Melini
Διάσημο μέλος
καποια στιγμη οταν μπορεσω θα ηθελα να παρω αυτα τα τρενα του εξωτερικου τα interrail και να γυρναω για κανενα μηνα!οπου κανει σταση τσουπ να κατεβαινω να μενω 2-3 μερες τσουπ να συνεχιζω!
![]()
Στην ηλικία σου έκανα ταξίδι με Interrail
, για την ακρίβεια ήμουν 22 χρονών και ήταν ακριβώς πριν 10 χρόνια... και εννοώ ταξίδι με τα όλα του, λετσοτουρισμό με σακίδιο και υπνόσακο και τα παπούτσια κρεμασμένα απ'έξω και διαμονή σε youth hostels, ύπνο σε δωμάτια 20 ατόμων και κοινά μπάνια 
Β. Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία και Γερμανία.Να το κάνεις οπωσδήποτε, είναι μια εξαιρετική εμπειρία.

Ασε που το ταξίδι με το τραίνο είναι άλλη φάση...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απλα ειναι θεμα χαρακτηρα...μην το λες να σου δειξω εγω 39χρονες που δεν εχουν δει τιποτα στη ζωη τους!![]()
Συμφωνω Μελινοφκι! Τα ιδια γουστα εχουμε...και πραγματι, η φιλη μου παει καθε χρονο στο Βερολινο, ειναι fun του πολυ μοντερνουΚαι Βερολίνο έχω πάει, αλλά δε μου άρεσε...ήταν πριν 10 χρόνια, που όλη η πόλη χτιζόταν και γενικά βρήκα τους ρυθμούς πολύ έντονους και την πόλη μοντέρνα για τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν χρωματιστά σπίτια, μεσαιωνικά κάστρα, ιστορικά κέντρα, πέτρινα, εκκλησίες... νομίζω ότι περισσότερο με αντιπροσωπεύουν το Μόναχο και το Αμστερνταμ, ήσυχες πόλεις, μεγάλες, αλλά με ωραία αισθητική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική
![]()

Φρανκφουρτη εχεις παει?
Ειναι χωρισμενη σε 2 μερη...το μοντερνο και το μεσαινωνικο...μουρλια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Στην ηλικία σου έκανα ταξίδι με Interrail, για την ακρίβεια ήμουν 22 χρονών και ήταν ακριβώς πριν 10 χρόνια... και εννοώ ταξίδι με τα όλα του, λετσοτουρισμό με σακίδιο και υπνόσακο και τα παπούτσια κρεμασμένα απ'έξω και διαμονή σε youth hostels, ύπνο σε δωμάτια 20 ατόμων και κοινά μπάνια
Β. Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία και Γερμανία.
Να το κάνεις οπωσδήποτε, είναι μια εξαιρετική εμπειρία.Ασε που το ταξίδι με το τραίνο είναι άλλη φάση...
τελειο....εχω πολλες εμπειριες γενικα, αλλα αυτο δεν το εκανα ποτε γμτ.......
πολυ ωραιο ακουγεται
χυμα στο κυμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θελω να παω το γιο μου ενα ταξειδι μεχρι την Αλεξανδρουπολη με το τρενο, απλα για το ταξειδι...και να του διαβαζω συνεχεια για τα μερη που θα βλεπουμε...καλα θα φριξει το παιδακιΣτην ηλικία σου έκανα ταξίδι με Interrail, για την ακρίβεια ήμουν 22 χρονών και ήταν ακριβώς πριν 10 χρόνια... και εννοώ ταξίδι με τα όλα του, λετσοτουρισμό με σακίδιο και υπνόσακο και τα παπούτσια κρεμασμένα απ'έξω και διαμονή σε youth hostels, ύπνο σε δωμάτια 20 ατόμων και κοινά μπάνια
Β. Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία και Γερμανία.
Να το κάνεις οπωσδήποτε, είναι μια εξαιρετική εμπειρία.Ασε που το ταξίδι με το τραίνο είναι άλλη φάση...

Μετα θελω να μεινουμε σε ενα ξενωνα στη λιμνη τυχερου και να παμε στο Δελτα του Εβρου να χαζευουμε με κυαλια τα πουλια και να βγαλουμε πολλες πολλες φωτογραφιες

Αυτα τα ολιγα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ωραια ωραια! Αλλα πλεον σε κοινες τουαλετες κλπ. στα 30+ μας εμενα δεν θα μου αρεσετελειο....εχω πολλες εμπειριες γενικα, αλλα αυτο δεν το εκανα ποτε γμτ.......πολυ ωραιο ακουγεται
χυμα στο κυμα

παλια ημασταν αλλιως

aporw
Διακεκριμένο μέλος
θελω να παω το γιο μου ενα ταξειδι μεχρι την Αλεξανδρουπολη με το τρενο, απλα για το ταξειδι...και να του διαβαζω συνεχεια για τα μερη που θα βλεπουμε...καλα θα φριξει το παιδακι
Μετα θελω να μεινουμε σε ενα ξενωνα στη λιμνη τυχερου και να παμε στο Δελτα του Εβρου να χαζευουμε με κυαλια τα πουλια και να βγαλουμε πολλες πολλες φωτογραφιες
Αυτα τα ολιγα![]()

θα του μεινει αξεχαστο!!! 

Melini
Διάσημο μέλος
απλα ειναι θεμα χαρακτηρα...
Συμφωνω Μελινοφκι! Τα ιδια γουστα εχουμε...και πραγματι, η φιλη μου παει καθε χρονο στο Βερολινο, ειναι fun του πολυ μοντερνου
Φρανκφουρτη εχεις παει?
Ειναι χωρισμενη σε 2 μερη...το μοντερνο και το μεσαινωνικο...μουρλια...![]()
Φρανκφούρτη δεν έχω πάει αλλά θέλω να πάω
όπως και Κολωνία, Δρέσδη, Χαϊδελβέργη και πολλά άλλα
Γενικά θέλω να ξανακάνω ένα χαλαρό ταξιδάκι με τραίνο, αυτή τη φορά μόνο σε μια χώρα. Ίσως το οργανώσω για τις διακοπές του 2010 
Αν ποτέ πας Γενεύη, θυμισέ μου να σου πω για μια εκδρομούλα σ'ένα μεσαιωνικό χωριουδάκι, μιαμιση ώρα απ'την πόλη με φέρυ. Καστράκι κουκλίστικο, σπιτάκια με μπαλκόνια πνιγμένα στα λουλούδια, όλα τα χρώματα που φαντάζεσαι στη Γαλλική πλευρά της λίμνης Λεμάν, στη Σαβοϊα

Το έκανα στο Ιντερέιλ, μας το είχαν προτείνει άλλα παιδιά, γιατί εμείς κανονίζαμε άλλη εκδρομή. Επίσης, κάθε 12 χρόνια γίνεται ένα τεράστιο φεστιβάλ κρασιού στο Vevey, αυτό το μάθαμε την τελευταία μας μέρα στην Ελβετία και δε μπορέσαμε να πάμε. Αλλά θα ξαναγίνει το 2011, οπότε όποιος ενδιαφέρεται έχει 2 χρόνια για να οργανώσει ένα ταξιδάκι και να πάει και στο φεστιβάλ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλα, απο το πρωτο πενταλεπτο θα μου λεει ποτε θα φτασουμε και μανα μη με πρηζειςθα του μεινει αξεχαστο!!!
![]()

Πλακα πλακα ειναι αστερι στη Γεωγραφια και κανει μια ερευνα μονος του για τα προαστεια του Νομου Αττικης...τι πληθυσμο εχουν, ποσα σχολεια και ξερει ολα τα χρωματα πινακιδων οδων ολων των δημων....

ασχολειται ολο με κουφα πραγματα το παιδι μου...παλια διαβαζε για τα βαθη ολων των λιμνων της Ελλαδας...θελει να διαβαζει τα δικα του οποτε θελει αυτος...μονο ενα μοντεσσοριανο σχολειο θα μας εσωζε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ ενδιαφερονται ολα αυτα ΜελινακιΦρανκφούρτη δεν έχω πάει αλλά θέλω να πάωόπως και Κολωνία, Δρέσδη, Χαϊδελβέργη και πολλά άλλα
Γενικά θέλω να ξανακάνω ένα χαλαρό ταξιδάκι με τραίνο, αυτή τη φορά μόνο σε μια χώρα. Ίσως το οργανώσω για τις διακοπές του 2010
Αν ποτέ πας Γενεύη, θυμισέ μου να σου πω για μια εκδρομούλα σ'ένα μεσαιωνικό χωριουδάκι, μιαμιση ώρα απ'την πόλη με φέρυ. Καστράκι κουκλίστικο, σπιτάκια με μπαλκόνια πνιγμένα στα λουλούδια, όλα τα χρώματα που φαντάζεσαι στη Γαλλική πλευρά της λίμνης Λεμάν, στη Σαβοϊα
Το έκανα στο Ιντερέιλ, μας το είχαν προτείνει άλλα παιδιά, γιατί εμείς κανονίζαμε άλλη εκδρομή. Επίσης, κάθε 12 χρόνια γίνεται ένα τεράστιο φεστιβάλ κρασιού στο Vevey, αυτό το μάθαμε την τελευταία μας μέρα στην Ελβετία και δε μπορέσαμε να πάμε. Αλλά θα ξαναγίνει το 2011, οπότε όποιος ενδιαφέρεται έχει 2 χρόνια για να οργανώσει ένα ταξιδάκι και να πάει και στο φεστιβάλ![]()

Εχουμε ακριβως τις ιδιες προτιμησεις...

Melini
Διάσημο μέλος
ωραια ωραια! Αλλα πλεον σε κοινες τουαλετες κλπ. στα 30+ μας εμενα δεν θα μου αρεσεπαλια ημασταν αλλιως
![]()
Επειδή έχω δει πολλές κοινές τουαλέτες στα ταξίδια μου σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και κεντρική Ευρώπη, σε διαβεβαιώ ότι όσο πιο βόρεια πας, τόσο πιο καθαρές είναι. Στην Ιταλία είναι φρίκη
αλλά Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία καθαρίζονται κάθε 2 ώρες, μοσχοβολάνε και δεν υπάρχει τίποτα να σιχαθείς
Ασε τα πρωινά
, μέχρι και αυτόματη μηχανή για καπουτσίνο και ζεστά ροφήματα είχαμε
, καλύτερα κι από ξενοδοχείο
(όλα αυτά βέβαια σε έναν άλλο πλανήτη που ονομάζεται κεντρική ευρώπη...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετσιΕπειδή έχω δει πολλές κοινές τουαλέτες στα ταξίδια μου σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και κεντρική Ευρώπη, σε διαβεβαιώ ότι όσο πιο βόρεια πας, τόσο πιο καθαρές είναι. Στην Ιταλία είναι φρίκηαλλά Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία καθαρίζονται κάθε 2 ώρες, μοσχοβολάνε και δεν υπάρχει τίποτα να σιχαθείς
Ασε τα πρωινά
, μέχρι και αυτόματη μηχανή για καπουτσίνο και ζεστά ροφήματα είχαμε
, καλύτερα κι από ξενοδοχείο
(όλα αυτά βέβαια σε έναν άλλο πλανήτη που ονομάζεται κεντρική ευρώπη...
)

ιβανα
Επιφανές μέλος

αναρωτιεμαι, εμεις εχουμε χοστελς φτηνα για ξενους? κι αν εχουμε, σε ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ειναι????????????

Melini
Διάσημο μέλος
πολυ ενδιαφερονται ολα αυτα Μελινακι
Εχουμε ακριβως τις ιδιες προτιμησεις...![]()
Α ρε Γιουλάκο... αργά γνωριστήκαμε εμείς οι δυο... θα κάναμε κάτι ταξιδάκια όνειρο...

aporw
Διακεκριμένο μέλος
καλα, απο το πρωτο πενταλεπτο θα μου λεει ποτε θα φτασουμε και μανα μη με πρηζεις
Πλακα πλακα ειναι αστερι στη Γεωγραφια και κανει μια ερευνα μονος του για τα προαστεια του Νομου Αττικης...τι πληθυσμο εχουν, ποσα σχολεια και ξερει ολα τα χρωματα πινακιδων οδων ολων των δημων....
ασχολειται ολο με κουφα πραγματα το παιδι μου...παλια διαβαζε για τα βαθη ολων των λιμνων της Ελλαδας...θελει να διαβαζει τα δικα του οποτε θελει αυτος...μονο ενα μοντεσσοριανο σχολειο θα μας εσωζε![]()

σοβαρα??? τι αστερι γιο εχεις καλε??

ειναι πολυ καλο που του αρεσει να ψαχνεται και να διαβαζει!! να ξερεις οτι θα γοητευσει πολλες γυναικες στο μελλον!
εγω τουλαχιστον θεωρω πολυ γοητευτικο ο αντρας να ειναι διαβασμενος, και δεν λεω σπουδαγμενος(αυτο δεν σε κανει καλυτερο) αλλα διαβασμενο!
Ετσι ειναι και ο μπαμπας μου! μπορει να μην εχει σπουδασει αλλα μπορει να σου πει την πρωτευουσα και του τελευταιου κρατιδιου στην αφρικη..τομους εγκυκλοπαιδειας διαβαζει στην καθισια του!

του αρεσουν βεβαια και τα ταξιδια(εχει κανει και πολλα) κ επειδη λογω δουλεια τα τελευταια χρονια δεν ειναι ευκολο να ''φευγει'' διαβαζει με μανια ολα τα national geografic και οτι περιοδικο κυκλοφορει με ταξιδια!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ποτε δεν ειναι αργα ΜελινακιΑ ρε Γιουλάκο... αργά γνωριστήκαμε εμείς οι δυο... θα κάναμε κάτι ταξιδάκια όνειρο...![]()

συμφωνω μαζι σου Σιμωνη...σοβαρα??? τι αστερι γιο εχεις καλε??
ειναι πολυ καλο που του αρεσει να ψαχνεται και να διαβαζει!! να ξερεις οτι θα γοητευσει πολλες γυναικες στο μελλον!εγω τουλαχιστον θεωρω πολυ γοητευτικο ο αντρας να ειναι διαβασμενος, και δεν λεω σπουδαγμενος(αυτο δεν σε κανει καλυτερο) αλλα διαβασμενο!
Ετσι ειναι και ο μπαμπας μου! μπορει να μην εχει σπουδασει αλλα μπορει να σου πει την πρωτευουσα και του τελευταιου κρατιδιου στην αφρικη..τομους εγκυκλοπαιδειας διαβαζει στην καθισια του!
του αρεσουν βεβαια και τα ταξιδια(εχει κανει και πολλα) κ επειδη λογω δουλεια τα τελευταια χρονια δεν ειναι ευκολο να ''φευγει'' διαβαζει με μανια ολα τα national geografic και οτι περιοδικο κυκλοφορει με ταξιδια!!![]()
Τωρα θα ελεγα κατι για το μπαμπα "παιδι μου" αλλα θα με παρουν στο ψιλο

Να τον χαιρεσαι κοριτσαρα μου...καταλαβαινω οτι αποτελει προτυπο για σενα

Melini
Διάσημο μέλος
μελινα για ελβετια, γερμανια κλπ σε πιστευω, αλλα εγω που ειχα μεινει σε χοστελ με κοινο μπανιο στο αμστερνταμ δεν ηταν καθαρο γμτ κ εφυγα κ πηγα εκλεισα ξενοδοχειο μετα.......
αναρωτιεμαι, εμεις εχουμε χοστελς φτηνα για ξενους? κι αν εχουμε, σε ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ειναι????????????![]()
1ον, εμείς έχουμε χόστελς. Όταν έκανα εγώ το ταξίδι υπήρχε μόνο ένα, στην πλατεία Βάθη. Είχα πάει εκεί για να κάνω τις κρατήσεις μέσω του δικτύου. Ήταν λίγο χάλια και είχα φοβηθεί για το τι μαε περίμενε...
Τώρα έχει περισσότερα, είχε ένα σχετικό αφιέρωμα κάποιο Εψιλον της Ελευθεροτυπίας. Και στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι. Πρέπει να ήταν σε καλή κατάσταση. Το καλό με αυτά είναι ότι τα έχουν μερακλήδες άνθρωποι, πολύ φιλικοί

2ον, όταν πήγαμε πέρισυ στο Αμστερνταμ, λύσσαξα να μείνουμε σε χόστελ αλλά οοοοοοοοοοχι. Τα υπόλοιπα ταξιδιάρικα πουλάκια θέλανε τριάστερο ξενοδοχείο
Υποθέτω ότι το Αμστερνταμ έχει πολλά χόστελς, κι επειδή είναι λίγο χύμα ο τουρισμός του, έχει και πιο βρώμικες τουαλέτες... μου είχαν πει μάλιστα ότι μέσα σε ένα από αυτά είχε και coffee shop
μαστούρα 24/7 δηλαδή 

ιβανα
Επιφανές μέλος
όταν πήγαμε πέρισυ στο Αμστερνταμ, λύσσαξα να μείνουμε σε χόστελ αλλά οοοοοοοοοοχι. Τα υπόλοιπα ταξιδιάρικα πουλάκια θέλανε τριάστερο ξενοδοχείο![]()
καλα κανανε στην περιπτωση του αμστερνταμ

Υποθέτω ότι το Αμστερνταμ έχει πολλά χόστελς, κι επειδή είναι λίγο χύμα ο τουρισμός του, έχει και πιο βρώμικες τουαλέτες... μου είχαν πει μάλιστα ότι μέσα σε ένα από αυτά είχε και coffee shopμαστούρα 24/7 δηλαδή
![]()
η μαστουρα δε με πειραξε καθολου, η βρωμα στην τουαλετα με χαλασε πολυ ομως.......

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ποτε δεν ειναι αργα Μελινακι
συμφωνω μαζι σου Σιμωνη...
Τωρα θα ελεγα κατι για το μπαμπα "παιδι μου" αλλα θα με παρουν στο ψιλο
Να τον χαιρεσαι κοριτσαρα μου...καταλαβαινω οτι αποτελει προτυπο για σενα![]()
Μα γιατι μαμα Γιουλη!! εκφρασου ελευθερα!

Καλε περσυ το καλοκαιρι ειχαμε παει Βουδαπεστη! μας ξεποδαριασε!!

δεν αφησαμε μερος που να μην παμε!!!μεσα σε 6 μερες που κατσαμε ειχαμε μαθει και το τελευταιο πετραδακι της Βουδαπεστης!!ασε που δεν αφησαμε εκδρομη για εκδρομη!!
εν το μεταξυ εχει ενα καλο..εχει απιστευτη μνημη!! να φανταστειτε ειχε ξαναπαει Βουδαπεστη πριν 25 χρονια και θυμοταν ακριβως πως λεγοταν το ξενοδοχειο που εμεναν και το δρομο που ηταν ακριβως
και μας περασε μια βολτα!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε ξέρω ρε κορίτσια αλλά νομίζω ότι επικρατεί ένας μύθος γύρω από τον τουρισμό της Ελλάδας.Εχω μείνει σε αρκετές πρωτεύουσες και επαρχιακές πόλεις που αποτελούν πρότυπο και τα ξενοδοχεία όπως και το προσωπικό δεν είχε καμία διαφορά από τα ελληνικά στάνταρ.Και μιλάω για 4 & 5 αστέρων.Και βρώμικα ήτανε,οι παροχές τυπικές και το προσωπικό αδιάφορο.μελινα για ελβετια, γερμανια κλπ σε πιστευω, αλλα εγω που ειχα μεινει σε χοστελ με κοινο μπανιο στο αμστερνταμ δεν ηταν καθαρο γμτ κ εφυγα κ πηγα εκλεισα ξενοδοχειο μετα.......
αναρωτιεμαι, εμεις εχουμε χοστελς φτηνα για ξενους? κι αν εχουμε, σε ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ειναι????????????![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
να τον ξαναματαχαιρεσαιΜα γιατι μαμα Γιουλη!! εκφρασου ελευθερα!
Καλε περσυ το καλοκαιρι ειχαμε παει Βουδαπεστη! μας ξεποδαριασε!!δεν αφησαμε μερος που να μην παμε!!!μεσα σε 6 μερες που κατσαμε ειχαμε μαθει και το τελευταιο πετραδακι της Βουδαπεστης!!ασε που δεν αφησαμε εκδρομη για εκδρομη!!
εν το μεταξυ εχει ενα καλο..εχει απιστευτη μνημη!! να φανταστειτε ειχε ξαναπαει Βουδαπεστη πριν 25 χρονια και θυμοταν ακριβως πως λεγοταν το ξενοδοχειο που εμεναν και το δρομο που ηταν ακριβως
και μας περασε μια βολτα!
![]()

αυτοι ειναι ανθρωποι!
Να "ζουν" τη ζωη τους...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool