Τέστ γήρανσης!

Ναι, το γνωρίζω....:up: ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο;

Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα
Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!!

Τώρα θυμήθηκα την Candy!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου

https://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες...
Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα;
Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι...:redface:

Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες...
Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα;
Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι...:redface:

Desdemona το θυμαμαι!!! και το αναφέρω σε ποστ πιο πριν!!! :up:

Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου

https://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE

Μοιάζει καταπληκτικά με το Layla του Eric Clapton
Code:
https://www.youtube.com/watch?v=S4i-cOv69tw

Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα

Τώρα θυμήθηκα την Candy!:D:D:D

Αυτό με το μαΪμουδάκι αν θυμάμαι καλά το λέγαν "ciao Marco":hmm:

ναιιιι ναι το θυμαμαι αμυδρα!!!ήταν κάτι παιδιά,κι ενας ....παππούς, κι αυτη η σαλαμάνδρα ηταν χρυσή(?), μεγάλη(?) τελοσπαντων κατι special υπηρχε με την περιπτωση της...(ή μηπως το μπερδεύω με το "μυστήριο του χρυσού πιθίκου" με τον Jake που είχε υδροπλάνο, κι εναν
μονόφθαλμο σκύλο...:redface:)τεσπα αυτα τα θυμάμαι πολύ αμυδρά...:/:

Κλασσικά κινούμενα σχέδια 80s (Candy-candy)

:) Για τις 30άρες ετοιμαστείτε για γερό flash-back!!!:up:υπάρχουν τα πάντα, μουσική, επεισόδια κλπ κλπ:up::up::up:

Γρήγορη σύνδεση μόνο θέλει, και DVD να γράφεις:rolleyes:
(Ιδανικό και για τα παιδιά μας!!);)

https://thecandyingreekproject.blogspot.com/

Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες:lol: χαχαχα ε ποτέ....

Τί λες χρυσό μου... :)

Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!!:lol:

Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...:redface:)

Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες:lol: χαχαχα ε ποτέ....
εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30:P... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...:lol::lol:και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! :lol:

Τί λες χρυσό μου... :)

Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!!:lol:

Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...:redface:)
κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! :blink::lol:

Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε..
Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει:redface:)

κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! :blink::lol:

Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει :lol:! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν...":lol:

Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...:PΠολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους..:redface::redface::lol::lol::lol:

εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry:

Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" :rolleyes:

Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης :)

Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά.
και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ....:)

Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" :rolleyes:

Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back