εγω θυμαμαι τη φρουτοποια τον πικο απικο(πιατας) τον φρουφρου, την εκπομπη ουρανιο τοξο, την εξαρση των βιντεοκασετων με ψαλτη και μουστακα, τα αρκουδακια της αγαπης τελεια, τη μαγια τη μελισσα, τον λαζοπουλο να λεει το παμε πλατειααααα, τους φρουρους της αχαιας τον Ντανο Λυγιζο με την ελενη ραντου στο "οχι τα νεα του αντ1" ,τα γαριδακια των δεκα ,τα walkman , τα μπλουζζζζζ στα παρτυ , τα μαυρα λαστιχενια βραχιολακια (οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα), την εξελιξη στα περιοδικα , σουπερκατερινα και 01, το cosmopolitan σε εποχες ρικας βαγγιαννη (στα αναρχονιατα της κ αυτη) , το ντισκολατα των stereo nava, το factory , το ατομο,της 9,5 εβδομαδες που εβαλα τη μεγαλη μου ξαδερφη να το ζητησει απο το βιντεο κλαμπ και ο τυπος το ειχε στη προθυκη σκληρα πορνο (

),τον ψαραντωνη στο τσαι στη σαχαρα, τις συναυλιες στο ροδον, και στο αν, το piranha <, το μαγο του οζ, το εξαρχης στα εξαρχεια....(θεε μου ειμαι μπαμπο) με πηρε απο κατω..τελικα ειχε δικιο το πρωτο ποστ οσο πιο λιγα θυμασαι τοσο πιο νεος εισαι η νιωθεις...