ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:40 Η ιβανα έγραψε: #41 22-04-09 11:40 κατερινα εσυ που θα πας ολλανδια, προτεινω να πας μαιο μηνα, ειναι ο καλυτερος γιατι η χωρα οργιαζει απο λουλουδια και τουλιπες. να πας και στο keukenhof, απιθανο παρκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #42 22-04-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αμερικανια συμφωνω μαζι σου πολυ ωραιο ταξιδι Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω: πρόσεχεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:42 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #43 22-04-09 11:42 Λοιπόν εγώ η φτωχή έχω ζήσει Ιταλία και πηγαίνω κάθε χρόνο μία ή δύο φορές παλιότερα και 3. Έχω πάει Παρίσι, Πράγα, Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη και το επόμενο ταξίδι θα ήθελα να είναι Άμστερνταμ. Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:43 Η katerina10: #44 22-04-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κατερινα εσυ που θα πας ολλανδια, προτεινω να πας μαιο μηνα, ειναι ο καλυτερος γιατι η χωρα οργιαζει απο λουλουδια και τουλιπες. να πας και στο keukenhof, απιθανο παρκο Click για ανάπτυξη... Μαιο έχουμε σε 15 μέρες....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!!Μάλλον στην καλοκαιρινή μου άδεια με βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #45 22-04-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γερμανιά και Ολλανδία όμοιες???Οι εξοχές μάλλον τα χωριά της γερμανίας ΘΕΙΚΑ!!!Για αυτό σε ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η ιβανα έγραψε: #46 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η vickymoon: #47 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... εγω μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #48 22-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Click για ανάπτυξη... αχ ! γερμανια εχω παει βερολινο, αλλα βαυαρια δεν εχω παει και θελω. και αμβουργο επισης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #49 22-04-09 11:47 Τη Γερμανία δεν την έχω ταξιδέψει παρά μόνο Φρανκφούρτη - Χαϊδελβέργη, αλλά για την Ολλανδία, δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί μου αρέσει πααααρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η vickymoon: #50 22-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Click για ανάπτυξη... μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 22-04-09 11:51 Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:53 Η katerina10: #52 22-04-09 11:53 ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κατερινα εσυ που θα πας ολλανδια, προτεινω να πας μαιο μηνα, ειναι ο καλυτερος γιατι η χωρα οργιαζει απο λουλουδια και τουλιπες. να πας και στο keukenhof, απιθανο παρκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:40 Η stellak έγραψε: #42 22-04-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αμερικανια συμφωνω μαζι σου πολυ ωραιο ταξιδι Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω: πρόσεχεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:42 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #43 22-04-09 11:42 Λοιπόν εγώ η φτωχή έχω ζήσει Ιταλία και πηγαίνω κάθε χρόνο μία ή δύο φορές παλιότερα και 3. Έχω πάει Παρίσι, Πράγα, Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη και το επόμενο ταξίδι θα ήθελα να είναι Άμστερνταμ. Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:43 Η katerina10: #44 22-04-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κατερινα εσυ που θα πας ολλανδια, προτεινω να πας μαιο μηνα, ειναι ο καλυτερος γιατι η χωρα οργιαζει απο λουλουδια και τουλιπες. να πας και στο keukenhof, απιθανο παρκο Click για ανάπτυξη... Μαιο έχουμε σε 15 μέρες....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!!Μάλλον στην καλοκαιρινή μου άδεια με βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #45 22-04-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γερμανιά και Ολλανδία όμοιες???Οι εξοχές μάλλον τα χωριά της γερμανίας ΘΕΙΚΑ!!!Για αυτό σε ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η ιβανα έγραψε: #46 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η vickymoon: #47 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... εγω μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #48 22-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Click για ανάπτυξη... αχ ! γερμανια εχω παει βερολινο, αλλα βαυαρια δεν εχω παει και θελω. και αμβουργο επισης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #49 22-04-09 11:47 Τη Γερμανία δεν την έχω ταξιδέψει παρά μόνο Φρανκφούρτη - Χαϊδελβέργη, αλλά για την Ολλανδία, δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί μου αρέσει πααααρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η vickymoon: #50 22-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Click για ανάπτυξη... μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 22-04-09 11:51 Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:53 Η katerina10: #52 22-04-09 11:53 ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αμερικανια συμφωνω μαζι σου πολυ ωραιο ταξιδι Click για ανάπτυξη... Και ξαναλέω: πρόσεχεεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:42 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #43 22-04-09 11:42 Λοιπόν εγώ η φτωχή έχω ζήσει Ιταλία και πηγαίνω κάθε χρόνο μία ή δύο φορές παλιότερα και 3. Έχω πάει Παρίσι, Πράγα, Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη και το επόμενο ταξίδι θα ήθελα να είναι Άμστερνταμ. Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:43 Η katerina10: #44 22-04-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κατερινα εσυ που θα πας ολλανδια, προτεινω να πας μαιο μηνα, ειναι ο καλυτερος γιατι η χωρα οργιαζει απο λουλουδια και τουλιπες. να πας και στο keukenhof, απιθανο παρκο Click για ανάπτυξη... Μαιο έχουμε σε 15 μέρες....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!!Μάλλον στην καλοκαιρινή μου άδεια με βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #45 22-04-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γερμανιά και Ολλανδία όμοιες???Οι εξοχές μάλλον τα χωριά της γερμανίας ΘΕΙΚΑ!!!Για αυτό σε ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η ιβανα έγραψε: #46 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η vickymoon: #47 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... εγω μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #48 22-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Click για ανάπτυξη... αχ ! γερμανια εχω παει βερολινο, αλλα βαυαρια δεν εχω παει και θελω. και αμβουργο επισης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #49 22-04-09 11:47 Τη Γερμανία δεν την έχω ταξιδέψει παρά μόνο Φρανκφούρτη - Χαϊδελβέργη, αλλά για την Ολλανδία, δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί μου αρέσει πααααρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η vickymoon: #50 22-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Click για ανάπτυξη... μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 22-04-09 11:51 Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:53 Η katerina10: #52 22-04-09 11:53 ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν εγώ η φτωχή έχω ζήσει Ιταλία και πηγαίνω κάθε χρόνο μία ή δύο φορές παλιότερα και 3. Έχω πάει Παρίσι, Πράγα, Βαρκελώνη, Κωνσταντινούπολη και το επόμενο ταξίδι θα ήθελα να είναι Άμστερνταμ. Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:43 Η katerina10: #44 22-04-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κατερινα εσυ που θα πας ολλανδια, προτεινω να πας μαιο μηνα, ειναι ο καλυτερος γιατι η χωρα οργιαζει απο λουλουδια και τουλιπες. να πας και στο keukenhof, απιθανο παρκο Click για ανάπτυξη... Μαιο έχουμε σε 15 μέρες....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!!Μάλλον στην καλοκαιρινή μου άδεια με βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #45 22-04-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γερμανιά και Ολλανδία όμοιες???Οι εξοχές μάλλον τα χωριά της γερμανίας ΘΕΙΚΑ!!!Για αυτό σε ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η ιβανα έγραψε: #46 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η vickymoon: #47 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... εγω μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #48 22-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Click για ανάπτυξη... αχ ! γερμανια εχω παει βερολινο, αλλα βαυαρια δεν εχω παει και θελω. και αμβουργο επισης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #49 22-04-09 11:47 Τη Γερμανία δεν την έχω ταξιδέψει παρά μόνο Φρανκφούρτη - Χαϊδελβέργη, αλλά για την Ολλανδία, δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί μου αρέσει πααααρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η vickymoon: #50 22-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Click για ανάπτυξη... μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 22-04-09 11:51 Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:53 Η katerina10: #52 22-04-09 11:53 ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: κατερινα εσυ που θα πας ολλανδια, προτεινω να πας μαιο μηνα, ειναι ο καλυτερος γιατι η χωρα οργιαζει απο λουλουδια και τουλιπες. να πας και στο keukenhof, απιθανο παρκο Click για ανάπτυξη... Μαιο έχουμε σε 15 μέρες....ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ!!!!Μάλλον στην καλοκαιρινή μου άδεια με βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:45 Η Melini έγραψε: #45 22-04-09 11:45 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γερμανιά και Ολλανδία όμοιες???Οι εξοχές μάλλον τα χωριά της γερμανίας ΘΕΙΚΑ!!!Για αυτό σε ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η ιβανα έγραψε: #46 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η vickymoon: #47 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... εγω μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #48 22-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Click για ανάπτυξη... αχ ! γερμανια εχω παει βερολινο, αλλα βαυαρια δεν εχω παει και θελω. και αμβουργο επισης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #49 22-04-09 11:47 Τη Γερμανία δεν την έχω ταξιδέψει παρά μόνο Φρανκφούρτη - Χαϊδελβέργη, αλλά για την Ολλανδία, δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί μου αρέσει πααααρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η vickymoon: #50 22-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Click για ανάπτυξη... μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 22-04-09 11:51 Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:53 Η katerina10: #52 22-04-09 11:53 ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γερμανιά και Ολλανδία όμοιες???Οι εξοχές μάλλον τα χωριά της γερμανίας ΘΕΙΚΑ!!!Για αυτό σε ρωτάω! Click για ανάπτυξη... Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η ιβανα έγραψε: #46 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η vickymoon: #47 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... εγω μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #48 22-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Click για ανάπτυξη... αχ ! γερμανια εχω παει βερολινο, αλλα βαυαρια δεν εχω παει και θελω. και αμβουργο επισης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #49 22-04-09 11:47 Τη Γερμανία δεν την έχω ταξιδέψει παρά μόνο Φρανκφούρτη - Χαϊδελβέργη, αλλά για την Ολλανδία, δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί μου αρέσει πααααρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η vickymoon: #50 22-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Click για ανάπτυξη... μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 22-04-09 11:51 Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:53 Η katerina10: #52 22-04-09 11:53 ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η vickymoon: #47 22-04-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... εγω μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #48 22-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Click για ανάπτυξη... αχ ! γερμανια εχω παει βερολινο, αλλα βαυαρια δεν εχω παει και θελω. και αμβουργο επισης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #49 22-04-09 11:47 Τη Γερμανία δεν την έχω ταξιδέψει παρά μόνο Φρανκφούρτη - Χαϊδελβέργη, αλλά για την Ολλανδία, δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί μου αρέσει πααααρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η vickymoon: #50 22-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Click για ανάπτυξη... μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 22-04-09 11:51 Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:53 Η katerina10: #52 22-04-09 11:53 ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αλήθεια δεν οργανώνουμε εδώ κάνα ταξιδάκι για όσες μπορούν? Click για ανάπτυξη... εγω μπορω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η ιβανα έγραψε: #48 22-04-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Click για ανάπτυξη... αχ ! γερμανια εχω παει βερολινο, αλλα βαυαρια δεν εχω παει και θελω. και αμβουργο επισης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #49 22-04-09 11:47 Τη Γερμανία δεν την έχω ταξιδέψει παρά μόνο Φρανκφούρτη - Χαϊδελβέργη, αλλά για την Ολλανδία, δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί μου αρέσει πααααρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η vickymoon: #50 22-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Click για ανάπτυξη... μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 22-04-09 11:51 Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:53 Η katerina10: #52 22-04-09 11:53 ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Για μένα στη Γερμανία αξίζει η Βαυαρία και το Μόναχο με τις μπύρες του!!! Επίσης έχει ωραία εξοχή και ευκαιρία για εκδρομή στο κάστρο των παραμυθιών Neuschwanstein!!! Click για ανάπτυξη... αχ ! γερμανια εχω παει βερολινο, αλλα βαυαρια δεν εχω παει και θελω. και αμβουργο επισης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:47 Η stellak έγραψε: #49 22-04-09 11:47 Τη Γερμανία δεν την έχω ταξιδέψει παρά μόνο Φρανκφούρτη - Χαϊδελβέργη, αλλά για την Ολλανδία, δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί μου αρέσει πααααρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η vickymoon: #50 22-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Click για ανάπτυξη... μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 22-04-09 11:51 Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:53 Η katerina10: #52 22-04-09 11:53 ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τη Γερμανία δεν την έχω ταξιδέψει παρά μόνο Φρανκφούρτη - Χαϊδελβέργη, αλλά για την Ολλανδία, δεν θα είμαι αντικειμενική γιατί μου αρέσει πααααρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:50 Η vickymoon: #50 22-04-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Click για ανάπτυξη... μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 22-04-09 11:51 Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:53 Η katerina10: #52 22-04-09 11:53 ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να κανονισουμε, αλλα να δω πως θα συμφωνησουμε στη χωρα η μια θα εχει παει εκει που η αλλη δε θα εχει παει και ουτω καθε εξης Click για ανάπτυξη... μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #51 22-04-09 11:51 Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:53 Η katerina10: #52 22-04-09 11:53 ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:53 Η katerina10: #52 22-04-09 11:53 ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΓΕρμανία είναι όνειρο ζωής να πάω και να ζήσω..έχω πάει Βονη,Στουτγάρδη καμια 3αρια φορές,Ντισελντορφ, Ντουισμπουργκ και στα γύρω μέρη....ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #53 22-04-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μια ωραια ιδεα ειναι να παμε στη τοσκανη ή στο μαροκο. Click για ανάπτυξη... για τοσκανη-φλωρεντια-σιενα ειμαι μεσα σαν τρελη. ειναι και ωραια εποχη. και μαροκο θελω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 11:54 Η PATSOUKAKI: #54 22-04-09 11:54 Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:03 Η Melini έγραψε: #55 22-04-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Από ότι βλέπω Άμστερνταμ θέλουμε οι περισσότερες αλλά εμένα και οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν θα με χάλαγε Click για ανάπτυξη... Εγώ θα έρθω μαζί σας στην Ολλανδία υπό έναν όρο: Θα φύγετε και θα με αφήσετε εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #56 22-04-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Εγώ έχω πάει Λονδίνο και Νάπολη στο εξωτερικό, ενώ Ελλάδα, Μέθανα, Σύρο, Πάρο, Ανδρο, Κύθηρα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ/νικη, Μονεβασιά και έχω γυρήσει όλη τη Μάνη μιας και έχουμε εξοχικό εκεί. Click για ανάπτυξη... Ορίστε μερικές φώτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:10 Η ιβανα έγραψε: #57 22-04-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ορίστε μερικές φώτο: Click για ανάπτυξη... δεν ανεβηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:11 Η PATSOUKAKI: #58 22-04-09 12:11 Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ντρουπη! Εεεεεεεεεεμ, θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί δεν μου βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:14 Η PATSOUKAKI: #59 22-04-09 12:14 Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Α ρε μπλέξιμο!!! Δε μου βγαίνουν με τίποτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:17 Η moukelis έγραψε: #60 22-04-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποτε λετε? μηνα εννοω...σκωτια πρεπει να ειναι προς ιουνιο καλα, φθινοπωρο μην πατε, λογικα θα βρεχει συνεχεια Click για ανάπτυξη... 7 Ιουλιου θα παμε.Μην το λες,ειναι λιγο και θεμα τυχης,και Λονδινο Χριστουγεννα πηγαμε και ειχε απλα κρυο,ουτε βροχη ουτε χιονι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.