Mika
Δραστήριο μέλος
Εγώ Γυμνάσιο.... Α' αν θυμάμαι καλά...
Πραγματικά, πού τους θυμηθήκατε;;;![]()
αποκλειετε να πηγαινες γυμνασιο αν εισαι 28. Εγω ειμαι 27 και σιγουρα ημουνα 3η δημοτικου
Το θυμαμαι γιατι ποτε μετακομισαμε και ακουγα την κασετα στο καινουργιο μου κασετοφωνο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
:cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωραπωπω bibi-bo και Τζον-Τζον, το απόλυτο ζευγάρι λέμε
εχω τρελλαθει τώρα, συνέχει ζήταγα στην μητέρα μου να μου πάρει bibi-bo με το τροχόσπιτο!
μου είχε πάρει σκέτη την bibi-bo χωρισ το τροχόσπιτό της:cry::cry:![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες
Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα![]()

Θυμάται κανείς τα Popples; Παρόλο που δεν πολυέπαιζα με κούκλες αυτά τα λάτρευα! Στην πραγματικότητα είναι φρικαλέα, αλλά μου άρεσαν πολύ τότε.

Είχα την Pretty:
Συνημμένα
Ismini
Διάσημο μέλος
αλλα δεν εχω καμια μπαρμπι γιατι ολες τους ετρωγα τα ποδια

Hanibal!!!
Eμείς παίζαμε με τα playmobil το εξής παιχνίδι: Φτιάχναμε ένα τεράστιο σπίτι που έμεναν δυο οικογενειες. Η οικογενεια του Τζο και του Τζοε!!! Ο Τζο ήταν ο καλός και ο έξυπνος και ο άλλος ο βλάκας. Ολα τα σενάρια βασίζονταν σε αυτο. Στο τέλος οι δυο οικογένειες τα έβαζαν μεταξύ τους και γκρεμίζονταν το σπίτι τελείως (αυτό το μέρος το λάτρευε ο brother....την καταστροφή!)Και εγώ με τον αδερφό μου τα έπαιζα Ισμήνημοιραζόμασταν όμως αυτός τα αγοράκια και εγώ τα κοριτσάκια! Είχα ένα μεγάλο σπιτάκι και τις είχα όλες μέσα, τα σπασμένα αγοράκια μου τα χάριζε ο αδερφός μου και τα έκανα υπηρέτες των κοριτσιών
![]()
Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες
Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα![]()
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry::cry::cry::cry: καπου το εχω ακομα το τροχοσπιτο αν το θες τωρα![]()
έχεις το τροχόσπιτο ακόμα

επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου
(

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=-jNxlkiwhyw
https://www.youtube.com/watch?v=Dt77ZqE1bCA
https://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc
Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Εμένα πάλι οι γονείς μου ταγκό, βαλς άντε και κανένα μάμπο να χορεύανε... Αυτά ήταν εντελώς εκτός της γενιάς τους...Θεοί!!!! Οι γονείς μου απότι θυμάμαι τους χόρευαν τρελλά πάντως![]()
mimikaki
Διάσημο μέλος
Σε ηλικία 7-8 χρονών με παντελόνια καμπάνα και κοντό αγορίστικο μαλλί άκουγα Bomey M και χόρευα σαν παλαβό. Πρέπει να βρω φωτογραφιές να σας βάλω. Τρελλό γέλιο!!!
.
Αυτό θέλω να το δω!!!!
marestros
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
...Έχω ρίξει κλάμα και με την ταινία και με τα τραγούδια....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας
!!! Πού χάθηκε???
Εποχή 70, πάμε λίγο πίσω για τους παλιότερους

https://www.youtube.com/watch?v=NzZHYy9C_6M
Συνημμένα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα....Και αυτός ο Κομνινός βρε παιδί μου τι ωραίος άντρας!!! Πού χάθηκε???
![]()

mimikaki
Διάσημο μέλος
Καλύτερα που είχε χαθεί..... Τον είδα κάνοντας zapping στο καινούργιο καθημερινό του Alpha βράδυ γύρω στις 22:00 και τρόμαξα....![]()
Τόσο χάλια??

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ε, εντάξει... Γερασμένος όσο να'ναι.... Ακόμα και η φωνή του που μου άρεσε πολύ κάποτε, έχει αλλάξει χροιάΤόσο χάλια??![]()

Mika
Δραστήριο μέλος
έχεις το τροχόσπιτο ακόμα
επιτέλους θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρόμου(
)
Καλιο αργα παρα ποτε

Αλλα μονο αν εχεις την πισινα που ειναι δικο μου κρυφο ονειρο

mimikaki
Διάσημο μέλος

Ασπασία τα θυμάσαι??

Συνημμένα
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

spring
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
έχω βρέι και αντιγράψει σε dvd και τα παιδικά που έβλεπα.... για τα δικά μου παιδιά... με τις βλακείες που βλέπυν για παιδικά τα τωρινά παιδιά.....
Κάντυ-κάντυ
sport billy
nils holgerson!!!
thundercats ( αργότερα)
bolec kai lolec
Φρουτοποιεία
Παραμυθάς
και άλλα...
έχω βρεί site.... όποιος ενδιαφέρετε να μου στέιλει pm
spring
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool