Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:22 Η Mia_m έγραψε: #441 13-02-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Click για ανάπτυξη... Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Τώρα θυμήθηκα την Candy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:08 Η kitsoyla έγραψε: #442 13-02-08 09:08 Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου https://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:58 Η Desdemona: #443 13-02-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Click για ανάπτυξη... Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες... Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #444 13-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες... Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Desdemona το θυμαμαι!!! και το αναφέρω σε ποστ πιο πριν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:52 Η Mia_m έγραψε: #445 13-02-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου https://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE Click για ανάπτυξη... Μοιάζει καταπληκτικά με το Layla του Eric Clapton Code: https://www.youtube.com/watch?v=S4i-cOv69tw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #446 13-02-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Τώρα θυμήθηκα την Candy! Click για ανάπτυξη... Αυτό με το μαΪμουδάκι αν θυμάμαι καλά το λέγαν "ciao Marco" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. savillerow7 Νεοφερμένο μέλος Ο savillerow7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Ο savillerow7: #447 13-02-08 21:53 Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Click για ανάπτυξη... ναιιιι ναι το θυμαμαι αμυδρα!!!ήταν κάτι παιδιά,κι ενας ....παππούς, κι αυτη η σαλαμάνδρα ηταν χρυσή(?), μεγάλη(?) τελοσπαντων κατι special υπηρχε με την περιπτωση της...(ή μηπως το μπερδεύω με το "μυστήριο του χρυσού πιθίκου" με τον Jake που είχε υδροπλάνο, κι εναν μονόφθαλμο σκύλο...)τεσπα αυτα τα θυμάμαι πολύ αμυδρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Η julia έγραψε: #448 13-09-08 18:05 Κλασσικά κινούμενα σχέδια 80s (Candy-candy) Για τις 30άρες ετοιμαστείτε για γερό flash-back!!!υπάρχουν τα πάντα, μουσική, επεισόδια κλπ κλπ Γρήγορη σύνδεση μόνο θέλει, και DVD να γράφεις (Ιδανικό και για τα παιδιά μας!!) https://thecandyingreekproject.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Christina E.: #449 19-09-08 12:07 Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #450 19-09-08 12:16 Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #451 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Click για ανάπτυξη... εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, το γνωρίζω.... ...και το Sindbad ...και το άλλο που ένα αγόρι, δεν θυμάμαι το όνομα, είχε ένα μα'ι'μουδάκι το πεπιτο; Click για ανάπτυξη... Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Τώρα θυμήθηκα την Candy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:08 Η kitsoyla έγραψε: #442 13-02-08 09:08 Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου https://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:58 Η Desdemona: #443 13-02-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Click για ανάπτυξη... Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες... Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #444 13-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες... Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Desdemona το θυμαμαι!!! και το αναφέρω σε ποστ πιο πριν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:52 Η Mia_m έγραψε: #445 13-02-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου https://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE Click για ανάπτυξη... Μοιάζει καταπληκτικά με το Layla του Eric Clapton Code: https://www.youtube.com/watch?v=S4i-cOv69tw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #446 13-02-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Τώρα θυμήθηκα την Candy! Click για ανάπτυξη... Αυτό με το μαΪμουδάκι αν θυμάμαι καλά το λέγαν "ciao Marco" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. savillerow7 Νεοφερμένο μέλος Ο savillerow7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Ο savillerow7: #447 13-02-08 21:53 Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Click για ανάπτυξη... ναιιιι ναι το θυμαμαι αμυδρα!!!ήταν κάτι παιδιά,κι ενας ....παππούς, κι αυτη η σαλαμάνδρα ηταν χρυσή(?), μεγάλη(?) τελοσπαντων κατι special υπηρχε με την περιπτωση της...(ή μηπως το μπερδεύω με το "μυστήριο του χρυσού πιθίκου" με τον Jake που είχε υδροπλάνο, κι εναν μονόφθαλμο σκύλο...)τεσπα αυτα τα θυμάμαι πολύ αμυδρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Η julia έγραψε: #448 13-09-08 18:05 Κλασσικά κινούμενα σχέδια 80s (Candy-candy) Για τις 30άρες ετοιμαστείτε για γερό flash-back!!!υπάρχουν τα πάντα, μουσική, επεισόδια κλπ κλπ Γρήγορη σύνδεση μόνο θέλει, και DVD να γράφεις (Ιδανικό και για τα παιδιά μας!!) https://thecandyingreekproject.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Christina E.: #449 19-09-08 12:07 Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #450 19-09-08 12:16 Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #451 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Click για ανάπτυξη... εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου https://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 09:58 Η Desdemona: #443 13-02-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Click για ανάπτυξη... Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες... Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #444 13-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες... Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Desdemona το θυμαμαι!!! και το αναφέρω σε ποστ πιο πριν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:52 Η Mia_m έγραψε: #445 13-02-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου https://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE Click για ανάπτυξη... Μοιάζει καταπληκτικά με το Layla του Eric Clapton Code: https://www.youtube.com/watch?v=S4i-cOv69tw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #446 13-02-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Τώρα θυμήθηκα την Candy! Click για ανάπτυξη... Αυτό με το μαΪμουδάκι αν θυμάμαι καλά το λέγαν "ciao Marco" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. savillerow7 Νεοφερμένο μέλος Ο savillerow7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Ο savillerow7: #447 13-02-08 21:53 Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Click για ανάπτυξη... ναιιιι ναι το θυμαμαι αμυδρα!!!ήταν κάτι παιδιά,κι ενας ....παππούς, κι αυτη η σαλαμάνδρα ηταν χρυσή(?), μεγάλη(?) τελοσπαντων κατι special υπηρχε με την περιπτωση της...(ή μηπως το μπερδεύω με το "μυστήριο του χρυσού πιθίκου" με τον Jake που είχε υδροπλάνο, κι εναν μονόφθαλμο σκύλο...)τεσπα αυτα τα θυμάμαι πολύ αμυδρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Η julia έγραψε: #448 13-09-08 18:05 Κλασσικά κινούμενα σχέδια 80s (Candy-candy) Για τις 30άρες ετοιμαστείτε για γερό flash-back!!!υπάρχουν τα πάντα, μουσική, επεισόδια κλπ κλπ Γρήγορη σύνδεση μόνο θέλει, και DVD να γράφεις (Ιδανικό και για τα παιδιά μας!!) https://thecandyingreekproject.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Christina E.: #449 19-09-08 12:07 Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #450 19-09-08 12:16 Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #451 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Click για ανάπτυξη... εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Click για ανάπτυξη... Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες... Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:48 Η julia έγραψε: #444 13-02-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες... Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Desdemona το θυμαμαι!!! και το αναφέρω σε ποστ πιο πριν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:52 Η Mia_m έγραψε: #445 13-02-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου https://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE Click για ανάπτυξη... Μοιάζει καταπληκτικά με το Layla του Eric Clapton Code: https://www.youtube.com/watch?v=S4i-cOv69tw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #446 13-02-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Τώρα θυμήθηκα την Candy! Click για ανάπτυξη... Αυτό με το μαΪμουδάκι αν θυμάμαι καλά το λέγαν "ciao Marco" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. savillerow7 Νεοφερμένο μέλος Ο savillerow7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Ο savillerow7: #447 13-02-08 21:53 Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Click για ανάπτυξη... ναιιιι ναι το θυμαμαι αμυδρα!!!ήταν κάτι παιδιά,κι ενας ....παππούς, κι αυτη η σαλαμάνδρα ηταν χρυσή(?), μεγάλη(?) τελοσπαντων κατι special υπηρχε με την περιπτωση της...(ή μηπως το μπερδεύω με το "μυστήριο του χρυσού πιθίκου" με τον Jake που είχε υδροπλάνο, κι εναν μονόφθαλμο σκύλο...)τεσπα αυτα τα θυμάμαι πολύ αμυδρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Η julia έγραψε: #448 13-09-08 18:05 Κλασσικά κινούμενα σχέδια 80s (Candy-candy) Για τις 30άρες ετοιμαστείτε για γερό flash-back!!!υπάρχουν τα πάντα, μουσική, επεισόδια κλπ κλπ Γρήγορη σύνδεση μόνο θέλει, και DVD να γράφεις (Ιδανικό και για τα παιδιά μας!!) https://thecandyingreekproject.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Christina E.: #449 19-09-08 12:07 Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #450 19-09-08 12:16 Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #451 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Click για ανάπτυξη... εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Τον Νιλς Χόλγκερσον λες. Άαα ρε τι μου θύμισες... Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Κατατοπιστικότατη, ξέρω, αλλά μόνο αυτά θυμάμαι... Click για ανάπτυξη... Desdemona το θυμαμαι!!! και το αναφέρω σε ποστ πιο πριν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:52 Η Mia_m έγραψε: #445 13-02-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου https://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE Click για ανάπτυξη... Μοιάζει καταπληκτικά με το Layla του Eric Clapton Code: https://www.youtube.com/watch?v=S4i-cOv69tw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #446 13-02-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Τώρα θυμήθηκα την Candy! Click για ανάπτυξη... Αυτό με το μαΪμουδάκι αν θυμάμαι καλά το λέγαν "ciao Marco" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. savillerow7 Νεοφερμένο μέλος Ο savillerow7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Ο savillerow7: #447 13-02-08 21:53 Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Click για ανάπτυξη... ναιιιι ναι το θυμαμαι αμυδρα!!!ήταν κάτι παιδιά,κι ενας ....παππούς, κι αυτη η σαλαμάνδρα ηταν χρυσή(?), μεγάλη(?) τελοσπαντων κατι special υπηρχε με την περιπτωση της...(ή μηπως το μπερδεύω με το "μυστήριο του χρυσού πιθίκου" με τον Jake που είχε υδροπλάνο, κι εναν μονόφθαλμο σκύλο...)τεσπα αυτα τα θυμάμαι πολύ αμυδρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Η julia έγραψε: #448 13-09-08 18:05 Κλασσικά κινούμενα σχέδια 80s (Candy-candy) Για τις 30άρες ετοιμαστείτε για γερό flash-back!!!υπάρχουν τα πάντα, μουσική, επεισόδια κλπ κλπ Γρήγορη σύνδεση μόνο θέλει, και DVD να γράφεις (Ιδανικό και για τα παιδιά μας!!) https://thecandyingreekproject.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Christina E.: #449 19-09-08 12:07 Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #450 19-09-08 12:16 Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #451 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Click για ανάπτυξη... εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kitsoyla: Αυτό το τραγούδι ήταν το αγαπημένο μου https://www.youtube.com/watch?v=uoGdx3I3dPE Click για ανάπτυξη... Μοιάζει καταπληκτικά με το Layla του Eric Clapton Code: https://www.youtube.com/watch?v=S4i-cOv69tw Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:38 Η Raisa έγραψε: #446 13-02-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Τώρα θυμήθηκα την Candy! Click για ανάπτυξη... Αυτό με το μαΪμουδάκι αν θυμάμαι καλά το λέγαν "ciao Marco" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. savillerow7 Νεοφερμένο μέλος Ο savillerow7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Ο savillerow7: #447 13-02-08 21:53 Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Click για ανάπτυξη... ναιιιι ναι το θυμαμαι αμυδρα!!!ήταν κάτι παιδιά,κι ενας ....παππούς, κι αυτη η σαλαμάνδρα ηταν χρυσή(?), μεγάλη(?) τελοσπαντων κατι special υπηρχε με την περιπτωση της...(ή μηπως το μπερδεύω με το "μυστήριο του χρυσού πιθίκου" με τον Jake που είχε υδροπλάνο, κι εναν μονόφθαλμο σκύλο...)τεσπα αυτα τα θυμάμαι πολύ αμυδρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Η julia έγραψε: #448 13-09-08 18:05 Κλασσικά κινούμενα σχέδια 80s (Candy-candy) Για τις 30άρες ετοιμαστείτε για γερό flash-back!!!υπάρχουν τα πάντα, μουσική, επεισόδια κλπ κλπ Γρήγορη σύνδεση μόνο θέλει, και DVD να γράφεις (Ιδανικό και για τα παιδιά μας!!) https://thecandyingreekproject.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Christina E.: #449 19-09-08 12:07 Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #450 19-09-08 12:16 Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #451 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Click για ανάπτυξη... εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Αυτό με το μαϊμουδάκι κι εγώ το ψάχνω απεγνωσμένα Όπως και ένα άλλο anime, με ένα αγόρι που πετάει με ένα πουλί!! Τώρα θυμήθηκα την Candy! Click για ανάπτυξη... Αυτό με το μαΪμουδάκι αν θυμάμαι καλά το λέγαν "ciao Marco" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
savillerow7 Νεοφερμένο μέλος Ο savillerow7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:53 Ο savillerow7: #447 13-02-08 21:53 Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Click για ανάπτυξη... ναιιιι ναι το θυμαμαι αμυδρα!!!ήταν κάτι παιδιά,κι ενας ....παππούς, κι αυτη η σαλαμάνδρα ηταν χρυσή(?), μεγάλη(?) τελοσπαντων κατι special υπηρχε με την περιπτωση της...(ή μηπως το μπερδεύω με το "μυστήριο του χρυσού πιθίκου" με τον Jake που είχε υδροπλάνο, κι εναν μονόφθαλμο σκύλο...)τεσπα αυτα τα θυμάμαι πολύ αμυδρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Η julia έγραψε: #448 13-09-08 18:05 Κλασσικά κινούμενα σχέδια 80s (Candy-candy) Για τις 30άρες ετοιμαστείτε για γερό flash-back!!!υπάρχουν τα πάντα, μουσική, επεισόδια κλπ κλπ Γρήγορη σύνδεση μόνο θέλει, και DVD να γράφεις (Ιδανικό και για τα παιδιά μας!!) https://thecandyingreekproject.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Christina E.: #449 19-09-08 12:07 Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #450 19-09-08 12:16 Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #451 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Click για ανάπτυξη... εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε κορίτσια, έβλεπε καμία ένα εργάκι που ήταν κάτι τύποι πάνω σε κάτι που έμοιαζε με ζέπελιν και έψαχναν κάτι για μια σαλαμάνδρα; Click για ανάπτυξη... ναιιιι ναι το θυμαμαι αμυδρα!!!ήταν κάτι παιδιά,κι ενας ....παππούς, κι αυτη η σαλαμάνδρα ηταν χρυσή(?), μεγάλη(?) τελοσπαντων κατι special υπηρχε με την περιπτωση της...(ή μηπως το μπερδεύω με το "μυστήριο του χρυσού πιθίκου" με τον Jake που είχε υδροπλάνο, κι εναν μονόφθαλμο σκύλο...)τεσπα αυτα τα θυμάμαι πολύ αμυδρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:05 Η julia έγραψε: #448 13-09-08 18:05 Κλασσικά κινούμενα σχέδια 80s (Candy-candy) Για τις 30άρες ετοιμαστείτε για γερό flash-back!!!υπάρχουν τα πάντα, μουσική, επεισόδια κλπ κλπ Γρήγορη σύνδεση μόνο θέλει, και DVD να γράφεις (Ιδανικό και για τα παιδιά μας!!) https://thecandyingreekproject.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Christina E.: #449 19-09-08 12:07 Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #450 19-09-08 12:16 Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #451 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Click για ανάπτυξη... εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλασσικά κινούμενα σχέδια 80s (Candy-candy) Για τις 30άρες ετοιμαστείτε για γερό flash-back!!!υπάρχουν τα πάντα, μουσική, επεισόδια κλπ κλπ Γρήγορη σύνδεση μόνο θέλει, και DVD να γράφεις (Ιδανικό και για τα παιδιά μας!!) https://thecandyingreekproject.blogspot.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:07 Η Christina E.: #449 19-09-08 12:07 Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #450 19-09-08 12:16 Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #451 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Click για ανάπτυξη... εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η julia έγραψε: #450 19-09-08 12:16 Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #451 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Click για ανάπτυξη... εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #451 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Click για ανάπτυξη... εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Τέλεια, Τέλεια!!!! Έχω ξεκινήσει ήδη και τα βλέπω όλα από την αρχή στο Youtube.. Τι πόρωση που είχα με τη Κάντυ-Κάντυ... ακόμα δηλαδή. Μήπως διακυβεύεται η σοβαρότητά μας ως 30άρες χαχαχα ε ποτέ.... Click για ανάπτυξη... εγώ παρόλο που έχω λίγο ξεφύγει απ'τα 30... δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το δακρυάκι της που καθόταν στην άκρη του ματιού της μετά το τρεμόπαιγμά του.. κι έλεγες θα πέσει δεν θα πέσει...και γινόταν μια λιμνούλα...κι έπεφτε τελικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #452 19-09-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Τί λες χρυσό μου... Όταν θα βλέπει το παιδί μου dvd με την Καντυ και τον Τερυ... και τα άλλα παιδακια θα βλέπουν ποκεμον και πράσινα άλογα.. θα σου πω εγω!!!! Αφού να σκεφτείς μικρή ήθελα να γίνω ή Κτηνίατρος ή Νοσοκόμα (απο την κ-κ ) ή αρχαιολόγος...) Click για ανάπτυξη... κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Christina E.: #453 19-09-08 12:25 Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, ναι ...Και η γνωστή κραυγή τρόμου "Αντονυ-Ω, Άντονυ"...Πω-πω τώρα τι μου θυμίσατε.. Έπιβάλεται να τα καταγράψουμε και να τα αφήσουμε παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, συμφωνώ με αυτό...Έχουν χαλάσει τα παιδικά τώρα..(μόνο ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης μου αρέσει) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:27 Η Christina E.: #454 19-09-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμένα με έβαζαν να μιμούμαι τη φωνή της που την έκανα ΙΔΙΑ! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα.. και εμένα η κολλητή μου ακόμη την κάνει ! 33 χρονών γαϊδούρα παρακαλώ και όποτε της λέω για την Κάντυ μου κάνει "Κλήν, καλέ μου Κλήν..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:31 Η julia έγραψε: #455 19-09-08 12:31 Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί η παλιο Ελίζα και ο Αδελφός της??? έχω βρεί άκρη για Φρουτοπία 214 Φρουτοπία Τα χαμένα Επεισόδια Ο κήπος με τα αγάλματα 3461 ...του κουτιού τα παραμύθια FROUTOPIA_2 Kρις Σφέτας 5849 Ο Κύριος Φρουτοπία Οικογένεια Σοφιανού 3661 Παραμυθάς Φρουτοπία και απο ξένα Αστυνόμος Σαϊνης 1185 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα)#2 Οι πειρατες της Αρκαδίας (Σάγκμα) 1279 Xάιντι 1311 Σάντυμπελ Aστυνόμος Σαίνης 1404 Συνέντευξη με τον Τέρρυ(Αργύρη Παυλίδη) Tao Tao 1326 Κίσιφερ ο Κάστορας Γιαπωνέζικα Παραμύθια 2230 Μικρό Σπίτι στο λιβάδι Kockásfülű nyúl (The rabbit with checkered ears) Kabamaru #2 3997 Saber Rider Υποβρύχιο Κεραυνός 3069 Jumaru 3701 Κινέζικα Παραμύθια Thundercats Κάντυ Κάντυ 6180 Pingu 4201 Nu, pogodi! Reksio 2938 Μπολεκ και Λόλεκ Κάντυ-Κάντυ Kabamaru 4889 Sport Billy 4743 5125 7107 4226 4804 9147 1107 1398 1244 46 5622 2109 2904 3101 5837 3917 4338 6269 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:36 Η georgia alex: #456 19-09-08 12:36 Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχχχχ...!Καντυ-Καντυ,Σαντιμπελ...Πολυ ωραιες αναμνησεις βρε παιδια..Μη με κραξετε,αλλα εγω εβλεπα και Θαντερκατς,Τζι Αι Τζο,Τρανσφορμερς,Μικρο πονυ,κατι πατατοκεφαλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:38 Η vi2ka έγραψε: #457 19-09-08 12:38 εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εκείνο με τον κοκκινωπο σκανδαλιάρη φρου-φρου το θυμάται κανείς?το έχει βρει κανείς?Τι ωραίες εποχές...:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η aretha έγραψε: #458 19-09-08 12:39 Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Α! Και με τον Νιλς Χόλγκερσον επίσης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η julia έγραψε: #459 19-09-08 12:40 Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και εγώ Θαντερ-θαντερ οοοοοοοοοοοοοοο φανατικά. και φρου φρου ψαχνω και εγώ να βρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:41 Η julia έγραψε: #460 19-09-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εγώ τρελαινόμουν με την "Οδύσσεια του Διαστήματος" Click για ανάπτυξη... Και εγω.. εχω κατεβάσει τιτλους αρχης.. και τέλους, τώρα ψάχνω επεισόδεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.