Ταξίδιααααα

Δε ξέρω ρε κορίτσια αλλά νομίζω ότι επικρατεί ένας μύθος γύρω από τον τουρισμό της Ελλάδας.Εχω μείνει σε αρκετές πρωτεύουσες και επαρχιακές πόλεις που αποτελούν πρότυπο και τα ξενοδοχεία όπως και το προσωπικό δεν είχε καμία διαφορά από τα ελληνικά στάνταρ.Και μιλάω για 4 & 5 αστέρων.Και βρώμικα ήτανε,οι παροχές τυπικές και το προσωπικό αδιάφορο.

και εγω πιστευω οτι δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες.......:hmm:
χωρις να ειμια κ απολυτα σιγουρη:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aν ο Παράδεισος δεν βρίσκεται στην Σαντορίνη τότε που:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00953.JPG
    DSC00953.JPG
    283 KB · Εμφανίσεις: 4
  • DSC00890.JPG
    DSC00890.JPG
    387 KB · Εμφανίσεις: 6
  • DSC00888.JPG
    DSC00888.JPG
    269,6 KB · Εμφανίσεις: 3
καποιος συγγραφεας ειχε βαλει το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης στα 10 πραγματα που πρεπει να δει κανεις πριν φυγει απο τη ζωη:):)
τελειες ρανια :up:

H πρώτη είναι από την Οία και η δεύτερη από το Ημεροβίγλι που έμενα. Είναι πολύ ατμοσφαιρικό νησί τελικά. Δεν υπάρχει παιδιά αυτό στην Ευρώπη δεν υπάρχει.

H πρώτη είναι από την Οία και η δεύτερη από το Ημεροβίγλι που έμενα. Είναι πολύ ατμοσφαιρικό νησί τελικά. Δεν υπάρχει παιδιά αυτό στην Ευρώπη δεν υπάρχει.
Συμφωνω....Σαντορινη...Σταθερη αξια...
Καποιοι λενε "μα δεν εχει παραλιες"
ξεκολλατε ωρε!!! Δεν πας για τις παραλιες εκει;):P

Όντως παραλίες δεν έχει αξιόλογες αλλά και αυτές έχουν την διαφορετικότητά τους. Πχ στην Περίσσα κολύμπησα σε υπέροχη μαύρη άμμο

Ελατε να δειτε το ηλιοβασιλεμα απο τη Ρόδο και μετα πειτε μου! :cool::cool::cool:

Ελατε να δειτε το ηλιοβασιλεμα απο τη Ρόδο και μετα πειτε μου! :cool::cool::cool:

To έχω δει Σιμώνη. Εκεί δούλευα πέρισυ και στην Κέρκυρα στον Πέλεκα το έχω δει. Στην Σαντορίνη είναι ατμοσφαιρικό όμως. Δεν παίζεται:)

To έχω δει Σιμώνη. Εκεί δούλευα πέρισυ και στην Κέρκυρα στον Πέλεκα το έχω δει. Στην Σαντορίνη είναι ατμοσφαιρικό όμως. Δεν παίζεται:)
δεν ειναι μονο το ηλιοβασιλεμα....δηλ. ο ηλιος που βουτα στη θαλασσα....
ειναι η αποσταση που εχεις απο τη θαλασσα, το υπεροχο απεραντο γαλαζιο που κοιτας απο τοσο ψηλα και το φως που διαχεεται στα κουκλιστικα σπιτακια και στα μπλε πορτοπαραθυρα...
Ολα αυτα κανουν τη μαγεια...

Συμφωνώ απολύτως:D

Συμφωνώ απολύτως:D
:hmm:συγνωμη:redface:
ξεχασα τα κλικ κλικ απο τις φωτογραφικες μηχανες των Γιαπωνεζων
:lol::lol::lol:

Ααααχ!Χθες γύρησα απο ένα τριημερο στο πήλιο με τις καλήτερες εντυπώσεις!:up:Πολύ ωραία!Είχε και δροσιά και περάσαμε φανταστικά!Πήγαμε Τσαγκαραδα, Αγ.Ιωαννη, Μυλοποταμο και περασαμε απο Χάνια,Πορταρια και αλλα.Αναμενονται φωτοοοοο!:cool:

Ααααχ!Χθες γύρησα απο ένα τριημερο στο πήλιο με τις καλήτερες εντυπώσεις!:up:Πολύ ωραία!Είχε και δροσιά και περάσαμε φανταστικά!Πήγαμε Τσαγκαραδα, Αγ.Ιωαννη, Μυλοποταμο και περασαμε απο Χάνια,Πορταρια και αλλα.Αναμενονται φωτοοοοο!:cool:

περιμενουμε :rolleyes::rolleyes:

Αντιμετωπίζω ένα πάρα πολύ σοβαρό δίλημμα: να πάω για 3η φορά στη ΝΥ, για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ή να μην πάω και να κάτσω εδώ;:hmm:

Κωνσταντίνα, λίγα λόγια:mad:

Αντιμετωπίζω ένα πάρα πολύ σοβαρό δίλημμα: να πάω για 3η φορά στη ΝΥ, για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ή να μην πάω και να κάτσω εδώ;:hmm:

Κωνσταντίνα, λίγα λόγια:mad:

:mad::mad::mad: δεν μου λες κυρα μου μας δουλευεις??:mad::mad::mad: απλα πες το μας να ξερουμε!!

μπορεις να πας και το σκεφτεσε?? λες να ειναι too much για 3η φορα στη ΝΥ ε??:blink::blink::blink:

αχ αχ αχ.. σε ποιον να πω τον πονο μου και να με καταλαβει..:rolleyes::rolleyes: :lol:

:mad::mad::mad: δεν μου λες κυρα μου μας δουλευεις??:mad::mad::mad: απλα πες το μας να ξερουμε!!

μπορεις να πας και το σκεφτεσε?? λες να ειναι too much για 3η φορα στη ΝΥ ε??:blink::blink::blink:

αχ αχ αχ.. σε ποιον να πω τον πονο μου και να με καταλαβει..:rolleyes::rolleyes: :lol:

:lol: Όχι μωρέ, ήθελα απλώς να τινάξω τα νεύρα της Κωνσταντίνας στον αέρα, που κάθε φορά μου λέει "πάλι ταξίδι;:mad:"

Θα δούμε. Προς το παρόν πάντως, το αεροπορικό είναι tempting, οικονομικότερο από κάθε άλλη φορά. Πάω να δω και τα αγαπημένα μου ξενοδοχεία και θα αποφασίσω μετά;)

:lol: Όχι μωρέ, ήθελα απλώς να τινάξω τα νεύρα της Κωνσταντίνας στον αέρα, που κάθε φορά μου λέει "πάλι ταξίδι;:mad:"

Θα δούμε. Προς το παρόν πάντως, το αεροπορικό είναι tempting, οικονομικότερο από κάθε άλλη φορά. Πάω να δω και τα αγαπημένα μου ξενοδοχεία και θα αποφασίσω μετά;)

:cry::cry::cry: χωραω στη βαλιτσα σου??στο υποσχομαι θα ειμαι καλο παιδι..:cry::cry::cry: παρε με μαζι σουυυυυ!!!!!!!!!!!!!!:redface::redface:

:lol::lol::lol::lol:

:cry::cry::cry: χωραω στη βαλιτσα σου??στο υποσχομαι θα ειμαι καλο παιδι..:cry::cry::cry: παρε με μαζι σουυυυυ!!!!!!!!!!!!!!:redface::redface:

:lol::lol::lol::lol:
Εμένα βάλτεμε στο νεσεσέρ σας, χωράω, χωράω!!!:cry::cry::cry:(Όλοι οι καλοί χωράνε):lol:

Πουλάκι μουυυυυυ :P Ακόμα δε μαζευτήκαμε κι ετοιμάζουμε το επόμενο ταξιδάκι; Μπράβο μπράβο :up: Ετσι, από νωρίς να κάνεις το πρόγραμμά σου, να ξέρεις τι γίνεται :D Εγώ ψήνω τον Πέτρο μήπως φύγουμε κι εμείς εξωτερικό εφέτος για Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά, και θέλω να πάμε στην Αίγυπτο :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back