ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγω θελω να παω στη Λιμνη της Βουλιαγμενηςπαιδια ωραια μονοημερη εκδρομη ειναι στη λιμνη βουλιαγμενης ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΜΩΣ οχι στη βουλιαγμενη και στο ηραιο.
ειναι ενα μερος 1 ωρα απο την αθηνα αλλα θα παθετε πλακα τι ωραιο μερος ειναι.
ταβερνακια πανω στην αμμο στη παραλια να βρεχεται το ποδι σου και να πινεις ουζακι.
για νησσακι μονοημερη αιγινα με συνδυασμο επισκεψη στο κεντρο αγριων ζωων και πουλιων![]()
για weekend σκυρος, σεριφος, τηνος![]()
....μας την ειχε προτεινει κι ο γιατρος o Γιαννης στο θεμα με τους αντρες...θυμαστε καλε?

ΥΔΡΑ ΜΕΣΑ!!!Εγώ για μονοήμερη ψηφίζω ό,τι διαλέξετεΗ Ύδρα είναι πολύ καλή, αν συμφωνούν και άλλοι, να μας πει η πρακτόρισσά μας πόσο πάει ένα πακετάκι κατ'άτομο εισιτήρια aller-retour και γεύμα (αν κλείσουμε κάπου και για φαγητό)
Τι λέει ο λαός;![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και για Αιγινα μεσα ειμαιωραιο ! τι λετε για αυτο κοριτσια?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα....Παίζει και το Αγκίστρι. Εχω χρόνια να πάω αλλά θυμάμαι ότι είναι πολυ κοντά και πολύ ωραία.
Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει?

Να το δει και το Μελινακι

Melini
Διάσημο μέλος
και για Αιγινα μεσα ειμαι![]()
Κι εγώ!
και για λίμνη Ηραίου στο Λουτράκι... διαλέξτε το μέρος, εγώ είμαι μέσα σε όλα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Melini
Διάσημο μέλος
ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα....
Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει?
Να το δει και το Μελινακι![]()
Και μετά στην Επίδαυρο
Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
λιμνη Ηραιου - Κορφο - ΕπιδαυροΚαι μετά στην ΕπίδαυροΣτο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα
![]()

Καλα... απο τις 6 θα ξυπνησετε

Fotini
Διάσημο μέλος
τι ειπες τωρα? ισλανδια θελω να παω σαν τρελη, πρεπει να ειναι ονειρικα με τα ηφαιστεια απο μορφολογικης/γεωλογικης αποψης. βρηκα ανθρωπο γιουπιιι !!!!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας

ιβανα
Επιφανές μέλος
Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα![]()
Και μετά στην ΕπίδαυροΣτο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα
![]()
Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας![]()
πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα

παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμεπηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα
παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια![]()

παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
)Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε.

Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!
)Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι

Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμεΜήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους;Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς.

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε![]()
ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep
Δραστήριο μέλος
α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!!θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια.
γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????)
εχεις παει στη γαυδοδεν καταλαβα??

β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο.
Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις?
Fotini
Διάσημο μέλος
παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε![]()
ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει

Fotini
Διάσημο μέλος
τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο...
Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις?
τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool