konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα![]()

παντως καταλαβες τις εννοουσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο
Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι![]()
Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως

Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα ....
(δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ)
Melini
Διάσημο μέλος
Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως
Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα ....
(δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ)
Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ![]()
αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ...
Melini
Διάσημο μέλος
αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ...
Τώρα που το σκέφτομαι... για κοίτα μήπως τα έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος... (τα smilies)
Δε γίνεται να έρθει ο Γκάνταλφ, αυτός ο φίλος μας υποφέρει... ήρθαν στο σπίτι μας την ΠΑρασκευή, με παράθυρα ορθάνοιχτα και το γάτο στο μπαλκόνι και βράχνιασε ο κακομοίρης... όσο κι αν προσπαθεί έχει ενοχλήσεις. Δε μπορώ να του το κάνω αυτό...
και τώρα οι γάτες στο σπίτι θα είναι δύο... νομίζω ότι δε θα μπορέσει να ξαναρθει σπίτι μας 
ιβανα
Επιφανές μέλος

που θα πατε διακοπες αληθεια? ας μιλησουμε για κατι ευχαριστο

εγω θα παω λευκαδα, εσεις ?

Melini
Διάσημο μέλος
)

Μετράω τις μέρες!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only)
Μετράω τις μέρες!!!
να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα !

Melini
Διάσημο μέλος
να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα !![]()
Εχουμε πάει Αντίπαρο
Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός 
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια...
αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....!

Melini
Διάσημο μέλος
αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....!![]()
Γέρασα φαίνεται

, δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια
Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα...
ιβανα
Επιφανές μέλος

για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια?

(σορυ μαμαδες
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση...
για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια?
(σορυ μαμαδες)
Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου
Κοριτσοπαρέα θα είστε ε;
ιβανα
Επιφανές μέλος
Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μουΚοριτσοπαρέα θα είστε ε;
![]()
ναι, κοριτσακια !

δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ!

Melini
Διάσημο μέλος
ναι, κοριτσακια !
δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ!![]()
Θαύμα!!
Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι

ιβανα
Επιφανές μέλος
Θαύμα!!Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι
![]()
εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must !

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
εδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις
![]()
ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα !

φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι..γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool