ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
αμερικανια
συμφωνω μαζι σου πολυ ωραιο ταξιδι![]()
Και ξαναλέω: πρόσεχεεεεεεε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μαιο έχουμε σε 15 μέρες....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!!κατερινα εσυ που θα πας ολλανδια, προτεινω να πας μαιο μηνα, ειναι ο καλυτερος γιατι η χωρα οργιαζει απο λουλουδια και τουλιπες. να πας και στο keukenhof, απιθανο παρκο![]()
Μάλλον στην καλοκαιρινή μου άδεια με βλέπω..
Melini
Διάσημο μέλος
Γερμανιά και Ολλανδία όμοιες???Οι εξοχές μάλλον τα χωριά της γερμανίας ΘΕΙΚΑ!!!Για αυτό σε ρωτάω!![]()
Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο

με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν?![]()
να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα
η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης 
vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω μπορωΑλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν?![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχομε τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!!
αχ ! γερμανια εχω παει βερολινο, αλλα βαυαρια δεν εχω παει και θελω. και αμβουργο επισης !

stellak
Διάσημο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο.να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωραη μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης
![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο.
για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω.

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε![]()
Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!!

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Ορίστε μερικές φώτο:Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί.![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε μου βγαίνουν με τίποτα!

moukelis
Επιφανές μέλος
7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι.ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια