Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:29 Η Mika έγραψε: #381 08-09-07 14:29 Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγώ Γυμνάσιο.... Α' αν θυμάμαι καλά... Πραγματικά, πού τους θυμηθήκατε;;; Click για ανάπτυξη... αποκλειετε να πηγαινες γυμνασιο αν εισαι 28. Εγω ειμαι 27 και σιγουρα ημουνα 3η δημοτικου Το θυμαμαι γιατι ποτε μετακομισαμε και ακουγα την κασετα στο καινουργιο μου κασετοφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η Mika έγραψε: #382 08-09-07 14:31 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: πωπω bibi-bo και Τζον-Τζον, το απόλυτο ζευγάρι λέμε εχω τρελλαθει τώρα , συνέχει ζήταγα στην μητέρα μου να μου πάρει bibi-bo με το τροχόσπιτο! μου είχε πάρει σκέτη την bibi-bo χωρισ το τροχόσπιτό της:cry::cry: Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:57 Η ruko έγραψε: #383 08-09-07 17:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα Click για ανάπτυξη... Θυμάται κανείς τα Popples; Παρόλο που δεν πολυέπαιζα με κούκλες αυτά τα λάτρευα! Στην πραγματικότητα είναι φρικαλέα, αλλά μου άρεσαν πολύ τότε. Είχα την Pretty: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PrettyBit2.jpg 19 KB · Εμφανίσεις: 43 Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η Ismini έγραψε: #384 09-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αλλα δεν εχω καμια μπαρμπι γιατι ολες τους ετρωγα τα ποδια Click για ανάπτυξη... Hanibal!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και εγώ με τον αδερφό μου τα έπαιζα Ισμήνη μοιραζόμασταν όμως αυτός τα αγοράκια και εγώ τα κοριτσάκια! Είχα ένα μεγάλο σπιτάκι και τις είχα όλες μέσα, τα σπασμένα αγοράκια μου τα χάριζε ο αδερφός μου και τα έκανα υπηρέτες των κοριτσιών Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα Click για ανάπτυξη... Eμείς παίζαμε με τα playmobil το εξής παιχνίδι: Φτιάχναμε ένα τεράστιο σπίτι που έμεναν δυο οικογενειες. Η οικογενεια του Τζο και του Τζοε!!! Ο Τζο ήταν ο καλός και ο έξυπνος και ο άλλος ο βλάκας. Ολα τα σενάρια βασίζονταν σε αυτο. Στο τέλος οι δυο οικογένειες τα έβαζαν μεταξύ τους και γκρεμίζονταν το σπίτι τελείως (αυτό το μέρος το λάτρευε ο brother....την καταστροφή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η kitsoyla έγραψε: #385 10-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Mika: :cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωρα Click για ανάπτυξη... έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:29 Η mimikaki έγραψε: #386 10-09-07 18:29 Θα σας πάω ποοοολλά χρόνια πίσω.... https://www.youtube.com/watch?v=-jNxlkiwhyw https://www.youtube.com/watch?v=Dt77ZqE1bCA https://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:11 Η aspasiapef: #387 10-09-07 22:11 Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι οι γονείς μου ταγκό, βαλς άντε και κανένα μάμπο να χορεύανε... Αυτά ήταν εντελώς εκτός της γενιάς τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:03 Η mimikaki έγραψε: #388 11-09-07 01:03 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω να το δω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:51 Η marestros: #389 11-09-07 12:51 βρε μιμικακι μπονι εμ χορευουμε ακομα!!! ειναι ολα τα λεφτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mimikaki έγραψε: #390 14-09-07 20:11 Και τώρα κάτι Ελληνικό αλλά κλασσικό...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 724387347427.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 20 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:10 Η aspasiapef: #391 14-09-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η mimikaki έγραψε: #392 14-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από χριστινα: Εγώ Γυμνάσιο.... Α' αν θυμάμαι καλά... Πραγματικά, πού τους θυμηθήκατε;;; Click για ανάπτυξη... αποκλειετε να πηγαινες γυμνασιο αν εισαι 28. Εγω ειμαι 27 και σιγουρα ημουνα 3η δημοτικου Το θυμαμαι γιατι ποτε μετακομισαμε και ακουγα την κασετα στο καινουργιο μου κασετοφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 14:31 Η Mika έγραψε: #382 08-09-07 14:31 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: πωπω bibi-bo και Τζον-Τζον, το απόλυτο ζευγάρι λέμε εχω τρελλαθει τώρα , συνέχει ζήταγα στην μητέρα μου να μου πάρει bibi-bo με το τροχόσπιτο! μου είχε πάρει σκέτη την bibi-bo χωρισ το τροχόσπιτό της:cry::cry: Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:57 Η ruko έγραψε: #383 08-09-07 17:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα Click για ανάπτυξη... Θυμάται κανείς τα Popples; Παρόλο που δεν πολυέπαιζα με κούκλες αυτά τα λάτρευα! Στην πραγματικότητα είναι φρικαλέα, αλλά μου άρεσαν πολύ τότε. Είχα την Pretty: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PrettyBit2.jpg 19 KB · Εμφανίσεις: 43 Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η Ismini έγραψε: #384 09-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αλλα δεν εχω καμια μπαρμπι γιατι ολες τους ετρωγα τα ποδια Click για ανάπτυξη... Hanibal!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και εγώ με τον αδερφό μου τα έπαιζα Ισμήνη μοιραζόμασταν όμως αυτός τα αγοράκια και εγώ τα κοριτσάκια! Είχα ένα μεγάλο σπιτάκι και τις είχα όλες μέσα, τα σπασμένα αγοράκια μου τα χάριζε ο αδερφός μου και τα έκανα υπηρέτες των κοριτσιών Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα Click για ανάπτυξη... Eμείς παίζαμε με τα playmobil το εξής παιχνίδι: Φτιάχναμε ένα τεράστιο σπίτι που έμεναν δυο οικογενειες. Η οικογενεια του Τζο και του Τζοε!!! Ο Τζο ήταν ο καλός και ο έξυπνος και ο άλλος ο βλάκας. Ολα τα σενάρια βασίζονταν σε αυτο. Στο τέλος οι δυο οικογένειες τα έβαζαν μεταξύ τους και γκρεμίζονταν το σπίτι τελείως (αυτό το μέρος το λάτρευε ο brother....την καταστροφή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η kitsoyla έγραψε: #385 10-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Mika: :cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωρα Click για ανάπτυξη... έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:29 Η mimikaki έγραψε: #386 10-09-07 18:29 Θα σας πάω ποοοολλά χρόνια πίσω.... https://www.youtube.com/watch?v=-jNxlkiwhyw https://www.youtube.com/watch?v=Dt77ZqE1bCA https://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:11 Η aspasiapef: #387 10-09-07 22:11 Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι οι γονείς μου ταγκό, βαλς άντε και κανένα μάμπο να χορεύανε... Αυτά ήταν εντελώς εκτός της γενιάς τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:03 Η mimikaki έγραψε: #388 11-09-07 01:03 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω να το δω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:51 Η marestros: #389 11-09-07 12:51 βρε μιμικακι μπονι εμ χορευουμε ακομα!!! ειναι ολα τα λεφτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mimikaki έγραψε: #390 14-09-07 20:11 Και τώρα κάτι Ελληνικό αλλά κλασσικό...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 724387347427.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 20 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:10 Η aspasiapef: #391 14-09-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η mimikaki έγραψε: #392 14-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: πωπω bibi-bo και Τζον-Τζον, το απόλυτο ζευγάρι λέμε εχω τρελλαθει τώρα , συνέχει ζήταγα στην μητέρα μου να μου πάρει bibi-bo με το τροχόσπιτο! μου είχε πάρει σκέτη την bibi-bo χωρισ το τροχόσπιτό της:cry::cry: Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στις 17:57 Η ruko έγραψε: #383 08-09-07 17:57 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα Click για ανάπτυξη... Θυμάται κανείς τα Popples; Παρόλο που δεν πολυέπαιζα με κούκλες αυτά τα λάτρευα! Στην πραγματικότητα είναι φρικαλέα, αλλά μου άρεσαν πολύ τότε. Είχα την Pretty: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα PrettyBit2.jpg 19 KB · Εμφανίσεις: 43 Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η Ismini έγραψε: #384 09-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αλλα δεν εχω καμια μπαρμπι γιατι ολες τους ετρωγα τα ποδια Click για ανάπτυξη... Hanibal!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και εγώ με τον αδερφό μου τα έπαιζα Ισμήνη μοιραζόμασταν όμως αυτός τα αγοράκια και εγώ τα κοριτσάκια! Είχα ένα μεγάλο σπιτάκι και τις είχα όλες μέσα, τα σπασμένα αγοράκια μου τα χάριζε ο αδερφός μου και τα έκανα υπηρέτες των κοριτσιών Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα Click για ανάπτυξη... Eμείς παίζαμε με τα playmobil το εξής παιχνίδι: Φτιάχναμε ένα τεράστιο σπίτι που έμεναν δυο οικογενειες. Η οικογενεια του Τζο και του Τζοε!!! Ο Τζο ήταν ο καλός και ο έξυπνος και ο άλλος ο βλάκας. Ολα τα σενάρια βασίζονταν σε αυτο. Στο τέλος οι δυο οικογένειες τα έβαζαν μεταξύ τους και γκρεμίζονταν το σπίτι τελείως (αυτό το μέρος το λάτρευε ο brother....την καταστροφή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η kitsoyla έγραψε: #385 10-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Mika: :cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωρα Click για ανάπτυξη... έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:29 Η mimikaki έγραψε: #386 10-09-07 18:29 Θα σας πάω ποοοολλά χρόνια πίσω.... https://www.youtube.com/watch?v=-jNxlkiwhyw https://www.youtube.com/watch?v=Dt77ZqE1bCA https://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:11 Η aspasiapef: #387 10-09-07 22:11 Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι οι γονείς μου ταγκό, βαλς άντε και κανένα μάμπο να χορεύανε... Αυτά ήταν εντελώς εκτός της γενιάς τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:03 Η mimikaki έγραψε: #388 11-09-07 01:03 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω να το δω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:51 Η marestros: #389 11-09-07 12:51 βρε μιμικακι μπονι εμ χορευουμε ακομα!!! ειναι ολα τα λεφτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mimikaki έγραψε: #390 14-09-07 20:11 Και τώρα κάτι Ελληνικό αλλά κλασσικό...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 724387347427.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 20 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:10 Η aspasiapef: #391 14-09-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η mimikaki έγραψε: #392 14-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα Click για ανάπτυξη... Θυμάται κανείς τα Popples; Παρόλο που δεν πολυέπαιζα με κούκλες αυτά τα λάτρευα! Στην πραγματικότητα είναι φρικαλέα, αλλά μου άρεσαν πολύ τότε. Είχα την Pretty: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2007 στις 16:17 Η Ismini έγραψε: #384 09-09-07 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αλλα δεν εχω καμια μπαρμπι γιατι ολες τους ετρωγα τα ποδια Click για ανάπτυξη... Hanibal!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και εγώ με τον αδερφό μου τα έπαιζα Ισμήνη μοιραζόμασταν όμως αυτός τα αγοράκια και εγώ τα κοριτσάκια! Είχα ένα μεγάλο σπιτάκι και τις είχα όλες μέσα, τα σπασμένα αγοράκια μου τα χάριζε ο αδερφός μου και τα έκανα υπηρέτες των κοριτσιών Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα Click για ανάπτυξη... Eμείς παίζαμε με τα playmobil το εξής παιχνίδι: Φτιάχναμε ένα τεράστιο σπίτι που έμεναν δυο οικογενειες. Η οικογενεια του Τζο και του Τζοε!!! Ο Τζο ήταν ο καλός και ο έξυπνος και ο άλλος ο βλάκας. Ολα τα σενάρια βασίζονταν σε αυτο. Στο τέλος οι δυο οικογένειες τα έβαζαν μεταξύ τους και γκρεμίζονταν το σπίτι τελείως (αυτό το μέρος το λάτρευε ο brother....την καταστροφή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η kitsoyla έγραψε: #385 10-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Mika: :cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωρα Click για ανάπτυξη... έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:29 Η mimikaki έγραψε: #386 10-09-07 18:29 Θα σας πάω ποοοολλά χρόνια πίσω.... https://www.youtube.com/watch?v=-jNxlkiwhyw https://www.youtube.com/watch?v=Dt77ZqE1bCA https://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:11 Η aspasiapef: #387 10-09-07 22:11 Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι οι γονείς μου ταγκό, βαλς άντε και κανένα μάμπο να χορεύανε... Αυτά ήταν εντελώς εκτός της γενιάς τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:03 Η mimikaki έγραψε: #388 11-09-07 01:03 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω να το δω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:51 Η marestros: #389 11-09-07 12:51 βρε μιμικακι μπονι εμ χορευουμε ακομα!!! ειναι ολα τα λεφτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mimikaki έγραψε: #390 14-09-07 20:11 Και τώρα κάτι Ελληνικό αλλά κλασσικό...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 724387347427.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 20 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:10 Η aspasiapef: #391 14-09-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η mimikaki έγραψε: #392 14-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αλλα δεν εχω καμια μπαρμπι γιατι ολες τους ετρωγα τα ποδια Click για ανάπτυξη... Hanibal!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και εγώ με τον αδερφό μου τα έπαιζα Ισμήνη μοιραζόμασταν όμως αυτός τα αγοράκια και εγώ τα κοριτσάκια! Είχα ένα μεγάλο σπιτάκι και τις είχα όλες μέσα, τα σπασμένα αγοράκια μου τα χάριζε ο αδερφός μου και τα έκανα υπηρέτες των κοριτσιών Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα Click για ανάπτυξη... Eμείς παίζαμε με τα playmobil το εξής παιχνίδι: Φτιάχναμε ένα τεράστιο σπίτι που έμεναν δυο οικογενειες. Η οικογενεια του Τζο και του Τζοε!!! Ο Τζο ήταν ο καλός και ο έξυπνος και ο άλλος ο βλάκας. Ολα τα σενάρια βασίζονταν σε αυτο. Στο τέλος οι δυο οικογένειες τα έβαζαν μεταξύ τους και γκρεμίζονταν το σπίτι τελείως (αυτό το μέρος το λάτρευε ο brother....την καταστροφή!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 15:04 Η kitsoyla έγραψε: #385 10-09-07 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Mika: :cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωρα Click για ανάπτυξη... έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:29 Η mimikaki έγραψε: #386 10-09-07 18:29 Θα σας πάω ποοοολλά χρόνια πίσω.... https://www.youtube.com/watch?v=-jNxlkiwhyw https://www.youtube.com/watch?v=Dt77ZqE1bCA https://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:11 Η aspasiapef: #387 10-09-07 22:11 Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι οι γονείς μου ταγκό, βαλς άντε και κανένα μάμπο να χορεύανε... Αυτά ήταν εντελώς εκτός της γενιάς τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:03 Η mimikaki έγραψε: #388 11-09-07 01:03 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω να το δω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:51 Η marestros: #389 11-09-07 12:51 βρε μιμικακι μπονι εμ χορευουμε ακομα!!! ειναι ολα τα λεφτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mimikaki έγραψε: #390 14-09-07 20:11 Και τώρα κάτι Ελληνικό αλλά κλασσικό...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 724387347427.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 20 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:10 Η aspasiapef: #391 14-09-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η mimikaki έγραψε: #392 14-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mika: :cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωρα Click για ανάπτυξη... έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 18:29 Η mimikaki έγραψε: #386 10-09-07 18:29 Θα σας πάω ποοοολλά χρόνια πίσω.... https://www.youtube.com/watch?v=-jNxlkiwhyw https://www.youtube.com/watch?v=Dt77ZqE1bCA https://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:11 Η aspasiapef: #387 10-09-07 22:11 Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι οι γονείς μου ταγκό, βαλς άντε και κανένα μάμπο να χορεύανε... Αυτά ήταν εντελώς εκτός της γενιάς τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:03 Η mimikaki έγραψε: #388 11-09-07 01:03 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω να το δω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:51 Η marestros: #389 11-09-07 12:51 βρε μιμικακι μπονι εμ χορευουμε ακομα!!! ειναι ολα τα λεφτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mimikaki έγραψε: #390 14-09-07 20:11 Και τώρα κάτι Ελληνικό αλλά κλασσικό...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 724387347427.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 20 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:10 Η aspasiapef: #391 14-09-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η mimikaki έγραψε: #392 14-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα σας πάω ποοοολλά χρόνια πίσω.... https://www.youtube.com/watch?v=-jNxlkiwhyw https://www.youtube.com/watch?v=Dt77ZqE1bCA https://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:11 Η aspasiapef: #387 10-09-07 22:11 Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι οι γονείς μου ταγκό, βαλς άντε και κανένα μάμπο να χορεύανε... Αυτά ήταν εντελώς εκτός της γενιάς τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:03 Η mimikaki έγραψε: #388 11-09-07 01:03 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω να το δω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:51 Η marestros: #389 11-09-07 12:51 βρε μιμικακι μπονι εμ χορευουμε ακομα!!! ειναι ολα τα λεφτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mimikaki έγραψε: #390 14-09-07 20:11 Και τώρα κάτι Ελληνικό αλλά κλασσικό...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 724387347427.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 20 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:10 Η aspasiapef: #391 14-09-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η mimikaki έγραψε: #392 14-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως Click για ανάπτυξη... Εμένα πάλι οι γονείς μου ταγκό, βαλς άντε και κανένα μάμπο να χορεύανε... Αυτά ήταν εντελώς εκτός της γενιάς τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 01:03 Η mimikaki έγραψε: #388 11-09-07 01:03 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω να το δω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:51 Η marestros: #389 11-09-07 12:51 βρε μιμικακι μπονι εμ χορευουμε ακομα!!! ειναι ολα τα λεφτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mimikaki έγραψε: #390 14-09-07 20:11 Και τώρα κάτι Ελληνικό αλλά κλασσικό...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 724387347427.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 20 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:10 Η aspasiapef: #391 14-09-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η mimikaki έγραψε: #392 14-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!! . Click για ανάπτυξη... Αυτό θέλω να το δω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:51 Η marestros: #389 11-09-07 12:51 βρε μιμικακι μπονι εμ χορευουμε ακομα!!! ειναι ολα τα λεφτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mimikaki έγραψε: #390 14-09-07 20:11 Και τώρα κάτι Ελληνικό αλλά κλασσικό...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 724387347427.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 20 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:10 Η aspasiapef: #391 14-09-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η mimikaki έγραψε: #392 14-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε μιμικακι μπονι εμ χορευουμε ακομα!!! ειναι ολα τα λεφτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η mimikaki έγραψε: #390 14-09-07 20:11 Και τώρα κάτι Ελληνικό αλλά κλασσικό...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 724387347427.jpg 4,8 KB · Εμφανίσεις: 20 aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:10 Η aspasiapef: #391 14-09-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η mimikaki έγραψε: #392 14-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και τώρα κάτι Ελληνικό αλλά κλασσικό...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:10 Η aspasiapef: #391 14-09-07 23:10 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η mimikaki έγραψε: #392 14-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε??? Click για ανάπτυξη... Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:11 Η mimikaki έγραψε: #392 14-09-07 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα.... Click για ανάπτυξη... Τόσο χάλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:17 Η aspasiapef: #393 14-09-07 23:17 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: Τόσο χάλια?? Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στις 00:14 Η Mika έγραψε: #394 15-09-07 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: έχεις το τροχόσπιτο ακόμα επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου () Click για ανάπτυξη... Καλιο αργα παρα ποτε Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2007 στις 18:31 Η mimikaki έγραψε: #395 09-10-07 18:31 Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα asLibRecords-18137.55_100.jpg 29,7 KB · Εμφανίσεις: 24 asLibRecords-18138.64_50.jpg 23,6 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18139.67_100.jpg 35,3 KB · Εμφανίσεις: 21 asLibRecords-18140.68_500.jpg 19,8 KB · Εμφανίσεις: 19 asLibRecords-18141.70_1000.jpg 31 KB · Εμφανίσεις: 38 kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν η δραχμή είχε αξία!!! Ασπασία τα θυμάσαι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2007 στις 09:51 Η kitsoyla έγραψε: #396 10-10-07 09:51 αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:31 Η spring έγραψε: #397 16-10-07 12:31 αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:38 Η julia έγραψε: #398 16-10-07 12:38 Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνώ με την spring... έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά..... Κάντυ-κάντυ sport billy nils holgerson!!! thundercats ( αργότερα) bolec kai lolec Φρουτοποιεία Παραμυθάς και άλλα... έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spring Νεοφερμένο μέλος Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2007 στις 12:50 Η spring έγραψε: #399 16-10-07 12:50 Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2007 στις 13:58 Η mimikaki έγραψε: #400 25-10-07 13:58 Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.