Mika
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
ιδου και η αποδειξη![]()
η γιαγια η κυρια με το καρε σκουρο μαλλι στα δεξια
καλέ αυτή δεν είναι γιαγιά!!!
πιό νέα και από τις νέες δίχνει!αυτή είναι η Δανο-οικογένεια μίκα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
καλέ αυτή δεν είναι γιαγιά!!!πιό νέα και από τις νέες δίχνει!
αυτή είναι η Δανο-οικογένεια μίκα?
Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα![]()
και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!!
και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια!
Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!!

Mika
Δραστήριο μέλος
και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!!![]()
και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια!
![]()
Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!!![]()
Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω!Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι.
mimikaki
Διάσημο μέλος
![]()
![]()
Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω!
Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι.
μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!
δίπλα στη γιαγιά ο παπούς??
Mika
Δραστήριο μέλος
![]()
![]()
μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!![]()
![]()
δίπλα στη γιαγιά ο παπούς??
Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο
Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονοΕιναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος
![]()
κρίμα
και εκείνος νεότατος και ομορφος..καλέ μην σε χαλάει το θέμα! εντός θέματος είμαστε!! για νιάτα και γηρατιά μιλάμε!!!

Mika
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο![]()
σοβαρά?????
κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα!
Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!!
τέλειοι!

Mika
Δραστήριο μέλος
σοβαρά?????κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!!![]()
τέλειοι!![]()
Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες

ladycat
Διάσημο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Kαλε ιδια εισαι

ladycat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου"

mimikaki
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool