Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 12:18 Η Κατερίνα έγραψε: #101 01-06-07 12:18 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Οι της "σειράς" μου δείτε κι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=TSDeoO-j3G0 Click για ανάπτυξη... δεν το πιστεύω.....20 χρόνια πίσω γύρισα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 12:22 Η Mika έγραψε: #102 01-06-07 12:22 Εγω ακομα θυμαμαι τον ΕΤ και βαζω τα κλαμματα. Ακομα δεν αντεχω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:28 Η aspasiapef: #103 01-06-07 13:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Οι της "σειράς" μου δείτε κι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=TSDeoO-j3G0 Click για ανάπτυξη... Τι μου'κανες βρε Αλίκη! Τώρα θα μου κολλήσει το τραγούδι και δε θα ξεκολλάει με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #104 01-06-07 13:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η mimikaki έγραψε: #105 01-06-07 13:55 let the music play..down at fraggle rock!!!! τέλειο!!! το είχα ξεχάσει εντελώς!! (όπως και την ηλικία που ήμουν όταν το έβλεπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #106 01-06-07 14:16 και η θεά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Η chrisidor: #107 01-06-07 14:20 Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:27 Η mimikaki έγραψε: #108 01-06-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ψάχνω!!! πρόσφατα είδα και το τέλος που εδώ δεν το έδειξαν ποτε κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η chrisidor: #109 01-06-07 14:39 Κάποια στιγμή θα τα βρω που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:41 Η ruko έγραψε: #110 01-06-07 14:41 Κάντυ-Κάντυ...:cry: Ακόμα κάτι με πιάνει όταν βλέπω τους τίτλους αρχής. Τελικά μερικά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ. Πάντως το περιοδικό ήταν σκάλες ανώτερο. Έχω όλα τα τεύχη - καταζωγραφισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:43 Η mimikaki έγραψε: #111 01-06-07 14:43 θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #112 01-06-07 14:49 Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Οι της "σειράς" μου δείτε κι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=TSDeoO-j3G0 Click για ανάπτυξη... δεν το πιστεύω.....20 χρόνια πίσω γύρισα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 12:22 Η Mika έγραψε: #102 01-06-07 12:22 Εγω ακομα θυμαμαι τον ΕΤ και βαζω τα κλαμματα. Ακομα δεν αντεχω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:28 Η aspasiapef: #103 01-06-07 13:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Οι της "σειράς" μου δείτε κι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=TSDeoO-j3G0 Click για ανάπτυξη... Τι μου'κανες βρε Αλίκη! Τώρα θα μου κολλήσει το τραγούδι και δε θα ξεκολλάει με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #104 01-06-07 13:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η mimikaki έγραψε: #105 01-06-07 13:55 let the music play..down at fraggle rock!!!! τέλειο!!! το είχα ξεχάσει εντελώς!! (όπως και την ηλικία που ήμουν όταν το έβλεπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #106 01-06-07 14:16 και η θεά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Η chrisidor: #107 01-06-07 14:20 Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:27 Η mimikaki έγραψε: #108 01-06-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ψάχνω!!! πρόσφατα είδα και το τέλος που εδώ δεν το έδειξαν ποτε κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η chrisidor: #109 01-06-07 14:39 Κάποια στιγμή θα τα βρω που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:41 Η ruko έγραψε: #110 01-06-07 14:41 Κάντυ-Κάντυ...:cry: Ακόμα κάτι με πιάνει όταν βλέπω τους τίτλους αρχής. Τελικά μερικά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ. Πάντως το περιοδικό ήταν σκάλες ανώτερο. Έχω όλα τα τεύχη - καταζωγραφισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:43 Η mimikaki έγραψε: #111 01-06-07 14:43 θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #112 01-06-07 14:49 Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ακομα θυμαμαι τον ΕΤ και βαζω τα κλαμματα. Ακομα δεν αντεχω να το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:28 Η aspasiapef: #103 01-06-07 13:28 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Οι της "σειράς" μου δείτε κι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=TSDeoO-j3G0 Click για ανάπτυξη... Τι μου'κανες βρε Αλίκη! Τώρα θα μου κολλήσει το τραγούδι και δε θα ξεκολλάει με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #104 01-06-07 13:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η mimikaki έγραψε: #105 01-06-07 13:55 let the music play..down at fraggle rock!!!! τέλειο!!! το είχα ξεχάσει εντελώς!! (όπως και την ηλικία που ήμουν όταν το έβλεπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #106 01-06-07 14:16 και η θεά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Η chrisidor: #107 01-06-07 14:20 Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:27 Η mimikaki έγραψε: #108 01-06-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ψάχνω!!! πρόσφατα είδα και το τέλος που εδώ δεν το έδειξαν ποτε κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η chrisidor: #109 01-06-07 14:39 Κάποια στιγμή θα τα βρω που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:41 Η ruko έγραψε: #110 01-06-07 14:41 Κάντυ-Κάντυ...:cry: Ακόμα κάτι με πιάνει όταν βλέπω τους τίτλους αρχής. Τελικά μερικά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ. Πάντως το περιοδικό ήταν σκάλες ανώτερο. Έχω όλα τα τεύχη - καταζωγραφισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:43 Η mimikaki έγραψε: #111 01-06-07 14:43 θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #112 01-06-07 14:49 Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Οι της "σειράς" μου δείτε κι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=TSDeoO-j3G0 Click για ανάπτυξη... Τι μου'κανες βρε Αλίκη! Τώρα θα μου κολλήσει το τραγούδι και δε θα ξεκολλάει με τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #104 01-06-07 13:29 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η mimikaki έγραψε: #105 01-06-07 13:55 let the music play..down at fraggle rock!!!! τέλειο!!! το είχα ξεχάσει εντελώς!! (όπως και την ηλικία που ήμουν όταν το έβλεπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #106 01-06-07 14:16 και η θεά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Η chrisidor: #107 01-06-07 14:20 Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:27 Η mimikaki έγραψε: #108 01-06-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ψάχνω!!! πρόσφατα είδα και το τέλος που εδώ δεν το έδειξαν ποτε κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η chrisidor: #109 01-06-07 14:39 Κάποια στιγμή θα τα βρω που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:41 Η ruko έγραψε: #110 01-06-07 14:41 Κάντυ-Κάντυ...:cry: Ακόμα κάτι με πιάνει όταν βλέπω τους τίτλους αρχής. Τελικά μερικά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ. Πάντως το περιοδικό ήταν σκάλες ανώτερο. Έχω όλα τα τεύχη - καταζωγραφισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:43 Η mimikaki έγραψε: #111 01-06-07 14:43 θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #112 01-06-07 14:49 Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 13:55 Η mimikaki έγραψε: #105 01-06-07 13:55 let the music play..down at fraggle rock!!!! τέλειο!!! το είχα ξεχάσει εντελώς!! (όπως και την ηλικία που ήμουν όταν το έβλεπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #106 01-06-07 14:16 και η θεά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Η chrisidor: #107 01-06-07 14:20 Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:27 Η mimikaki έγραψε: #108 01-06-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ψάχνω!!! πρόσφατα είδα και το τέλος που εδώ δεν το έδειξαν ποτε κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η chrisidor: #109 01-06-07 14:39 Κάποια στιγμή θα τα βρω που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:41 Η ruko έγραψε: #110 01-06-07 14:41 Κάντυ-Κάντυ...:cry: Ακόμα κάτι με πιάνει όταν βλέπω τους τίτλους αρχής. Τελικά μερικά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ. Πάντως το περιοδικό ήταν σκάλες ανώτερο. Έχω όλα τα τεύχη - καταζωγραφισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:43 Η mimikaki έγραψε: #111 01-06-07 14:43 θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #112 01-06-07 14:49 Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
let the music play..down at fraggle rock!!!! τέλειο!!! το είχα ξεχάσει εντελώς!! (όπως και την ηλικία που ήμουν όταν το έβλεπα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:16 Η mimikaki έγραψε: #106 01-06-07 14:16 και η θεά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Η chrisidor: #107 01-06-07 14:20 Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:27 Η mimikaki έγραψε: #108 01-06-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ψάχνω!!! πρόσφατα είδα και το τέλος που εδώ δεν το έδειξαν ποτε κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η chrisidor: #109 01-06-07 14:39 Κάποια στιγμή θα τα βρω που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:41 Η ruko έγραψε: #110 01-06-07 14:41 Κάντυ-Κάντυ...:cry: Ακόμα κάτι με πιάνει όταν βλέπω τους τίτλους αρχής. Τελικά μερικά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ. Πάντως το περιοδικό ήταν σκάλες ανώτερο. Έχω όλα τα τεύχη - καταζωγραφισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:43 Η mimikaki έγραψε: #111 01-06-07 14:43 θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #112 01-06-07 14:49 Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και η θεά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:20 Η chrisidor: #107 01-06-07 14:20 Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:27 Η mimikaki έγραψε: #108 01-06-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ψάχνω!!! πρόσφατα είδα και το τέλος που εδώ δεν το έδειξαν ποτε κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η chrisidor: #109 01-06-07 14:39 Κάποια στιγμή θα τα βρω που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:41 Η ruko έγραψε: #110 01-06-07 14:41 Κάντυ-Κάντυ...:cry: Ακόμα κάτι με πιάνει όταν βλέπω τους τίτλους αρχής. Τελικά μερικά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ. Πάντως το περιοδικό ήταν σκάλες ανώτερο. Έχω όλα τα τεύχη - καταζωγραφισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:43 Η mimikaki έγραψε: #111 01-06-07 14:43 θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #112 01-06-07 14:49 Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:27 Η mimikaki έγραψε: #108 01-06-07 14:27 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ψάχνω!!! πρόσφατα είδα και το τέλος που εδώ δεν το έδειξαν ποτε κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η chrisidor: #109 01-06-07 14:39 Κάποια στιγμή θα τα βρω που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:41 Η ruko έγραψε: #110 01-06-07 14:41 Κάντυ-Κάντυ...:cry: Ακόμα κάτι με πιάνει όταν βλέπω τους τίτλους αρχής. Τελικά μερικά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ. Πάντως το περιοδικό ήταν σκάλες ανώτερο. Έχω όλα τα τεύχη - καταζωγραφισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:43 Η mimikaki έγραψε: #111 01-06-07 14:43 θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #112 01-06-07 14:49 Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ Candy Candy έβλεπα και εγώ! Και είχα τεράστια πόρωση! Ακόμα τα ψάχνω και δεν τα βρίσκω στα ελληνικά. Μια φίλη μου τα έχει όλα σε βιντεοκασέτες! Click για ανάπτυξη... και εγώ τα ψάχνω!!! πρόσφατα είδα και το τέλος που εδώ δεν το έδειξαν ποτε κάλλιο αργά παρά ποτέ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η chrisidor: #109 01-06-07 14:39 Κάποια στιγμή θα τα βρω που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:41 Η ruko έγραψε: #110 01-06-07 14:41 Κάντυ-Κάντυ...:cry: Ακόμα κάτι με πιάνει όταν βλέπω τους τίτλους αρχής. Τελικά μερικά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ. Πάντως το περιοδικό ήταν σκάλες ανώτερο. Έχω όλα τα τεύχη - καταζωγραφισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:43 Η mimikaki έγραψε: #111 01-06-07 14:43 θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #112 01-06-07 14:49 Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποια στιγμή θα τα βρω που θα μου πάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:41 Η ruko έγραψε: #110 01-06-07 14:41 Κάντυ-Κάντυ...:cry: Ακόμα κάτι με πιάνει όταν βλέπω τους τίτλους αρχής. Τελικά μερικά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ. Πάντως το περιοδικό ήταν σκάλες ανώτερο. Έχω όλα τα τεύχη - καταζωγραφισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:43 Η mimikaki έγραψε: #111 01-06-07 14:43 θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #112 01-06-07 14:49 Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάντυ-Κάντυ...:cry: Ακόμα κάτι με πιάνει όταν βλέπω τους τίτλους αρχής. Τελικά μερικά πράγματα δεν πεθαίνουν ποτέ. Πάντως το περιοδικό ήταν σκάλες ανώτερο. Έχω όλα τα τεύχη - καταζωγραφισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:43 Η mimikaki έγραψε: #111 01-06-07 14:43 θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #112 01-06-07 14:49 Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θυμάμαι το κλάμα που έριξα όταν πέθανε ο Άντονι!!!! :cry: :cry: Αλλά και πόσο ήθελα να τα ξαναβρεί με τον Τέρυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:49 Η chrisidor: #112 01-06-07 14:49 Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:50 Η mimikaki έγραψε: #113 01-06-07 14:50 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... ήταν "αλητάκος" γιαυτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:53 Η ruko έγραψε: #114 01-06-07 14:53 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Αχ και εγώ! Και στα δύο! Τι μου θύμησες τώρα! Πάντως όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα με τον Τέρυ! Click για ανάπτυξη... Εννοείται, ο Άντονι ήταν ολίγον ξενέρωτος, ο Τέρι ήταν πραγματικός άντρας! Α, και αν σας ξαναπεί κανείς ότι δεν έχετε ζωή επειδή ασχολείστε με το MyCat παραπέμψτε τον εδώ. Είναι ένα hate site για τη Σουζάνα Μάρλοου. Απίστευτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor Δραστήριο μέλος Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 14:58 Η chrisidor: #115 01-06-07 14:58 Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:05 Η ruko έγραψε: #116 01-06-07 15:05 Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chrisidor: Έλεος! Πρώτη φορά το βλέπω! Ήξερα ότι υπάρχουν για την Paris Hilton και την Britney Spears αλλά ως εκεί!Τα καρτούν τους πείραξαν; Click για ανάπτυξη... Έλα ντε! Και μάλιστα καρτούν εικοσαετίας και βάλε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:51 Η aspasiapef: #117 01-06-07 15:51 Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 15:57 Η aretha έγραψε: #118 01-06-07 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Click για ανάπτυξη... έλα μωρέ, γιατί; ωραίο τραγουδάκι είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:00 Η mimikaki έγραψε: #119 01-06-07 16:00 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Κακούργα Αλίκη! Ακόμα τραγουδάω το Fraggle Rock! Με κίνδυνο να με λιντσάρετε θα πω κι εγώ την γνώμη μου για την Candy-Candy.Πολύ ξενέρωτο το έβρισκα... Βέβαια ως πιο μεγάλη το είχα πετύχει σε μεγαλύτερη ηλικία. Αν ήμουν πιο μικρή μπορεί και να το έβλεπα... Click για ανάπτυξη... ναι, νομίζω παίζει ρόλο η ηλικία... κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2007 στις 16:03 Η aretha έγραψε: #120 01-06-07 16:03 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: κορίτσια έκανε καμία στο δημοτικό συλλογή απο επιστολόχαρτα και φακέλους με καρδούλες και άλλα χαζά??? Click για ανάπτυξη... Πω πω τι μου θύμισες τώρα... Ναι, για μια περίοδο τα μάζευα πολύ φανατικά... Ιδέα δεν έχω τι απέγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.