marestros
Δραστήριο μέλος
Δεν το έδειξε και πολύ μετά, απλά το ξανάδειξε κάποια εποχή σε επανάληψη οπότε μάλλον τις επαναλήψεις θα θυμάσαι![]()
μπορει αλλα μπορει και οχι γιατι παντα εβλεπα οτι ο αδερφος μου και οι ξαδερφες οποτε μεγαλυτεροι αυτοι μπορει να το βλεπαμε στην ωρα του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος

Πωπω ναι μεγαλη τρελλα στην 3η δημοτικου!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωπω ναι μεγαλη τρελλα στην 3η δημοτικου!!
και εγω είχα τρέλλα, επίσης είχα βάλει και μια τεράστια αφίσα στο δώμάτιο μου!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλέ ποια Γ'Δημοτικού???Πωπω ναι μεγαλη τρελλα στην 3η δημοτικου!!

Εγώ τελείωνα το Λύκειο!!!! Γιατί τα λες αυτά βρε Μίκα μου και σε είχα και σε εκτίμηση!!! Για να νιώθω γριά?....
:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτο το τραγουδι το θυμαστε;;https://www.youtube.com/watch?v=ReEwJP87wPY
πω πω
, τι φοβερό τραγούδι, κάναμε φοβερά πάρτι με αυτό το τραγούδι!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Εγώ Γυμνάσιο.... Α' αν θυμάμαι καλά...και εγώ δημοτικο πήγαινα![]()

Πραγματικά, πού τους θυμηθήκατε;;;

mimikaki
Διάσημο μέλος
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αχ τι ωραια χρονια...Παντα τα συζηταμε με τις φιλες μου και συγκινουμαστε!Θυμοσαστε το ΣΑΓΚΜΑ τις ΜΠΛΟΦΕΣ και ΤΟ ΜΥΣΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ???
το σάγκμα ποιό είναι???

Mika
Δραστήριο μέλος
Καλέ ποια Γ'Δημοτικού???Εγώ τελείωνα το Λύκειο!!!! Γιατί τα λες αυτά βρε Μίκα μου και σε είχα και σε εκτίμηση!!! Για να νιώθω γριά?....
:cry::cry:
Ηταν η 4η φορα καλε που πηγα δημοτικο! εκανα τις 6 ταξεις απο 4 φορες να το εμπεδωσω καλα

Απλα ξεχασα να το αναφερω.δειτε και αυτο https://www.youtube.com/watch?v=EMzoBkaFxh4
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ηταν η 4η φορα καλε που πηγα δημοτικο! εκανα τις 6 ταξεις απο 4 φορες να το εμπεδωσω καλαΑπλα ξεχασα να το αναφερω.

Κάποτε χόρευα κι εγώ έτσι.δειτε και αυτο https://www.youtube.com/watch?v=EMzoBkaFxh4
Αν το προσπαθήσω τώρα στο πρώτο χοροπηδητό θα με τρέχουν στο νοσοκομείο με μετατόπιση σπονδύλου...:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Κάποτε χόρευα κι εγώ έτσι.Αν το προσπαθήσω τώρα στο πρώτο χοροπηδητό θα με τρέχουν στο νοσοκομείο με μετατόπιση σπονδύλου...:cry:
Κοιτα τοτε θα ηταν και cool να χορευεις ετσι, τωρα μαλλον θα σε κλειναν μεσα, οποτε καλυτερα

aretha
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool