Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Κάθησα χθές βράδυ και είδα 15 επεισόδια της Κάντυ!!!

Είχα ξεχάσει τι τράβηξε στο σπίτι των ρανγκαν (ελίζα-Νήλ)!!!Τέλειο είναι, χρόνια το ψάχνω στα Ελληνικά

Είμαι σοβαρά???

RedCat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

και έχω και συνέχεια σήμερα!!
RedCat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
συγνώμη για να καταλάβω καλά, το νοίκιασες σε DVD?? να αρχίσω να ανησυχώ (επίσης πέσμου από ποιο βιντεοκλάμπ)
Όχι παιδί μου, στο you tube τα έχει όλα!!! Στα ελληνικά!!!

RedCat
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
στο λίνκ αυτό που σου έδωσα εδώ ειναι το πρώτο επεισόδιο

RedCat
Διάσημο μέλος
σας ευχαριστώ δεσποσύνη Μιμικα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
ναι ναι το βλέπω...βεβαια η οθόνη μου είναι προπολεμικη αλλα ειναι μια χαρά ...σας ευχαριστώ δεσποσύνη Μιμικα...
και εγώ σε οθόνη λάπτοπ τα βλέπω, αλλά προκειμένου να τα δω χαλάλι!

Παρακαλούμε,
δεν κάνει τίποτις! Χαρά μου να τα μοιράζομαι με μια καντυ-φίλη!!
RedCat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
αντε θα περάσει και ευχάριστα η μέρα σήμερα ...χάρη σε σένα...έχω να κάνω και κάτι δακτυλογραφήσεις αλλα βαριεεεεμαι ...το μόνο που με παρηγορεί είναι τα έξτρα χρηματα που θα πάρω...
Δεν βαριέσαι! χρήμα να "πέσει" και ας είναι!!

Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Dorian Gray ήταν disco στην Λεωφ. Βουλιαγμένης, αν εννοεί αυτό![]()
Εγώ για να στηρίξω την aspasiapef και κάποιες άλλες των -άντα σας λέω πως είμαι στα -ήντα και σας βεβαιώνω πως τα πράγματα είναι μια χαρά!Δηλαδή πολύ καλά! Δηλαδή με τίποτα δε θάθελα να γυρίσω πίσω.

Όσο για τον Dorian Gray και το πορτρέτο του κάντε μια αναζήτηση στο Google στο: Οσκαρ Ουάιλντ κι αν το αγοράσετε θα δείτε πολλά.
Ελπίζω να σας έδωσα κουράγιο!
Φιλιά
'Εβελία

Υ.Γ. Μετά από τις ποι πάνω ομολογίες μου ελπίζω να μη με "διώξετε" από το σάιτ ως υπέργηρη!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
μερικα απο αυτα που αναφερεις τα θυμαμαι στην θεσσαλονικη που πηγαινα στο χωριο του παππου μου αλλα τα θυμαμαι πολυ αμυδρα σαν ασπρομαυρη ταινιαΤα πηγάδια τα θυμάστε; Τις τουλούμπες που ανεβοκατέβαζες ένα μοχλό κι έβγαζε νερό; Τα πάρτι που γίνονταν στα σπίτια με πικάπ με μπαταρίες; (σε όλο το χωριό ήταν ένα και γυρνούσε από σπίτι σε σπίτι) Τις λάμπες πετρελαίου που όταν αντικατέστησαν το λυχνάρι θαυμάσαμε το φως το δυνατό; Εμένα με θυμάστε που σκούπιζα τη μύτη με τα μανίκια και ήταν μονίμως γυαλιστερά;
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτά όχι...(ο μπαμπάς μου δηλαδή...) στη Μάνη δεν ειχαν νερό..ξεραίλα!Τα πηγάδια τα θυμάστε; Τις τουλούμπες που ανεβοκατέβαζες ένα μοχλό κι έβγαζε νερό;
Εμένα τωρα που μεγάλωσα μου φαινονται καλύτερα τα πράγματα πάντως!

Candy Candy δεν θυμάμαι τι ήταν....(Δεν ειχα τηλεόραση μικρή....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool