Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν το πιστεύω.....20 χρόνια πίσω γύρισα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι μου'κανες βρε Αλίκη! Τώρα θα μου κολλήσει το τραγούδι και δε θα ξεκολλάει με τίποτα!!!

aretha
Περιβόητο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
τέλειο!!! το είχα ξεχάσει εντελώς!! (όπως και την ηλικία που ήμουν όταν το έβλεπα!)
mimikaki
Διάσημο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ!
Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες!
και εγώ τα ψάχνω!!! πρόσφατα είδα και το τέλος που εδώ δεν το έδειξαν ποτε
κάλλιο αργά παρά ποτέ!!
chrisidor
Δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Ακόμα κάτι με πιάνει όταν βλέπω τους τίτλους αρχής. Τελικά μερικά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ.
Πάντως το περιοδικό ήταν σκάλες ανώτερο. Έχω όλα τα τεύχη - καταζωγραφισμένα.

mimikaki
Διάσημο μέλος
Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!!

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Τι μου θύμησες τώρα!
Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ!

mimikaki
Διάσημο μέλος
Αχ και εγώ! Και στα δύο!
Τι μου θύμησες τώρα!
Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ!![]()
ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!!

ruko
Διάσημο μέλος
Αχ και εγώ! Και στα δύο!
Τι μου θύμησες τώρα!
Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ!![]()
Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας!
Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου.
Απίστευτο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν;
ruko
Διάσημο μέλος
Έλεος!
Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν;
Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε...
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock!

Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα...

aretha
Περιβόητο μέλος
έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι...Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock!
![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock!
Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα...Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα...
![]()
ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία...
κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά???

aretha
Περιβόητο μέλος
Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγινανκορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά???![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool