aretha
Περιβόητο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Τώρα θυμήθηκα τον αγκαλίτσα φωτινούλη
μια κάμπια που όταν την πίεζες έλαμπε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

εχω τρελλαθει τώρα

, συνέχει ζήταγα στην μητέρα μου να μου πάρει bibi-bo με το τροχόσπιτο! μου είχε πάρει σκέτη την bibi-bo χωρισ το τροχόσπιτό της:cry::cry:

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki;70761 Τώρα θυμήθηκα τον αγκαλίτσα φωτινούλη:hmm: μια κάμπια που όταν την πίεζες έλαμπε:lol::lol::lol::lol::lol:[/quote:ναι βρε mimi τον φωτεινούλη , πως τον ξέχασα, τον είχα σε πράσινο!
την κουκλίτσα πατατουφα μήπως την θυμάται κανείς???![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
Είχα κι εγώ!!!Τώρα θυμήθηκα τον αγκαλίτσα φωτινούλημια κάμπια που όταν την πίεζες έλαμπε
![]()
Έναν γαλάζιο... 
mimikaki
Διάσημο μέλος

Προτιμούσα την barbie

αλλά ο μπαμπάς μου έχει να το λέει : Του είχα σπάσει τα ... μια ολόκληρη βδομάδα κάθε μέρα του έλεγα "θέλω την ντουλάπα της bibibo"

Ακόμη τις έχω.... καμιά 10αρια με τα ρούχα τους και αξεσουάρ

aspasiapef
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακόμη τις έχω.... καμιά 10αρια με τα ρούχα τους και αξεσουάρ![]()
ακόμα τα έχεις????

ουα ου, αυτά τα μικροσκοπικά ρουχαλάκι τα έχεις ακόμα??????

θέλω και εγώωωωωωω, πάει με ξεκάνατε με έπιασε ο παλιπαιδισμός μου

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ την παταπούφα μου την έχω φυλάξει μαζί με τις άλλες κούκλες μου σ'ένα μπαούλο στην αποθήκη.Δεν έχω πετάξει καμία από τις κούκλες μου...![]()
και εγώ κάτι αρκουδάκια και ειδικα την πατατουφα την έχω φυλάξει και σε πολύ καλή κατάσταση
, μόνο τις bibi-bo δεν κατάφερα να κρατήσω, τις είχα ξεκάνει
mimikaki
Διάσημο μέλος
ακόμα τα έχεις????ουα ου, αυτά τα μικροσκοπικά ρουχαλάκι τα έχεις ακόμα??????
![]()
θέλω και εγώωωωωωω, πάει με ξεκάνατε με έπιασε ο παλιπαιδισμός μου![]()
Νά ναι καλά η μαμά μου, που όταν άρχισα να μην τις παίζω με έβαλε να τις ταχτοποιήσω όλες σε ένα κουτί μαζί με άλλα αγαπημένα παιχνίδια, playmobile, κλπ και τα βάλαμε στην αποθήκη

Ismini
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Αλλά θυμάμαι την Παταπούφα (Πατατούφα την έλεγα
), και τον Φωτεινούλη θυμάμαι..
Τα Λαχανόπαιδα ή κάπως έτσι τα θυμάται κανείς??
Και κάτι άλλες κούκλες που έλεγαν τραγούδια με ένα μικρό δισκάκι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Θυμάται κανείς το κουκλοθέατρο με τον Κλούβιο, τη Σουβλίτσα και τον Μπαρμπα-Μυτούση;
Μου τον είχε πάρει η μαμά μου από το Μινιόν όταν ήμουν 9 μηνών.

ladycat
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Δεν είχα ποτέ Barbie. Μόνο Σίντυ και Bibibo (υδροκέφαλες τελείως!) Κυρίως έπαιζα με τα playmobil ομως με τον αδελφό μου.
Και εγώ με τον αδερφό μου τα έπαιζα Ισμήνη

μοιραζόμασταν όμως αυτός τα αγοράκια και εγώ τα κοριτσάκια! Είχα ένα μεγάλο σπιτάκι και τις είχα όλες μέσα, τα σπασμένα αγοράκια μου τα χάριζε ο αδερφός μου και τα έκανα υπηρέτες των κοριτσιών
Οι δικές μου ήταν πλούσιες με υπηρέτες και παιδάκια χωρίς πατεράδες

Του αδερφού μου ήταν ντέτεκτιβ φτωχοί , οι οποίοι αναλάμβαναν να βρούν κλέφτες, που έκλεβάν από τις δικιές μου τις πλούσιες κοσμήματα

anabou
Διάσημο μέλος
! Εγώ ως μοναχοπαίδι πάλι έπαιζα μόνη μου 
mimikaki
Διάσημο μέλος
Υπερπαραγωγή όχι αστεία! Εγώ ως μοναχοπαίδι πάλι έπαιζα μόνη μου
![]()
ου μωρέ το καημενάκι....
Είχες όλα τα παιχνίδια δικά σου όμως!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool