασία.
Μη σας πω ότι τον προτιμώ κιόλας από τον δήθεν ανεξάρτητο, "απενοχοποιημένο" κοριτσισμό, που ευνουχίζει τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμά του γιατί έτσι πρέπει ή γιατί έτσι διάβασε στο Κοσμοπόλιταν.
Όσο για τα παιδάκια που τους ξέφευγε μια χαριτωμενιά στο σχολείο, είχα κι εγώ τη χαρά να ξέρω ένα τέτοιο. Τώρα πια είναι αγαπημένος φίλος και εξαιρετικός επιστήμονας. Παρ' όλο που δε φορούσε στριγκάκια στο σχολείο, έχει γίνει πολύ σωστός ομοφυλόφιλος. :)

Απαπαπα....Κοσμοπόλιταν..τι ειπες τώρα...:lol::lol::lol:
σελίδα...811:P

Βρε παιδια, θυμάστε μήπως την εποχή της Κατερίνας, της Σουπερ Κατερίνας και της Μανίνας ??? Η Μανίνα ήταν παλαιότερη και μετά η Κατερινα την έφαγε στη στροφή...Οριακα την προλαβα στο Δημοτικό, ωστόσο επειδή σνόμπαρα Κατερινα (αυτο μου εχει μεινει μεχρι σήμερα) πότε πότε διάβαζα καμμια Μανίνα η οποία επίσης ήταν μια χαρα αγοροκοριτσάκι :up:
Οχι τυχαια επιλογή λοιπον..
Βεβαια εκτος απο τα γνωστά Mickey Mouse, φετίχ μου ήταν ο "Μικρός Αρχηγός", "Μικρός Καου-Μπου" και "Μικρός Σερίφης". Τζιμ Ανταμ, το 18χρονο ελληνόπουλο στην άγρια Δύση!
Μηπως ετυχε να τα έχετε ποτέ διαβάσει;;; Τα εχουν αποσύρει γμτ...

Βρε παιδια, θυμάστε μήπως την εποχή της Κατερίνας, της Σουπερ Κατερίνας και της Μανίνας ??? Η Μανίνα ήταν παλαιότερη και μετά η Κατερινα την έφαγε στη στροφή...Οριακα την προλαβα στο Δημοτικό, ωστόσο επειδή σνόμπαρα Κατερινα (αυτο μου εχει μεινει μεχρι σήμερα) πότε πότε διάβαζα καμμια Μανίνα η οποία επίσης ήταν μια χαρα αγοροκοριτσάκι :up:
Βεβαια εκτος απο τα γνωστά Mickey Mouse, φετίχ μου ήταν ο "Μικρός Αρχηγός", "Μικρός Καου-Μπου" και "Μικρός Σερίφης". Τζιμ Ανταμ, το 18χρονο ελληνόπουλο στην άγρια Δύση!

Μανίνα, Κατερίνα και Σούπερ Κατερίνα διάβαζα κι εγώ :D Στο γυμνάσιο, άκουγα πολλή μουσική (εκτός από τον αγαπητό Jason) οπότε έπαιρνα και Smash Hits, ένα καταπληκτικό περιοδικό... επειδή η βασική μου συναναστροφή σε εκείνη την ηλικία ήταν ο ξάδερφός μου, έμαθα από νωρίς να παίζω ξύλο, σουτάκια και κλέφτες κι αστυνόμους με το ποδήλατο... η μητέρα μου μου φόραγε παντελόνια, για να μη φαίνονται τα γδαρμένα μου γόνατα :lol::lol: Μετά το γύρισα στις μπίρες και τα ποδόσφαιρα :lol: (σε τελικούς, Μουντιάλ και Euro οργανώνω βραδιές στο σπίτι κι ο Πέτρος-που δεν ασχολείται καθόλου- κουνά το κεφάλι του και λέει ότι εγώ είμαι ο άντρας του σπιτιού :lol:)

Ε οχι και Καραγεωργίου ρε ....είπαμε...:lol::lol::lol:
Σπασικλάκι σπασικλάκι αγαπητή Felice ??? (το κάρφωμα το' χεις πάντως...):P
Ελα ρε πλάκα έκανα! Δεν το έλεγα στα σοβαρά. :P:P

Ναι! ναι! και εγώ με τις αδερφές μου Μανίνα διαβάζαμε:D. Η μάνα μου είχε πια συνηθίσει κάθε Τρίτη όταν άκουγε καυγάδες ήξερε πια ότι μαλώνουμε για το ποια θα διαβάσει πρώτη την Μανίνα:P.Κατερίνα δεν πήρα πολύ γιατί ειχε περισσότερα άρθρα και λιγότερο σχέδιο. Αργότερα στο γυμνάσιο πέρναμε την Κάντυ Κάντυ και την Λούνα. Από αγορίστικα μου άρεσαν πολύ τα Μικι Μάους, ακόμα και σήμερα αγοράζω (μην με κοροιδεύετε ειναι ωραία για καλοκαιρινό μεσημέρι;)) και μου άρεσε πάρα πολύ ο Μπλέκ ( τον διάβαζε ο παππούς μου:rolleyes: και με κόλησε).

Ναι! ναι! και εγώ με τις αδερφές μου Μανίνα διαβάζαμε:D. Η μάνα μου είχε πια συνηθίσει κάθε Τρίτη όταν άκουγε καυγάδες ήξερε πια ότι μαλώνουμε για το ποια θα διαβάσει πρώτη την Μανίνα:P.Κατερίνα δεν πήρα πολύ γιατί ειχε περισσότερα άρθρα και λιγότερο σχέδιο. Αργότερα στο γυμνάσιο πέρναμε την Κάντυ Κάντυ και την Λούνα. Από αγορίστικα μου άρεσαν πολύ τα Μικι Μάους, ακόμα και σήμερα αγοράζω (μην με κοροιδεύετε ειναι ωραία για καλοκαιρινό μεσημέρι;)) και μου άρεσε πάρα πολύ ο Μπλέκ ( τον διάβαζε ο παππούς μου:rolleyes: και με κόλησε).

Διαβάζατε Κάντυ-Κάντυ στο Γυμνάσιο; :blink: Πότε γεννήθηκες παιδί μου; Μικρούλα είσαι...

Καλέ μόνο εγώ δεν τα μπορούσα αυτά ουτε να τα βλέπω;;;:hmm:
Ότι ήταν τόσο κοριτσίστικο δεν το ήθελα ουτε για αστείο! Αντίθετα εμένα μ'αρεσαν πάρα πολύ τα περιοδικά του αδελφού μου. Ειδικά οι 2 τροχοί ήταν το αγαπημένο μου.:up: Να με δειτε το σκατό στο γυμνάσιο να φτιάχνω την μηχανή του αδελφού μου, να ξήνω και να στοκάρω φερινγκ και να έχω το μπουζόκλειδο ανα χείρας, να μην σας μείνει άντερο απο τα γέλια.:cool:
@Μελίνα, και μετά μου λες εσύ για το κομπολογάκι μου, τότε έπρεπε να με δεις!!!!

@Μελίνα, και μετά μου λες εσύ για το κομπολογάκι μου, τότε έπρεπε να με δεις!!!!

Μ'αρέσεις με το κομπολογάκι σου;)... κι εγώ, 32 χρονών γαϊδάρα, με αέρινο φορεματάκι να ξεβουλώνω νεροχύτες και να διαλύω υπολογιστές :lol::lol:
Να σου πω την αλήθεια, μου αρέσει πολύ ο άντρας που κρύβω μέσα μου... τους αφήνω όλους άφωνους σε ανύποπτο χρόνο και μετά από 15 σχεδόν χρόνια συναναστροφής με μηχανολόγους, βλέπω φόρμουλα και συζητάω για αυτοκίνητα ενώ οι υπόλοιπες κοπελούδες της παρέας αναζητούν το καλύτερο βερνίκι νυχιών και την τέλεια σκιά, που θα ταιριάζει με το αραχνοϋφαντο συνολάκι στη Μύκονο.... Ξου ρε!!!:lol::lol::lol:

Εγώ πάντως παιδια με Μικρο Καου Μπόυ την έβγαζα και στανταρ με ταινιες Γουέστερν που τότε είχε η κρατική τηλεόραση κάθε Τριτη βράδυ.
Κολλητη με το μπαμπα στα βασικά, πηγαίναμε για Προπό απο τα 3 μου, μου έμαθε πως παιζοταν, μου μαθαινε τις ομάδες και μετά έλεγα εγώ ποιος κερδιζε κι έβαζε ο ιδιος το 1-2-χ γιατι εγώ προτιμούσα να βάζω κουλουράκια και τάβλι μου έμαθε στα 5 μου.
Ετσι εμαθα να μετραω εγώ τι νομιζετε...και πράξεις βεβαιως βεβαιως, προσθεση αφαίρεση πολλαπλασιασμο...ήμουνα η ατραξιον της γειτονιάς!
Ηξερα λέμε απο που πιανεις με 5αρες και ντόρτια κι εκτότε εισηγήθηκα το "τυφλό σύστημα" ΚΑΙ στο τάβλι. Καμάρι ο μπαμπας αλλο να σας το λέω κι αλλο να το βλέπετε. Οταν ομως αρχισα και τα μπινελίκια απο τα νεύρα μου (με δουλευε οταν έχανα κλασσικα...) εκει λιγο αρχισε να το ξανασκέφτετε...
Με τη μαμά κάναμε μαζι ολα τα καλλιτεχνικά μας και τις εκπαιδευτικές τσάρκες μας (εχω λιωσει εγώ παπούτσια στην Ακρόπολη και την Πνύκα...)
Η μαμά μου γέλαγε οταν της έλεγαν οτι ειμαι ατιθαση γιατι πιστευω πως κατα βάθος έτσι ήθελε να ειμαι...Ναι τωρα πια μπορώ να το πω, πως ειμαι γνήσιο τέκνο της μαμάς μου!
Από παιχνίδια τώρα στο σχολειο...μακριά γαιδούρα, αμπάριζα, μήλα, βόλει...τετοια...οτι ειχε κάργα τρέξιμο βασικά.
Το κρυφτο μου την έσπαγε λιγακι και τρομαζα οταν μου πεταγοτανε κανενας ξαφνικά... :lol:

Την παιδικη μου ηλικία πάντως βρε παιδια, την καταφχαριστήθηκα!!!
Ωραία χρόνια...!

Φένια, πρέπει να παίξουμε ένα ταβλάκι στο Θησείο, με φραπεδάκι παρέα... τα διάβασα και θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια :D Κι εμένα ο πατέρας μου μ'έμαθε:D, Προ-Πο μου έμαθε ο παππούς μου :D
Η μητέρα μου ήταν πιο πολύ της ανάγνωσης, από 4 χρονών ξεφύλλιζα Κλασσικά Εικονογραφημένα, ένα κάθε μέρα των καλοκαιρινών διακοπών...:up: Τότε αγάπησα την κλασική λογοτεχνία κι έμαθα να διαβάζω σα να'ταν παιχνιδάκι. Τα έχω ακόμα τα Κλασσικά μου...

Μ'αρέσεις με το κομπολογάκι σου;)... κι εγώ, 32 χρονών γαϊδάρα, με αέρινο φορεματάκι να ξεβουλώνω νεροχύτες και να διαλύω υπολογιστές :lol::lol:
Να σου πω την αλήθεια, μου αρέσει πολύ ο άντρας που κρύβω μέσα μου... τους αφήνω όλους άφωνους σε ανύποπτο χρόνο και μετά από 15 σχεδόν χρόνια συναναστροφής με μηχανολόγους, βλέπω φόρμουλα και συζητάω για αυτοκίνητα ενώ οι υπόλοιπες κοπελούδες της παρέας αναζητούν το καλύτερο βερνίκι νυχιών και την τέλεια σκιά, που θα ταιριάζει με το αραχνοϋφαντο συνολάκι στη Μύκονο.... Ξου ρε!!!:lol::lol::lol:

Καλέ ναι...!!!
Ειναι να το έχεις παιδι μου...Εγώ οταν μου κολλάει κανενας του θυμίζω πως ειμαι κορη μηχανικού ντε.....(χαριτομενίστικα το λεω αλλά τους κόβω και τη φόρα στους απανταχού της φύσεως τεχνιτες που μας δουλευουνε ψιλό γαζι κατα καιρούς...)
Εμας ειναι οικογενειακό μας. Μια κόρη της μαμάς και του μπαμπα (κοινώς αδερφη μου) μας βγηκε Μηχανολόγος και Μηχανικός Αεροσκαφών παρακαλώ...
Ειναι τελειο να μη νιωθεις οτι εξαρτάσαι σε καθημερινές δουλειες τετοιου τυπου. Φέρτε μου δραπανο, φέρτε μου τρυπανια ...
Σιγά μην περιμένω εγώ τον άντρα...
Εσύ στα νυστέρια σου του λέω αλλά δεν τον χαλάει καθόλου :lol:
χωρια που του φτιαχω και δικά του διάφορα σκατολοίδια με το συμπάθιο και με ευγνομωνεί μετά..χιχι...
Με τους υπολογιστές οχι Μελινι μου, αυτό δεν το 'χω...

Φένια, πρέπει να παίξουμε ένα ταβλάκι στο Θησείο, με φραπεδάκι παρέα... τα διάβασα και θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια :D Κι εμένα ο πατέρας μου μ'έμαθε:D, Προ-Πο μου έμαθε ο παππούς μου :D
Η μητέρα μου ήταν πιο πολύ της ανάγνωσης, από 4 χρονών ξεφύλλιζα Κλασσικά Εικονογραφημένα, ένα κάθε μέρα των καλοκαιρινών διακοπών...:up: Τότε αγάπησα την κλασική λογοτεχνία κι έμαθα να διαβάζω σα να'ταν παιχνιδάκι. Τα έχω ακόμα τα Κλασσικά μου...

Ναι !!!! (μονο θα με αφησεις να χτυπησω μια μπυριτσα ε; καφε ντεν πινει...)
Βρε Μελινάκι...απέναντι απο το Στάβλο ήταν το σπίτι μας...Νηλέως 9 :D
Και φυσικά καταλαβαινεις πως όπου κι αν πάω ότι κι αν κάνω...εκει με γυριζουν τα πόδια μου...(ε και τώρα κοντά ειμαι...σταση Κεραμεικος)

Καλέ ναι...!!!
Ειναι να το έχεις παιδι μου...Εγώ οταν μου κολλάει κανενας του θυμίζω πως ειμαι κορη μηχανικού ντε.....(χαριτομενίστικα το λεω αλλά τους κόβω και τη φόρα στους απανταχού της φύσεως τεχνιτες που μας δουλευουνε ψιλό γαζι κατα καιρούς...)
Εμας ειναι οικογενειακό μας. Μια κόρη της μαμάς και του μπαμπα (κοινώς αδερφη μου) μας βγηκε Μηχανολόγος και Μηχανικός Αεροσκαφών παρακαλώ...
Ειναι τελειο να μη νιωθεις οτι εξαρτάσαι σε καθημερινές δουλειες τετοιου τυπου. Φέρτε μου δραπανο, φέρτε μου τρυπανια ...
Σιγά μην περιμένω εγώ τον άντρα...
Εσύ στα νυστέρια σου του λέω αλλά δεν τον χαλάει καθόλου :lol:
χωρια που του φτιαχω και δικά του διάφορα σκατολοίδια με το συμπάθιο και με ευγνομωνεί μετά..χιχι...
Με τους υπολογιστές οχι Μελινι μου, αυτό δεν το 'χω...

Εγώ τελικά παντρεύτηκα Μηχανολόγο κι έλυσια μια για πάντα το ζήτημα των επισκευών (μόνο που όταν πρέπει να γίνει καμιά δουλειά, υδραυλικά, ηλεκτρικά, μονταρίσματα κλπ τσακωνόμσατε, ποιος θα πρωτοπάρει το κατσαβίδι και θα κάνει τη δουλειά :lol:)
Αν διάλεγα σήμερα επάγγελμα, θα ήταν σίγουρα υπολογιστές... τότε που κάναμε επαγγελματικό προσανατολισμό, ήταν ακόμα στα πολύ πρώτα τους :(, στην πορεία έμαθα μητρικές κάρτες, σκληρούς δίσκους, επίλυση προβλημάτων... τώρα είμαι ο μηχανικός υπολογιστών της Πρεσβείας:lol: έτσι, για να γίνομαι χρήσιμη:D

Ναι !!!! (μονο θα με αφησεις να χτυπησω μια μπυριτσα ε; καφε ντεν πινει...)
Βρε Μελινάκι...απέναντι απο το Στάβλο ήταν το σπίτι μας...Νηλέως 9 :D
Και φυσικά καταλαβαινεις πως όπου κι αν πάω ότι κι αν κάνω...εκει με γυριζουν τα πόδια μου...(ε και τώρα κοντά ειμαι...σταση Κεραμεικος)

Άμα πιεις εσύ μπιρίτσα, τότε θα πιω κι εγώ ;):lol: (ήθελα λίγο σπρώξιμο... :lol::lol::lol:)

Καλέ μόνο εγώ δεν τα μπορούσα αυτά ουτε να τα βλέπω;;;:hmm:
Ότι ήταν τόσο κοριτσίστικο δεν το ήθελα ουτε για αστείο! Αντίθετα εμένα μ'αρεσαν πάρα πολύ τα περιοδικά του αδελφού μου. Ειδικά οι 2 τροχοί ήταν το αγαπημένο μου.:up: Να με δειτε το σκατό στο γυμνάσιο να φτιάχνω την μηχανή του αδελφού μου, να ξήνω και να στοκάρω φερινγκ και να έχω το μπουζόκλειδο ανα χείρας, να μην σας μείνει άντερο απο τα γέλια.:cool:

Ρε παιδια, δε σας έχει τυχει να καλέσετε καποιον τεχνίτη για τιποτα δουλειες; πχ εγώ στο εξοχικό καλεσα εναν προσφατα
Ελεγε έλεγε έλεγε του κοσμου τις αοιδιες νομιζοντας πως δεν εχω ιδέα, κι οταν του ειπα, οτι αυτο, αυτο κι οχι έτσι, έτσι κι οχι αυτο το υλικό για αυτο και για αυτο το λόγο, τα 'παιξε λέμε. (απο μέσα του μαλλον καντηλια θα έριχνε αλλα χεσ..κα!) Αλλο το σε πληρώνω επειδη δεν ξέρω...κι αλλο το σε πληρώνω επειδη δεν προλαβαινω...του ειπα στο τέλος χεχεχε...στρίγγλα ??
Ε μα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back