ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Το παιδικό με τον Φρού ποιο είναι; Δεν το ξέρω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Τα καλύτερα καρτουν ever!!!!
ξεχασα κάτι???
Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats!

Mika
Δραστήριο μέλος
Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος.
Ναι, ναι, πώς μπόρεσες; Thundercats!![]()
Nai nai naii..!!!!! πολυ μου αρεσαν και μενα!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τώρα είδα τη συνέχεια του θέματος.
ΝΑΙ!
και ήταν και μένα το αγαπημένο μου!!!
mimikaki
Διάσημο μέλος
ελπίζω οι νεότερες να μην μας περάσουν για τρελές!!

ruko
Διάσημο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search=
Το cult σε όλο του το μεγαλείο!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μάλλον είναι αρκετά μετά από μένα. Ξανάρχισα να βλέπω με τον ανηψιό μου μικρό και θυμάμαι τα Χελωνονιντζάκια και πιο πριν τους Power Rangers

Aaaa, αυτους τους θυμαμαι και εγω!
Οπως και πολλα αλλα μετα απο αυτους...
Οπως το "ψαξε, κατσε ψαξε...τη λυση για να βρεις....".
Το θυμαται καμια, ή ειναι πολυ προσφατο???
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε!

ladycat
Διάσημο μέλος
κ εγω τους εβλεπα μανιωδως κ ειδικα τον πρωτο καιρο που τους εβαζε στις 10 το βραδυΑφιερωμένο εξαιρετικά: η αρχή στα ισπανικά (thundercats-los felinos cosmicos)
https://www.youtube.com/watch?v=6rDLRsKDLAQ&mode=related&search=
Το cult σε όλο του το μεγαλείο!![]()
Mika
Δραστήριο μέλος
Επιστολόχαρτα με φακέλλους, καρτ ποστάλ, χαρτοπετσέτες, ομπρελίτσες - μαϊμουδάκια - σπαθάκια και ότι άλλο χαζό μπορείς να φανταστείς από μπαρ.... Και όχι μόνο στο δημοτικό, και στο γυμνάσιο μπορώ να σου πω....![]()
![]()
αι καλα...εγω μισο μισο διαβαζω το τοπικ.
Εγω ειχα τοσα χαρτια αλληλογραφιας που τα καναμε προσαναμα για το τζακι οταν μεγαλωσα δεν ειχα που να τα βαλω
θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry:
Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!!![]()
![]()
Αχ...οταν επεσε απο το αλογο ο Αντονι...:cry: :cry: εκανα μερες να συνελθω.....Ακομα εχω το τευχος εκεινο. Το νουμερο 11...ΑΝΤΟΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣ.....
Αχ επιτελους, και καποια στην ηλικια μου που να με καταλαβαινει!!!![]()
Αντε, ολο για αυτοκολλητα και πραγματα που δεν ηξερα λεγατε!![]()
![]()
Εμεις ειμαστε ενα βημα πριν το Αλτζχαιμερ, ασε να τα θυμηθουμε τωρα που μπορουμε ακομα

ladycat
Διάσημο μέλος
ε
Mika
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
για τους ερωτευμενους......
αχ! ξαναζώ τα νιάτα μου!!!

Mika
Δραστήριο μέλος
Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
Αχ τι τελειες εποχες....Αλλα ακομα τοσο νιωθω χιχιχι...
και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα...

Mika
Δραστήριο μέλος
και εγώ το νιώθω αλλά κάτι ρυτιδούλες έχουν αρχίσει να μου λένε άλλα...![]()
Σημασια εχει τι νιωθεις. Η γιαγια μου ειναι 80, ντυνετε νεανικα, γελαει ασταματητα, κανει γιογκα και εχει πολλες ρυτιδες. Μακαρι να ειμαι και εγω ετσι οταν και αν τα φτασω. Αυτες με το μποτοξ που δεν μπορουν να γελασουν ειναι καλυτερες...??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool