ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
εγω εχω παει αμερικη..N.Y, n.jersey,astoria,μανχαταν..κτλ..ειχα παει πριν πεσουν οι διδυμοι πυργοι ..η γκαντεμω μολις εφυγα μετα απο λιγο πεσαν.

δεν τρελαθηκα και δεν νομιζω να ξαναπαω καθως θα πεσει και το empire state

θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
σκεφτειτε και την πορτογαλια, πρεπει να ειναι ωραια και σχετικα φτηνα. τι λετε ?![]()
Καλή και η Πορτογαλία
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
αρε Ιωαννα!!!!!μακαρι να πας παντου...
ευχαριστω ! ολοι μας να παμε παντου, τα ταξιδια ειναι μεγαλη κ....λα !
αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια. 
ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλή και η Πορτογαλία.
αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε?

vickymoon
Διάσημο μέλος
εκτος απο το που ειναι και το πότε????αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε?![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
εκτος απο το που ειναι και το πότε????![]()
βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
βασικα για μενα -ελπιζω να συμφωνειτε ολοι- τελεια εποχη για ταξιδια γενικοτερα ειναι ο μαιος, η και ο ιουνιος.![]()
Σωστή

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας.

και που να σκασουν και τιποτα ωραιες φωτος απο καμια
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λίγο οξύμωρο για γατοσάιτ... αλλά έχω σκυλιάσει από την ζήλια μου τόση ώρα που διαβάζω για τα ταξίδια σας.

Πολύ καλό!

Και εγώ ΖΗΛΕΥΩ πολύ!!!
θελω τρελα ομως να παω Αιγυπτο..![]()
αιγυπτο θελω και εγω πολυ. και ειναι σχετικα προσιτο ταξιδι, οχι πολυ ακριβο, και οχι μακρια.![]()
αχ τελεια ! λετε να μαζευτουμε και να παμε?![]()
Η Αίγυπτος είναι και δικό μου όνειρο εδώ και χρόνια!

Μιά που η γάτα είχε και έχει ξεχωριστή θέση στην Αίγυπτο, και μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε?

Πρακτόρισα δική μας έχουμε!

ιβανα
Επιφανές μέλος
μιά που είμαστε γατοφόρουμ... τί λέτε το τολμάμε?
Πρακτόρισα δική μας έχουμε!![]()
εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα
(για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παντως αν κανονιστει για αιγυπτο ειμαι μεσα(για σχεδον παντου ειμαι μεσα βεβαια..)
Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!!
Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω!

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
επειδη το σπουδαζω το πραγμα (διοικηση τουρ.επιχειρησεων)..δεν μας λενε αδικα τουριστες..λοιπον υπαρχουν πρακτορια στα οποια υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα για αξιοθεατα μεσα και εξω στην πολη..επισης υπαρχουν πρακτορεια που φτιαχνεις εσυ το καταλληλο προγραμμα και τι σου αρεσει σε σχεση με το τι θελεις να επισκευτεις..τελος μπορεις να μιλησεις και με πρακτορειο στην συγκεκριμενη χωρα που θα πας για το αν υπαρχουν οργανωμενες εκδρομες με πουλμαν στις γυρω περιοχες ..μπορεις να παρεις σε καποιο πρακτορειο τηλεφωνο ειτε εδω ειτε εκει και να ζητησεις το πακετο μονο με τα αξιοθεατα...συνηθως πακετο θα βρεις μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο αλλα λογω οτι υπαρχει μεγαλο θεμα με τον τουρισμο τελευταια πιστευω οτι μπορειτε να βρειτε οργανωμενες μονοημερες εκδρομες..
A πουλάκι μου και εσύ Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων σπουδάζεις? Welcome to the club να φας καλά και εσύ

vickymoon
Διάσημο μέλος
ναι μπορεις αλλα θα ειναι στα αγγλικα. αν θες να σου πω λεπτομεριες στειλε μου πμ το τηλεφωνο σουΚορίτσια ανοίξατε το κατάλληλο θέμα και είχα απελπιστεί. Κανονίσαμε να πάμε 8ημερο ταξιδάκι Βιέννη-Πράγα στις 30/4, χωρίς ταξιδιωτικό πρακτορείο και έχω προβληματιστεί για το εξής. Θέλουμε να κάνουμε τις εκδρομές που κάνουν και τα πρακτορεία σε αξιοθέατα και δεν ξέρω που θα βρούμε πούλμαν για να πάμε και πόσο θα πληρώσουμε. Μπορούμε να κανονίσουμε με κάποιο πρακτορείο μόνο για τις εκδρομές?
vickymoon
Διάσημο μέλος
μη το γελας καθολου. φανταζεσαι να ερθει καποιος απο το αινταχο στα καμμενα βουρλα τι εξωτικο μερος θα του φανει??Κι εγώ, κι εγώ, κι εγώ!!!!
Αχ αχ αχ, πάρτε με και μένα. Όπου να'ναι, και Καμενα Βούρλα πάω!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool