ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πηγα περσι...και στο Μαραθι...ΠΑΝΕΜΟΡΦΑθελω πολυ να παω συμη, εχω ακουσει τα καλυτερα
γενικα τα δωδεκανησα εινια κουκλακια νησια, εγω πηγα λερο πριν 2 χρονια και ενθουσιαστηκα. ναι λερο ! ειναι πανεμορφο νησι και πολυ παρεξηγημενο. και οι λειψοι υπεροχοι, τα νερα του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
απο το αρχαιολογικο μουσειο της Ερμουπολης
Φυσικα απαγορευοταν η φωτογραφηση![]()

Έτσι έτσι!!!!

Υπάρχει κάποια οργάνωση εκεί; Πραγματικά όπου και να γυρίσεις υπάρχουν από 2 και πάνω γάτες. Βέβαια μου έλεγαν κάποιοι κάτοικοι ότι μια εποχή είχαν κάνει μια εκκαθάριση κάποιοι καλοθελητές και είχαν στείλει πολλές. Και έκτοτε έχουν περιοριστεί λιγάκι και κάνουν και κάποιες στειρώσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
τα βαπορια ε?εκει μενουμε...
Στοχος μολις αποκαταστησουμε τα καμαρια μας με τις σπουδες τους να παμε εκει...
Όταν έρθεις, θυμίσου να σου δώσω κάτι ράτζα που έχω για να με φιλοξενείτε...

Κι εκείνο το πανέφορφο εστιατόριο που είναι πάνω στο κύμα, πώς το λένε βρε Γιούλη;; Εμείς έχουμε σπίτι στην Πάρο, λόγω καταγωγής του Πέτρου. Όμορφο νησί, δε λέω, αλλά πολλή ξέρα βρε παιδί μου, και ούτε ένα δέντρο... προτιμώ τα πράσινα νησιά και το βουνό... αγαπημένο μου νησί στο Αιγαίο είναι η Σάμος!! Και δυστυχώς την επισκέφθηκα μετά τις μεγάλες πυρκαγιές, φαντάζομαι ότι πριν θα ήταν ακόμα ομορφότερη.
marzep
Δραστήριο μέλος

Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη

.Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου.
ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ??????
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καθολου! Να ερθουμε κι εμεις?Παρακολουθω το θεμα κι οσο ερχονται καινουργια μηνυματα,οι τασεις φυγης που εχω πολλαπλασιαζονται.......................
Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη.
Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου.
ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ??????

Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος?
π.χ. στη Συρο
που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? 

ιβανα
Επιφανές μέλος
Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη.
Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου.
ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ??????
και εγω πεθαινω για αγονη γραμμη..αγνη και παρθενα ομορφια σε ολο της το μεγαλειο.
και εγω θελω 4588752693214568787 μερες αδεια για διακοπες.

Α ! και 45478945121.00000000000 ευρω για να παω παντου. ευχαριστω

ιβανα
Επιφανές μέλος
καθολου! Να ερθουμε κι εμεις?
Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος?
π.χ. στη Συροπου εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες?
![]()
ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Π
Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!
Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο.

Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Που??? Ποτε??? Για λεγε!!!ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ?
εχεις παει πιο βορεια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Που??? Ποτε??? Για λεγε!!!![]()
επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντιαεπεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε.![]()

παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια![]()
και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε?

marzep
Δραστήριο μέλος
Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω...........................Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο.Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται.
Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ.......
(ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο.
ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια
παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα
![]()
τελειο !

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ...η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ?
εχεις παει πιο βορεια?
ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο

Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι

Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω...........................
Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ.......
(ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο.
ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε
![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο![]()
εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω...
Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω..

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω...![]()
Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω..![]()
αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι
Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!!To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
εκει μενουμε...