ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:18 Η ιβανα έγραψε: #61 22-04-09 12:18 σκεφτειτε και την πορτογαλια, πρεπει να ειναι ωραια και σχετικα φτηνα. τι λετε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:31 Η ria23 έγραψε: #62 22-04-09 12:31 αρε Ιωαννα!!!!!μακαρι να πας παντου... εγω εχω παει αμερικη..N.Y, n.jersey,astoria,μανχαταν..κτλ..ειχα παει πριν πεσουν οι διδυμοι πυργοι ..η γκαντεμω μολις εφυγα μετα απο λιγο πεσαν. δεν τρελαθηκα και δεν νομιζω να ξαναπαω καθως θα πεσει και το empire state θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #63 22-04-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σκεφτειτε και την πορτογαλια, πρεπει να ειναι ωραια και σχετικα φτηνα. τι λετε ? Click για ανάπτυξη... Καλή και η Πορτογαλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #64 22-04-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αρε Ιωαννα!!!!!μακαρι να πας παντου... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ! ολοι μας να παμε παντου, τα ταξιδια ειναι μεγαλη κ....λα ! αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η ιβανα έγραψε: #65 22-04-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλή και η Πορτογαλία. Click για ανάπτυξη... αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η vickymoon: #66 22-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #67 22-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Click για ανάπτυξη... βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #68 22-04-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:11 Η Raktia έγραψε: #69 22-04-09 14:11 Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #70 22-04-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... και που να σκασουν και τιποτα ωραιες φωτος απο καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:22 Η Μυρτω4038: #71 22-04-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια! Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #72 22-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σκεφτειτε και την πορτογαλια, πρεπει να ειναι ωραια και σχετικα φτηνα. τι λετε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:31 Η ria23 έγραψε: #62 22-04-09 12:31 αρε Ιωαννα!!!!!μακαρι να πας παντου... εγω εχω παει αμερικη..N.Y, n.jersey,astoria,μανχαταν..κτλ..ειχα παει πριν πεσουν οι διδυμοι πυργοι ..η γκαντεμω μολις εφυγα μετα απο λιγο πεσαν. δεν τρελαθηκα και δεν νομιζω να ξαναπαω καθως θα πεσει και το empire state θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #63 22-04-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σκεφτειτε και την πορτογαλια, πρεπει να ειναι ωραια και σχετικα φτηνα. τι λετε ? Click για ανάπτυξη... Καλή και η Πορτογαλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #64 22-04-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αρε Ιωαννα!!!!!μακαρι να πας παντου... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ! ολοι μας να παμε παντου, τα ταξιδια ειναι μεγαλη κ....λα ! αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η ιβανα έγραψε: #65 22-04-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλή και η Πορτογαλία. Click για ανάπτυξη... αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η vickymoon: #66 22-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #67 22-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Click για ανάπτυξη... βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #68 22-04-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:11 Η Raktia έγραψε: #69 22-04-09 14:11 Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #70 22-04-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... και που να σκασουν και τιποτα ωραιες φωτος απο καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:22 Η Μυρτω4038: #71 22-04-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια! Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #72 22-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αρε Ιωαννα!!!!!μακαρι να πας παντου... εγω εχω παει αμερικη..N.Y, n.jersey,astoria,μανχαταν..κτλ..ειχα παει πριν πεσουν οι διδυμοι πυργοι ..η γκαντεμω μολις εφυγα μετα απο λιγο πεσαν. δεν τρελαθηκα και δεν νομιζω να ξαναπαω καθως θα πεσει και το empire state θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #63 22-04-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σκεφτειτε και την πορτογαλια, πρεπει να ειναι ωραια και σχετικα φτηνα. τι λετε ? Click για ανάπτυξη... Καλή και η Πορτογαλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #64 22-04-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αρε Ιωαννα!!!!!μακαρι να πας παντου... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ! ολοι μας να παμε παντου, τα ταξιδια ειναι μεγαλη κ....λα ! αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η ιβανα έγραψε: #65 22-04-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλή και η Πορτογαλία. Click για ανάπτυξη... αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η vickymoon: #66 22-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #67 22-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Click για ανάπτυξη... βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #68 22-04-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:11 Η Raktia έγραψε: #69 22-04-09 14:11 Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #70 22-04-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... και που να σκασουν και τιποτα ωραιες φωτος απο καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:22 Η Μυρτω4038: #71 22-04-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια! Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #72 22-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: σκεφτειτε και την πορτογαλια, πρεπει να ειναι ωραια και σχετικα φτηνα. τι λετε ? Click για ανάπτυξη... Καλή και η Πορτογαλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:34 Η ιβανα έγραψε: #64 22-04-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ria23: αρε Ιωαννα!!!!!μακαρι να πας παντου... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ! ολοι μας να παμε παντου, τα ταξιδια ειναι μεγαλη κ....λα ! αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η ιβανα έγραψε: #65 22-04-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλή και η Πορτογαλία. Click για ανάπτυξη... αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η vickymoon: #66 22-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #67 22-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Click για ανάπτυξη... βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #68 22-04-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:11 Η Raktia έγραψε: #69 22-04-09 14:11 Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #70 22-04-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... και που να σκασουν και τιποτα ωραιες φωτος απο καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:22 Η Μυρτω4038: #71 22-04-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια! Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #72 22-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: αρε Ιωαννα!!!!!μακαρι να πας παντου... Click για ανάπτυξη... ευχαριστω ! ολοι μας να παμε παντου, τα ταξιδια ειναι μεγαλη κ....λα ! αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:36 Η ιβανα έγραψε: #65 22-04-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλή και η Πορτογαλία. Click για ανάπτυξη... αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η vickymoon: #66 22-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #67 22-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Click για ανάπτυξη... βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #68 22-04-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:11 Η Raktia έγραψε: #69 22-04-09 14:11 Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #70 22-04-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... και που να σκασουν και τιποτα ωραιες φωτος απο καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:22 Η Μυρτω4038: #71 22-04-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια! Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #72 22-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλή και η Πορτογαλία. Click για ανάπτυξη... αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:40 Η vickymoon: #66 22-04-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #67 22-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Click για ανάπτυξη... βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #68 22-04-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:11 Η Raktia έγραψε: #69 22-04-09 14:11 Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #70 22-04-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... και που να σκασουν και τιποτα ωραιες φωτος απο καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:22 Η Μυρτω4038: #71 22-04-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια! Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #72 22-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 12:43 Η ιβανα έγραψε: #67 22-04-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Click για ανάπτυξη... βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #68 22-04-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:11 Η Raktia έγραψε: #69 22-04-09 14:11 Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #70 22-04-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... και που να σκασουν και τιποτα ωραιες φωτος απο καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:22 Η Μυρτω4038: #71 22-04-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια! Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #72 22-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εκτος απο το που ειναι και το πότε???? Click για ανάπτυξη... βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 13:51 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #68 22-04-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:11 Η Raktia έγραψε: #69 22-04-09 14:11 Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #70 22-04-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... και που να σκασουν και τιποτα ωραιες φωτος απο καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:22 Η Μυρτω4038: #71 22-04-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια! Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #72 22-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος. Click για ανάπτυξη... Σωστή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:11 Η Raktia έγραψε: #69 22-04-09 14:11 Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #70 22-04-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... και που να σκασουν και τιποτα ωραιες φωτος απο καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:22 Η Μυρτω4038: #71 22-04-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια! Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #72 22-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #70 22-04-09 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... και που να σκασουν και τιποτα ωραιες φωτος απο καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:22 Η Μυρτω4038: #71 22-04-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια! Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #72 22-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... και που να σκασουν και τιποτα ωραιες φωτος απο καμια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:22 Η Μυρτω4038: #71 22-04-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια! Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #72 22-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας . Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό!Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε? Click για ανάπτυξη... Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια! Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:25 Η ιβανα έγραψε: #72 22-04-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε? Πρακτόρισα δική μας έχουμε! Click για ανάπτυξη... εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 14:54 Η Raktia έγραψε: #73 22-04-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα (για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..) Click για ανάπτυξη... Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:05 Η catlover έγραψε: #74 22-04-09 16:05 Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:07 Η konstans έγραψε: #75 22-04-09 16:07 Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω πως ναι, αλλά γιατί δεν μπαίνετε στα city sightseeing να τις κλείσετε μόνοι σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:11 Η catlover έγραψε: #76 22-04-09 16:11 Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό είναι ανοιχτό λεωφορείο και σε πάει εντός της πόλης, απ'ότι κατάλαβα. Εμείς θέλουμε να πάμε για παράδειγμα στο Κάρλοβυ Βάρυ, που είναι πολλά χλμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:29 Η ria23 έγραψε: #77 22-04-09 16:29 επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #78 22-04-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες.. Click για ανάπτυξη... A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:56 Η vickymoon: #79 22-04-09 16:56 Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από catlover: Κορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές? Click για ανάπτυξη... ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 22 Απριλίου 2009 στις 16:58 Η vickymoon: #80 22-04-09 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!! Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω! Click για ανάπτυξη... μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.