ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #121 23-04-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θελω πολυ να παω συμη, εχω ακουσει τα καλυτερα γενικα τα δωδεκανησα εινια κουκλακια νησια, εγω πηγα λερο πριν 2 χρονια και ενθουσιαστηκα. ναι λερο ! ειναι πανεμορφο νησι και πολυ παρεξηγημενο. και οι λειψοι υπεροχοι, τα νερα του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! Click για ανάπτυξη... πηγα περσι...και στο Μαραθι...ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:32 Η Raktia έγραψε: #122 23-04-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο το αρχαιολογικο μουσειο της Ερμουπολης Φυσικα απαγορευοταν η φωτογραφηση Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι!!!! Υπάρχει κάποια οργάνωση εκεί; Πραγματικά όπου και να γυρίσεις υπάρχουν από 2 και πάνω γάτες. Βέβαια μου έλεγαν κάποιοι κάτοικοι ότι μια εποχή είχαν κάνει μια εκκαθάριση κάποιοι καλοθελητές και είχαν στείλει πολλές. Και έκτοτε έχουν περιοριστεί λιγάκι και κάνουν και κάποιες στειρώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η Melini έγραψε: #123 23-04-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα βαπορια ε? εκει μενουμε... Στοχος μολις αποκαταστησουμε τα καμαρια μας με τις σπουδες τους να παμε εκει... Click για ανάπτυξη... Όταν έρθεις, θυμίσου να σου δώσω κάτι ράτζα που έχω για να με φιλοξενείτε... Κι εκείνο το πανέφορφο εστιατόριο που είναι πάνω στο κύμα, πώς το λένε βρε Γιούλη;; Εμείς έχουμε σπίτι στην Πάρο, λόγω καταγωγής του Πέτρου. Όμορφο νησί, δε λέω, αλλά πολλή ξέρα βρε παιδί μου, και ούτε ένα δέντρο... προτιμώ τα πράσινα νησιά και το βουνό... αγαπημένο μου νησί στο Αιγαίο είναι η Σάμος!! Και δυστυχώς την επισκέφθηκα μετά τις μεγάλες πυρκαγιές, φαντάζομαι ότι πριν θα ήταν ακόμα ομορφότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:40 Η marzep έγραψε: #124 23-04-09 10:40 Παρακολουθω το θεμα κι οσο ερχονται καινουργια μηνυματα,οι τασεις φυγης που εχω πολλαπλασιαζονται....................... Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #125 23-04-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Παρακολουθω το θεμα κι οσο ερχονται καινουργια μηνυματα,οι τασεις φυγης που εχω πολλαπλασιαζονται....................... Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η ιβανα έγραψε: #126 23-04-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... και εγω πεθαινω για αγονη γραμμη..αγνη και παρθενα ομορφια σε ολο της το μεγαλειο. και εγω θελω 4588752693214568787 μερες αδεια για διακοπες. Α ! και 45478945121.00000000000 ευρω για να παω παντου. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η ιβανα έγραψε: #127 23-04-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Click για ανάπτυξη... ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Raktia έγραψε: #128 23-04-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Π Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης! Click για ανάπτυξη... Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Ceres Victoria: #129 23-04-09 10:47 μερικες φωτογραφιες απο vancouver, bc (οτι εχω στο λαπτοπ μου, οι υπολοιπες ειναι σε dvd και βαριεμαι να ψαχνω). Η τελευταια ειναι απο τα γυρισματα της ταινιας xmen wolverine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2012 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 23-04-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Click για ανάπτυξη... Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #131 23-04-09 10:50 ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #132 23-04-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θελω πολυ να παω συμη, εχω ακουσει τα καλυτερα γενικα τα δωδεκανησα εινια κουκλακια νησια, εγω πηγα λερο πριν 2 χρονια και ενθουσιαστηκα. ναι λερο ! ειναι πανεμορφο νησι και πολυ παρεξηγημενο. και οι λειψοι υπεροχοι, τα νερα του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! Click για ανάπτυξη... πηγα περσι...και στο Μαραθι...ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:32 Η Raktia έγραψε: #122 23-04-09 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο το αρχαιολογικο μουσειο της Ερμουπολης Φυσικα απαγορευοταν η φωτογραφηση Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι!!!! Υπάρχει κάποια οργάνωση εκεί; Πραγματικά όπου και να γυρίσεις υπάρχουν από 2 και πάνω γάτες. Βέβαια μου έλεγαν κάποιοι κάτοικοι ότι μια εποχή είχαν κάνει μια εκκαθάριση κάποιοι καλοθελητές και είχαν στείλει πολλές. Και έκτοτε έχουν περιοριστεί λιγάκι και κάνουν και κάποιες στειρώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η Melini έγραψε: #123 23-04-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα βαπορια ε? εκει μενουμε... Στοχος μολις αποκαταστησουμε τα καμαρια μας με τις σπουδες τους να παμε εκει... Click για ανάπτυξη... Όταν έρθεις, θυμίσου να σου δώσω κάτι ράτζα που έχω για να με φιλοξενείτε... Κι εκείνο το πανέφορφο εστιατόριο που είναι πάνω στο κύμα, πώς το λένε βρε Γιούλη;; Εμείς έχουμε σπίτι στην Πάρο, λόγω καταγωγής του Πέτρου. Όμορφο νησί, δε λέω, αλλά πολλή ξέρα βρε παιδί μου, και ούτε ένα δέντρο... προτιμώ τα πράσινα νησιά και το βουνό... αγαπημένο μου νησί στο Αιγαίο είναι η Σάμος!! Και δυστυχώς την επισκέφθηκα μετά τις μεγάλες πυρκαγιές, φαντάζομαι ότι πριν θα ήταν ακόμα ομορφότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:40 Η marzep έγραψε: #124 23-04-09 10:40 Παρακολουθω το θεμα κι οσο ερχονται καινουργια μηνυματα,οι τασεις φυγης που εχω πολλαπλασιαζονται....................... Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #125 23-04-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Παρακολουθω το θεμα κι οσο ερχονται καινουργια μηνυματα,οι τασεις φυγης που εχω πολλαπλασιαζονται....................... Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η ιβανα έγραψε: #126 23-04-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... και εγω πεθαινω για αγονη γραμμη..αγνη και παρθενα ομορφια σε ολο της το μεγαλειο. και εγω θελω 4588752693214568787 μερες αδεια για διακοπες. Α ! και 45478945121.00000000000 ευρω για να παω παντου. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η ιβανα έγραψε: #127 23-04-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Click για ανάπτυξη... ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Raktia έγραψε: #128 23-04-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Π Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης! Click για ανάπτυξη... Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Ceres Victoria: #129 23-04-09 10:47 μερικες φωτογραφιες απο vancouver, bc (οτι εχω στο λαπτοπ μου, οι υπολοιπες ειναι σε dvd και βαριεμαι να ψαχνω). Η τελευταια ειναι απο τα γυρισματα της ταινιας xmen wolverine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2012 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 23-04-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Click για ανάπτυξη... Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #131 23-04-09 10:50 ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #132 23-04-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: απο το αρχαιολογικο μουσειο της Ερμουπολης Φυσικα απαγορευοταν η φωτογραφηση Click για ανάπτυξη... Έτσι έτσι!!!! Υπάρχει κάποια οργάνωση εκεί; Πραγματικά όπου και να γυρίσεις υπάρχουν από 2 και πάνω γάτες. Βέβαια μου έλεγαν κάποιοι κάτοικοι ότι μια εποχή είχαν κάνει μια εκκαθάριση κάποιοι καλοθελητές και είχαν στείλει πολλές. Και έκτοτε έχουν περιοριστεί λιγάκι και κάνουν και κάποιες στειρώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:33 Η Melini έγραψε: #123 23-04-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα βαπορια ε? εκει μενουμε... Στοχος μολις αποκαταστησουμε τα καμαρια μας με τις σπουδες τους να παμε εκει... Click για ανάπτυξη... Όταν έρθεις, θυμίσου να σου δώσω κάτι ράτζα που έχω για να με φιλοξενείτε... Κι εκείνο το πανέφορφο εστιατόριο που είναι πάνω στο κύμα, πώς το λένε βρε Γιούλη;; Εμείς έχουμε σπίτι στην Πάρο, λόγω καταγωγής του Πέτρου. Όμορφο νησί, δε λέω, αλλά πολλή ξέρα βρε παιδί μου, και ούτε ένα δέντρο... προτιμώ τα πράσινα νησιά και το βουνό... αγαπημένο μου νησί στο Αιγαίο είναι η Σάμος!! Και δυστυχώς την επισκέφθηκα μετά τις μεγάλες πυρκαγιές, φαντάζομαι ότι πριν θα ήταν ακόμα ομορφότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:40 Η marzep έγραψε: #124 23-04-09 10:40 Παρακολουθω το θεμα κι οσο ερχονται καινουργια μηνυματα,οι τασεις φυγης που εχω πολλαπλασιαζονται....................... Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #125 23-04-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Παρακολουθω το θεμα κι οσο ερχονται καινουργια μηνυματα,οι τασεις φυγης που εχω πολλαπλασιαζονται....................... Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η ιβανα έγραψε: #126 23-04-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... και εγω πεθαινω για αγονη γραμμη..αγνη και παρθενα ομορφια σε ολο της το μεγαλειο. και εγω θελω 4588752693214568787 μερες αδεια για διακοπες. Α ! και 45478945121.00000000000 ευρω για να παω παντου. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η ιβανα έγραψε: #127 23-04-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Click για ανάπτυξη... ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Raktia έγραψε: #128 23-04-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Π Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης! Click για ανάπτυξη... Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Ceres Victoria: #129 23-04-09 10:47 μερικες φωτογραφιες απο vancouver, bc (οτι εχω στο λαπτοπ μου, οι υπολοιπες ειναι σε dvd και βαριεμαι να ψαχνω). Η τελευταια ειναι απο τα γυρισματα της ταινιας xmen wolverine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2012 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 23-04-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Click για ανάπτυξη... Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #131 23-04-09 10:50 ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #132 23-04-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα βαπορια ε? εκει μενουμε... Στοχος μολις αποκαταστησουμε τα καμαρια μας με τις σπουδες τους να παμε εκει... Click για ανάπτυξη... Όταν έρθεις, θυμίσου να σου δώσω κάτι ράτζα που έχω για να με φιλοξενείτε... Κι εκείνο το πανέφορφο εστιατόριο που είναι πάνω στο κύμα, πώς το λένε βρε Γιούλη;; Εμείς έχουμε σπίτι στην Πάρο, λόγω καταγωγής του Πέτρου. Όμορφο νησί, δε λέω, αλλά πολλή ξέρα βρε παιδί μου, και ούτε ένα δέντρο... προτιμώ τα πράσινα νησιά και το βουνό... αγαπημένο μου νησί στο Αιγαίο είναι η Σάμος!! Και δυστυχώς την επισκέφθηκα μετά τις μεγάλες πυρκαγιές, φαντάζομαι ότι πριν θα ήταν ακόμα ομορφότερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:40 Η marzep έγραψε: #124 23-04-09 10:40 Παρακολουθω το θεμα κι οσο ερχονται καινουργια μηνυματα,οι τασεις φυγης που εχω πολλαπλασιαζονται....................... Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #125 23-04-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Παρακολουθω το θεμα κι οσο ερχονται καινουργια μηνυματα,οι τασεις φυγης που εχω πολλαπλασιαζονται....................... Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η ιβανα έγραψε: #126 23-04-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... και εγω πεθαινω για αγονη γραμμη..αγνη και παρθενα ομορφια σε ολο της το μεγαλειο. και εγω θελω 4588752693214568787 μερες αδεια για διακοπες. Α ! και 45478945121.00000000000 ευρω για να παω παντου. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η ιβανα έγραψε: #127 23-04-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Click για ανάπτυξη... ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Raktia έγραψε: #128 23-04-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Π Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης! Click για ανάπτυξη... Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Ceres Victoria: #129 23-04-09 10:47 μερικες φωτογραφιες απο vancouver, bc (οτι εχω στο λαπτοπ μου, οι υπολοιπες ειναι σε dvd και βαριεμαι να ψαχνω). Η τελευταια ειναι απο τα γυρισματα της ταινιας xmen wolverine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2012 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 23-04-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Click για ανάπτυξη... Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #131 23-04-09 10:50 ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #132 23-04-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρακολουθω το θεμα κι οσο ερχονται καινουργια μηνυματα,οι τασεις φυγης που εχω πολλαπλασιαζονται....................... Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #125 23-04-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Παρακολουθω το θεμα κι οσο ερχονται καινουργια μηνυματα,οι τασεις φυγης που εχω πολλαπλασιαζονται....................... Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η ιβανα έγραψε: #126 23-04-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... και εγω πεθαινω για αγονη γραμμη..αγνη και παρθενα ομορφια σε ολο της το μεγαλειο. και εγω θελω 4588752693214568787 μερες αδεια για διακοπες. Α ! και 45478945121.00000000000 ευρω για να παω παντου. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η ιβανα έγραψε: #127 23-04-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Click για ανάπτυξη... ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Raktia έγραψε: #128 23-04-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Π Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης! Click για ανάπτυξη... Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Ceres Victoria: #129 23-04-09 10:47 μερικες φωτογραφιες απο vancouver, bc (οτι εχω στο λαπτοπ μου, οι υπολοιπες ειναι σε dvd και βαριεμαι να ψαχνω). Η τελευταια ειναι απο τα γυρισματα της ταινιας xmen wolverine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2012 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 23-04-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Click για ανάπτυξη... Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #131 23-04-09 10:50 ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #132 23-04-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Παρακολουθω το θεμα κι οσο ερχονται καινουργια μηνυματα,οι τασεις φυγης που εχω πολλαπλασιαζονται....................... Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η ιβανα έγραψε: #126 23-04-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... και εγω πεθαινω για αγονη γραμμη..αγνη και παρθενα ομορφια σε ολο της το μεγαλειο. και εγω θελω 4588752693214568787 μερες αδεια για διακοπες. Α ! και 45478945121.00000000000 ευρω για να παω παντου. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η ιβανα έγραψε: #127 23-04-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Click για ανάπτυξη... ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Raktia έγραψε: #128 23-04-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Π Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης! Click για ανάπτυξη... Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Ceres Victoria: #129 23-04-09 10:47 μερικες φωτογραφιες απο vancouver, bc (οτι εχω στο λαπτοπ μου, οι υπολοιπες ειναι σε dvd και βαριεμαι να ψαχνω). Η τελευταια ειναι απο τα γυρισματα της ταινιας xmen wolverine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2012 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 23-04-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Click για ανάπτυξη... Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #131 23-04-09 10:50 ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #132 23-04-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης!Αναφη,Δονουσα,Ηρακλεια,Σχοινουσα,Αρκιοι,Γαυδος,Αγαθονησι και παρε μου την ψυχη. Θελω να φυγω,να παω διακοπες μαι να γυρισω κατα τις αρχες Οκτωβριου. ΠΕΙΡΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ?????? Click για ανάπτυξη... και εγω πεθαινω για αγονη γραμμη..αγνη και παρθενα ομορφια σε ολο της το μεγαλειο. και εγω θελω 4588752693214568787 μερες αδεια για διακοπες. Α ! και 45478945121.00000000000 ευρω για να παω παντου. ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:45 Η ιβανα έγραψε: #127 23-04-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Click για ανάπτυξη... ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Raktia έγραψε: #128 23-04-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Π Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης! Click για ανάπτυξη... Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Ceres Victoria: #129 23-04-09 10:47 μερικες φωτογραφιες απο vancouver, bc (οτι εχω στο λαπτοπ μου, οι υπολοιπες ειναι σε dvd και βαριεμαι να ψαχνω). Η τελευταια ειναι απο τα γυρισματα της ταινιας xmen wolverine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2012 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 23-04-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Click για ανάπτυξη... Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #131 23-04-09 10:50 ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #132 23-04-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καθολου! Να ερθουμε κι εμεις? Καλε γιατι δεν οργανωνουμε μια ομαδικη εξορμηση τωρα που ανοιγει ο καιρος? π.χ. στη Συρο που εχει συχνα δρομολογια και πολλες γατες? Click για ανάπτυξη... ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Raktia έγραψε: #128 23-04-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Π Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης! Click για ανάπτυξη... Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Ceres Victoria: #129 23-04-09 10:47 μερικες φωτογραφιες απο vancouver, bc (οτι εχω στο λαπτοπ μου, οι υπολοιπες ειναι σε dvd και βαριεμαι να ψαχνω). Η τελευταια ειναι απο τα γυρισματα της ταινιας xmen wolverine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2012 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 23-04-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Click για ανάπτυξη... Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #131 23-04-09 10:50 ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #132 23-04-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Π Στην ελλαδα δηλωνω λατρης της αγονης γραμμης! Click για ανάπτυξη... Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:47 Η Ceres Victoria: #129 23-04-09 10:47 μερικες φωτογραφιες απο vancouver, bc (οτι εχω στο λαπτοπ μου, οι υπολοιπες ειναι σε dvd και βαριεμαι να ψαχνω). Η τελευταια ειναι απο τα γυρισματα της ταινιας xmen wolverine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουλίου 2012 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 23-04-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Click για ανάπτυξη... Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #131 23-04-09 10:50 ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #132 23-04-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μερικες φωτογραφιες απο vancouver, bc (οτι εχω στο λαπτοπ μου, οι υπολοιπες ειναι σε dvd και βαριεμαι να ψαχνω). Η τελευταια ειναι απο τα γυρισματα της ταινιας xmen wolverine Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #130 23-04-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Click για ανάπτυξη... Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #131 23-04-09 10:50 ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #132 23-04-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ποια συρο ! εδω κανονιζουμε εξωτερικο ! πηγαινε στα προηγουμενα ποστς Click για ανάπτυξη... Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:50 Η ιβανα έγραψε: #131 23-04-09 10:50 ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #132 23-04-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:52 Η ιβανα έγραψε: #132 23-04-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Που??? Ποτε??? Για λεγε!!! Click για ανάπτυξη... επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #133 23-04-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επεσαν προτασεις για αιγυπτο, μαροκο, τοσκανη-σιενα-φλωρεντια, και πορτογαλια. για μαιο η ιουνιο. αντε να δουμε. Click για ανάπτυξη... Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #134 23-04-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια Click για ανάπτυξη... και εγω γουσταρω, μεσα ! να δουμε αν θα γινει ομως τελικα...μηπως να παμε για καφε να το οργανωσουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:56 Η marzep έγραψε: #135 23-04-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Έχω κάτι οικοπεδάκια στην Γαύδο. Δεν έχουν τίποτα, ούτε καν παροχή νερού ή ηλεκτρικού. Πιο άγονα ΔΕΝ γινεται. Click για ανάπτυξη... Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #136 23-04-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ψηφιζω την επαρχια της Τοσκανης και Φλωρεντια παρε κι ενα παλατι Πορτογαλλικο τωρα Click για ανάπτυξη... τελειο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 10:59 Η Ceres Victoria: #137 23-04-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο, και κρυο ! το βανκουβερ... η αλασκα ειναι κοντα σας η ειπα κοτσανα ? εχεις παει πιο βορεια? Click για ανάπτυξη... ναι διπλα ειναι, μπορεις να πας οδικως (θα παρει κατι μερες), αεροπορικως ή κρουαζιερα με πλοιο απο τον μαιο ως τον σεπτεμβρη. Δεν εχω παει καθολου προς τα πανω. Εχει πολλα βουνα και αν πας χειμωνα, κυριως βορειοανατολικα θα γινεις παγακι (πιανει κατι -30C χαλαρα). Δεν εχει πολλες πολεις προς τα πανω, μονο δαση εχει! Γενικα οσο πιο βορεια πας τοσο πιο αραιοκατοικημενα ειναι. Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Εδω ευτυχως σπανια εχουμε χιονια (αν και φετος ειχαμε παρα πολλα), συνηθως βρεχει 24/7 για μηνες και δεν βλεπεις συχνα ηλιο. Παραδοξως φετος δεν εχουμε πολλες βροχες. Φετος επιασε και -17 (-20κατι με το windchill) και ανυπομωνω να κατεβω ελλαδα και να εχει καυσωνα (40 και πανω) ολο το καλοκαιρι Οταν ξεβαρεθω θα ψαξω το dvd με τις αλλες φωτογραφιες απο παρκα, δαση, κρεμαστες γεφυρες πανω απο γκρεμους, καταρρακτες και αγρια ζωα...εκει να δεις ομορφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #138 23-04-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Εχω να δηλωσω,οτι ζουλευω........................... Ξερετε γιατι λατρευω τη Γαυδο???Μαζι με τη θαλασσα,τον ηλιο,το χυμαδιο κτλ,ΔΕΝ πιανει το κινητο μου,οποτε Γαυδος=ΔΙΑΚΟΠΕΣ....... (ατακα Γαυδιωτη:τι σημαινει ΔΕΗ?Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο. ΟΤΕ?Ουτε Τηλεφωνο Εχουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:02 Η ιβανα έγραψε: #139 23-04-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Θελω να παω καποια στιγμη whitehorse/yellowknife να δω το βορειο σελας. Αλλα πρεπει να παω χειμωνα και το σκεφτομαι. Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο το κρυο Click για ανάπτυξη... εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 11:09 Η Ceres Victoria: #140 23-04-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εκει θα ειναι εκπληκτικα εχεις δικιο..αλλα και εγω δεν ειμαι του κρυου ρε γαμωτο, δεν το πολυ αντεχω... Σουηδια πηγα νοεμβρη μηνα και μου πεσανε τα αυτια απο το κρυο, τα ειδα ολα..που να παω και πιο πανω.. Click για ανάπτυξη... αστα να πανε, δεν παλευεται το κρυο. Ενα θα πω, -16C (-26C windchill), μισο μετρο χιονι, 20cm παγος στο τσιμεντο, να περιμενω 45 λεπτα το λεωφορειο στην σχολη μου για να επιστρεψω σπιτι και να με πονανε φρικτα οι πατουσες απο το κρυο. Νομιζα πως ειχα παθει frostbite. Δεν μπορουσα να περπατησω απο τον πονο. Οταν επεστρεψα σπιτι μου πηρε κανενα 2ωρο να συνελθω. Αν παω ανταρκτικη και γροινλανδια, θα παω οταν θα εχουν καλοκαιρι Γι'αυτο προτιμω τα τροπικα μερη πλεον! Αχχ gold coast, queensland!!! To καστρο πολυ ωραιο. Ενα επισης πολυ ωραιο καστρο ειναι το neuschwanstein στην γερμανια. Αν πατε γερμανια μη παραλειψετε το συγκεκριμενο καστρο, ειναι φανταστικο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.