Ταξίδιααααα

κατερινα εσυ που θα πας ολλανδια, προτεινω να πας μαιο μηνα, ειναι ο καλυτερος γιατι η χωρα οργιαζει απο λουλουδια και τουλιπες. να πας και στο keukenhof, απιθανο παρκο :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν εγώ η φτωχή έχω ζήσει Ιταλία και πηγαίνω κάθε χρόνο μία ή δύο φορές παλιότερα και 3. Έχω πάει Παρίσι, Πράγα, Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη και το επόμενο ταξίδι θα ήθελα να είναι Άμστερνταμ.
Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατερινα εσυ που θα πας ολλανδια, προτεινω να πας μαιο μηνα, ειναι ο καλυτερος γιατι η χωρα οργιαζει απο λουλουδια και τουλιπες. να πας και στο keukenhof, απιθανο παρκο :up:
Μαιο έχουμε σε 15 μέρες....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!!:PΜάλλον στην καλοκαιρινή μου άδεια με βλέπω..;)

Γερμανιά και Ολλανδία όμοιες???Οι εξοχές μάλλον τα χωριά της γερμανίας ΘΕΙΚΑ!!!Για αυτό σε ρωτάω!:)

Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο :up::up: με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!!

Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν?:)

να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα :lol: η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης :rolleyes:

Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο :up::up: με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!!

αχ ! γερμανια εχω παει βερολινο, αλλα βαυαρια δεν εχω παει και θελω. και αμβουργο επισης ! :D

Τη Γερμανία δεν την έχω ταξιδέψει παρά μόνο Φρανκφούρτη - Χαϊδελβέργη, αλλά για την Ολλανδία, δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί μου αρέσει πααααρα πολύ :D

να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα :lol: η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης :rolleyes:
μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο.

Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε:)

ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!!

μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο.

για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. :up:

Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί.:):)

Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε:)

Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!!:D:lol:

Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί.:):)
Ορίστε μερικές φώτο::)

Ντρουπη!

Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν:redface:.

Α ρε μπλέξιμο!!!:rolleyes:
Δε μου βγαίνουν με τίποτα!:|:mad::P

ποτε λετε? μηνα εννοω...:hmm:σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια
7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back