Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, το γνωρίζω.......και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο;
Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα
Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!!
Τώρα θυμήθηκα την Candy!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες...Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!!
Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα;
Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι...

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες...
Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα;
Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι...![]()
Desdemona το θυμαμαι!!! και το αναφέρω σε ποστ πιο πριν!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μοιάζει καταπληκτικά με το Layla του Eric Clapton
https://www.youtube.com/watch?v=S4i-cOv69tw
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα
Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!!
Τώρα θυμήθηκα την Candy!![]()
Αυτό με το μαΪμουδάκι αν θυμάμαι καλά το λέγαν "ciao Marco"

savillerow7
Νεοφερμένο μέλος
ναιιιι ναι το θυμαμαι αμυδρα!!!ήταν κάτι παιδιά,κι ενας ....παππούς, κι αυτη η σαλαμάνδρα ηταν χρυσή(?), μεγάλη(?) τελοσπαντων κατι special υπηρχε με την περιπτωση της...(ή μηπως το μπερδεύω με το "μυστήριο του χρυσού πιθίκου" με τον Jake που είχε υδροπλάνο, κι ενανΡε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα;
μονόφθαλμο σκύλο...
)τεσπα αυτα τα θυμάμαι πολύ αμυδρά...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Για τις 30άρες ετοιμαστείτε για γερό flash-back!!!
υπάρχουν τα πάντα, μουσική, επεισόδια κλπ κλπ

Γρήγορη σύνδεση μόνο θέλει, και DVD να γράφεις
(Ιδανικό και για τα παιδιά μας!!)

https://thecandyingreekproject.blogspot.com/
Christina E.
Νεοφερμένο μέλος
χαχαχα ε ποτέ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!!

Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρεςχαχαχα ε ποτέ....
... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...
και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ!Τί λες χρυσό μου...
Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!!
Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...)

Christina E.
Νεοφερμένο μέλος
Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christina E.
Νεοφερμένο μέλος
κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ!![]()
Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει
! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..."
julia
Διακεκριμένο μέλος
έχω βρεί άκρη για
Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία
και απο ξένα
Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους..

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης

julia
Διακεκριμένο μέλος
και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ....

julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος"![]()
Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool