konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 09:53 Η konstans έγραψε: #581 30-06-09 09:53 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #582 30-06-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Click για ανάπτυξη... παντως καταλαβες τις εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:03 Η Melini έγραψε: #583 30-06-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως καταλαβες τις εννοουσα Click για ανάπτυξη... Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:18 Η Φένια '72: #584 30-06-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα .... (δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η Melini έγραψε: #585 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα .... (δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ) Click για ανάπτυξη... Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #586 30-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Click για ανάπτυξη... αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η Melini έγραψε: #587 30-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι... για κοίτα μήπως τα έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος... (τα smilies) Δε γίνεται να έρθει ο Γκάνταλφ, αυτός ο φίλος μας υποφέρει... ήρθαν στο σπίτι μας την ΠΑρασκευή, με παράθυρα ορθάνοιχτα και το γάτο στο μπαλκόνι και βράχνιασε ο κακομοίρης... όσο κι αν προσπαθεί έχει ενοχλήσεις. Δε μπορώ να του το κάνω αυτό... και τώρα οι γάτες στο σπίτι θα είναι δύο... νομίζω ότι δε θα μπορέσει να ξαναρθει σπίτι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #588 07-07-09 11:24 καλημερα και απο εδω κοριτσια. που θα πατε διακοπες αληθεια? ας μιλησουμε για κατι ευχαριστο εγω θα παω λευκαδα, εσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Melini έγραψε: #589 07-07-09 11:29 Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:32 Η ιβανα έγραψε: #590 07-07-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Click για ανάπτυξη... να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #591 07-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Click για ανάπτυξη... Εχουμε πάει Αντίπαρο Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ιβανα έγραψε: #592 07-07-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #582 30-06-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Click για ανάπτυξη... παντως καταλαβες τις εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:03 Η Melini έγραψε: #583 30-06-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως καταλαβες τις εννοουσα Click για ανάπτυξη... Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:18 Η Φένια '72: #584 30-06-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα .... (δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η Melini έγραψε: #585 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα .... (δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ) Click για ανάπτυξη... Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #586 30-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Click για ανάπτυξη... αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η Melini έγραψε: #587 30-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι... για κοίτα μήπως τα έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος... (τα smilies) Δε γίνεται να έρθει ο Γκάνταλφ, αυτός ο φίλος μας υποφέρει... ήρθαν στο σπίτι μας την ΠΑρασκευή, με παράθυρα ορθάνοιχτα και το γάτο στο μπαλκόνι και βράχνιασε ο κακομοίρης... όσο κι αν προσπαθεί έχει ενοχλήσεις. Δε μπορώ να του το κάνω αυτό... και τώρα οι γάτες στο σπίτι θα είναι δύο... νομίζω ότι δε θα μπορέσει να ξαναρθει σπίτι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #588 07-07-09 11:24 καλημερα και απο εδω κοριτσια. που θα πατε διακοπες αληθεια? ας μιλησουμε για κατι ευχαριστο εγω θα παω λευκαδα, εσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Melini έγραψε: #589 07-07-09 11:29 Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:32 Η ιβανα έγραψε: #590 07-07-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Click για ανάπτυξη... να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #591 07-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Click για ανάπτυξη... Εχουμε πάει Αντίπαρο Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ιβανα έγραψε: #592 07-07-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε λάθος θέμα είσαι γειτόνισσα Click για ανάπτυξη... παντως καταλαβες τις εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 10:03 Η Melini έγραψε: #583 30-06-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως καταλαβες τις εννοουσα Click για ανάπτυξη... Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:18 Η Φένια '72: #584 30-06-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα .... (δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η Melini έγραψε: #585 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα .... (δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ) Click για ανάπτυξη... Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #586 30-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Click για ανάπτυξη... αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η Melini έγραψε: #587 30-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι... για κοίτα μήπως τα έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος... (τα smilies) Δε γίνεται να έρθει ο Γκάνταλφ, αυτός ο φίλος μας υποφέρει... ήρθαν στο σπίτι μας την ΠΑρασκευή, με παράθυρα ορθάνοιχτα και το γάτο στο μπαλκόνι και βράχνιασε ο κακομοίρης... όσο κι αν προσπαθεί έχει ενοχλήσεις. Δε μπορώ να του το κάνω αυτό... και τώρα οι γάτες στο σπίτι θα είναι δύο... νομίζω ότι δε θα μπορέσει να ξαναρθει σπίτι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #588 07-07-09 11:24 καλημερα και απο εδω κοριτσια. που θα πατε διακοπες αληθεια? ας μιλησουμε για κατι ευχαριστο εγω θα παω λευκαδα, εσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Melini έγραψε: #589 07-07-09 11:29 Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:32 Η ιβανα έγραψε: #590 07-07-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Click για ανάπτυξη... να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #591 07-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Click για ανάπτυξη... Εχουμε πάει Αντίπαρο Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ιβανα έγραψε: #592 07-07-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως καταλαβες τις εννοουσα Click για ανάπτυξη... Yep Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:18 Η Φένια '72: #584 30-06-09 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα .... (δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η Melini έγραψε: #585 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα .... (δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ) Click για ανάπτυξη... Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #586 30-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Click για ανάπτυξη... αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η Melini έγραψε: #587 30-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι... για κοίτα μήπως τα έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος... (τα smilies) Δε γίνεται να έρθει ο Γκάνταλφ, αυτός ο φίλος μας υποφέρει... ήρθαν στο σπίτι μας την ΠΑρασκευή, με παράθυρα ορθάνοιχτα και το γάτο στο μπαλκόνι και βράχνιασε ο κακομοίρης... όσο κι αν προσπαθεί έχει ενοχλήσεις. Δε μπορώ να του το κάνω αυτό... και τώρα οι γάτες στο σπίτι θα είναι δύο... νομίζω ότι δε θα μπορέσει να ξαναρθει σπίτι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #588 07-07-09 11:24 καλημερα και απο εδω κοριτσια. που θα πατε διακοπες αληθεια? ας μιλησουμε για κατι ευχαριστο εγω θα παω λευκαδα, εσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Melini έγραψε: #589 07-07-09 11:29 Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:32 Η ιβανα έγραψε: #590 07-07-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Click για ανάπτυξη... να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #591 07-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Click για ανάπτυξη... Εχουμε πάει Αντίπαρο Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ιβανα έγραψε: #592 07-07-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Αντε, γειτόνισσες!!! Εγώ έχω εξοχικό στην Αρχαία Επίδαυρο Θα είμαι εκεί 24-30 Αυγούστου και θα σας περιμένω για καφεδάκι Click για ανάπτυξη... Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα .... (δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:26 Η Melini έγραψε: #585 30-06-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα .... (δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ) Click για ανάπτυξη... Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #586 30-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Click για ανάπτυξη... αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η Melini έγραψε: #587 30-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι... για κοίτα μήπως τα έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος... (τα smilies) Δε γίνεται να έρθει ο Γκάνταλφ, αυτός ο φίλος μας υποφέρει... ήρθαν στο σπίτι μας την ΠΑρασκευή, με παράθυρα ορθάνοιχτα και το γάτο στο μπαλκόνι και βράχνιασε ο κακομοίρης... όσο κι αν προσπαθεί έχει ενοχλήσεις. Δε μπορώ να του το κάνω αυτό... και τώρα οι γάτες στο σπίτι θα είναι δύο... νομίζω ότι δε θα μπορέσει να ξαναρθει σπίτι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #588 07-07-09 11:24 καλημερα και απο εδω κοριτσια. που θα πατε διακοπες αληθεια? ας μιλησουμε για κατι ευχαριστο εγω θα παω λευκαδα, εσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Melini έγραψε: #589 07-07-09 11:29 Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:32 Η ιβανα έγραψε: #590 07-07-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Click για ανάπτυξη... να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #591 07-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Click για ανάπτυξη... Εχουμε πάει Αντίπαρο Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ιβανα έγραψε: #592 07-07-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Χμμ ... οχι καφέ δε θα πάρω...θα πάρω όμως το Gandalf ευχαρίστως Να μη σε προσβάλω βρε φιλενάδα .... (δεν πινω καφέ βλέπεις, μπλιιιαξξξ) Click για ανάπτυξη... Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #586 30-06-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Click για ανάπτυξη... αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η Melini έγραψε: #587 30-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι... για κοίτα μήπως τα έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος... (τα smilies) Δε γίνεται να έρθει ο Γκάνταλφ, αυτός ο φίλος μας υποφέρει... ήρθαν στο σπίτι μας την ΠΑρασκευή, με παράθυρα ορθάνοιχτα και το γάτο στο μπαλκόνι και βράχνιασε ο κακομοίρης... όσο κι αν προσπαθεί έχει ενοχλήσεις. Δε μπορώ να του το κάνω αυτό... και τώρα οι γάτες στο σπίτι θα είναι δύο... νομίζω ότι δε θα μπορέσει να ξαναρθει σπίτι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #588 07-07-09 11:24 καλημερα και απο εδω κοριτσια. που θα πατε διακοπες αληθεια? ας μιλησουμε για κατι ευχαριστο εγω θα παω λευκαδα, εσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Melini έγραψε: #589 07-07-09 11:29 Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:32 Η ιβανα έγραψε: #590 07-07-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Click για ανάπτυξη... να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #591 07-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Click για ανάπτυξη... Εχουμε πάει Αντίπαρο Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ιβανα έγραψε: #592 07-07-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φένια μου, μάλλον δε θα πάρουμε μαζί το Gandalf, γιατί θα έρθει κι ένας φίλος εκείνο το Σ/Κ που είναι αλλεργικός στις γάτες και τον λυπάμαι τον κακομοίρη (δε μπορεί να αναπνεύσει). Θα έχουμε κι αναψυκτικά πάντως, όχι μόνο καφέ Click για ανάπτυξη... αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 12:33 Η Melini έγραψε: #587 30-06-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι... για κοίτα μήπως τα έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος... (τα smilies) Δε γίνεται να έρθει ο Γκάνταλφ, αυτός ο φίλος μας υποφέρει... ήρθαν στο σπίτι μας την ΠΑρασκευή, με παράθυρα ορθάνοιχτα και το γάτο στο μπαλκόνι και βράχνιασε ο κακομοίρης... όσο κι αν προσπαθεί έχει ενοχλήσεις. Δε μπορώ να του το κάνω αυτό... και τώρα οι γάτες στο σπίτι θα είναι δύο... νομίζω ότι δε θα μπορέσει να ξαναρθει σπίτι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #588 07-07-09 11:24 καλημερα και απο εδω κοριτσια. που θα πατε διακοπες αληθεια? ας μιλησουμε για κατι ευχαριστο εγω θα παω λευκαδα, εσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Melini έγραψε: #589 07-07-09 11:29 Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:32 Η ιβανα έγραψε: #590 07-07-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Click για ανάπτυξη... να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #591 07-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Click για ανάπτυξη... Εχουμε πάει Αντίπαρο Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ιβανα έγραψε: #592 07-07-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε μωρε Μελινα δος του μια μασκα του ανθρωπου και παρτον μαζι...χι χι χι...μου λειπουν τα smiles Μου...τελικα δεν μπορω χωρις αυτα...σνιφ... Click για ανάπτυξη... Τώρα που το σκέφτομαι... για κοίτα μήπως τα έχεις απενεργοποιήσει κατά λάθος... (τα smilies) Δε γίνεται να έρθει ο Γκάνταλφ, αυτός ο φίλος μας υποφέρει... ήρθαν στο σπίτι μας την ΠΑρασκευή, με παράθυρα ορθάνοιχτα και το γάτο στο μπαλκόνι και βράχνιασε ο κακομοίρης... όσο κι αν προσπαθεί έχει ενοχλήσεις. Δε μπορώ να του το κάνω αυτό... και τώρα οι γάτες στο σπίτι θα είναι δύο... νομίζω ότι δε θα μπορέσει να ξαναρθει σπίτι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:24 Η ιβανα έγραψε: #588 07-07-09 11:24 καλημερα και απο εδω κοριτσια. που θα πατε διακοπες αληθεια? ας μιλησουμε για κατι ευχαριστο εγω θα παω λευκαδα, εσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Melini έγραψε: #589 07-07-09 11:29 Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:32 Η ιβανα έγραψε: #590 07-07-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Click για ανάπτυξη... να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #591 07-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Click για ανάπτυξη... Εχουμε πάει Αντίπαρο Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ιβανα έγραψε: #592 07-07-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα και απο εδω κοριτσια. που θα πατε διακοπες αληθεια? ας μιλησουμε για κατι ευχαριστο εγω θα παω λευκαδα, εσεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:29 Η Melini έγραψε: #589 07-07-09 11:29 Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:32 Η ιβανα έγραψε: #590 07-07-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Click για ανάπτυξη... να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #591 07-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Click για ανάπτυξη... Εχουμε πάει Αντίπαρο Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ιβανα έγραψε: #592 07-07-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:32 Η ιβανα έγραψε: #590 07-07-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Click για ανάπτυξη... να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #591 07-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Click για ανάπτυξη... Εχουμε πάει Αντίπαρο Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ιβανα έγραψε: #592 07-07-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εμείς θα πάμε Πάρο (μετά του συζύγου) και μετά Επίδαυρο (girls only) Μετράω τις μέρες!!! Click για ανάπτυξη... να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:47 Η Melini έγραψε: #591 07-07-09 11:47 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Click για ανάπτυξη... Εχουμε πάει Αντίπαρο Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ιβανα έγραψε: #592 07-07-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: να πατε και αντιπαρο, ειναι πιο ομορφη και απο την παρο ! μην δεν πατε, ειναι κριμα να πατε παρο κ να μη δειτε και αντιπαρο, ειλικρινα ! Click για ανάπτυξη... Εχουμε πάει Αντίπαρο Και φυσικά θα ξαναπάμε. Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Παροικιά και Νάσουσα δε σκοπεύω να πατήσω... θα γίνεται χαμός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ιβανα έγραψε: #592 07-07-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ετοιμάζομαι για καφεδάκια στιν παραλία και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα, σε ήρεμα χωριουδάκια... Click για ανάπτυξη... αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:01 Η Melini έγραψε: #593 07-07-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αααααααααααααααααααααχχχχχχχχ! μολις περιεγραψες το αγαπημενο μου στυλ διακοπων.....! Click για ανάπτυξη... Γέρασα φαίνεται , δε το σηκώνω πια το clubbing και τα στριμωξίδια Ξενυχτάω μόνο άμα μου δώσεις καλή παρέα, μπίρες (ή, εναλλακτικά, ουζάκια), καλούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:05 Η ιβανα έγραψε: #594 07-07-09 12:05 εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:06 Η Melini έγραψε: #595 07-07-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εμενα και τα 2 μ'αρεσουν, αναλογα την παρεα και τη διαθεση... για να δουμε και τη λευκαδα που θα παω, εχει καθολου νυχτερινη ζωη η θα πηξουμε στο παιδι κ την οικογενεια? (σορυ μαμαδες) Click για ανάπτυξη... Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:08 Η ιβανα έγραψε: #596 07-07-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με καλή παρέα θα περάσεις καλά παντού Ιωάννα μου Κοριτσοπαρέα θα είστε ε; Click για ανάπτυξη... ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #597 07-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι, κοριτσακια ! δε θελουμε κλαμπαρες και τετοια, δε μας αρεσουν, ενα ωραιο παραλιακο μπαρακι με ωραια μουσικουλα, και εμεις να πινουμε τα κοκτεηλ μας....αααααχχχχ! Click για ανάπτυξη... Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:14 Η ιβανα έγραψε: #598 07-07-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: moukelis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Θαύμα!! Και ωραία γκομε...κια (single φυσικά) να βολτάρουν μπροστά απ'το μπαράκι να παίρνετε μάτι Click για ανάπτυξη... εννοειται, τα ωραια αγορακια ειναι must ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Μαρία Γάτσιου: #599 07-07-09 12:21 Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2009 στις 12:24 Η ιβανα έγραψε: #600 07-07-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Αχ ζηλέυω δεν έχω πάει ποτέ διακοπές με γυναικοπαρέα πάντα πάμε ζευγάριαεδώ και...5 χρόνια!Πρέπει να είναι πολύ ωραίο να είσαι μόνο με τις φίλες σου και να κάνεις ό,τι θέλεις Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ ωραια, εχει πλακα ! φλερταρεις, εισαι ελευθερη, αλλα και με αντρα να πας παλι ωραια ειναι, διαφορετικα, αλλα πολυ ωραια και ετσι.. γιατι δεν κανονιζεις και με τις φιλες σου εστω για 3-4 μερες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.