Τέστ γήρανσης!

Εγώ Γυμνάσιο.... Α' αν θυμάμαι καλά... :hmm::hmm:
Πραγματικά, πού τους θυμηθήκατε;;; :lol::lol:

αποκλειετε να πηγαινες γυμνασιο αν εισαι 28. Εγω ειμαι 27 και σιγουρα ημουνα 3η δημοτικου:) Το θυμαμαι γιατι ποτε μετακομισαμε και ακουγα την κασετα στο καινουργιο μου κασετοφωνο:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω bibi-bo και Τζον-Τζον, το απόλυτο ζευγάρι λέμε:redface:

εχω τρελλαθει τώρα :blink::blink: , συνέχει ζήταγα στην μητέρα μου να μου πάρει bibi-bo με το τροχόσπιτο!

μου είχε πάρει σκέτη την bibi-bo χωρισ το τροχόσπιτό της:cry::cry::mad:
:cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωρα:rolleyes::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες:blink:
Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα:rolleyes::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::up::up:

Θυμάται κανείς τα Popples; Παρόλο που δεν πολυέπαιζα με κούκλες αυτά τα λάτρευα! Στην πραγματικότητα είναι φρικαλέα, αλλά μου άρεσαν πολύ τότε.:hmm:
Είχα την Pretty:

Συνημμένα

• PrettyBit2.jpg
    PrettyBit2.jpg
    19 KB · Εμφανίσεις: 35
αλλα δεν εχω καμια μπαρμπι γιατι ολες τους ετρωγα τα ποδια
:lol::lol::lol::lol:Hanibal!!!:P
Και εγώ με τον αδερφό μου τα έπαιζα Ισμήνη:P:P μοιραζόμασταν όμως αυτός τα αγοράκια και εγώ τα κοριτσάκια! Είχα ένα μεγάλο σπιτάκι και τις είχα όλες μέσα, τα σπασμένα αγοράκια μου τα χάριζε ο αδερφός μου και τα έκανα υπηρέτες των κοριτσιών:lol::lol:
Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες:blink:
Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα:rolleyes::lol::lol::lol::lol:
Eμείς παίζαμε με τα playmobil το εξής παιχνίδι: Φτιάχναμε ένα τεράστιο σπίτι που έμεναν δυο οικογενειες. Η οικογενεια του Τζο και του Τζοε!!! Ο Τζο ήταν ο καλός και ο έξυπνος και ο άλλος ο βλάκας. Ολα τα σενάρια βασίζονταν σε αυτο. Στο τέλος οι δυο οικογένειες τα έβαζαν μεταξύ τους και γκρεμίζονταν το σπίτι τελείως (αυτό το μέρος το λάτρευε ο brother....την καταστροφή!)

:cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωρα:rolleyes::lol:

έχεις το τροχόσπιτο ακόμα:blink::blink::blink:
επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου:up: (:lol::lol::lol:)

Θα σας πάω ποοοολλά χρόνια πίσω....:D:D

https://www.youtube.com/watch?v=-jNxlkiwhyw

https://www.youtube.com/watch?v=Dt77ZqE1bCA

https://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc

Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως:lol::lol::lol::lol:

Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!!:lol:
Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως:lol::lol::lol::lol:
Εμένα πάλι οι γονείς μου ταγκό, βαλς άντε και κανένα μάμπο να χορεύανε... Αυτά ήταν εντελώς εκτός της γενιάς τους...

Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!!:lol:

.

Αυτό θέλω να το δω!!!!

βρε μιμικακι μπονι εμ χορευουμε ακομα!!! ειναι ολα τα λεφτα!!!

Και τώρα κάτι Ελληνικό αλλά κλασσικό:D...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας:inlove::inlove:!!! Πού χάθηκε???:hmm:

Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους:P

https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M

Συνημμένα

• 724387347427.jpg
    724387347427.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 12
Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας:inlove::inlove:!!! Πού χάθηκε???:hmm:
Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα....:(

Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα....:(

Τόσο χάλια??:(:blink:

Τόσο χάλια??:(:blink:
Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιά:(

έχεις το τροχόσπιτο ακόμα:blink::blink::blink:
επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου:up: (:lol::lol::lol:)

Καλιο αργα παρα ποτε:lol::lol::lol: Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο:rolleyes::rolleyes::blink::lol:

Όταν η δραχμή είχε αξία!!!;)

Ασπασία τα θυμάσαι??:P:P

Συνημμένα

• asLibRecords-18137.55_100.jpg
    asLibRecords-18137.55_100.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 16
  • asLibRecords-18138.64_50.jpg
    asLibRecords-18138.64_50.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 13
  • asLibRecords-18139.67_100.jpg
    asLibRecords-18139.67_100.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 13
  • asLibRecords-18140.68_500.jpg
    asLibRecords-18140.68_500.jpg
    19,8 KB · Εμφανίσεις: 11
  • asLibRecords-18141.70_1000.jpg
    asLibRecords-18141.70_1000.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 30
αχ πόσο μπυ έχει λείψει το χιλιαρικάκι :(

αχ βρε παιδιά σας διάβασα απ την αρχή 40 σελίδες χθες βράδυ και μου γλυκάνατε την ψυχή... άλλα τα ήξερα κι άλλα όχι, αλλά χαίρομαι που νιώθουν κι άλλοι αυτή τη νοσταλγία...

Συμφωνώ με την spring...
έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά.....

Κάντυ-κάντυ
sport billy
nils holgerson!!!
thundercats ( αργότερα)
bolec kai lolec
Φρουτοποιεία
Παραμυθάς
και άλλα...

έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm

Εγώ από παιδικά δεν έβλεπα πολλά, αν και τα θυμάμαι σαν τίτλους όλα αυτά, διάβαζα όμως Σεραφίνο, Τιραμόλα Μίκυ Μάους κάθε Παρασκευή και αργότερα λίγο, τη Μανίνα απ την οποία έχω όλα τα τεύχη τα μεγάλα...όποια την διάβαζε θα καταλάβει...και όλα αυτά με 3 δραχμές

Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία":D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back