Ταβερνόγατες και...παιδάκια (λέμε τώρα)

Nonika

Διακεκριμένο μέλος

Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
Εχω προσεξει οτι παντα στις ταβερνες υπαρχουν 2 ειδων παιδακια,αυτα που ταιζουν τα πειναλεα γατια που τριγυρνουν ζητιανευοντας και τα αλλα,που πετουν πετρες κτλ υπο την...επιβλεψη των γονεων.:rolleyes:
Προχθες τα εχωσα σε ενα κ...λοπαιδο που πετουσε διαφορα σε μια γατα που της ειχα ριξει ενα μπιφτεκι που δεν ειχε φαγωθει κι ο φιλος μου με κοιτουσε σαν εξωγηινη :blink::rolleyes:πιστευοντας οτι τους κανω ρεζιλι.
Εγω δε να εχω κοκκινησει απο τα νευρα μου που δεν με καταλαβαινει.:mad:
Το ξερω οτι εχω δικιο που μαλωσα το μικρο μπας και καταλαβει οτι κανει κατι κακο,αλλα γιατι στους αλλους φαινομαστε υπερβολικοι -ή ακομα και περιεργοι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και να προσθεσω οτι ο φιλος μου ειπε διαφορα του τυπου "δεν θα σωσεις εσυ τον κοσμο" κι εγω απαντησα οτι τον κοσμο ισως οχι αλλα την γατα απο το να φαει πετρα στο κεφαλι ναι!Κι αυτο που νευριαζει ειναι οτι αν εβλεπε ενα παιδακι να γρατσουναει ενα αμαξι θα του εσερνε τα εξ'αμαξης αλλα τ'οτι εδιωξα το βρωμοπαιδο για να μην πειραξει την γατα του φανηκε καπως-και σ'ολους τους αλλους.:rolleyes::mad:
Εγω ειμαι περιεργη ή οι αλλοι ειναι αναισθητοι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και να προσθεσω οτι ο φιλος μου ειπε διαφορα του τυπου "δεν θα σωσεις εσυ τον κοσμο" κι εγω απαντησα οτι τον κοσμο ισως οχι αλλα την γατα απο το να φαει πετρα στο κεφαλι ναι!Κι αυτο που νευριαζει ειναι οτι αν εβλεπε ενα παιδακι να γρατσουναει ενα αμαξι θα του εσερνε τα εξ'αμαξης αλλα τ'οτι εδιωξα το βρωμοπαιδο για να μην πειραξει την γατα του φανηκε καπως-και σ'ολους τους αλλους.:rolleyes::mad:
Εγω ειμαι περιεργη ή οι αλλοι ειναι αναισθητοι;
Εσυ καλα πας!Μαλλον οι αλλοι εχουν ενα θεματακι!:up::up:

Οι άλλοι αναίσθητοι!!:mad:Εγώ σε καταλαβαίνω πάντος γιατί τις προάλλες ήμουν Ναύπλιο και όρμησα κυριολεκτικά σε έναν μικρό τραμπούκο ο οποίος είχε μαζέψει μια χούφτα πέτρες και προσπαθούσε να πετύχει ένα γατάκι σε ένα δέντρο:down:,ο Φίλιππος δεν έκανε κάτι απλά μου είπε να μην κάνω σκηνή...δηλαδή να τον αφήσω να το χτυπήσει για να μην κάνω σκηνή;:blink::blink:Μερικές φορές αν δεν τα τρομάξεις δεν το καταλαβαίνουν με το καλό,τέτοια παιδεία έχουν πάρει από το σπίτι:down:

εγω μια φορα ,καταλαθος παντα, κλοστισα ενα τετοιο παιδακι ,ειχα ριξει στη γατα 2 ψαρια και πηγαινε και την τρομαζε

εγω μια φορα ,καταλαθος παντα, κλοστισα ενα τετοιο παιδακι ,ειχα ριξει στη γατα 2 ψαρια και πηγαινε και την τρομαζε

:lol::lol::lol:
Να 'σαι καλα,μ'εκανες και γελασα!!!:lol::lol::lol:

Μαρια αυτο ακριβως ειπε κι ο δικος μου,το να μην κανω σκηνη ηταν το αγχος του,οχι η γατα που προσπαθουσε να φαει και δεν την αφηνε στην ησυχια της!:mad:

Αντε να δωσεις στους συνδαιτημονες σου οτι αυτοι το εχουν το θεματακι,κι οχι εσυ!:rolleyes:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!Εγώ ποτέ δεν θα το έκανα αυτό.Για τα παλιό αμάξια τους νοιάζονται,για τα γατάκια που ψυχωραγούν μην κάνετε σκηνή:sick::mad:;):down:...

αστο , μην το συζητας καλυτερα, μια πονεμενη ιστορια , τρελλη ρομαντικη , γραφικη κυριουλα , ειναι οι πλεον light χαρακτηρισμοι που εχω ακουσει , βαζω μπολακι με νερο φαγητο κρυφα λες και βαζω βομβες , να ειναι διαφανες να μην φαινεται , να μην αργησω να βαλω φαγητο μην πανε οι γατες εκει και περιμενουν και ενοχληθουν απο την θεα τους και μονο , ενα πραγμα σαν να κανεις αντισταση , και εγω ετσι σε στιγμες κρισης εκνευριζομαι και ουρλιαζω , ισως δεν ειναι σωστο , θελει μια πιο πολιτισμενη προσεγγιση αλλα ποτε δεν μου βγαινει , εχω πει οτι αν ολοι εμεις οπλοφορουσαμε θα ειχαμε σκοτωσει πολυ κοσμο , εσυ μην μασας συνεχισε ετσι ... :up::up::up:

α καλά, εγώ πάλι διάβασα ταβερνόγατες και ....παϊδάκια και έτρεξα να δω.

Σοβαρά τώρα έρχεται σχεδόν 4 χρόνια μια γατούλα ( η οποία είναι νάνος) και τρώει, μια μέρα είδα 2 παιδια ανεβασμένα στη κολόνα ,της περίφραξης, άλλα 2 κάτω και να κουνάνε το δέντρο που είχε ανεβει το κακόμιρο να τους γλυτώσει.τα μάλωσα , κατεβηκαν και περίμεναν να κατεβεί και η γάτα να συνεχίσουν. Εφυγαν γιατί τους είπα ότι είναι δικιά μου. Οι γείτονες τα έβλεπαν και δεν έκαναν τίποτα, και άντε η γάτα δεν τους ενδιαφέρει τα παιδιά αν πέφτανε; μόνο ο μικρόκοσμός τους τους ενδιαφέρει και όλα τα άλλα τους είναι αδιανόητα.
Η γατούλα γέννησε στο ρολόι της ύδρευσεις, και επειδή έβρεχε κάθε μέρα την ανέβασα στη τζαμαρία,στο μπαλκόνι, τη δευτέρα 29 ιουνίου γυρνώ απο τη δουλειά και το δεξί της μάτι χάλια, της το έκανε ο κτηνίατρος εγχείρηση. Εκείνη την ημέρα έτσι και έβλεπα κανένα παιδάκι θα το πλήρωνε αυτό.

Ταβερνόγατες και... παϊδάκια!

Σόρυ αλλά θα πω κάτι άσχετο! Αλλαξα λίγο τον τίτλο γιατί μου θύμησε ένα περιστατικό των φετινών διακοπών: Καθόμασταν στην ταβέρνα και παρήγγειλα παϊδάκια όπου, ως συνήθως, μου έμειναν τα μισά στο πιάτο, ο άντρας μου να έχει φάει μια μπιφτεκάρα και να έχει σκάσει, οπότε λέω κι εγώ "τα παϊδάκια θα τα δώσω στις γατούλες", που περιμένανε με ανυπομονησία. Τ' ακούει ο άντρας μου, γουρλώνει το μάτι και μόλις σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα τα έφαγε ΟΛΑ! Γυρνάω πίσω στο τραπέζι κ βλέπω άδειο το πιάτο κ τον Νίκο να κρατάει την κοιλιά του. "Βρε κοπρίτη έφαγες το φαγητό των γατιών!" τον κράζω. "Σιγά μη δώσω στην γάτα παϊδάκια, δώστης ψωμί ή καμιά πατάτα" η απάντηση. Δεν έχει σημασία βέβαια που τον είχε πιάσει πονόκοιλος γιατί έφαγε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ή που στην επιστροφή τον έκραζα σ' όλο τον δρόμο. Πού θα πάει, θα στρώσει κάποια στιγμή ευελπιστώ!

Παλι καλα που ειμαστε πολλες εδω μεσα και νιωθω φυσιολογικη γιατι με τους υπολοιπους εξω μαλλον γραφικη μπορει να χαρακτηριστω.
Αυτο που μ'εκνευριζει περισσοτερο ειναι οι γονεις των μικρων που βλεπουν οτι φερονται ασχημα στα ζωα και δεν τους απασχολει το ζητημα-διοτι αυτοι ειναι χειροτεροι συνηθως.Τουλαχιστον δεν τους περναει απο το μυαλο οτι αυτα που κανουν σημερα στη γατα μπορει αυριο να τα κανουν σ'εναν ανθρωπο αν τους δωθει η ευκαιρια;

Παλι καλα που ειμαστε πολλες εδω μεσα και νιωθω φυσιολογικη γιατι με τους υπολοιπους εξω μαλλον γραφικη μπορει να χαρακτηριστω.
Αυτο που μ'εκνευριζει περισσοτερο ειναι οι γονεις των μικρων που βλεπουν οτι φερονται ασχημα στα ζωα και δεν τους απασχολει το ζητημα-διοτι αυτοι ειναι χειροτεροι συνηθως.Τουλαχιστον δεν τους περναει απο το μυαλο οτι αυτα που κανουν σημερα στη γατα μπορει αυριο να τα κανουν σ'εναν ανθρωπο αν τους δωθει η ευκαιρια;

όχι γιατί γι΄αυτούς οι γάτες είναι πράγματα,... εξάλλου και αυτοί τα ίδια κάνανε και είναι μια χαρά άνθρωποι;...και τα παιδιά τους είναι και οι πρώτοι μάγκες,... έλα μωρε δε βαριεσαι,... α και να μη ξεχάσω: το ειρωνικό χαμόγελω (αγαπάς τα ζώα -είσαι αδύναμος)

όχι γιατί γι΄αυτούς οι γάτες είναι πράγματα,...

στην καλυτερη περιπτωση...στη χειροτερη, τις βλεπουν σα φορεις μικροβιων. πηγα σημερα σε μια γνωστη, εγκυος ειναι 4 μηνων, και φευγοντας μου λεει "με φιλας κ εχεις φιλησει τη γατα σου πριν?" "φυσικα" της απανταω :):)
"ααααααα" λεει εκεινη ! δε φτανει που καποιοι δεν τις θελουν κοντα τους, τωρα τους ενοχλουν απο αποσταση !!!!!!!! :blink::blink:
τι να απαντησω τωρα, πηγα να της πω....εισαι και εγκυος τρομαρα σου κ σε λυπαμαι δε μπορω να στα χωσω.......:rolleyes:

Καλα εννοειται οτι σ'αντιμετωπιζουν ειρωνικα,νομιζουν οτι αυτοι ειναι οι σοβαροι κι εμεις οι γελοιοι,ασε που μας κοιταν και σαν να κατεβηκαμε απο αλλο κοσμο.Καποιες φορες ετυχε να μ'ακουσουν τυχαια γνωστα μου ατομα-οχι φιλοι-να αναφερω κατι σχετικα με ζωα και με ρωτανε"εισαι απο αυτους, τους φιλοζωους;"και με κοιτανε μ'ενα βλεμμα ηλιθιο και περιεργο,λες και ειμαι απο αλλη φυλη,σαν να ειμαι αλλο ειδος απο αυτους!:rolleyes:

Ιβανα ανοιγεις αλλο και πολυ μεγαλο καφαλαιο,το ζητημα μικροβια,θα περασει το ζωο απο διπλα και θα αρχισει η καθε υστερικια να τσιριζει οτι θα κολλησει σ'αυτην-και στο πιτσιρικι της αν εχει-χιλιες δυο αρρωστιες.Αμορφωτος κοσμος,τι να πεις...

Ήμουν στο χωριό μου.Κάτω στις εκδηλώσεις με τα σουβλάκια.Είχε μείνει ένα δακγωμένο λουκάνικο.Πήγα αγόρασα και ένα σουβλάκι και τα έδωσα σε μια γάτα και ένα σκύλο.Καλά όλα τα ξαδέρφια μου με έκραξαν.Η ξαδέρφη μου μου είπε:καλύτερα να είσαι φιλάνθρωπος παρά φιλόζωος.Μπορεί κάποιος άλλος να ήθελε το σουβλάκι.Καλά χαζή είσαι;Εντάξη στα δικά σου,αλλά και στα αδέσποτα;Μετά από αυτό είχαμε έναν καβγά.Μόλις τα βρήκαμε προσπαθούσε να τα μπαλώσει.Ένα έχω όμως να πω.Αυτούς που δεν αγαπάν αυτά και οποιαδήποτε ζώα τους έχω ξεγράψει.Και δεν θα παντρευτώ ποτέ κάποιον αν δεν αγαπάει τα ζώα...

ασε ρε νονικα, ειναι και μορφωμενη κοπελα. να τα ακους αυτα απο αμορφωτους κ αστοιχειωτους ανθρωπους, παει κι ερχεται, να τα ακους απο κοπελα που υποτιθεται θα επρεπε να ξερει 5 πραγματα παραπανω, ειναι τραγικο....πες μου εσυ τωρα ακουγοντας τη μανα του αυτο το παιδι, τι μηνυματα παιρνει για το τι ειναι μια γατα......οτι ειναι ενα βρωμικο πραγμα, γεματο μικροβια...λυπαμαι πραγματικα πολυ, γιατι στα χερια ενος φιλοζωου ανθρωπου αυτο το παιδι θα ειχε αλλες αποψεις :(:(:(

εσυ μια χαρα εισαι οι υπολοιποι ειναι χωρις παιδεια κ δυστυχωσ κανουν κ τα παιδια τους σαν τα μουτρα τους:down:

Εννοειται οτι απο τους γονεις παιρνουν τις αποψεις που εχουν,αν κανει ξουτ η μανα θα κανει και το παιδι.Ειναι και καποιοι ομως που δεν τα πανε τα ζωα ασχετα αν τα θελουν οι γονεις,ειναι κι αυτες οι περιπτωσεις.Μερικες φορες ειναι απλα κακια...

Αγνη επρεπε να τους ρωτησες αυτους που σε κοροιδευαν ποτε εκαναν μια φιλανθρωπια τωρα τελευταια γιατι αυτοι που τα λενε αυτα δεν αγαπανε ουτε τους ανθρωπους.

Ιβανα ανοιγεις αλλο και πολυ μεγαλο καφαλαιο,το ζητημα μικροβια,θα περασει το ζωο απο διπλα και θα αρχισει η καθε υστερικια να τσιριζει οτι θα κολλησει σ'αυτην-και στο πιτσιρικι της αν εχει-χιλιες δυο αρρωστιες.Αμορφωτος κοσμος,τι να πεις...

Κάτι που με παραξενεύει.Μια συμμαθήτριά μου δεν πλένει τα χέρια μετά την ανάγκη της.Αυτό είναι ότι χειρότερο.Μικρόβια παντού.Και όταν χάιδευα εγώ τις γάτες μου λέει:Αγνή,μην με ακουμπήσεις αν δεν πλύνεις τα χέρια σου γιατί οι γάτες είναι φορείς μικροβίων.Μια άλλη συμμαθήτριά μου ήρθε στην αυλή μου και έλεγε τη Σίμπα κολόγρια.Τα παίρνω και εγώ και την πετάω έξω.Μια άλλη μου είπε ότι παρα είμαι φιλόζωη και δεν κάνει καλό.Σε μια άλλη είπα ότι κάποιοι έριχναν πέτρες σε μια γάτα και αυτήν μου είπε:καλά την κάνουν την κωλόγατα.Όταν βγάζαμε παρατσούκλια με τη δασκάλα μας λέει ένας συμμαθητής μου: η Αγνή είναι φιλόζωη.Και πετάγονται όλες οι κότες και εχθροί μου και λένε:όχι η Ελένη είναι γιατί αγαπάει μόνο τα σκυλιά.Όχι τις γάτες!Εεεε,μετά από όλα αυτά δεν είναι να τους συχαθώ όλους και να θέλω να πάω γυμνάσιο; :mad::down:Όχι,πείτε μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back