Τέστ γήρανσης!

Ένα τραγουδάκι για να θυμηθούμε τα "παλία":D:D:D

Τέλειο!!!! Μου θύμισες εποχές που γράφαμε κασέτες με τον αδελφό μου για να χορεύουμε στα πάρτι.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης θυμάστε την εποχή "προ MTV" που κάθε Σάββατο μεσημέρι στα κρατικά κανάλια είχε εκπομπή με βίντεο-κλιπ; Κλαψ:(, μεγαλώσαμε;;;;:confused::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς, μεγαλώσαμε. Αλλά όχι πολύ, λιγουλάκι;)

Τέλειο!!!! Μου θύμισες εποχές που γράφαμε κασέτες με τον αδελφό μου για να χορεύουμε στα πάρτι.:D

Kαι εγώ με τον αδερφό το έκανα!!!:P
Αυτός πιό μεγάλος από μένα όμως δεν ήθελε να με παίρνει στα πάρτυ:(

Επίσης θυμάστε την εποχή "προ MTV" που κάθε Σάββατο μεσημέρι στα κρατικά κανάλια είχε εκπομπή με βίντεο-κλιπ; Κλαψ:(, μεγαλώσαμε;;;;:confused::confused:

Θυμάστε κάθε Παρασκευή το Μουσικόραμα στην ΕΡΤ;
:):rolleyes::)

Το θυμάμαι!!!:up: Ο τύπος που το παρουσίαζε κάνει τώρα εκπομπή στο ραδιόφωνο...
Τότε πάντως ήταν πολύ "ξενέρωτη" φάτσα, πάντα αναρωτιώμουν τι τον είχαν βάλει να παρουσιάζει τέτοιου είδους εκπομπή!!!:D:rolleyes:

Τις προάλλες μιλούσα με κάτι φίλους και θυμήθηκα το πρωινό πρόγραμμα της ερτ1, έβαζε λαγουδένια πολιτεία, μετά φαγουροπατάτες και τέλος τα αρκουδάκια της αγάπης! Έρωτα είχα με τα κινούμενα, όχι ότι τώρα δεν έχω :D

:lol::lol:εγω θυμαμαι τη φρουτοποια τον πικο απικο(πιατας) τον φρουφρου, την εκπομπη ουρανιο τοξο, την εξαρση των βιντεοκασετων με ψαλτη και μουστακα, τα αρκουδακια της αγαπης τελεια, τη μαγια τη μελισσα, τον λαζοπουλο να λεει το παμε πλατειααααα, τους φρουρους της αχαιας τον Ντανο Λυγιζο με την ελενη ραντου στο "οχι τα νεα του αντ1" ,τα γαριδακια των δεκα ,τα walkman , τα μπλουζζζζζ στα παρτυ , τα μαυρα λαστιχενια βραχιολακια (οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα), την εξελιξη στα περιοδικα , σουπερκατερινα και 01, το cosmopolitan σε εποχες ρικας βαγγιαννη (στα αναρχονιατα της κ αυτη) , το ντισκολατα των stereo nava, το factory , το ατομο,της 9,5 εβδομαδες που εβαλα τη μεγαλη μου ξαδερφη να το ζητησει απο το βιντεο κλαμπ και ο τυπος το ειχε στη προθυκη σκληρα πορνο (:lol:),τον ψαραντωνη στο τσαι στη σαχαρα, τις συναυλιες στο ροδον, και στο αν, το piranha <, το μαγο του οζ, το εξαρχης στα εξαρχεια....(θεε μου ειμαι μπαμπο) με πηρε απο κατω..τελικα ειχε δικιο το πρωτο ποστ οσο πιο λιγα θυμασαι τοσο πιο νεος εισαι η νιωθεις...:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια τι ωραια συζητηση ηταν αυτη???
Τα θυμαμαι σχεδον ολα(εκτος τα αποκλειστικα Ελληνικα θεματα)
Τους ΑΒΒΑ τους θυμαται κανεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια τι ωραια συζητηση ηταν αυτη???
Τα θυμαμαι σχεδον ολα(εκτος τα αποκλειστικα Ελληνικα θεματα)
Τους ΑΒΒΑ τους θυμαται κανεις?

Νααιιιι.... τους θυμάμαι, και τους Μπόνε'ι' Εμ;; Ποπόοο γεράσαμε...:hmm:

Σπορτ βιλλυ,
Νιλς Χολγερσον, αγαπημένο....
ο Πραμυθας
Thunder,thunder cats OOOOOOO (Αγαπημένο!!!!)
Φρου-φρου
Ταο- ταο
Καντυ-καντυ

και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!

Άνοιξε αυτό το κουτί
παραμύθι να ακουστεί
και οι φιγούρες μας
Τραγουδιστάαααααδες

Ή μήπως είμαστε??
Ή μήπως είμαστε??
Ή μήπως είμαστε
Τρελλοί παραμυθάδες

Φα δίεση ο Φιόγκος
Και ο Ρούχλας είναι Λα
Ο Σεβαστιανός διηγήται στην γραμμή του Σι
Και στο Μι?? Τραγουδάει παραμύθια η Μελιά...

Και στο Μι?? Τραγουδάει παραμύθια η Μελιά...

:(:(:(

και άλλα πολλά!!!
απλά κάντε αναζήτηση για "80s cartoon" μιλάμε για ΤΟ FLASH BACK!!!!!
Έχω και ελληνικό site για download!!! :P

Ε, δώστο ντε!! Κρυφό το κρατάς; :P

το στελνω με pm.... αλλά αφου δεν υπάρχει πρόβλημα!!!

www.koproskilo.gr
Ανοίγετε το θέαμα και πατάτε
greek αθάνατα παιδικά ή
greek αθάνατα ξένα παιδικά!!!

(ειμαι μια προδότρα το ξέρω..... :redface:)

ή μάλλον θέαμα και κατεβαίνετε χαμηλά προς τα κάτω.... μετά τις διαφημίσεις...
https://www.koproskilo.gr/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=4&id=18&Itemid=34

https://www.koproskilo.gr/index.php?option=com_content&task=archivecategory&id=17&Itemid=34

https://www.youtube.com/watch?v=Fd7aJCdoaT4

και ολα τα related διπλα.....

σνιφ-σνιφ.....

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

Εγώ κατεβάζω από
Code:
https://www.greekzlive.com/forum/index.php?
και κάποια άλλα warez γενικά,αλλά πρέπει να έχεις rapidshare,εκεί έχει απίστευτο ρεπερτόριο από παλιά πράγματα!!!

Θυμάμε το πρώτο κινούμενο που είδα "Λαγουδένια πολιτεία", οτιδήποτε warner bros. Τώρα σκάλωσα....

https://www.youtube.com/watch?v=Fd7aJCdoaT4

και ολα τα related διπλα.....

σνιφ-σνιφ.....

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΑ!!!!!!!!!!!!
Axxxx
Βλεπατε και τους Μαπετ Σοου με τη Μις Πιγκι και τον Κερμιτ?:up::up::up:

Axxxx
Βλεπατε και τους Μαπετ Σοου με τη Μις Πιγκι και τον Κερμιτ?:up::up::up:

Ναι!!!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο:up::up::up:

Αυτο ητανε...

τελος πρεπει τελικα να παντρευτω!!

Για να τα θυμαμαι ολα και κυριως το οτι ειχα ποδιά μεχρι την εκτη... τερμα παει ...

Γαμος :baby:- Φουστανος :sick: - γατες -γατες.....γερασαμε....

Και μου το λεγανε .. θα γινεις η τρελη γρια με τις γατες:kiss:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back