ιβανα
Επιφανές μέλος

χριστουγεννα πατε καπου πιο παραμυθενια...μοναχο, αυστρια, σκανδιναβια, βαλτικη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Πουλάκι μουυυυυυΑκόμα δε μαζευτήκαμε κι ετοιμάζουμε το επόμενο ταξιδάκι; Μπράβο μπράβο
![]()
Βρε, Μελινάκι μου, εγώ δε μπορώ να μην έχω ένα ταξίδι στον ορίζοντα, κάτι παθαίνω
Η ΝΥ είναι λατρεμένος προορισμός και φέτος οι γιορτές πέφτουν τόσο καλά από άποψη ημερών που θα ήταν αμαρτία να μην το εκμεταλλευτώ
αλλά από την άλλη, επειδή ποτέ δεν ταξιδεύω μόνη μου και οι διανυκτερεύσεις είναι αρκετές (δεν πάμε κι εδώ δίπλα
), πρέπει να ελέγξουμε όλων τις δυνατότητες, γιου νόου!Θα δω, δεν ξέρω ακόμη. Προς το παρόν, τσεκάρω ξενοδοχεία (αφού φυσικά έχω κάνει τις αεροπορικές κρατήσεις, να υπάρχουν).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Βρε, Μελινάκι μου, εγώ δε μπορώ να μην έχω ένα ταξίδι στον ορίζοντα, κάτι παθαίνω![]()
Η ΝΥ είναι λατρεμένος προορισμός και φέτος οι γιορτές πέφτουν τόσο καλά από άποψη ημερών που θα ήταν αμαρτία να μην το εκμεταλλευτώαλλά από την άλλη, επειδή ποτέ δεν ταξιδεύω μόνη μου και οι διανυκτερεύσεις είναι αρκετές (δεν πάμε κι εδώ δίπλα
), πρέπει να ελέγξουμε όλων τις δυνατότητες, γιου νόου!
Θα δω, δεν ξέρω ακόμη. Προς το παρόν, τσεκάρω ξενοδοχεία (αφού φυσικά έχω κάνει τις αεροπορικές κρατήσεις, να υπάρχουν).
οπως τη βρισκει κανεις δε λεω, αλλα απο το να παω 3η φορα στο ιδιο μερος, εγω στη θεση σου θα διαλεγα εναν διαφορετικο προορισμο.....

aporw
Διακεκριμένο μέλος
οπως τη βρισκει κανεις δε λεω, αλλα απο το να παω 3η φορα στο ιδιο μερος, εγω στη θεση σου θα διαλεγα εναν διαφορετικο προορισμο.....![]()
εχμ...συγννωμη!!!

μιλαει για NY η κοπελα!! οχι για την Μυκονο!!
λες για 3 φορα να μην εχει τι να δει??

Melini
Διάσημο μέλος
ρε συ αιγυπτο να πατε αλλα μαρτη, απριλη...
χριστουγεννα πατε καπου πιο παραμυθενια...μοναχο, αυστρια, σκανδιναβια, βαλτικη...![]()
Ιωάννα μου, δυστυχώς λόγω δουλειάς είναι λίγες οι περίοδοι που έχουμε πολλές μέρες στη διάθεσή μας για ένα ταξιδάκι. Αυτή τη χρονιά είχαμε την άδεις του γάμου και μπορέσαμε να πάμε στην Πράγα. Αλλά τώρα μας μένουν μόνο τα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι
. Στην Αίγυπτο θέλω να πάω τόσο πολύ, αλλά το καλοκαίρι θα είναι χειρότερα απ'την Αθήνα, από άποψη ζέστης (σκέτη έρημος
), οπότε η άλλη στιγμή που μπορούμε είναι ο χειμώνας. Απ'την άλλη, είναι, νομίζω, καλύτερα να ταξιδεύεις στην βόρεια Ευρώπη το καλοκαίρι, γιατί δεν κάνει κρύο και είναι μεγαλύτερες οι μέρες 
Αυτή τη στιγμή επεξεργαζόμαστε 2 επιλογές: Αίγυπτο τα Χριστούγεννα οι δυο μας ή γύρο Ελβετίας το καλοκαίρι με ένα φιλικό ζευγάρι.
Επιπλέον, αφού έχουμε το σπίτι στην Πάρο, προτιμώ να πηγαίνω πολλές μέρες εκεί στις διακοπές μου, και να μην κουβαλιέμαι πέρα δώθε... δεν ξέρω ακόμα πάντως, θα εξαρτηθεί κι απ'το οικονομικό, γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε ολίγον ταπί

konstans
Περιβόητο μέλος
Όχι μωρέ, ήθελα απλώς να τινάξω τα νεύρα της Κωνσταντίνας στον αέρα, που κάθε φορά μου λέει "πάλι ταξίδι;
"
Θα δούμε. Προς το παρόν πάντως, το αεροπορικό είναι tempting, οικονομικότερο από κάθε άλλη φορά. Πάω να δω και τα αγαπημένα μου ξενοδοχεία και θα αποφασίσω μετά![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος

να ευχαριστησω πολυ τη βικυ που οργανωσε ενα ωραιο οικονομικο ταξιδι

οποιες προτασεις για το τι να δουμε, που να παμε, δεκτες φυσικα

Melini
Διάσημο μέλος
Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι σε 2 μηνες παω μοναχο !
να ευχαριστησω πολυ τη βικυ που οργανωσε ενα ωραιο οικονομικο ταξιδι
οποιες προτασεις για το τι να δουμε, που να παμε, δεκτες φυσικα![]()
Μπράβο Ιωάννα!!
Εκανες πολύ καλή επιλογή 
Κεντρική πλατεία (Marienplatz αν θυμάμαι καλά) με το ρολόι του Δημαρχείου που μια φορά τη μέρα παίζει μουσική και μπαινοβγαίνουν αγαλματάκια - το θέαμα διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Δίπλα στο Δημαρχείο έχει μια εκκλησία, ανεβαίνεις στο καμπαναριό και έχεις μια ε κ π λ η κ τ ι κ ή θέα όλης της πόλης.
Hofbrauhaus για μπύρα και Weisswurst - σλουρπ, μιαμ, χικ

ημερήσια εκδρομή στο Neuschwanstein, το κάστρο που ενέπνευσε το Disney για τον πύργο της ωραίας κοιμώμένης (δυο ώρες απ'το Μόναχο με το τραίνο - σταθμός Fussen) κι αν σε κρατάνε τα ποδια σου, μια επίσκεψη μέχρι και το κοντινό Hoheschangau
Ανάκτορα Nymphenburg, και οπωσδήποτε περίπατος στους κήπους για να χαζέψεις και τα "περίπτερα" - κάτι μίνι παλατάκια

Ολυμπιακό Στάδιο
Εχει ένα καταπληκτικό μουσείο με αυτοκίνητα, τραίνα... αλλά δε θυμάμαι το όνομά του

Πανέμορφη πόλη, με ένα απ'τα καλύτερα μετρό της Ευρώπης
και καροτσάκια με Pretzeln σε όλες τις γεύσεις, σε κάθε γωνιά 
ιβανα
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
περιεκτικη και ευστοχη ρε μελινα....ευχαριστω ! μηπως το μουσειο με τα αυτοκινητα ειναι το BMW ?![]()
Φαντάσου ότι πήγα πριν 10 χρόνια και τα θυμάμαι ακόμα

Το Μόναχο είναι καταπληκτική πόλη, θα σου μείνει αξέχαστο 
Όχι, δεν είναι το μουσείο της BMW, το θυμήθηκα! Λέγεται Deutsches Museum, πήγαινε, θα με θυμηθείς

ιβανα
Επιφανές μέλος
Φαντάσου ότι πήγα πριν 10 χρόνια και τα θυμάμαι ακόμαΤο Μόναχο είναι καταπληκτική πόλη, θα σου μείνει αξέχαστο
Όχι, δεν είναι το μουσείο της BMW, το θυμήθηκα! Λέγεται Deutsches Museum, πήγαινε, θα με θυμηθείς![]()
αντε, θα σ'ακουσω κ θα παω..αν κ δεν ειμαι μουσειακος τυπος στα ταξιδια μου.....τα θεωρω αχρηστο χρονο..

για μενα ομορφιες ειναι τα γραφικα χωρια, η ενδοχωρα, τα καστρα, οι λιμνες, οι υπαιθριες αγορες που συναντας απλους ανθρωπους...αυτα μαρεσουν....

ιβανα
Επιφανές μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
αντε, θα σ'ακουσω κ θα παω..αν κ δεν ειμαι μουσειακος τυπος στα ταξιδια μου.....τα θεωρω αχρηστο χρονο..
για μενα ομορφιες ειναι τα γραφικα χωρια, η ενδοχωρα, τα καστρα, οι λιμνες, οι υπαιθριες αγορες που συναντας απλους ανθρωπους...αυτα μαρεσουν....![]()
Τότε μην παραλείψεις το Neuschwanstein και τον περίπατο που σου είπα.

Το μουσείο αυτό είναι διαφορετικό απ'τα άλλα

Να σε ενημερώσω επίσης ότι υπάρχει και άλλος ένας προορισμός για εκδρομή, αν και εγώ δεν την έχω κάνει: μπορείς να επισκεφθείς το Dachau, το στρατόπεδο συγκέντρωσης, το έχουν μετατρέψει σε μουσείο. Για πιο γερά νεύρα

ιβανα
Επιφανές μέλος
Τότε μην παραλείψεις το Neuschwanstein και τον περίπατο που σου είπα.![]()
δεν το συζητω !

Να σε ενημερώσω επίσης ότι υπάρχει και άλλος ένας προορισμός για εκδρομή, αν και εγώ δεν την έχω κάνει: μπορείς να επισκεφθείς το Dachau, το στρατόπεδο συγκέντρωσης, το έχουν μετατρέψει σε μουσείο. Για πιο γερά νεύρα![]()
μμμ...το ξερω οτι ειναι μουσειο πια, αλλα δεν ξερω αν θελω να παω......
θα δουμε.......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
για δες κι αυτο ειναι γνωμες απο ανθρωπους που εχουν παει.
Melini
Διάσημο μέλος
εχει και ζοο ! θα παω και στο ζοο εννοειται κ θα ερθω κ θα ανεβασω ενα καρο φωτος![]()
Και ο ζωολογικός κήπος είναι πολύ καλός

ιβανα
Επιφανές μέλος
https://www.travelstories.gr/%E5%F5%...FC%ED%E1%F7%EF-%EA%E1%E9-%F0%DD%F1%E9%EE.html
για δες κι αυτο ειναι γνωμες απο ανθρωπους που εχουν παει.
ευχαριστω βικυ, ειμαι ηδη γραμμενη σ'αυτο το φορουμ..εκει ειδα τις φτηνες πτησεις για γερμανια

marzep
Δραστήριο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Μολις χθες γυρισα απο Σλοβενια,μια χωρα που ειναι πανεμορφη και με πολυ φιλικους,απλους και εξυπηρετικους ανθρωπους!Κυριολεκτικα ξετρελαθηκα!!!Η Λιουμπλιανα ειναι πανεμορφη,παραμυθενια και πεντακαθαρη.Τα χωρια στα περιξ,απλα δεν παιζονται!Οι τιμες δε,ειναι τετοιες που ειναι πιο βολικο να πας εκει για 3τριημερο παρα σε προορισμο εντος...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool