ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #221 23-04-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδια ωραια μονοημερη εκδρομη ειναι στη λιμνη βουλιαγμενης ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΜΩΣ οχι στη βουλιαγμενη και στο ηραιο. ειναι ενα μερος 1 ωρα απο την αθηνα αλλα θα παθετε πλακα τι ωραιο μερος ειναι. ταβερνακια πανω στην αμμο στη παραλια να βρεχεται το ποδι σου και να πινεις ουζακι. για νησσακι μονοημερη αιγινα με συνδυασμο επισκεψη στο κεντρο αγριων ζωων και πουλιων για weekend σκυρος, σεριφος, τηνος Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω να παω στη Λιμνη της Βουλιαγμενης....μας την ειχε προτεινει κι ο γιατρος o Γιαννης στο θεμα με τους αντρες...θυμαστε καλε? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ για μονοήμερη ψηφίζω ό,τι διαλέξετε Η Ύδρα είναι πολύ καλή, αν συμφωνούν και άλλοι, να μας πει η πρακτόρισσά μας πόσο πάει ένα πακετάκι κατ'άτομο εισιτήρια aller-retour και γεύμα (αν κλείσουμε κάπου και για φαγητό) Τι λέει ο λαός; Click για ανάπτυξη... ΥΔΡΑ ΜΕΣΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #222 23-04-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο ! τι λετε για αυτο κοριτσια? Click για ανάπτυξη... και για Αιγινα μεσα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:31 Η Raktia έγραψε: #223 23-04-09 14:31 Παίζει και το Αγκίστρι. Εχω χρόνια να πάω αλλά θυμάμαι ότι είναι πολυ κοντά και πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #224 23-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Παίζει και το Αγκίστρι. Εχω χρόνια να πάω αλλά θυμάμαι ότι είναι πολυ κοντά και πολύ ωραία. Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #225 23-04-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και για Αιγινα μεσα ειμαι Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! και για λίμνη Ηραίου στο Λουτράκι... διαλέξτε το μέρος, εγώ είμαι μέσα σε όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #226 23-04-09 14:35 Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #227 23-04-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Click για ανάπτυξη... Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #228 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... λιμνη Ηραιου - Κορφο - Επιδαυρο Καλα... απο τις 6 θα ξυπνησετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #229 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι ειπες τωρα? ισλανδια θελω να παω σαν τρελη, πρεπει να ειναι ονειρικα με τα ηφαιστεια απο μορφολογικης/γεωλογικης αποψης. βρηκα ανθρωπο γιουπιιι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #230 23-04-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ιβανα έγραψε: #231 23-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Click για ανάπτυξη... πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η Raktia έγραψε: #232 23-04-09 14:47 Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδια ωραια μονοημερη εκδρομη ειναι στη λιμνη βουλιαγμενης ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΜΩΣ οχι στη βουλιαγμενη και στο ηραιο. ειναι ενα μερος 1 ωρα απο την αθηνα αλλα θα παθετε πλακα τι ωραιο μερος ειναι. ταβερνακια πανω στην αμμο στη παραλια να βρεχεται το ποδι σου και να πινεις ουζακι. για νησσακι μονοημερη αιγινα με συνδυασμο επισκεψη στο κεντρο αγριων ζωων και πουλιων για weekend σκυρος, σεριφος, τηνος Click για ανάπτυξη... κι εγω θελω να παω στη Λιμνη της Βουλιαγμενης....μας την ειχε προτεινει κι ο γιατρος o Γιαννης στο θεμα με τους αντρες...θυμαστε καλε? Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ για μονοήμερη ψηφίζω ό,τι διαλέξετε Η Ύδρα είναι πολύ καλή, αν συμφωνούν και άλλοι, να μας πει η πρακτόρισσά μας πόσο πάει ένα πακετάκι κατ'άτομο εισιτήρια aller-retour και γεύμα (αν κλείσουμε κάπου και για φαγητό) Τι λέει ο λαός; Click για ανάπτυξη... ΥΔΡΑ ΜΕΣΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #222 23-04-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο ! τι λετε για αυτο κοριτσια? Click για ανάπτυξη... και για Αιγινα μεσα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:31 Η Raktia έγραψε: #223 23-04-09 14:31 Παίζει και το Αγκίστρι. Εχω χρόνια να πάω αλλά θυμάμαι ότι είναι πολυ κοντά και πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #224 23-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Παίζει και το Αγκίστρι. Εχω χρόνια να πάω αλλά θυμάμαι ότι είναι πολυ κοντά και πολύ ωραία. Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #225 23-04-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και για Αιγινα μεσα ειμαι Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! και για λίμνη Ηραίου στο Λουτράκι... διαλέξτε το μέρος, εγώ είμαι μέσα σε όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #226 23-04-09 14:35 Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #227 23-04-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Click για ανάπτυξη... Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #228 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... λιμνη Ηραιου - Κορφο - Επιδαυρο Καλα... απο τις 6 θα ξυπνησετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #229 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι ειπες τωρα? ισλανδια θελω να παω σαν τρελη, πρεπει να ειναι ονειρικα με τα ηφαιστεια απο μορφολογικης/γεωλογικης αποψης. βρηκα ανθρωπο γιουπιιι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #230 23-04-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ιβανα έγραψε: #231 23-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Click για ανάπτυξη... πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η Raktia έγραψε: #232 23-04-09 14:47 Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ωραιο ! τι λετε για αυτο κοριτσια? Click για ανάπτυξη... και για Αιγινα μεσα ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:31 Η Raktia έγραψε: #223 23-04-09 14:31 Παίζει και το Αγκίστρι. Εχω χρόνια να πάω αλλά θυμάμαι ότι είναι πολυ κοντά και πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #224 23-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Παίζει και το Αγκίστρι. Εχω χρόνια να πάω αλλά θυμάμαι ότι είναι πολυ κοντά και πολύ ωραία. Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #225 23-04-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και για Αιγινα μεσα ειμαι Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! και για λίμνη Ηραίου στο Λουτράκι... διαλέξτε το μέρος, εγώ είμαι μέσα σε όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #226 23-04-09 14:35 Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #227 23-04-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Click για ανάπτυξη... Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #228 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... λιμνη Ηραιου - Κορφο - Επιδαυρο Καλα... απο τις 6 θα ξυπνησετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #229 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι ειπες τωρα? ισλανδια θελω να παω σαν τρελη, πρεπει να ειναι ονειρικα με τα ηφαιστεια απο μορφολογικης/γεωλογικης αποψης. βρηκα ανθρωπο γιουπιιι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #230 23-04-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ιβανα έγραψε: #231 23-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Click για ανάπτυξη... πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η Raktia έγραψε: #232 23-04-09 14:47 Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίζει και το Αγκίστρι. Εχω χρόνια να πάω αλλά θυμάμαι ότι είναι πολυ κοντά και πολύ ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #224 23-04-09 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Παίζει και το Αγκίστρι. Εχω χρόνια να πάω αλλά θυμάμαι ότι είναι πολυ κοντά και πολύ ωραία. Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #225 23-04-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και για Αιγινα μεσα ειμαι Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! και για λίμνη Ηραίου στο Λουτράκι... διαλέξτε το μέρος, εγώ είμαι μέσα σε όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #226 23-04-09 14:35 Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #227 23-04-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Click για ανάπτυξη... Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #228 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... λιμνη Ηραιου - Κορφο - Επιδαυρο Καλα... απο τις 6 θα ξυπνησετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #229 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι ειπες τωρα? ισλανδια θελω να παω σαν τρελη, πρεπει να ειναι ονειρικα με τα ηφαιστεια απο μορφολογικης/γεωλογικης αποψης. βρηκα ανθρωπο γιουπιιι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #230 23-04-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ιβανα έγραψε: #231 23-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Click για ανάπτυξη... πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η Raktia έγραψε: #232 23-04-09 14:47 Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Παίζει και το Αγκίστρι. Εχω χρόνια να πάω αλλά θυμάμαι ότι είναι πολυ κοντά και πολύ ωραία. Click για ανάπτυξη... ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:34 Η Melini έγραψε: #225 23-04-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και για Αιγινα μεσα ειμαι Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! και για λίμνη Ηραίου στο Λουτράκι... διαλέξτε το μέρος, εγώ είμαι μέσα σε όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #226 23-04-09 14:35 Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #227 23-04-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Click για ανάπτυξη... Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #228 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... λιμνη Ηραιου - Κορφο - Επιδαυρο Καλα... απο τις 6 θα ξυπνησετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #229 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι ειπες τωρα? ισλανδια θελω να παω σαν τρελη, πρεπει να ειναι ονειρικα με τα ηφαιστεια απο μορφολογικης/γεωλογικης αποψης. βρηκα ανθρωπο γιουπιιι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #230 23-04-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ιβανα έγραψε: #231 23-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Click για ανάπτυξη... πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η Raktia έγραψε: #232 23-04-09 14:47 Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: και για Αιγινα μεσα ειμαι Click για ανάπτυξη... Κι εγώ! και για λίμνη Ηραίου στο Λουτράκι... διαλέξτε το μέρος, εγώ είμαι μέσα σε όλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #226 23-04-09 14:35 Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #227 23-04-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Click για ανάπτυξη... Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #228 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... λιμνη Ηραιου - Κορφο - Επιδαυρο Καλα... απο τις 6 θα ξυπνησετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #229 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι ειπες τωρα? ισλανδια θελω να παω σαν τρελη, πρεπει να ειναι ονειρικα με τα ηφαιστεια απο μορφολογικης/γεωλογικης αποψης. βρηκα ανθρωπο γιουπιιι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #230 23-04-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ιβανα έγραψε: #231 23-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Click για ανάπτυξη... πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η Raktia έγραψε: #232 23-04-09 14:47 Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:35 Η Melini έγραψε: #227 23-04-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Click για ανάπτυξη... Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #228 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... λιμνη Ηραιου - Κορφο - Επιδαυρο Καλα... απο τις 6 θα ξυπνησετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #229 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι ειπες τωρα? ισλανδια θελω να παω σαν τρελη, πρεπει να ειναι ονειρικα με τα ηφαιστεια απο μορφολογικης/γεωλογικης αποψης. βρηκα ανθρωπο γιουπιιι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #230 23-04-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ιβανα έγραψε: #231 23-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Click για ανάπτυξη... πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η Raktia έγραψε: #232 23-04-09 14:47 Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραιο ειναι κι αυτο....για κοντινες βολτουλες στο νησακι και μασαμπουκα.... Καλε να σας πω...εχω ενα εξοχικο στο Κορφο....κοντα στην Επιδαυρο...ωραιο, γραφικο κολπακι και το σπιτι διπλα στη θαλασσα...μηπως να παμε εκει? Να το δει και το Μελινακι Click για ανάπτυξη... Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #228 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... λιμνη Ηραιου - Κορφο - Επιδαυρο Καλα... απο τις 6 θα ξυπνησετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #229 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι ειπες τωρα? ισλανδια θελω να παω σαν τρελη, πρεπει να ειναι ονειρικα με τα ηφαιστεια απο μορφολογικης/γεωλογικης αποψης. βρηκα ανθρωπο γιουπιιι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #230 23-04-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ιβανα έγραψε: #231 23-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Click για ανάπτυξη... πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η Raktia έγραψε: #232 23-04-09 14:47 Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... λιμνη Ηραιου - Κορφο - Επιδαυρο Καλα... απο τις 6 θα ξυπνησετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:37 Η Fotini έγραψε: #229 23-04-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι ειπες τωρα? ισλανδια θελω να παω σαν τρελη, πρεπει να ειναι ονειρικα με τα ηφαιστεια απο μορφολογικης/γεωλογικης αποψης. βρηκα ανθρωπο γιουπιιι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #230 23-04-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ιβανα έγραψε: #231 23-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Click για ανάπτυξη... πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η Raktia έγραψε: #232 23-04-09 14:47 Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι ειπες τωρα? ισλανδια θελω να παω σαν τρελη, πρεπει να ειναι ονειρικα με τα ηφαιστεια απο μορφολογικης/γεωλογικης αποψης. βρηκα ανθρωπο γιουπιιι !!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #230 23-04-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ιβανα έγραψε: #231 23-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Click για ανάπτυξη... πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η Raktia έγραψε: #232 23-04-09 14:47 Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Click για ανάπτυξη... Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:43 Η ιβανα έγραψε: #231 23-04-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Click για ανάπτυξη... πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η Raktia έγραψε: #232 23-04-09 14:47 Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπορουμε να συνδιασουμε Λιμνη Ηραιου και μετα καφε στο σπιτι μου στο Κορφο! Ειναι κοντα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Και μετά στην Επίδαυρο Στο δικό μου εξοχικό!!! Αν κανονιστεί εξόρμηση για Επίδαυρο, θα πάμε στο σπίτι για καφέ!!! Θα ευχαριστηθείτε θέα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ιωαννα και Φωτεινη της χανουμε...στα ηφαιστεια της Ισλανδιας Click για ανάπτυξη... πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:47 Η Raktia έγραψε: #232 23-04-09 14:47 Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #233 23-04-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πηγαινετε εσεις κορφο και εγω με τη φωτεινη θα παμε ισλανδια στα ηφαιστεια και τα παγοβουνα παντως αμα παμε κορφο επιδαυρο μην την βγαλουμε μονο στα σπιτια σας, να δουμε και λιγο τη φυση και τα τοπια Click για ανάπτυξη... σιγα μη κατσουμε μεσα καλε...εξω στη θαλασσα και στα λιμανακια θα περπατησουμε παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 14:57 Η Μυρτω4038: #234 23-04-09 14:57 Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιτέλους κατάφερα να διαβάσω το θέμα μέχρι το τέλος(είσαστε πολυγραφότατες) Αν κανονίσετε τελικά μονοήμερη εκδρομή πριν το καλοκαίρι, να μπορεί να βολέψει και εμάς από τον Βορρά, να μπορέσουμε να έρθουμε. Οσες θα ήθελαν δηλαδή(εγώ θέλω!) Για εξωτερικό μάλλον δεν προλαβαίνουμε πριν το καλοκαίρι Τι θα λέγατε για τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #235 23-04-09 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μήπως να το σκεφτουν διπλά οι κοπέλες που προτίθενται να θυσιάσουν τα σπίτια τους; Σκοπός είναι να πάμε και να περάσουμε καλά όλοι. Όχι να βγεί η πίστη στις μισές. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν είμαστε στα σπίτια σας δεν θα είναι το ίδιο για εσάς. Click για ανάπτυξη... καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:05 Η Raktia έγραψε: #236 23-04-09 15:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε δεν θα καναμε τιποτα....ενα καφεδακι μονο...για φαγητο εξω θα παμε Click για ανάπτυξη... ok. Εσείς αποφασίζετε. Όπως είπα και πριν, είμαι καλόβολή εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:27 Η marzep έγραψε: #237 23-04-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θεικο νησι. εμεις κανουμε καμπινγκ στο λαυρακα. απλα τελεια. γιατι το ναυπλιο ειναι ασχημο (δλδ παντρευεσαι σε δυο εβδομαδες στο ναυπλιο????) εχεις παει στη γαυδο δεν καταλαβα?? Click για ανάπτυξη... α.Γαυδο παω καθε χρονο σχεδον (απο 1995) ακομα και για 3 ημερες το Σεπτεμβρη.Ειμαι λατρης,τι να κανω!!! β.Ναι 9/5 παντρευομαι στο Ναυπλιο. Τουρλου το'κανα το μην. απο τον ενθουσιασμο μου για τη Γαδουλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #238 23-04-09 15:28 τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:31 Η Fotini έγραψε: #239 23-04-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως ψηνομαι πολυ για τη Λιμνη της Βουλιαγμενης δεν εχω παει ποτε Click για ανάπτυξη... ωραία είναι, αλλά πιο ωραία ως τα όρια του φανταστικού είναι στο Ηραίο.. αυτό το μέρος απλά δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Απριλίου 2009 στις 15:32 Η Fotini έγραψε: #240 23-04-09 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα θελω κι εγω να παω Γαυδο... Για πειτε? ωραιες παραλιες? Εχει σπιτακια να μεινεις? Click για ανάπτυξη... τσ, τσ, τσ...τόσο εύκολα "τα πουλάμε" τα Κουφονήσια, μανδάμ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.